Yeterli seks yok

Cinsiyetle ilgili olan ancak diğer bölümlere uymayan her şey
Hiç kimse
Potansiyel seks nesnesi
 Yeterli seks yok

Unread post by Hiç kimse »

Herkese merhaba, soru şu; kocamla yeterince seks yapmıyorum, belki farklı mizaçlardayız, ne kadar konuşursak konuşalım, bir ay boyunca yeterli ön sevişme yok, sadece aç olduğunda. Evlenmeden önce her şey yolundaydı. Ve geçenlerde bir kulüpte yürüyordum, koyu tenli bir adam beni rahatsız etti, herkes sarhoş olmasına rağmen hemen uzaklaştım, ama şimdi biriyle çıkma düşüncesi beni bırakamaz çünkü yeterince param yok. tutku.. Gerçekten bir tür sürtük olduğum sonucuna vardım, çünkü bir eksiklik olduğunda bu tür düşüncelere henüz fiziksel sadakatsizliğe izin vermiyorum ama ne yapmalıyım?
Brom
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Orientation: heteroseksüel
 Re: Yeterli seks yok

Unread post by Brom »

Önceden üç seçenek vardır:
1. Kocanla konuş - tatlım, ilgini/seksini özledim
2. Bir vibratör satın alın
3. Bir sevgili bul
These users thanked the author Brom for the post:
seksforumu_
Tolyan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tolyan »

Brom, Seçici sevgilinin yerini tutmaz.. .)
These users thanked the author Tolyan for the post:
Allah 1974
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Hem bir vibratör hem de bir sevgili almalısın. Ve üstelik bir koca! Peki ya işe yararsa? :göz kırp:
These users thanked the author Nikk for the post:
Rogatik
Artemka022
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by Artemka022 »

Kimse: 07 Oct 2022, 14:24 Herkese merhaba) soru şu ki, kocamla yeterince seks yapmıyorum, belki de farklı mizaçlar. Ne kadar konuşursak konuşalım, bir anlamı yok, yeterli ön sevişme olmadığında. Acıkıyor biz evlenmeden önce her şey yolundaydı. Ve geçenlerde bir kulüpte yürüyordum, koyu tenli bir adam beni rahatsız etti, herkes sarhoş olmasına rağmen hemen uzaklaştım, ama şimdi biriyle çıkma düşüncesi beni bırakamaz çünkü yeterince param yok. tutku.. Gerçekten bir tür sürtük olduğum sonucuna vardım, çünkü bir eksiklik olduğunda bu tür düşüncelere henüz izin vermiyorum ama ne yapmalıyım?
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830

Unread post by çapkın »

Tolyan: 07 Oct 2022, 16:31 Bir vibratör sevgilinin yerini tutmaz...)
Elbette onun yerini almaz ama yeterli seks yoksa, o zaman en azından istediği kadar mastürbasyon yapacak ve eğlenecek.
Ve yine de bir sevgili bulabilir. Veya istediği kişiyle sikişebilir. Neden kendisinin ve karısının ihtiyaçlarını karşılamayan bir kocaya ihtiyacı var? O zaman neden buna ihtiyaç duyuluyor? Gösteri için mi? Pasaporttaki damga için mi?
Tolyan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247

Unread post by Tolyan »

Lecher, ama hiçbir şey söylemedim kocam hakkında :)
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830

Unread post by çapkın »

Tolyan: 07 Oct 2022, 19:37 Kocam hakkında konuşmadım
Evet, bu konu hakkında zaten yazıldı. Hemen her şeyi birleştirdim. :)
These users thanked the author çapkın for the post:
Tolyan
Parenbi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 64
Orientation: biseksüel

Unread post by Parenbi »

