Penis için yeni hisler istiyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi
Penis için yeni hisler istiyorum
34 yaşında.
Evli, eşiyle ayda 5-6 kez seks yapıyor, hiç yaşı yok.
Kahretsin, hayatım boyunca penisimin büyüklüğünden utandım. Hayatımda 6-7 kız olabilirdi ama ben utangaçtım.
16 cm penisim var, eşime zevk vermediğimi anlıyorum.
Karım tombul.
Yeni bir şey denemek istiyorum.
O uyurken ben evde mastürbasyon yapıyorum. Amımı yeni hislerle hissetmek istiyorum.
Ve ben de onun amını yalıyorum, belki nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kafası çıkmıyor.
Evli, eşiyle ayda 5-6 kez seks yapıyor, hiç yaşı yok.
Kahretsin, hayatım boyunca penisimin büyüklüğünden utandım. Hayatımda 6-7 kız olabilirdi ama ben utangaçtım.
16 cm penisim var, eşime zevk vermediğimi anlıyorum.
Karım tombul.
Yeni bir şey denemek istiyorum.
O uyurken ben evde mastürbasyon yapıyorum. Amımı yeni hislerle hissetmek istiyorum.
Ve ben de onun amını yalıyorum, belki nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kafası çıkmıyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Yardım.
Aynısı bir yerlerde bende de var kızlar küçük büyük demiyorlar ben de hep parmağımla rakun yapmaya başlıyorum hepsini seçiyorum, onlar da bundan çok memnun oluyorlar
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Naovvu, yazılışına göre 10 yaşındasın. böyle yazabilirsin... Okuyun hiçbir şey net değil, dilinizi kıracaksınız...
*x )

-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Orientation: heteroseksüel
Ne yazıyorsun sen? Avrupalılar arasında ortalama penis uzunluğu 13 - 15 cm’dir. Wikipedia’ya göre 16 cm’lik penisinizi kullanmayı öğrenseniz iyi olur
Böylece karınız her zaman boşalır ve tatmin olur
. E>
n
3 dakika 23 saniye sonra gönderildi:

n
3 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Karısının mutlu olmasını istiyor. Normal bir arzu.Düşüncemi verdim. Neden derse ihtiyacın var?
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Karımı hiç aldatmadım.
Çük onun sadece amını gördü.
Belki burada yalnız kızlar vardır, sırf uyumak ve karımın bir kütük olduğunu anlamak için, ya da nasıl olduğunu bilmiyorum.
Her seksten önce amını yalamanı öneririm. Reddediyor. Gerçi hoşuma gitti.
Çük onun sadece amını gördü.
Belki burada yalnız kızlar vardır, sırf uyumak ve karımın bir kütük olduğunu anlamak için, ya da nasıl olduğunu bilmiyorum.
Her seksten önce amını yalamanı öneririm. Reddediyor. Gerçi hoşuma gitti.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Dreamer...burada sadece kız kılığına girmiş palyaçolar vardır. Palyaçolar sıkılmış ve üzgündür, bu yüzden onlar. aptalı oynamak
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Korkuyorum ve bu karalamaların yazarlarından uzaklaşıyorum! 16 cm uzunluğundaki "minik" penis için ne kadar gözyaşı, sümük ve hakaret var!
Ve herkes sofistike zevkler için kendisine bir amcık verilmesini istiyor! Roby!!! Ne yapıyorsun? Gözlerini hâlâ annenin göğüslerinden ayırmadın mı? En azından deneyimli bir fahişeyi alıp ona seks konusunda bir nesne dersi için cömertçe para ödeyerek başlayın. Size her şeyi göstermekten ve anlatmaktan mutluluk duyacaktır! Sadece onun önünde sızlanmaya çalışmayın!
Sümüklü bir adam, onda böyle bir salağa karşı kontrol edilemeyen bir gülme isteği uyandıracaktır!
Ve herkes sofistike zevkler için kendisine bir amcık verilmesini istiyor! Roby!!! Ne yapıyorsun? Gözlerini hâlâ annenin göğüslerinden ayırmadın mı? En azından deneyimli bir fahişeyi alıp ona seks konusunda bir nesne dersi için cömertçe para ödeyerek başlayın. Size her şeyi göstermekten ve anlatmaktan mutluluk duyacaktır! Sadece onun önünde sızlanmaya çalışmayın!
Sümüklü bir adam, onda böyle bir salağa karşı kontrol edilemeyen bir gülme isteği uyandıracaktır!

-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies