Gençliğimin maceraları.. Güney iklimi.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Gençliğimin maceraları.. Güney iklimi.

Unread post by Tanya »

Bu hikaye gerçekleştiğinde (ana karakterin adı Ksyusha, tabiri caizse takma ad.. genel olarak benim :oops:) Teknik okulda okuyordum ve 19 yaşındaydım. .. Antrenmandan yurda döndüm ve herkes nasıl eğlendiğimi sordu, ben de bazılarına anlattım, sonra diğerlerine ve onlar da bana dediler ki: hepsini yaz ve herkes okusun ve.. yazdım.. Bu hikaye kesinlikle doğru ve 1991’de yazıldı...
n
GÜNEY İKLİM

Uygulamaya gidecek 10 öğrencinin tamamı Krasnodar istasyonda buluştu.
Vorkuta lakaplı Ksyukha, kocaman bir çantayla ağır adımlarla yürüdü ve derin bir iç çekti.

-Neden bu kadar mutsuzsun, Vorkuta? Biz de senin aramızda olmandan memnun değiliz..Her zaman olduğu gibi, bütün oğlanları döveceksin tabiri caizse, kimseye değil..Köpek yemlikte..Başka şehre gidemedim. .

nBu, herkesi ve çoğu zaman karşılıklı olarak seven Lena’ydı, ancak sevgililerini özellikle Ksyusha için inanılmaz derecede kıskanıyordu ve erkeklerin ihtiyaç duyduğu gerçeği hakkında sohbet etme fırsatını kaçırmadı. bir nedenden ötürü baştan çıkarılmak, ancak işin yararı için, daha doğrusu vücut için ve Ksyukha tipik bir dinamo ve lezzetli eşyaların hırsızıdır.

-Sakin ol. Lenochka, bir çiftlikte siyahi bir adam gibi çalışacağım ve sana göz kulak olmayacağım, yoluna çıkmayacağıma söz veriyorum.
-Cidden mi? Söz bile veriyor musun? Peki, göreceğiz.

Tren geldi, herkes en iyi koltukları almak için deli gibi koştu ve Ksyusha’ya merhametli bir şekilde tuvaletin yanındaki üst kısım verildi. genel topluluğa uymuyordu..

Birkaç saatlik yolculuktan sonra bir grup kız, Lena’nın bisiklet süren genç bir oğlana göz diktiğini tartışarak fısıldamaya başladı sonraki vagonda.
-Dinleme, kendi tarafına geç, böylece oğluma asılacak Halk Komiseri olmazsın.
Kızlar birlikte güldüler, hatta onlar bile Lenka’yı hiç desteklemeyen ve ona dayanamayan.

Ksyusha herkese kayıtsızlıkla baktı ve pencerede tek başına oturan Valyushka’yı sigara içmek için girişe gitmesini istedi

Girişte hava tazeydi ve en önemlisi Lena ve arkadaşları orada değildi. Ksyusha, Lena, Olya ve Larisa’dan oluşan bu şirketle gitmeyi kabul ettiği için yüzlerce kez pişman oldu. Kibritler ateş vermek istemedi ve sanki kötülük kanunu gereği hepsi bozuldu. Valya elindeki sigarayla kafası karışmış halde durdu ve giriş kapısının karşı tarafındaki askere döndü:
-Genç adam, hanımlara bir kibrit verme nezaketini göster!
Kutuyu uzattı :
-Nereye gidiyorsunuz kızlar? Çoğunuzu görüyorum, herkes neşeli ve güzel
-Krasnodar’da bir gıda işleme tesisinde staj yapmak üzere konserve üretim teknolojisi uzmanı olmak için çalışıyoruz.

An bir saat sonra, hava kararmaya başladığında, Ksyusha tekrar sigara içmek için dışarı çıktı ve aynı askerle karşılaştı, eski bir tanıdık gibi ondan çok memnundu ve heyecan verici bir şey teklif etti... açtı (ve neden kapatılmadı) ?) kapıyı doğrudan sokağa açtı, en üst basamağa oturdu ve yanındaki yeri işaret etti. Böylece gece geç saatlere kadar sohbet ettiler..
Askerin gözleri parladı, Ksyukha’nın biriken şikayetlerini dikkatle dinledi, sonra ona sarıldı ve onu şefkatle dudaklarından öptü. Öpücük o kadar hafifti, titrekti ki, bir esinti gibiydi ve bir nedenden dolayı hüzünlüydü...
-Sadece sana yardım etmem gerekiyor..Biliyor musun, görünüşe bakılırsa o senin Lena’nın aynısıydı..rahatsız etmeye devam etti ben, birbirimizi tanımaya çalışıyorum..
Düşündü, gülümsedi ve şöyle dedi:
-Sen çok iyi bir kızsın, herkes gibi değilsin...tuhaf, haydi yatağa gidin, sabah şaşırmayın veya korkmayın.

2

Bir istasyonda ona sarılan güçlü kollardan uyandı. ve...gözlerini açtığında bir buket taze kır çiçeği gördü ve...onun gülen gözleri
-Günaydın Ksyushenka. Elbette, bütün gece uyumana izin vermediğimi anlıyorum ama kulağa ne kadar tuhaf gelse de sabahları ilgi istiyorum.
Bütün bunları çok yüksek sesle söyledi ve sinsice gülümsedi...
Şaşkınlıkla ayağa kalktı ve adam onu ​​anında tüy gibi kollarından yakaladı ve yere indirdi, ona sarıldı ve saçını öptü.
Kızlar Vorkuta ve ona şaşkın şaşkın baktılar arkadaştı ve sessizdi..Lenka’nın gözlerinde önce şaşkınlık, sonra öfke vardı. Havada çınlayan bir sessizlik vardı...

3

Bunun üzerine Krasnodar’da hava sıcaktı, sıcaktı, hava çöldeki gibiydi, her nefeste yanıyordu ve en ufak bir esinti bile yoktu.
Kirli, havasız vagonların bulunduğu tren yavaş yavaş hareketli istasyona yaklaştı. yeşilliklerle hoş bir şekilde iç içe geçmiş bina
İnsanlar, insanlar, parıldayan yüzler ve kaderler, herkesin acelesi var... telaş içinde, itişip kakışıyor.

