Kaba mı, nazik mi?
-
Автор темыJuliaZ
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel

Penisi nazikçe ve dikkatlice kıçınıza sokun, yavaş ve ölçülü bir şekilde sikişin, düzgün, çok keskin olmayan ve hızlı sürtünmeler yapın... veya anüsü yağladıktan sonra keskin bir şekilde deliğe sokun ve kıçı tutkuyla ve kabaca mı alın? Seni daha çok ne heyecanlandırıyor?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Sert mi, nazik mi?
Ben kesinlikle ilk seçenekten yanayım.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- JuliaZ, Kadın
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Orientation: heteroseksüel
Başlangıç her zaman naziktir, partnerin kalbini kazanır, ancak bir süreliğine yavaş yavaş artar! ve sonra sanki bir salıncaktaymış gibi yavaşça ve yavaşça kabaca kabaca kabaca

- These users thanked the author SERG!! for the post (total 2):
- JuliaZ, Firavun faresi
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 7 months
Yavaşça ve dikkatli bir şekilde yerleştirmeniz gerekir. Kıçın alıştıktan sonra daha da zorlaştırabilirsin. Ama ilk başta yavaşça. Aksi halde acı verir. Ve penisten bir an önce kurtulmak için büyük bir istek
- These users thanked the author Petrov146 for the post (total 3):
- Alex yapardı, Şeytan, Firavun faresi
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 11 months
Kısa bir süre önce karımı becerdim ve bir kez daha onu gerçekten kıçından istediğimi söyledim, bu yüzden onu çıkardığımda kendisinin de ilgilendiğini çünkü onu çok uzun süredir ikna ettiğimi, bana izin verdiğinde, ben de ilgilendiğimi söyledi. Sanırım bunu yavaşça ve yavaşça yapacağım.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Korkarım keskin bir şekilde girdikten sonra seks olmayacak, elbette bu deliğin ne kadar kötü kırıldığına bağlı. Ama partnerime acele etmeden, dikkatli girmek benim için daha keyifli ve kıçım alışınca gönülden vurabiliyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 830

5 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
ne? hangi kelime? şimdilik?

Tamamen katılıyorum! Ancak bu partnerin deneyimine bağlıdır. Belki uzun süredir AS yapıyordur ve anüsü bakire değildir. Burada partneriniz hakkında her şeyi bilmeniz gerekiyor.
Partnerime sormadan da mı? Tabii kalıcı ise sormaya gerek yok. Peki ya farklıysa? Aynen şöyle: "AC yapmayı kabul ediyor musun?" O: "Hadi deneyelim!" Ve siz hemen penisinizi ona sokarsınız (yağlama olmadan, ön sevişme olmadan). Ve o kadar yüksek sesle uludu ki camlar patladı. Ve seni klimasıyla gönderecek!Son derece beğendim!

5 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Seni ne heyecanlandırıyor? Partnerimin zaten AC’yi kabul etmiş olması beni heyecanlandırıyor . Ve sonra penisi almaya hazır, yağlanmış, anüse nazikçe nüfuz ederek heyecanlanıyorum. Ve delik penisi içine aldığında yavaş, yumuşak, ilerici hareketler yapın, penisin anüs içinde nasıl saklandığını görün. Bu delik onu nasıl da içine çekiyor. Zamanla boşalmak istediğinizi hissedersiniz ve daha hızlı hareketler, sürtünmeler yapmaya başlarsınız. O zaman anüs zaten penisinize alışmıştır ve orada harika bir his verir. Peki, o zaman bitir. Orada duruma göre değişir: ya popoda ya da popoda (bu kararlaştırıldığı gibidir). Ya da belki yüzünde veya göğsünde bile.Seni daha çok ne heyecanlandırıyor?

-
- Flört etmek
- Total posts: 44
Partnerinizin ne istediğini ve bunu nasıl istediğinin her zaman açık olup olmadığını neden soruyorsunuz? Ancak yavaş zekalı bir günlükle bu hiç de ilginç değil. Normal bir kızın seks sırasındaki arzuları çok açıktır. Ve eğer hassasiyet ve düzgünlük istiyorsa, o zaman her şey yumuşak ve düzgün olacak! Bu sadece benim tercihim. İkisinden, gereksiz törenler olmadan, alınıp kabaca sikilmeyi seveni seçerdim. Yine de herkes iyidir!
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post