Altın duşları kim sever?
-
Автор темыÜcretler
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 2 years 9 months
Altın duşları kim sever?
Kimler yağmuru kabul edip içmek mi?
- These users thanked the author Ücretler for the post (total 2):
- Sasha.trofimov, Oleg25
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Altın duşları kim sever?
altın duşu gerçekten seviyorum eşimden. Üstelik eşim ve benim sevgilimiz buna bayılıyor. yağmur. Her zaman eşimden bunu kendisine vermesini ister. Bazen ondan birlikte kabul ediyoruz, bu harika. Bitirdiğinde vajinasını yalıyoruz
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 2 years 8 months
Altın duşları seviyorum. Bayıldım!!!
Özellikle bunu bir ritüel olarak yapıyorsanız.
Kadın hazırlanıyor, sıvı içiyor. Daha fazlası olsun diye kendini kısıtlıyor. Bekliyorum, bir süreliğine onun özgürleşmesine yardım etmem gerektiğini biliyorum.
Sonra arıyor ya da kendisi geliyor. Genelde sırt üstü yatarım ama başka pozisyonlar da var. Kadın yüzüme oturuyor ve amını hafifçe oynatıyor. Klitorisini ve dudaklarını yalamayı başardım. Ağzımı açıyorum. Rahat ve ağzının içinde olacak şekilde oturuyor ve ikimiz de donuyoruz. Ve bir noktada bir jet gökyüzüme çarpıyor. Dolana kadar bekleyip ilk yudumumu alıyorum. İlk başta yudumlar sıklaşıyor, ancak daha sonra giderek azalıyor. Sonuncuyu da yuttuktan sonra amcığı dilimle yıkayıp temizliyorum.
Bazen eşimle birlikte günde birkaç kez bu tür oyunlar oynuyoruz. Daha sonra bir hafta ara verildi. Ama tuvaletten sonra yalamak ve diliyle yıkamak için yanıma geliyor. Hoşuna gidiyor.
Yolda uzak bir yere gidiyorsak benzin istasyonlarında tuvalet aramıyoruz. Arka koltukta ağzıma boşaltıyor ve yer bulma derdinden kurtulmuyor.
Çok seviyorum ve çok beğeniyorum.
Özellikle bunu bir ritüel olarak yapıyorsanız.
Kadın hazırlanıyor, sıvı içiyor. Daha fazlası olsun diye kendini kısıtlıyor. Bekliyorum, bir süreliğine onun özgürleşmesine yardım etmem gerektiğini biliyorum.
Sonra arıyor ya da kendisi geliyor. Genelde sırt üstü yatarım ama başka pozisyonlar da var. Kadın yüzüme oturuyor ve amını hafifçe oynatıyor. Klitorisini ve dudaklarını yalamayı başardım. Ağzımı açıyorum. Rahat ve ağzının içinde olacak şekilde oturuyor ve ikimiz de donuyoruz. Ve bir noktada bir jet gökyüzüme çarpıyor. Dolana kadar bekleyip ilk yudumumu alıyorum. İlk başta yudumlar sıklaşıyor, ancak daha sonra giderek azalıyor. Sonuncuyu da yuttuktan sonra amcığı dilimle yıkayıp temizliyorum.
Bazen eşimle birlikte günde birkaç kez bu tür oyunlar oynuyoruz. Daha sonra bir hafta ara verildi. Ama tuvaletten sonra yalamak ve diliyle yıkamak için yanıma geliyor. Hoşuna gidiyor.
Yolda uzak bir yere gidiyorsak benzin istasyonlarında tuvalet aramıyoruz. Arka koltukta ağzıma boşaltıyor ve yer bulma derdinden kurtulmuyor.
Çok seviyorum ve çok beğeniyorum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 3 years 1 month
Dew, bunu hiç düşünmemiştim ama yine de okuyordum, akıntıyı yakaladım. Hazırlık süreci nedir? Sadece sıvı mı ve sabırlı mısın?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Orientation: biseksüel
Ah. Altın Duş harika tema! Tapıyorum! Bu konuyla ilgili her zaman fotoğraf ve video yayınladık. Hanımım bunu hediye olarak verdi. Seks sırasında donması çok güzel ve bundan sonra ne olacağını zaten biliyorum, ondan çıkıyorum ve akıntı penisimin üzerine akıyor. Harika bir duygu! Bazen ağzımı açıp bir porsiyon alıyorum, sonra onu öpüyoruz!
- These users thanked the author Stepan Rodnoy for the post:
- Nick1979
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Bir kadının hazırlığı şunları içerir:
1. Sabahları birkaç kez tuvalete gidin. Gece boyunca biriken her şeyin boşaltılması gerekiyor. Bu çok konsantre bir sıvıdır. Ve iğrenç.
2. Yıkayın.
3. Nötr veya tatlı sıvılar için. O zaman bir kadının ağzına döktüğü her şeyin belirgin bir tadı ve kokusu yoktur. Özellikle yaz sıcağında bol miktarda sıvı tüketildiğinde tadı neredeyse nötr hale gelir. Sıcak sıvı.
Bu fetişin daha çok psikolojik etkisi var. Alışılmadık bir durum ek heyecan sağlar. Evet ve bir kadın için rahat. Kanepeden kalkmadan tuvalet ihtiyacını giderebilir ve televizyon izleyebilir. Bacaklarının arasındaki adam her şeyi alacak ve hemen diliyle yıkayacak ve ardından orgazm ile tam teşekküllü oral seks hemen köşede olacak.
1. Sabahları birkaç kez tuvalete gidin. Gece boyunca biriken her şeyin boşaltılması gerekiyor. Bu çok konsantre bir sıvıdır. Ve iğrenç.
2. Yıkayın.
3. Nötr veya tatlı sıvılar için. O zaman bir kadının ağzına döktüğü her şeyin belirgin bir tadı ve kokusu yoktur. Özellikle yaz sıcağında bol miktarda sıvı tüketildiğinde tadı neredeyse nötr hale gelir. Sıcak sıvı.
Bu fetişin daha çok psikolojik etkisi var. Alışılmadık bir durum ek heyecan sağlar. Evet ve bir kadın için rahat. Kanepeden kalkmadan tuvalet ihtiyacını giderebilir ve televizyon izleyebilir. Bacaklarının arasındaki adam her şeyi alacak ve hemen diliyle yıkayacak ve ardından orgazm ile tam teşekküllü oral seks hemen köşede olacak.
- These users thanked the author Çiy for the post (total 2):
- Diana itaatsizlik etti, Anatolik
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
Altın duşları seviyorum. Aletime işemesi hoşuma gidiyor. Ya da boynuma oturup üstüme küçük bir dere üflüyor. her şey aşağıya doğru akıyor. Seks sırasında kendimi ıslatmayı seviyorum. Kovboy kız pozisyonunda, sike dikkat ettiğimde işemeye başlıyor. İşeme sonrası amını yalamayı seviyorum.
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
- Stepan Rodnoy, Anatolik
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Orientation: biseksüel
Hiçbir şeyi kirletmemek için genellikle duşta altın duşu almaktan her zaman çekinmem. Bu olaydan sonra amını yala elbette.
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 2 years
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
Konu çok ilginç. Çok uzun zaman önce keşfettim))) Genel olarak gerçekten beğendim!
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
Uzun zaman önce bunun beni sersemlik noktasına kadar heyecanlandırdığını fark ettim. Birkaç yıl önce de karısını üzerime işemeye ikna etmişti ama her nasılsa her şey "istemiyorum" üzerinden oldu.
Ve sonbaharda soruyu açıkça sordum; tek ihtiyacı olan buydu. İlk başta penisime işedi, sonra ağzımı açıp içmeye başladım.
Bu arada, o bana işerken değil, ben ona işerken daha rahat oluyor. Doğru, henüz içmiyor. Ağzında tutuyor ve tükürüyor. Ama bazen gizlice şarabına işiyorum)
Ayrıca furosemid de keşfettim - eğer doğru şekilde atarsanız - akıntı bir yangın hortumuna benziyor.
Ve sonbaharda soruyu açıkça sordum; tek ihtiyacı olan buydu. İlk başta penisime işedi, sonra ağzımı açıp içmeye başladım.
Bu arada, o bana işerken değil, ben ona işerken daha rahat oluyor. Doğru, henüz içmiyor. Ağzında tutuyor ve tükürüyor. Ama bazen gizlice şarabına işiyorum)
Ayrıca furosemid de keşfettim - eğer doğru şekilde atarsanız - akıntı bir yangın hortumuna benziyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 170 Replies
- 8200 Views
-
Last post by Sami
-
- 1 Replies