“Ne kadar da mide bulandırıcı Kendinizi tamamen yabancı bir yerde buluyorsunuz, düzensizliğin, belirsizliğin farkına varmak ne kadar mide bulandırıcı. Tamamen rastgele bir hayran-yolcunun kollarında uyanışımı ve Lenka’nın şaşkınlığından ve öfkesinden duyduğum heyecanı hatırlamak elbette güzel.. Belki de boşunaydı ondan bu şekilde intikam almasına izin verdim, çünkü neredeyse 2 aydır onunla aynı odada yaşıyorum ve ondan hoşlanmadığını hissediyorum Öte yandan, neredeyse hepsi bana katlanamıyor, bu yüzden ödeştik” diye düşündü Ksyusha, otobüs durağında genel kız sürüsünden uzakta durup bir troleybüs bekliyordu.

-Kızlar, 6’ncımız geldi, geride kalmayın

Larisa, bir komutanın sesiyle (her zamanki gibi), troleybüse bindi ve herkesin en uç noktaya itilmesini emretti, çünkü kendi çantalarıyla çevrelenmiş çantalarla ayakta durmak onun için daha uygundu, çöpleri için daha güvenliydi..

Dışarıda şehir parlıyor pencere alışılmadık derecede parlak, temiz, neşeli ve büyüktü. Pürüzsüz, ışıltılı yollar, karşıdan gelen otobüsler, insanlarla dolu troleybüsler, bazıları da sıra dışı, yabancılar, orta bölgede bulamayacağınız ağaçlar, tüm bunlar kavurucu güneşin altında eridi ve hayal gücünü bir tür gerçek dışılıkla vurdu.
nOlimpiyat bölgesi, yeni, evler yakın zamanda inşa edilmiş, etraftaki çiçek tarhları güllerle dolu... ve uzaktan üzüm bağları görülebiliyor.. Çok tuhaf.. Onun için Vorkuta’dan geliyor. Sadece tuhaf değil, başka bir gezegen gibi..

-Kar! Bu üç katlı bina stajımız sırasında kaldığımız işçi yurdudur. Tanrım, keşke orada su olsaydı, yoksa kirden ve sıcaktan öleceğiz!
Larissa yurt kapısını açtı ve herkes içeri girdi..

4

Ksyusha’nın bir arkadaşına yazdığı mektuptan:

“Burada her şey o kadar iğrenç ki, bu dayanılmaz sıcaklık ve 10’umuzun da içinde bulunduğu oda ve hamamböceği kalabalığı ve hamamböceklerinden ne kadar korktuğumu biliyorsun! Ancak tüm bunlar beklenen bir şeydi, bazı stajyerlere temiz odalar ve en az üç kişilik bir oda vermek büyük bir onurdur... Komutan genç, sıska bir hamamböceği, nereden geldiğimizi sorduğunda yüzünü buruşturdu. ... ve sonra dedi ki... Michurinsky fahişeleri.
Bugün fabrikaya gittik, fabrika dükkanına atandık. Ekip berbat, hepsi çok kötü, tıpkı karşılaştığımız şehir nüfusunun çoğunluğu gibi. Bazı nedenlerden dolayı sadece şunu duyuyoruz: Rusya’dan gelen zavallı kızlar ve Krasnodar gibi Rusya’da da yok, elbette onlar Kazaklar, seçkinler.
Anlıyorum ki kazanma şansımız pek yok Bu yüzden hepimiz minimumda çalışıp maksimum eğlenmeye karar verdik. Tabii bunu bu kızlarla yapmak benim için sorunlu, biliyorsunuz, bir yıl önce eğitimimin başından beri grubumla ortak bir dil bulamadım. Hiçbir şey değişmedi ve hâlâ çatışma halindeyiz... Bazen açıkça, bazen tatlı tatlı gülerek. Kalabalıktan sadece Valechka ve Lyudmilka normal..
Kısacası bir cumartesi denize gitmeyi planlıyoruz, çok yakın. Bu yaz bir romantizme güvenmiyorum, burada her şeyi bırakıp eve dönmek öyle bir ıvır zıvır var ki, öyle bir melankoli hakim oluyor ki... Dünya ne kadar tuhaf... Rüyalarda bir şey var ama gerçekte. hayat bambaşka... Çevrenize uyum sağlamanız gerekiyor ama aslında kendiniz olmak istiyorsunuz...”

5

Kızlar! Peki yurtta oturmaktan sıkılmıyor ve tiksinmiyor musunuz? Sonuçta bir köyde, bir şehirde değiliz, hatta küçük bir şehirde de değiliz. En azından cadde boyunca bir yürüyüşe çıkalım!
Ksyusha cesetlere karşı boşuna ağladı, çaresizce yataklara yayıldı ve sıcaktan bitkin düştü.
-Bilmiyorum Ksyusha, neden her zaman acele mi ediyorsun? Herkesin tembelce esnediği gibi, ben huzur içinde yaşayamam, dedi ciddi ve sakin Vera tatminsiz bir sesle.

-Evet, çünkü 90 değil, 19 yaşındayım! Dışarı çıkıp yanmamanın nasıl mümkün olabileceğini kafamda canlandıramıyorum! Yaşlandığında gerçekten yatağa uzanamaz mısın?

-Bundan sıkıldım! Bizi yalnız bırakın. Küfürler hep senin yüzünden başlıyor, sen çok çılgınsın. Bu yüzden maceraları kıçınızda buluyorsunuz, çünkü enerjinizi nereye harcayacağınızı bilmiyorsunuz.
Beyninizi boşa harcamayın!

-Ve onlar bunu zaten yaptılar beyinler eridi ve boşaldı.