Kimse: 07 Oct 2022, 14:24 Herkese merhaba) soru şu ki, kocamla yeterince seks yapmıyorum, belki de farklı mizaçlar. Ne kadar konuşursak konuşalım, bir anlamı yok, yeterli ön sevişme olmadığında. Acıkıyor biz evlenmeden önce her şey yolundaydı. Ve geçenlerde bir kulüpte yürüyordum, koyu tenli bir adam beni rahatsız etti, herkes sarhoş olmasına rağmen hemen uzaklaştım, ama şimdi biriyle çıkma düşüncesi beni bırakamaz çünkü yeterince param yok. tutku.. Gerçekten bir tür sürtük olduğum sonucuna vardım, çünkü eksiklik olduğunda bu tür düşüncelere henüz fiziksel aldatmaya izin vermiyorum ama ne yapmalıyım?
Ben de size diğer taraftan anlatacağım. Ben başlangıç ​​oyuncusunun kocası değilim (her ihtimale karşı). Bekaretimi müstakbel eşime kaptırdım, bunu söylemekten utanıyordum ama ben 27 yaşındayım, o benden 2 yaş genç ve ben onun ilki değilim. İlk seferimizde, benim inisiyatifimle günde birkaç kez seks harikaydı. Ama... 11 yıl geçti ve artık çok daha seyrek hale geldi, haftada bir kez ve onun inisiyatifiyle olması iyi. Sanki "yeterince oynadım", yeni bir şey istiyorum, çeşitlilik istiyorum ve 30 dakika boyunca "terletmek" istemiyorum (daha önce denemediğim için yapamıyorum ama korkudan ilk kez, yani genel olarak 2 saatten fazla sürdü ve bitirmedi). Onunla konuşmaya, birini aramaya, oyuncak yapmaya, video çekmeye veya yayınlamaya çalıştım ve yanıt olarak: "Senden tamamen memnunum ve senden yeterince var", eksik olduğum şeye göre "kafan meşgulsün." Ben açmış gibi seksi görmezden gelerek "uyarmaya" çalıştım, o zaman en azından dürtüsel olarak bir şeyler deneyeceğiz, ama yine de hayır...
Belki kocanız bir şey istiyordur, "oynamıştır yeter", ama söylemekten korkuyor?

Yani belki kocanızın isteklerini öğrenmesi mantıklı olabilir? Belki de aynıdır?
Hiç kimse
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Hiç kimse »

Şunu da ekleyeyim, bir ailemiz var, iki çocuğumuz var. Kocam iyi biri ve onu seviyorum. Sadece aldatmanın ona kötü geldiğini düşünüyorum. Babam iyi bir adam ve iyi bir adam. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. vibratörlerimiz var🤣her şey orada..benim de inisiyatifim var, sonuçta öyle benim çok uykulu olduğumu söyleyebilmesiyle bitiyor ve bu kadar ya da sadece işini yapıyorum ve bu kadar) son) çoğu zaman başlatıcı ben değilim) özellikle oyuncakları sevmiyor vb. benim bir tür sapık olduğumu düşünüyor. Tek çözüm boşanmak mı, bilmiyorum genel olarak, belki birisinin başına benzer bir durum geldi bu arada, birden fazla kez karıştırdım. , uzun sürmez
İlya.rozovenko
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by İlya.rozovenko »

