Kız evsiz bir adam tarafından sikildi. Onunla ilişkimi sürdürmeli miyim?

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
parmezan40
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 8 months
 Kız evsiz bir adam tarafından sikildi. Onunla ilişkimi sürdürmeli miyim?

Unread post by parmezan40 »

Genel olarak bir uygulamada Alena adında kırsal bir öğretmenle tanıştım. 28 yaşında ve ilkokul çocuklarıyla çalışıyor. Ben de şehirliyim, aramızda neredeyse 100 km var. Üç aydır çıkıyoruz ve hafta sonları ya benim evimde ya da onun evinde görüşüyoruz. Mütevazı, sadece iki adam vardı. Bu hafta sonu komşu bir şehirdeydik ve yeni bir yerde yürüyüşe çıktık. Şehir merkezinde bir kafeye oturduk ve evsiz bir adam yanımıza yaklaştı. Yaşlı değil, 40 yaşın altında, kirli ve zihinsel engelli. Para istemeye başladı, gönderdim ve o gitti ama yakınlarda çöp kutuları aramaya başladı. Alena onun haline üzüldü, gidip yiyecek aldı ve ona verdi. Yarım saat boyunca kafenin penceresinden yemek yemesini izledik. Ama Alenka pes etmedi, başka neye ihtiyacı var, belki içki, sigara, zavallı evsiz adam. Sonunda sormaya gitti. diye sordu ve öfkeyle kırmızıya döndü. Evsiz adamın onu becermek istediğini söylediğini söylüyor. Önce şaka olsun diye bu konuyu tartışmaya başladık, sonra bu düşüncenin beni heyecanlandırdığını düşünerek kendimi yakaladım, kız arkadaşıma hayatında asla böyle bir şansı olmayacağını söyleyerek ciddi sebepler vermeye başladım, evet, kirli, ama yıkama artı iki prezervatif varsa ve genel olarak korkacak hiçbir şeyi yok. Sonuç olarak, kelimesi kelimesine evsizlere olan şefkat düzeyinin buna yakın olduğunu görüyorum. Gördükçe daha çok heyecanlandım ve daha çok tartıştım. Bu kadar saf ve tertemiz bir ilkokul öğretmeninin kirli bir evsize verebileceği düşüncesi beni tahrik etti... Tüm hile ve ikna cephaneliğini kullanmaya başladım. Sonuç olarak, bunun neden gerekli olduğunu sormaktan, bunun nasıl organize edileceğini sormaya geçtik. Benim ana argümanlarım bunun kendisi için ne kadar hızlı ve kolay olacağı ve evsiz kişi için ne kadar anlamlı olacağıdır. Teklifim sadece üçümüzün arabaya atlayıp karanlık bir yere gitmesiydi. Şans eseri çoktan akşam olmuştu. Orada arabada zavallı adama 1-2 dakikalık mutluluk ve eve gidiyoruz. Yani bir şekilde tereddütle kabul etti. Çok utangaç olduğu için ona bunu anlatmaya karar verdim. Kalbim gerçek dışı atıyordu. Sonunda üçümüz arabaya bindik. Hiç kimsenin olmadığı ve havanın karanlık olduğu bir köprünün altından geçtik. Bunu ön koltukta yapmaya karar verdik. Alena pantolonunu ve külotunu çıkarırken ben de prezervatif ve peçeteyi alıp evsiz adamla birlikte sokağa çıktım. Sonunda çıtayı yükseltmeye karar verdim ve ikisini de vermedim. Onu doğrudan sikeceği gerçeği beni sonuna kadar heyecanlandırdı. Ayrıca ona onu bir fahişe gibi daha sert sikmesini de söyledim. Ben sürücü koltuğuna oturdum ve evsiz adamın prezervatif takıp kendini yıkamasını bekledik. Neredeyse vazgeçiyordu. Elini tuttum ve her şeyin hızlı ve güzel olacağına, iyi bir iş yaptığına dair ona güvence verdim. Sonuç olarak evsiz bir adam içeri girdi ve onu yıkmaya başladı. Sertçe ve onu saçından yakaladı. Kusacak kadar güçlü bir şekilde kokuyordu. Böylesine atılgan bir başlangıçtan sonra Alena ona acımayı bıraktı ve kurtulmaya çalıştı ve bunun faydasız olduğunu görünce benden bunu durdurmamı istemeye başladı. Ben de onun, evsiz bir kişinin hayatta şanssız olan fakir bir insan olduğuna dair sözlerini tekrarladım. Bunlar hayatımın en yoğun duygularıydı. Ne yazık ki evsiz adam bu tempoya uzun süre dayanamadı. Yaklaşık 10 dakika, kendisini iki kez suya indirmesi için yeterliydi. Onun ne kadar fahişe olduğunu söylemeyi başardı, yüzüne tükürdü ve hatta onunla sevişirken bir tutam saçını yoldu. Sonuç olarak ikinci seferden sonra evsiz adamı arabadan attım ve eve gittik. Yol boyunca ağladı ve ben heyecan ve duygulardan çok mutlu oldum. Özellikle sperm ondan akmaya başladığında bunu fark etmesi çok hoştu.. Evsizleri doyurma ve onlara neşe verme arzusu hâlâ var mı bilmiyorum...
Gün geçtikçe biz kalıyoruz sessiz. Onunla bundan sonra ne yapmalıyım? Evsiz kaldıktan sonra onu becermenin bir manasını göremiyorum, belki başka deneyler önerebilirsin?
Last edited by parmezan40 on 16 Oct 2022, 21:44, edited 3 times in total.
These users thanked the author parmezan40 for the post:
Endişeli
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Evsiz adam tarafından sikilen kız. Onunla ilişkimi sürdürmeli miyim?

