Benim bir tane tombul tanem var, onu yavaş yavaş kıçından seks için yetiştiriyorum, ilk ben olacağım. Ona kocamın kıçına vurmamasını söyledim, o sadece benim!
These users thanked the author nekto38 for the post:
Benim bir tane tombul tanem var, onu yavaş yavaş kıçından seks için yetiştiriyorum, ilk ben olacağım. Ona kocamın kıçına vurmamasını söyledim, o sadece benim!
Anal seks sırasında veya sonrasında ortaya çıkan osuruk olgusuyla hiç karşılaştınız mı? Partnerinizin tepkisi ne oldu? Anal seks sonucu daha fazla, daha yüksek sesle/daha sessiz veya daha kontrolsüz...
Eşimle birlikte anal oyun için kullandığımız çok sayıda anal tıkaç ve yapay penisimiz var. Küçük bir tıkaçla başladık, yavaş yavaş büyüğe doğru büyüttük, çok büyük boyutlar kullanmıyoruz.
Dün biz bir...
Last post
Herkesin kendine göre, neyi beğendiğinizi seçmeniz gerekir
Pek çok kişi parmağını kıçına sokar veya anal seks yapar. Parmağınızdaki, penisinizdeki veya yapay penisinizdeki kaka kokusunu veya izlerini nasıl buluyorsunuz? hatta bağırsakta küçük bir kaka bile...
Last post
Lavman, ancak seksten kısa bir süre önce ve sabah veya akşam değil.
Sevgili kızlar, anal seks için bir partner arıyorum, sizinle geleneksel seks yapmanın bir sakıncası yok, bu da apaçık ortada.
Umarım burada seks yapmak isteyen özgür kızlar vardır zevk uğruna.