Tartışmayı duyan Larisa balkondan geldi ve alaycı bir şekilde şunları söyledi:

-Peki ya sen, Ksyushechka Dün bizimle eğlenmek için polis odasına gitmedin mi? Yoksa biz sadece sokaklarda yürümeyi mi seviyoruz küçük çan kızımız ama gerçekten nasıl eğleneceğiz, siz de bu kalabalık gibi çalıların arasına mı daldınız? Herkesi bir şeyler yapmaya teşvik ediyorsunuz, onlara korkak yaşlı hanımlar diyorsunuz ama çocukça olmayan bir şekilde kendinize kızıyorsunuz br/> Antrenmana gelen 10 kişi üç gruba ayrıldı.
İlki sessiz, gri farelerdi, her zaman bir şeyler tıkıştırır ve sızlanırlardı, çalıştıktan sonra asıl işleri ahlaki açıdan tartışmak ve herkese arkalarından çamur atmaktı, çünkü bunu yapmaya cesaretleri ya da kelime dağarcığı yoktu. Bunu yüzlerine söylüyorlardı ve yetiştirilme tarzları buna izin vermiyordu. O kadar düzgün, sakin, ev hanımı kızlar ki.
İkinci grup ise kibirli, kendini beğenmiş, kaygısız, kafaları kıyafetle, içkiyle, oğlanlarla, gizlenmemiş kıskançlık ve öfkeyle dolu kızlardır. Her an eylemlerinin sorumluluğunu başkalarına yüklediler ve hiç vicdan azabı duymadan birbirlerine ihanet ettiler. Parmağınızı ağzına sokmayın, elinizin tamamını ısırırlar ve sonra bunu siz istediniz derler. Entrikaları ve kötülükleri sınır tanımıyordu. Ayrıca ihtiyaç duydukları paçavraları bulmak için başkalarının çantalarını karıştırmayı da seviyorlardı ve yalnızca Ksyukha’nın eşyalarını taşımalarına izin vermemesine ve kendi deyimiyle açgözlülükten öfke nöbeti geçirmesine son derece şaşırdılar.
Ve bir yüzdeki üçüncü grup Ksyukha’ya aitti.. Bir şekilde bilinçaltında genel olarak hayata dair doğru akıl yürütmeyi ilkleriyle aynı fikirdeydi, ancak çoğu zaman ne onlar gibi ne de onlar gibi davranıyordu.. Yerini bulamadı, çünkü sürekli ortayı, o altın rengi arıyordu ve sonunda bir uçtan diğer uca koştu, yoluna çıkan her şeyi silip süpürdü, başını belaya soktu ve bazen pişmanlıkla kıvrandı.
Gitmedi. Dün Larisa, Lena ve Olya ile bu şirket ona uymadığı için yabancı kabul edildiği yerde eğlenmek iğrençti. Yoksa o da bu işe karışmaktan ve onlar gibi ilkesiz ve küstah olmaktan mı korkuyordu?
Şimdi, Ksyukha’ya büyük bir zevkle muzaffer bir edayla bakan Larisa’nın sözlerinden sonra sessizleşti ve bu gereksiz tartışmayı durdurdu.

Odanın kapısı açıldı ve Lyudmilka elinde bir havluyla kanat çırparak içeri girdi.
-Kızlar, bana su verdiler, acele edin ve duş alın, bu öyle bir heyecan ki, kelimelere dökemiyorum! Ne oldu sana bu kadar huysuz? Ksyukh, hadi şehre gidelim, yürüyüşe çıkalım.

6

Günün sıcaklığı azaldı, şehir ışıklarla parıldadı Hoş bir serinlikle sarmalanan hafif bir esinti dut ağaçlarının dallarını hareket ettirdi ve Ksyusha ile Lyuda’nın kahkahalarla ısınan yüzlerinden geçti.
-Ah! Artık gülemiyorum. Bize limonata için 15 kopek veren bu yaşlı adamı nasıl hatırlıyorum... onları takas etmedi, verdi ve sonra nasıl peşimize düşüp yanımıza yürüdüğünü, kendini tanıttığını ve iğrenç bir şekilde dudaklarını yaladığını. Aptal gerçekten bizimle iletişim kurma hakkına sahip olduğunu mu düşünüyordu? Hmm... belki minnettar değilizdir. 15 kopeklerini alamadılar!
Ksyusha kahkahalara boğuldu ve o adamın yürüyüşünü taklit etmeye başladı, paytak paytak yürüyor ve önemli bir şekilde karnını dışarı çıkarıyor.
Neşeli kızları fark eden bir adam yanımıza geldi. neredeyse onlara yaklaştı ve onlarla görüşmek için izin istedi. Sonra Ksyukha parlak gri gözlerini kapattı, çok masum bir yüz yaptı ve tişörtünün askısını indirdi, büyük yuvarlak göğüsleri görünecek şekilde düğmeyi açtı ve nefes alarak şöyle dedi:
-Hayır. , göremezsin... Sokakta buluşmuyoruz ... ah.. bu şehirde hava ne kadar sıcak.
O anda adamın mutsuz yüzünü görünce, belli ki vermeye niyeti yok. Lyudmila, kızları alıkoymak için kolayca ve ısrarla elini uzatarak Ksyukha’yı ileri itti ve tüm çalıların arasından kahkahalara boğularak pansiyona doğru koştular.
-Luda! Durmak! Artık hava karanlık ve kimse bizi fark etmeyecek, biraz gül toplayalım. Gülleri çok seviyorum, her yerdeler, kokuları ve güzellikleriyle baştan çıkarıyorlar. Artık onlara sahip olma arzumu dizginleyemiyorum!
O sırada gardiyan ve komutan pansiyonun eşiğinde belirdiler ve sanki hainlerin kafalarında ne kadar sinsi bir planın olgunlaştığını hissetmişler gibi ayağa kalktılar. gülen iki kız.
-Ksyukha, daha sonra gideceğiz ve onu kıracağız, aksi takdirde alevlere kapılacağız ve para cezasına çarptırılacağız..
-Tamam ..şimdi evimize dönmeyelim, halkımızın yine parti verdiği 2. kattaki polislere gidelim. Bir şey göstermek istiyorum, sarhoş bir ruh halindeyim.

