Deneyimli ve deneyimsiz kadınlar
-
Автор темыhelikopter9
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Deneyimli ve deneyimsiz kadınlar
Bir kadın tek bir partnerle seks konusunda deneyim kazanabilir ve özgürleşebilir mi? Yoksa sadece farklı erkeklerle deneyerek beceri mi kazanacak?
Cevabım: Tek bir kişiyle cinsel duyguların tüm yelpazesini deneyimleyemeyecek.
Cevabım: Tek bir kişiyle cinsel duyguların tüm yelpazesini deneyimleyemeyecek.
- These users thanked the author helikopter9 for the post:
- Alice
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 9 months
Cevap: Deneyimli ve deneyimsiz kadınlar
Konunun yazarına katılıyorum. Tüm hayatınızı partnerinizle yaşayabilirsiniz ve o bir yatakta oturum açmış durumdadır. Hayatın her alanında daha iyi olabilmek için her zaman yeni şeyler öğrenmeniz gerekir. Sekste daha da fazlası. Herkesin anatomisi ve tercihleri farklıdır.
- These users thanked the author Lubluminet for the post:
- Cidden
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ve ben de her şeyin partnere bağlı olduğunu söyleyebilirim, eğer yeterince misyoneri varsa ve hepsi bu, o zaman ne tür bir deneyimden bahsedebiliriz, ama partner pratik yapıyorsa ve her şeyden bir sürü istiyorsa o zaman öğretecektir onun kadını her şeyi. Ama burada elbette kadının kendini özgürleştirmeye ve erkeğin sunduklarını denemeye hazır olup olmadığına da bağlı.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 161
- Registered for: 3 years 3 months
Kendinizi şanssız düşünün.lubluminet: ↑07 Oct 2022, 19:50 ...tüm hayatınızı partnerinizle yaşayabilirsiniz ama o yatakta tam bir kütük...
Evet, (biliyorum) olacak olanlar var arzulanacak hiçbir şey kalmadı, her şey bir patlama olacak. Ancak bu nadirdir, bu yüzden parça parça toplamanız gerekir...ama eğer partner her şeyin çoğunu yapıyor ve istiyorsa, o zaman kadınına her şeyi öğretecektir
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Bunun tersi de olur. Canlı bir örnek: Kocam 34 yaşında bekaretini bana kaptırdı. Ve her şeyi benden öğrendi. Bizi tanıştıran arkadaşlar olmasaydı muhtemelen böyle kalacaktım...Nelli2000: ↑30 Oct 2022, 21:06Kendinizi şanssız düşünün....tüm hayatınızı partnerinizle yaşayabilirsiniz ve o yatakta tam bir kütük...Evet, öyle olanlar var (biliyorum) arzulanacak hiçbir şey kalmayacak, her şey eğlence amaçlı olacak. Ancak bu nadir görülen bir durum olduğundan parça parça toplamanız gerekir...ama eğer bir partner pratik yapıyor ve her şeyin çoğunu istiyorsa, o zaman kadınına her şeyi öğretecektir
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
- Registered for: 3 years
Gerçekten kızlarla hiç ilgilenmedin mi? !)Tania: ↑30 Oct 2022, 21:49Bunun tersi de olur. Canlı bir örnek: Kocam 34 yaşında bekaretini bana kaptırdı. Ve her şeyi benden öğrendi. Bizi tanıştıran arkadaşlar olmasaydı muhtemelen böyle kalacaktım....Nelli2000: ↑30 Oct 2022, 21:06nKendinizi şanssız düşünün. nlubluminet: ↑07 Oct 2022, 19:50 ...tüm hayatınızı partnerinizle yaşayabilirsiniz ve o yatakta tam bir günlüktür...Evet, bunlar var ( Biliyorum) daha fazlasını istemeyen kalacak, her şey eğlenceli olacak. Ancak bu nadir görülen bir durum olduğundan parça parça toplamanız gerekir...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Çok şüpheli ifadeler. Başka ortaklara katılmadan kendi başlarına çok şey öğrenen insanlar tanıyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 3 years 1 month
Belki, ama bal mantarlarının birikmesi ve özgürleşmesi için çeşitli koşullar vardır. Birincisi onun acil arzusu ve bu en önemli şey, ikincisi de hayattaki arzulardan ve bunların yerine getirilmesinden ödün vermeyen iyi bir partner. Birçok şeyi deneyip deneyimlemeye çalışırdım ama eşim her şeye benden önce sahip olduğunu bilmeme rağmen kesinlikle bununla ilgilenmiyor. Ama artık buna ihtiyacı yok. Yeni bir şeyler örmek, bir şeyler pişirmek, arkadaşları için tatil için bir şeyler icat etmek, evet, ama yatakta, köpek stilinde veya klasikte, oral seksten hoşlanmıyor, bazı çeşitlilikler onu hiçbir yere götürmedi. Onunla konuşmanın faydası yok ve hiçbir şey anlamak istemiyor. Beş yıl önce onu MFM yapmaya zar zor ikna etmiştim ve ondan sonra hala hiçbir şeyle ilgilenmiyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 3 years 10 months
Bir partnerle seksteki tüm çeşitliliği deneyebilir ama her zaman karşılaştırma isteyecektir. Benzer şekilde, erkekler karşılaştırma için her zaman diğer amcıklara ilgi duyarlar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
Garip görünse de, her iki tarafın da arzusu yeterince büyükse deneyimin bir önemi olmayabilir. Rahatlama önemliyse deneyimli bir ortak ararlar. Duygular önemliyse, partnerin deneyimsizliği tutkulu seks beklentisini artırır! Av sahibi olmak avcı için önemli olduğundan doğa genellikle deneyimsiz bir partnerin daha çekici görünmesini emreder!
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Her ikinizin de gelişme ve çeşitliliğin tadını çıkarma arzusu varsa, bir partnerle öğrenebilirsiniz. Her ikisi de yeni bir şey olmadan cinsiyetlerinden memnun olsalar da neden deneyime ihtiyaçları var? Önemli olan her ikisinin de memnun olmasıdır ve gerisi önemli değildir)
-
- Nirvana’dayım
Arzu veya hedef. Mesela benim durumumda ortaklardan birinin hedefi vardı. Ve her şey yolunda gitti.dva2dva: ↑30 Oct 2022, 22:18 Eğer her ikinizin de gelişme arzusu varsa ve çeşitliliğin tadını çıkarıyorsanız, bir partnerle öğrenebilirsiniz. Her ikisi de yeni bir şey olmadan cinsiyetlerinden memnun olsalar da neden deneyime ihtiyaçları var? Önemli olan her ikisinin de tatmin olmasıdır, gerisi önemli değil)
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Nirvana’dayım
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Eğer arzu yoksa, o zaman hedef ulaşılamaz)) benim durumumda karımın değişme arzusu yok sekste herhangi bir şey var ve dolayısıyla çeşitlilik yok) ve bu benim için üzücü.
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Registered for: 2 years 8 months
Tania, Bu harika, içtenlikle söylüyorum senin adına sevindim! Ben tam tersi bir durum yaşıyorum, çeşitlilik istiyorum ama eşim yine de her şeyden memnun
6 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Bunu bilmese veya bilmiyormuş gibi davransa da, onun işine gelen şey sadece çalışma şeklidir
6 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Bunu bilmese veya bilmiyormuş gibi davransa da, onun işine gelen şey sadece çalışma şeklidir
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 3 years 10 months
Sadece 8 yıl sonra eski sevgilim yüzümün her yerine kalın beyaz bir kayganlaştırıcı sürdü. Neredeyse hiç parlak ve güçlü bir orgazm yaşamadığı ortaya çıktı, bunu boşandıktan sonra öğrendik.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post