Unread post by Nikk »

Ve sonra grup seks yapın! Sadece düzgün insanlarla. Evsiz insanlardan pek çok şey alabilirsiniz...
These users thanked the author Nikk for the post:
Endişeli
Fan96
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Fan96 »

Geçenlerde bu aptal sarhoş komşuları tarafından tecavüze uğrayan "teyze"den bahsediyordu. Artık yeni bir takma adı ve yeni bir "hikayesi" var.
These users thanked the author Fan96 for the post (total 6):
Endişeli, Korsan, Bacakları seviyorum, Tolyan, Kadın, O kesecek
Urallarda
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Urallarda »

Nedense bu hikayeye inanmıyorum. Kesinlikle kelimesinden.
These users thanked the author Urallarda for the post:
Tolyan
Maariv
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Maariv »

Bu kusmuğu okumayı bile bitiremedim, başka bir Grimm Kardeşler bir araya geldi....

[size=85][color=green]5 dakika 48 saniye sonra gönderildi:[ /color] [/size]
Benim tavsiyem şu, bu saf ve kusursuz sürtüğü bırakın ve bu pis evsiz adamla veya daha iyisi onun bölgedeki tüm arkadaşlarıyla çıkmaya başlayın))))
These users thanked the author Maariv for the post (total 2):
Endişeli, Fargal94
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Endişeli »

Sevgili yazar, sevgilin konusunda şanslısın.
Hikâyen bana "O’nun Hikâyesi"ni hatırlattı - orada kahraman, sevgilisini memnun etmek için, onun isteği üzerine kendini herkese adadı. onu isteyen ve sahip olduğu gücün tadını çıkaran kişiydi. Ancak romanda, kadın kahraman sevgilisinden sıkıldı ve onu bir arkadaşına verdi, o da beni daha da aşağıladı ve o kahramanın sevgilisi başka bir kıza aşık oldu, o da ona itaat etmemekle kalmayıp aynı zamanda da başka bir kıza aşık oldu. ayaklarını onun üzerine sildi.
Yani eğer duygularından emin değilsen veya ne istediğini bilmiyorsan bu tehlikeli bir oyun.
Zevklerini seviyorum.
I Hikayenin doğru olup olmadığını bilmiyorum ama okurken çok uğraştım.
Teşekkür ederim.
Fan96
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Fan96 »