7

Oda eski, eski bir lambanın sarı loş ışığıyla doldu. Bir çeşit samimi, gizemli alacakaranlık... Masanın üzerinde açık ve neredeyse boş bir şişe votka, bir tabak dilimlenmiş meyve, birkaç bardak, moda dergileri ve diğer saçmalıklar vardı
Lena ve Olya’nın eşyaları Ksyusha içeri girdiğinde yüzler şaşkınlıkla gerildi.
-Hala misafir mi kabul ediyorlar yoksa?
Bunu o kadar tatlı bir sesle sordu ki onu reddetmek günahtı... odanın sahibi, kömür gibi şakacı siyah gözleri olan ateşli bir esmer olan polis Valera, tekrar buluşmak için ayağa fırladı ve onları dikkatlice oturmaya davet etti, hemen bardakları doldurdu, onları Lyuda ve Ksyukha’nın ellerine tutuşturdu ve acıklı bir şekilde şöyle dedi:

-Sizi tanıştırdığım için!

Lena sandalyeden fırladı, Valera’yı kolundan yakaladı, kulağına bir şeyler fısıldadı ve Lyuda’yı da yanına çekti. onunla birlikte hemen koridora çıktılar. Olya ve başka bir adam, Valera’nın tam tersi olan Oleg, sadece saç rengiyle değil, aynı zamanda bakışları ve jestleriyle de bütün akşam çok mütevazı, utangaç ve açıkça sıkılmış bir şekilde masada kaldılar.

Ksyusha, Oleg’e baktı, hiç utanmadan ve çekinmeden onu inceledi; bu arada, prensipte bu onun doğasında yoktu ve onun da ona dikkatle baktığını fark etti. Sessizlik uzadı. Tüm bu bakışları gözlemleyen Olya, hoşnutsuzlukla omuz silkti ve kaba bir şekilde şöyle dedi:

Evet, sadece seni bekliyorlardı, Vorkuta. Hadi Zema (en sevdiği söz), hadi birer içki içelim. Yoksa benimle rekabet edemeyecek kadar mı zayıfsın? Olezha, ikinci şişeyi al, şimdi bir dayanıklılık yarışması olacak.

Oh! Elbette kazanacağını ve bu konuda aklı başında hiç kimsenin onunla rekabet etmeyeceğini anladı, çünkü herkes onun nasıl çok içki içebileceğini, zihninin açıklığını koruyabileceğini ve pratikte sarhoş olmayacağını uzun zamandır biliyordu. Ancak bu aptal Vorkuta’nın bir kumarbaz olduğunu ve asla pes etmeyeceğini ve bu nedenle kendisini büyük ölçüde utandıracağını çok iyi anladı.

Ksyusha utandı, gözlerini indirdi ve hemen başını kaldırdı:

Ksyusha utandı, gözlerini indirdi ve hemen başını kaldırdı:

Ksyusha /> -Hadi Olechka, bir içki içelim!
Olya sert, şeytani bir gülümsemeyi çarpıttı ve içki arkadaşının kulağına doğru eğilerek tatlı bir şekilde fısıldadı:
n-Olezhka ile bana bir şey olmayacak, bak nasıl gözlerini senden ayırmıyor, görünüşe göre senden hoşlanıyormuş ama ben Lena değilim, kıskanmıyorum, kaybolma, iç kızım .

Kızartma üstüne kızartma. Ve sonra boş şişe köşeye doğru uçuyor. Olya ayağa kalktı, bir yandan diğer yana sendeleyerek, sözde bir dakikalığına dışarı çıktı ve... bir daha geri dönmedi.

Oleg sarhoş Ksyukha’ya yaklaştı, gözlerinin önünde oda bulanıklaştı ve bir tür şeytani kaleydoskopun içinde dönüyordu. Oldukça sarhoş olmasına rağmen Olya’nın fikrini açıkça anladı ve çoktan boynuna yaklaşıp onu hafif öpücüklerle kapatan Oleg’in planlarını anladı.
-Oh! Olezhka, çok tatlısın ama benim çok büyük bir hayalim ve çok ciddi bir görevim var. Eğer bunu benim için yapmazsan, hayatımın geri kalanında mutsuz olacağım. Beni mutlu etmek istiyor musun?
Tüm vücudunu nazikçe ona bastırdı, omuzlarını kucakladı..
Adam şaşkınlıkla uzaklaştı ve ilgiyle sordu:
-Ne ne tür bir görev? Her şeye hazırım!
-Çok güzelsin canım...ama cesur musun?
-Ben mi? Soru yok! Ben en cesurum!

8

Kızlar tuvaletinde korkunç bir vuruş duyuldu, kapı kapandı menteşelerinden uçmak üzere! Sıcaktan dolayı herkes iç çamaşırlarıyla uyudu ve Ksyukha’ya kapıyı açtıklarında sadece onu değil, aynı zamanda elinde bir kucak dolusu gül olan kafası karışmış bir adamı da göreceklerinden ve bekçi kadının yürekten çığlık attığını duyacaklarından şüphelenmediler. neşeli bir şekilde:

-Tutun onları! O küstah insanlar! Şimdi polisi arayacağım! Çiçek tarhı boşaltıldı! Tutun onları!

-Kızlar, paniğe kapılmayın, Olezhka’nın saklanmasına yardım edin, çünkü şimdi yakalanacak, benim için bütün gülleri kopardı!
Ksyusha Odanın içinde koşuşturan Oleg, ciyaklayan ve kendilerini çarşaflarla örten 9 yarı çıplak kızı görünce kafası karışmış ve utanç dolu bir şekilde durdu.
-Evet, Vorkuta, harika bir romantik akşamı bitirdin. Dürüst olmak gerekirse, böyle bir dönüş beklemiyordum
Olya, Ksyukha’ya öfke ve şaşkınlıkla baktı ve sarhoş Vorkuta’yı tanıştığı ilk kişinin emrine verme planının fena halde başarısız olduğunu ve onunla bir sonraki dövüşte kaybettiğini fark etti. Ksyukha.

9

-Yo! Ve kendimi ne kadar kötü hissediyorum Lyudochka, canım, artık içmeyeceğim. Dökme demir kafama bir soğuk havlu daha koy! Ve ellerim nasıl da acıyor.

Ksenia’nın avuçları gece topladığı güllere duyduğu aşktan şişmişti...sarhoşken, güllerin dikenli olduğunu o anda tamamen unutmuştu.
n
-Peki, içemeyeceğini bildiğin halde neden içtin ve sonra bu kadar yorulup bana eziyet edeceğini biliyordun?
Luda homurdandı ama aynı zamanda akşamdan kalmalıktan dolayı yeşil kalan ıslak havluyu dikkatle düzeltti Ksyukha.
-Biliyor musun, Valerka yurttan yeni atılmıştı... arkadaşının seninle olduğunu anladılar ve bu onun arkadaşıydı Yurtta kamu düzenini bozmaktan son uyarı. Adamı tuzağa düşürdüğüne memnun musun? Ve Lena’nın ne kadar mutlu olacağını hayal bile edemezsiniz, o Valera’ya gözünü dikmişti... Artık kızlar işten eve gelecek, haberleri öğrenecekler... ve ben sizi kıskanmıyorum. Bu arada, gülleri nasıl topladığını ve başka bir çocuğu bu işe nasıl dahil ettiğini hatırlıyor musun? O kadar çapkın ki, hiçbiri onu kızken terk etmedi... Eminim, çünkü geçen yıl antrenmanda üç tanesiyle parti yapmıştı ve geri kalanı ondan saklanmıştı. Hiçbir zaman iyi bir şey yapmadı, tecavüzcü diyebiliriz ama burada Olya ve ben pencereden ona nasıl yaklaştığınızı ve üçünüzün gül toplamaya başladığınızı gördük. Neden erkeklerin ilgisini çekiyorsunuz?

-Evet, votka içtiğinizde dünya ne kadar harika. Ne kadar ilginç şey yaptığımı hatırlamıyorum.

Ksyukha güldü, baş ağrısının üstesinden geldi, sonra kararlı bir şekilde yataktan kalktı ve duşa yöneldi.
Soğuk suyla ayıldı herhangi bir çareden daha iyi bir şekilde ayağa kalktı, hayat veren akıntıların altında durdu ve hayatın ona yavaş yavaş nasıl geri döndüğünü hissetti. Beş dakika sonra yeniden bir insan haline geldi; neşeli, canlı, mutlu ve halinden memnun
“Ve buradaki hayat o kadar da kötü değil, o kadar da sıkıcı değil. İlginç olaylar. Belki yaşlılığında hatırlanacak bir şeyler olacaktır.” Ksyusha kendini kurulamadan büyük bir havluya sarıldı ve nefesinin altında Beyaz Güller mırıldanarak zafer edasıyla odaya girdi. Masanın üzerindeki tüm kaplarda duran güllerin yapraklarını toplayıp yatağına serpti, şeffaf iç çamaşırını giydi ve mutlulukla yaprakların üzerine uzandı.
Birinin koşup koşmasıyla uyandı. parmak göğsünün üzerinde, şeffaf sütyenin içinden açıkça göze çarpan meme ucu halesini belirginleştiriyor..
-Bu aptala neden gül toplamaya başladığını sordum. Ve sarhoş bir şekilde kızı mutlu ettiğini mırıldandı. Dibe kadar içmeden kendini nasıl mutlu edebilirsin? Ve şimdi, gerçekten çok mutlu olduğunu, gül yaprakları içinde eğlendiğini görüyorum. Harika bir sapkınlık ama pansiyondan istifam bu gösteriye değer.
Valera ona yırtıcı bir kedi bakışıyla baktı, şeytani gözleri arzuyla parlıyordu ve onun direncini umursamadan devam etti. elleriyle vücudunu keşfetti, külotuna ulaştı ve ellerini içine soktu ve anında kendini bir tekme darbesiyle yerde buldu.
-Burada ne yapıyorsun?
Ksyukha Deli gibi çığlık atıyor, korkuyla boş odaya bakıyordu. Zaten akşam oldu ve kimse yok, kimse ona yardım edemez. Valera yerden kalktı, sanki hiçbir şey olmamış gibi sakince yatağa oturdu, durakladı, içini çekti ve tamamen kayıtsız bir sesle devam etti:
-Evet, Lenka’yı arıyorum, istedik arkadaşımın evine doğru yürüyüşe çıkıyorum ve sonra sürgünümün suçlusunu görüyorum, çok baştan çıkarıcı, uyuyor, hiçbir şey duymuyor, sadece uyuyan bir güzel. Denize gitmek ister misin?

Ustaca ona doğru atladı, açıkça bunu beklemiyordu, çarşafa sarılı oturdu ve sakinleşmiş gibi görünen adamı dinledi aşağı. Bir anda kendini onun boynuna bastırdı ve öpmeye başladı..

O anda kızlar içeri girdiler ve...kapıda durdular, gördükleri karşısında hayrete düştüler. Valera sanki hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalktı, Lenka’nın yanına yürüdü, ona bir usta gibi sarıldı ve şöyle dedi:

-Kızlar, denize mi gidiyoruz yoksa ne olacak? Yakında bir gün izinli olacaksın. Ben hizmetinizdeyim. Ama hemen söyleyeyim, yalnızca dört tane alabilirim.

-Oh! Valerik, çok tatlısın! Kısacası Luda, Larisa, Olya ve tabii ki ben geliyorum.

Lenochka gülümsedi, ona sarıldı ve utançtan düşmeye hazır olan Ksyukha’ya öfkeyle baktı. oturduğu yatakta korkmuş küçük bir çocuk gibi büzüşmüştü.

-Hayır Lenochka, listende bir tane daha var, çünkü Ksyusha gidiyor, sen... yani, bu senin seçimin Bu arada, bu tartışılmıyor, Ksyukha gitmiyorsa kimse gitmiyor. Bugün salı, cumartesi akşam geleceğim, kardeşimin yanına gideceğiz, sonra da denize koşacağız. Hoşça kalın kızlar, görüşürüz!

