Kardeş ve hayvanat bahçesi
-
Автор темыTenos
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Kardeş ve hayvanat bahçesi
Kız kardeşimi hayvanat bahçesine sokmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir yerlerde hayvanat bahçelerinin olduğu birkaç düzine disk var, bunların çoğu köklü. Henüz tüm diskleri izlemedim, yaklaşık 10 yıl önce kız kardeşim kocasının telefonunda bir kızın atı emdiği ve spermiyle boğulduğu, ya da bir gencin bir köpek tarafından nasıl kızartıldığı ya da bir adamın nasıl yemek yediğinin videosunu gösterdi. bir eşek. Genel olarak kız kardeşimin bir erkek tarafından sikilmesini isterim. Eskiden tam bir fahişeydi, 11 yaşından itibaren herkesle yattı. O ve ben sık sık seks yapardık. Daha sonra öğrendiğime göre üvey babasıyla yatmış; 11 yaşındayken ona vermiş. Ve onu 13 yaşında becermeye başladım. Şimdi 3 kez evlendi, 3 çocuğu, iki oğlu ve bir kızı var, artık o kadar dürüst oldu ki, fahişe arkadaşlarını nasıl küçümsediğini dinlemek iğrenç geliyor, kendisi de öyleydi. Sikilmek istediği ve erkek arkadaşı hasta olduğu için neredeyse nasıl çığlık attığını hatırlıyorum, bu yüzden arkadaşım ve ben ona su verdik ve onu becerdik.
yaşındayken kız kardeşimi sikmeyi seviyordum, onun midilli çekmesi umurumda değil

- These users thanked the author Tenos for the post:
- Guguk kuşu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Orientation: heteroseksüel
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: aseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыTenos
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
- Orientation: biseksüel
Re: Kardeşim ve hayvanat bahçesi
Kız kardeşimi seviyorum, sahip olduğum tek kişi o. Arkadaşları olsun ya da olmasın fahişelerine gittiğinde sürekli küçüklerine bakıcılık yapıyordum. Kocasına kardeşini ziyarete gideceğini ve fahişelik yaptığını söylüyor. Birkaç kez bir arabaya ya da arabaya nasıl çekildiğini gördüm ve kocam umursamadı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 3230 Views
-
Last post by Vladimir
-
- 10 Replies