Ahlakçılar geçebilir! Size yaşanan durumu anlatacağım...

Cinsiyetle ilgili olan ancak diğer bölümlere uymayan her şey
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Ahlakçılar geçebilir! Size yaşanan durumu anlatacağım...

Unread post by Guest »

Ahlakçılar geçebilir! Size yaklaşık bir yıl önce başıma gelen bir durumu anlatacağım. Eşimin arkadaşları ve ben beni bir düğüne davet ettik, ne ve nasıl olduğunu uzun uzun anlatmayacağım, en önemlisini anlatacağım... 29 yaşındayım, eşim 27 yaşında (referans için) , genel olarak, bir düğünde bir restorandayız, her şey olması gerektiği gibi, dans etmek, içmek, eğlenmek, ayrıca farklı insanlarla iletişim kurmak, o akşam arabamdaydım, bu yüzden alkol içmedim, ama eşim gece saat on iki civarında iyice sarhoş oldu ve benden eve gitmek için hazırlanmamı istedi, özel sektörde yaşıyoruz, ben de ona tamam dedim, ceketimi aldım ve arabaya gittik. Restoran çıkışında yanımıza bir kadın geldi ve kendisini ve kocasını yanımıza almamızı istedi, aynı bölgede yaşadığımız ve görsel olarak birbirimizi tanıdığımız için kocası da çok içiyordu, ben de zar zor oradan ayrıldım. restoran, bizden büyüktüler, 45 yaşlarındaydılar, kısacası arabaya bindik ve eve koştuk, dışarısı oldukça serindi ve biz giderken sobayı açtım, yolda benimki soğudu ve bu arkadaşların evine vardığında uyuyakaldı, Olya’ya (yoldaşımızın adı buydu) kocası Misha’yı kollarının altına alıp eve getirmesine yardım ettim, eve girdik, onu yatak odasına getirdik, yatağına yatırdık ve Çıkışa doğru gittim, ayrılmadan önce Olya kahve isteyip istemediğimi sordu ama cevap vermeyi başardıktan sonra ona dönerek beni dudaklarımdan öptü, biraz şaşırdım elbette ama istemedim Kadın yaşına göre oldukça güzel göründüğünden, üç dakika daha öpüştükten sonra bana sırtını döndü, elimi tutup kendi elinin üzerine göğsüne koydu ve bırakmadan diğerini uyluğunun üzerine çekti. tüm bunlar koridorda oldu, ne istediğini anladı, elim eteğinin altına kaydı ve külotunun içine girdi, orası zaten ıslaktı ve yavaşça kasıklarını yavaşça okşamaya başladım. o heyecandan pantolonum neredeyse patlayacaktı, parmaklarımla biraz okşadıktan sonra taytını ve külotunu çıkarmaya başladım ve iç çamaşırını çıkardıktan sonra eşimin telefonu çaldı, arabada uyandı, yapmaya başladı. ne kadar eğlenceli... Ben hemen hazırlanıp dışarı çıktım ve ona bir iyilik borçlu olduğumu söyledim, o da sessizce başını salladı ve bana veda öpücüğü verdi...
Kotofeu
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Ahlakçılar geçebilir! Size yaşanan durumu anlatacağım...

Unread post by Kotofeu »

Harika bir durum 👍👍👍, kullanmamak günahtır
These users thanked the author Kotofeu for the post (total 2):
Dnovikov, Travolta
Gayri resmi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Gayri resmi »

Evet riskli adam, devamını bilmek ilginç olurdu
These users thanked the author Gayri resmi for the post:
kimse.birisi
kimse.birisi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by kimse.birisi »

Umarım hikaye burada bitmez?
Tolyan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247

Unread post by Tolyan »

Misafir, Peki, borcunu ödedin mi? )
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Bunun üç yıl önce yazılmış olması üzücü. Ama böyle bir şeyi okumak güzel - bariz bir kurgu yok, durum ya gerçek ya da gerçekçi bir şekilde hayal edilmiş. Kim ne derse desin, her erkek bu durumda olmak ister.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks çardağı”