Ksyukha’ya göz kırptı, buyurgan bir şekilde Lena’yı da yanına çekti ve odadan çıktılar.

n
Ksenia düşünceli ve dalgın bir şekilde sınıf arkadaşlarına baktı. Tanrım, gerçekten bu deniz gezisini, böyle bir geziyi istiyor mu? Ve aynı zamanda deniz çağırdı ve eğer reddederse, onu affetmezler ve çok şüpheyle bakarlardı, fısıldarlardı ve kırgın kelimesi en hafif tabirle söylense de kırılırlardı. Sessiz olanların yüzlerinde şaşkınlık ve tiksinti vardı, diğerlerinin yüzlerinde ise nefret açıkça görülüyordu.
-Peki, bizimle mi geliyorsun yoksa sevgili Vorkutishka’mız?
Oli’nin sesinde, seyahatlerinin bu uygulamadaki tüm kalışlarını açıkça mahvedebilecek bu dinamik kadına bağlı olduğu gerçeğinden kaynaklanan alaycılık, kötülük ve kızgınlık okunuyordu.
“Bunun farkına varmaları ne kadar da iğrenç” Ksyusha kendi kendine fark etti ve açıklanamaz bir zevk ve tatmin duygusu yaşadı. Tatlı bir şekilde gülümsedi, uyuşukluk geçti ve yataktan kalktı, kıyafetleriyle odanın içinde küstahça dolaştı, neredeyse çıplaktı, gül yaprakları kalıntılarını topladı, tıpkı sakince balkona çıkıp onları sokağa attı.
Ruslan balkonun altındaki bankta oturuyordu, onunla gül toplayan adam şaşkınlıkla ıslık çalarak bağırdı:
-Merhaba çılgın! Ellerin acımıyor mu? Çıplak iyi görünüyorsun, buna hiç şüphe yok!

9

Valera neşeli ve her zamanki gibi aktif enerjiyle doluydu. Ksyukha onun delici bakışını hemen yakaladı ve bu bakışla onu anında soydu ve aynı hızla giydirdi.
Bir şekilde rahat hissetmedi, utanç içinde titredi ve balkona çıktı; Akşamları Ruslan oturdu ve onunla komik şakalar yaptı.
Bütün kızlar Ruslan’ın davranışına son derece şaşırdılar, tüm yurt Vorkuta’dan gizemli bir kızın alaycı Ruslançik’in kalbini ele geçirdiği gerçeğinden bahsediyordu. ve herkes onu tanımak istiyordu. Bütün bunlar Ksyusha’yı eğlendiriyordu, odasına gelme cesaretini toplayamayan 17 yaşındaki bu genç çocukta korkunç bir şey görmedi ama onun geldiğini söylediler. Bu binanın balkonlarına çıkıp istediği herkesi yanına almakta sorun yok. Hiçbiri onunla şaka yapmaya cesaret edemiyordu, şakalardan hiç hoşlanmıyordu, ama garip bir nedenden dolayı Ksyukha’dan utanıyor gibiydi ve onun boğuk sesiyle sürekli eğleniyor, onunla önemsiz şeyler yüzünden dalga geçiyor ve aşırı konuşuyordu. saçmalık.

-Kardeşimi görmeye gitmek için henüz giyinmedin mi?
Valera balkona çıktı ve Ksenia’nın elinden tuttu.
n-neden? Ben gitmiyorum.
-Git tatlım, git, yoksa deniz gezisini iptal edeceğim
Ve o da güldü, çok tuhaf ve nahoş. Şantaj, şantaj yapılıyor, nedeni belli değil. İğrenç ve aptalca. Valera’ya öfkeyle baktı:
-Benden ne istiyorsun? Lena’yla birlikte görünüyorsun. Biri mi eksik? Benden hiçbir şey alamayacaksın. Anla, sana faydasım yok.
-Ama hiçbir şeye ihtiyacım yok, senin bana göre olmadığını anladım. Uyuyamadığım için değil, benden hoşlanmayan biriyle yatmanın bir anlamı olmadığı için. Ama memnun etmek için zamanım yok ve çok tembelim. Sadece seni görmek, seninle denizde yüzmek, güzel bir şeyler yapmak istiyorum.

10

Valera’nın erkek kardeşi merkezden çok uzak olmayan bir yerde yaşıyordu. Postanede, küçük bir sokakta, özel bir evde, aynı bahçede banklarda oturan ve sarhoş bir grup kızın iki sarhoş adamla kavgasını izleyen bir grup komşu. Muhtemelen bu etkinlik yerel halk için sıradan bir olaydı ve haftalık heyecan verici bir film seansına benziyordu.
Saat neredeyse 22:00’di ve erkek kardeş Valerka ile arkadaşı kızların gitmesine izin vermek istemediler çünkü şarap bir nehir gibi akıyordu ve seks harika bir serseri olmuştu. Biri onu tekmeleyen ve çığlık atan Lyudmila’nın elini sıkıca tuttu ve diğer eliyle Ksenia onu tüm gücüyle çekiyordu. Başka bir adam Olya’yı arkadan yakaladı ve o da bir at gibi tekme atarak rahatsız eden taraftarın bacağına topuklarıyla vurmaya çalıştı.
Sarhoş, polis üniforması giyen ve şapkası çarpık olan Valerka, bacakları iki yana açık, eğilerek ayakta duruyordu.

Sonunda kızlar kazandı, serbest kaldı ve küfrederek, çakıllara takılıp durağa doğru koştu. Olya kırık tırnaklarına gözyaşlarıyla baktı, Lenka, Ksenya’nın saatini kaybettiğini fark etti, sıkıntılıydı ve sürekli sarhoş bir şekilde hıçkırarak aynı şeyi bozuk plak gibi tekrarladı:
-Vorkuta, saatini kaybetti . Vorkuta, saatini kaybetti.

Luda topuğunun kırıldığını ve ne yazık ki bir ördek gibi topalladığını fark etti.

Ve bu sarhoş şirket bunu hatırladı Bugün denize gidiyorlar gibi görünüyor ama mayolar ve diğer kıyafetler yurtta kaldı ve oraya bekçiyi geçerek gitmeniz gerekiyor. Bu kolay bir mesele değil. Evet...

Herkes yurt kapısında konsantre bir şekilde duruyordu, Valera herkese eleştirel bir gözle baktı, elbiselerini düzeltti ve emretti
: "Pekala, Tanrı aşkına!" Hızlı bir şekilde bana dönmeleri için otobüs birkaç saat sonra gelecek ve hâlâ bilet almamız gerekiyor.