Hasta insanlar... Bir eliyle klavyede kusmuk fantezileri yazıyor, diğer eliyle de bu işe atılıyor... Klinik Yazara ilaç almayı atlamamasını tavsiye ediyorum.
These users thanked the author Fan96 for the post (total 3):
Tolyan, Maariv, Amanda
j123
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by j123 »

Yazarın annesi de güvenlik görevlisi tarafından taciz ediliyor ama o bunu umursamıyor. Ancak yazar ’ye karşı:)
These users thanked the author j123 for the post:
Maariv
Alex7515
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 187

Unread post by Alex7515 »

Ne kadar inanılmaz bir saçmalık.
BayFU
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by BayFU »

Elbette evsizle ilişkinizi sürdürmeniz, onun hakkında daha fazlasını öğrenmeniz, nasıl bu hale geldiğini öğrenmeniz, onunla bir içki içmeniz, onunla yatmanız, daha fazla hikayeye ihtiyacınız var, evsizler de insandır ve sikişmek istiyorum
Vadim1972
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Vadim1972 »

Evsiz adamın hikayesinden sonra hayvanat bahçesinin teması devam ediyor. Sokakta çok sayıda başıboş köpek var ve onlar da sikişmek istiyor.
These users thanked the author Vadim1972 for the post:
Maariv
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

Fan96: 16 Oct 2022, 21:46 sonunda sarhoş komşular tarafından tecavüze uğrayan "teyze"den bahsetti
Ayrıca onun aynı yazar olduğunu düşündüm!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Peki neden yazarın heyecanını bozasınız ki? Eğer yaratıcı girişimlerini beğenmiyorsanız okumayın! Belki bir dahaki sefere
ilginç bir şey bulur... Bu durumda, okumaya başladım, görüyorum ki - kahretsin, okuma odası kapalı. Ve sinirlerim
sakin, yazar bir sonraki olay örgüsüyle meşgul ve forum da boş değil...
These users thanked the author Nikk for the post:
Guguk kuşu
Fan96
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Fan96 »

Bu sözde yazı kadını küçük düşürür. Ve ünlü filmde komik bir polisin söylediği gibi: Biz aptallara kim acıyacak?
Maariv
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Maariv »

Ve bu doğru), neden aftarayı kırmaya zahmet edesiniz, haydi Hans Christian yapsın, dedikleri gibi, kağıt her şeye dayanır)))
Akteya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Akteya »

Ne içiyoruz yazar? Çim güzel görüyorum
MISTER_COCK
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137
Registered for: 3 years

Unread post by MISTER_COCK »

Bir aile varmış diye duydum, hangi şehirde hatırlamıyorum, kısacası annesi 56 yaşında, Rusça öğretmeni, boynuzlu adamın babası kendi iki oğlunun onu nasıl parçaladığını filme çekiyor! Bunu söyleyen kişi, bunu beğendiğinden emin olmak için gerçek gerçeklerin olduğuna dair güvence verdi öğretmenler hâlâ fahişe
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Kızı yetişkin bir adam tarafından sikildi
    by Anonka » » in Psikoloji
    1 Replies
    579 Views
    Last post by Nikk
  • New post Kocası tarafından sikildi
    by parametre » » in Seks hakkında genel sorular
    39 Replies
    1152 Views
    Last post by Büyücü
  • New post Ben pedofili miyim, değil miyim?
    by Benim beyin sarsıntım » » in Ensest
    15 Replies
    442 Views
    Last post by Viar
  • New post Denemeli miyim denememeli miyim?
    by TheSexBoys » » in Seks hakkında genel sorular
    9 Replies
    491 Views
    Last post by kenzo
  • New post Eşcinsel miyim yoksa değil miyim?
    by Damalı » » in Seks hakkında genel sorular
    20 Replies
    456 Views
    Last post by sikikamerlik

Return to “Sapıklar mı?”