Güzel bir otelde şarap, çilek ve maksimum keyifle hoş iletişim, masaj, tüm erojen bölgelerin öpücükleri şeklinde hafif bir toplantı düzenleyeceğim. İnanılmaz yeni duyguları, arzularınızın yerine getirilmesini, karnınızda tekrarlanan tüylerin diken diken olmasını ve güçlü orgazmları garanti ediyorum
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Kimse: 07 Oct 2022, 14:24 Ne kadar konuşursak konuşalım bir anlamı yok, bir ay yeter. Sadece aç olduğunda ön sevişme azdır.biz evlenmeden önce her şey yolundaydı
İnsanların kendi sorularının cevabını kendilerinin vermesi ve bunu görmemesi şaşırtıcı boş nokta. Evlendikten sonra hayatında nelerin değiştiğini düşünün. Belki çok çalışıyor, belki yeterince uyuyamıyor, belki karşılanamayan krediler nedeniyle sorumluluk altında eziliyor, belki bir tür kronik prostatit cinsel alanını sakatlamış, belki yaş, belki sadece yatakta sıkılıyor. seninle (monoton) ya da belki bir nedenden ötürü aklını karıştırıyorsun ve o stresli, belki sen her zaman mutsuzsun ve o sana bir daha yaklaşmak istemiyor ama birçok seçenek var. "Ne kadar konuşursak konuşalım, hiçbir anlamı yok" ve "uzun sürmüyor" ifadeleri - görünüşe göre esas olarak memnuniyetsizliğinizi ifade etmek için ne söylediğinizi ima ediyor. Bu bir konuşma değil, bu sorumluluğun değişmesidir. Sebebini öğrenmek istiyorsan düşün, burada kimse sana söylemeyecek, kimse seninle yaşamıyor. Kocası da zorunlu askerliğini yapıyor. Şikayetleriniz bir ay boyunca yeterli ama bu gerçek bir motivasyon kaynağı değil, boşanma.
Kimse: 07 Oct 2022, 14:24 artık birisiyle çıkma düşüncesi beni bırakamıyor çünkü yeterince tutkum yok... ama ne yapmalı??
Ya da kocanızla veya boşanmak. Burada size profesyonel olarak yardımcı olacak aile psikologları yok (ve henüz kimseye gerçekten yardımcı olmadılar).
Anorgazmi
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Anorgazmi »

Artemka2022: 07 Oct 2022, 17:47 "Ne kadar konuşursak konuşalım, hiçbir anlamı yok" ifadesi, görünüşe göre, esasen sadece memnuniyetsizliğinizi ifade etmek için ne söylediğinizi ima ediyor.
Tabii ki başlatan bendim, ama kocam temelde her şeyden memnun. İşi o kadar da zor değil yani işten eve geliyor ve telefonda oturuyor, her türlü saçmalık için yeterli zaman var Ama her türlü düşünceye, krediye vb. gelince, onları daha az düşünmüyorum. ve ben de daha azını yapmıyorum
. Burada size profesyonel olarak yardımcı olacak aile psikoloğu yok (ve henüz kimseye gerçekten yardımcı olmadılar).
ve ben bir psikolog önerdim, o istemedi (to) bu foruma yazdı çünkü dürüst olmak gerekirse, bunu yakınınızdaki biriyle paylaşmak utanç verici)
Ama cevabınız için teşekkürler, düşünülmesi gereken bir şey var çünkü tüm insanlar farklı ve ben bunu yargılıyorum tek başıma
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Anorgasmia: 07 Oct 2022, 22:31 bu yüzden onları daha az düşünmüyorum , ben de daha azını yapmıyorum
Daha az düşündüğünüzü veya daha az yaptığınızı söylemiyorum ama herkesin stres toleransı da farklıdır. Evet, aslında, gerçek nedeni yalnızca sizin bulabileceğinizi göstermek için bu gibi seçenekleri birdenbire bir kenara attım. "Durumun içinde" olmadan bunu tahmin edemezsiniz. Bu, kontrol etmeniz gereken bir liste değil ve kesinlikle eksiksiz veya güvenilir olduğunu iddia etmiyor.
Anorgasmia: 07 Oct 2022, 22:31 Ama cevabınız için teşekkürler, düşünülmesi gereken bir şey var çünkü tüm insanlar farklıdır ve bunu kendi kendime değerlendiriyorum
nDüşünecek bir şeyi olan insanlarla konuşmak güzel :) Bazı nedenlerden dolayı, bu konunun temeline ineceğinize eminim. Ancak cevaplar burada, forumda değil, orada, yanınızda.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks çardağı”