İstasyonda, bir saat sonra ayık olduğumda, herkes Olya’ya dehşet içinde baktı. Ve sonra vahşi kahkahalara boğuldular. Kırılgan bir kız değil, kalın bacaklar ve aynı zamanda delicesine kısa fırfırlı bir elbise, en hafif deyimiyle görünüm sadece komik değil, aynı zamanda çirkin. Olya suçluluk duygusuyla elbisenin eteğini yakaladı ve ustaca bir hareketle onu dizlerinin altında uzun bir elbiseye dönüştürdü ve ellerini indirdiğinde eski rezaletine geri döndü
-Kızlar, gülmeyin , benim için sadece buruşuk, karanlıktayız Hazırlanıyorduk ve acelemiz vardı, doğru kıyafetleri giymemiştim.

-Bilet yok!
Valera bunu memnuniyetle söyledi.
-Ama endişelenmeyin, korkunç bir suçun önemli tanıklarını mahkemeye götüreceğimi ve bu nedenle biletsiz ilk otobüse bindirileceğimizi söyledim!
Çok önemli bir şekilde şapkasını düzeltti, diğer eline bazı belgelerin bulunduğu bir dosya verdi ve herkese düzgün davranmasını emretti ve ardından herkesi yeniden tutuklu olarak sınıflandırıp kelepçeleyecek.

11

Sabah saat 6’da otobüs Temryuk otobüs terminali binasına ulaştı.
nDenizin bu kadar soğuk olduğunu kim düşünebilirdi? ? Kızlar bir sürü halinde toplandılar, bir banka oturdular, plaj için battaniye yerine aldıkları bir battaniyeye sarıldılar ve huzursuz küçük serçeler gibi, tatminsiz ve anında ayılan Valera’ya baktılar. Önlerindeki kafesin etrafında şaşkın bir şekilde aslan gibi yürüyordu ve sessizdi.
-Peki deniz nerede? Bizi nereye getirdin biliyor musun?
Lena buna dayanamadı.
-Evet biliyorum ama görünüşe göre arkadaşım geldiğimizi, kendisinin gelmediğini unutmuş. orada.
-Bundan sonra nereye gitmeliyiz? Belki yürüyebiliriz?
-Evet, akşama doğru oraya varırsın.

Herkes sustu. Güneşin ilk ışıkları sıcak bir günün umutlarını boşa çıkarıyor gibiydi. Rüzgar şiddetli bir şekilde geldi, ağaçların yeşil yapraklarını hareket ettirdi ve Ksyukha’nın karışık saçlarının arasından geçti. Kafasında ne gibi düşünceler vardı? Hayır, bu sadece ayık bir kızın hezeyanı değildi, Tanrı bilir kiminle, nerede ve neden bu kadar düşüncesizce ayrılabildiğini anlamadı ve olaydan sonra düşünceleri bir kez daha aklına geldi. Onu ne bekliyor?
Çocuğun sesi herkesi şaşkınlığından kurtardı
-Sonunda seni buldum, ben Igor. Herkese merhaba.

Oğlan zayıftı, biraz acınasıydı, utanmıştı ve bir ayağından diğerine kayıyordu, göz temasından kaçınıyordu, kısacası tipik bir inekti, başka bir şey değildi.

Ksyusha gözlerini kapattı ve sadece denizi görmek için dua etti, çünkü kimseyle bir ilişkinin yürümeyeceği belliydi.

Otoyol uzağa doğru uzanıyordu ve 8 km’lik yol devam ediyordu. yol sonsuzluk gibi görünüyordu. Donuk bir manzara, kızların donuk yüzleri. Sonunda bir ofise geldik. Anlaşılmaz bina.

-Kızlar, geldi! Dışarı çıkıp komik suratlar takıyoruz. İki gün boyunca kooperatif kasabasında yaşayacaksınız. Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, her şey dahildir. Doğru, örtü çıktı ve 4 kişilik odalar dolu, yani sadece üç kişilik, ama sana katlanır bir yatak verecekler.

Valera anahtarları ciddiyetle küçük bir tahtaya verdi. çardağa benzeyen ev. Ve aynı ciddiyetle akşama kadar herkesi yalnız bırakıp bir arkadaşının düğününe gideceğini duyurdu ama tıpkı Carlson gibi şampanya ve gitarla döneceğine söz verdi.
Kaşlarını çatan, yorgun kızlar eve girdiler. , oldukça rahat, pencerelerde perdeler, üç yatak, bir sehpa, köşede bir lavabo. Mutluluk için başka neye ihtiyacınız var?

Kasaba komutanı bir komutanın görünmesi gerektiği gibi görünmüyordu; çok arkadaş canlısı, tatlı ve kibardı. Kızlara programı, kuralları, rutini aktardı, fazla ileri gitmemelerini, eve erkek çocuk getirmemelerini, sakin ve medeni davranmalarını ve en önemlisi düzeni ve temizliği korumalarını istedi.

Ve son olarak deniz. Öyle uçsuz bucaksız, öyle arzulanır, öyle tatlı bir deniz ki. Doğru, Ksyukha’nın mayosu yoktu ve Krasnodar’da bulabildiği şeyleri satın aldı - pamuklu, çirkin... ama mayoda mutluluk var mı? Mutluluk denizdedir, bugün herkes birkaç saat yanından ayrılmak istemeyince bunu anladı. Ve akşam yemeğine bile gitmek istemedim..
Ksyusha sahilde oturuyordu, denize bakıyordu ve iki adamın yanına nasıl oturduğunu fark etmedi:
-Ne kadar mütevazı, güzel bir kız. Hadi bize gelelim, içelim, eğlenelim
-Ben içmem. Beni yalnız bırakın. Evet, mütevazıyım ve sana göre değil..
-Evet? Ne aptal.

Kızlar yorgun. Ceset yanıyordu, çünkü beyaz bedenleri kavurucu ışınlardan hemen parlıyordu, kum dikenliydi çünkü kum değil, ezilmiş kabuklu kayaydı. Dördümüzün tek arzusu yatağa girip uykuya dalmaktı. Ve bunu başardılar, sağlıklı ve sağlıklı bir uykuya daldılar.

12

Bir elin duvara vurma sesi Bir gitarın telleri, uykulu krallığı bir anda dağıttı. Yaklaşık 30 yaşlarında iri, tek kelimeyle güçlü bir adam kapı eşiğinde durdu ve misafirperver bir şekilde gülümsedi ve Valera arkasından baktı.

-Bu benim arkadaşım Gena - lütfen beni sevin ve gücenmeyin Ben. O bizim deniz kaptanımız ve bu nedenle bu kadar aşırı kadın güzelliğine pek alışkın değil, bu yüzden kızlar, hepinizin onun kalbini fethetme şansınız var! Umarım iyi yemişsindir, çünkü ne yazık ki atıştırmalık yok ama bol miktarda votka ve şampanya var.
Eh, ne yiyeceğinin bir önemi yok, sadece unuttular..

Olya hemen Gena’nın yanına atladı, onu yanına oturttu ve bu kadar güçlü ellerin bir gitarın tellerini bu kadar güzel bir şekilde çekebilmesinden ve bu ellerin altındaki gitarın bir kadın gibi ses çıkarmasından uzun süre etkilendi. şefkatle, tutkuyla, hiç durmadan.
Ksyusha, Gena’nın karşısına oturdu ve güçlü ellerine, özellikle de onun o kadar derin ve durgun gözlerine bakmamaya çalıştı. Hayır, ondan hiç hoşlanmıyordu, düşünmeyin, sadece büyüleyici, cesur, çok sağlam bir yanı vardı onda ve gözleri bir çocuğunki gibi nazik ve açık sözlüydü. Gena harika şarkı söyledi ve kızlarla şakalaştı, ama bakışlarını sürekli hissetti, o kadar açık ki... ona baktı ve 15 yaşında bir kız gibi kızardı ve sessiz kaldı, bu onun için tipik bir durum değildi..

Votkayı yıkamak için kullandıkları su hızla tükendi ve kimse ana binaya gitmek istemedi, bu yüzden şampanyayla yıkamaya karar verdiler. Harika bir karar!

Akşam her şeyi pembe tonlara boyadı, güneş diski yavaş yavaş eğiliyordu ve sonsuz sulara düşmek üzereydi.
-Herkesi gönderin yüzmek için! Tamamen denizde!
Ksyukha kapalı alandan dışarı fırlıyordu çünkü artık önündeki bu elleri ve bu gözleri göremiyordu... takıntısından kurtulması gerekiyordu, çoktan sarhoştu ve tazelenmeye ihtiyacı vardı.
Ksenia kötü yüzüyordu, daha iki yıl önce suda nasıl yüzüleceğini bile bilmiyordu ve derinliklerden korkuyordu.
Ancak bugün, yüzmeye karar verdi. korkmaz ve her zamankinden biraz daha uzağa yüzerdi. Olağanüstü bir hafiflik hissetti ve yüzmeye ve yüzmeye devam etti... şimdi kızlar kıyıya döndüler, ona sesleniyorlardı ve suya o kadar güveniyordu, o kadar cesurdu ki... Genka yakınlarda yüzüyordu ve gülümsüyordu, sonra Igor ve Valera. Önüne geçtiler ve aniden Ksenia arkasını döndü. Uzaktan kıyı görünüyordu ve ona el sallayan kızlar o kadar küçülmüştü ki, içeride bir yerde soğuk bir korku yükseldi, geri döndü ama önce adamlara elini salladı ve bağırdı:
-Kıyıya !
Ne kadar tuhaf bir yeşil pus, tuhaf bir ses, sesler kayboldu, bütün gözleriyle baktı ve suyun altına girdiğini fark etti, zaten derindi ve giderek daha da aşağıya iniyordu ve buna gerek yoktu. nefes almak ve panik yok, sadece şaşkınlık ve hafiflik.
Sonra birisi onu saçından yakaladı, denizin kucağından çekip çıkardı, güçlü kollar ve ses
-Direnme, yoksa beni boğacaksın, panik yapma, seni kıyıya götüreceğim, rahatla.
Gena elini karnının altına koydu ve avucuyla onu kıyıya demirledi.
hayır! Sonra korkunç bir şey başladı, bütün içleri ortaya çıktı. Votka, şampanya, tuzlu deniz suyu - bu harika bir kokteyl! Denemeyen, hayatın kıymetini bilmiyor, Allah’ım, durmadan midem bulandı

-En azından kötü yüzdüğün konusunda beni uyarmalıydın, seni aptal.
Genka’nın sesi heyecanlı ve korkmuştu.

13

Uyuyakaldı, Son duyduğu şey Gena ve Olya’nın gülmesi ve herkesin koro halinde şarkı söylemesiydi.
Gece uyandı. Evin kapısı açık, üzerinde yıldızların deniz suyundaymış gibi sallandığı yıldızlı gökyüzünün bir parçası. Kapı aralığı büyük bir figür tarafından kapatılmıştı ve sanki birisi bir şeyi sıkıyormuş gibi su sesi duyuluyordu. Ve ardından Gena’nın kısık sesi:
-Ben de uyumak istiyorum. Beni kim barındıracak kızlar.
Ksyukha kendini rehabilite etmeye, hiç sarhoş olmadığını göstermeye karar verdi ve kendinden emin bir şekilde şunları söyledi
-Evet, görüyorsunuz, bu bir görev değil, yataklar dar ve ikimizi sığdırmamızın imkanı yok.
-Evet bu olamaz. Şimdi bir göz atalım!
Ve aklını başına toplamaya fırsat bulamadan Gena yakındaydı, onu yakaladı ve fısıldadı
-Görüyorsunuz, çok iyi uyum sağlıyoruz.
Sonraki saniye onun ağzını nazik, tutkulu, itirazlara tahammülü olmayan bir öpücükle kapattı. Direnmeye çalıştı ama güçlü ve hünerli elleri vücudunun üzerinde kaydı, bir anda mayonun üst kısmının iplerine dokundular ve kadın eğildi, gereksiz şeyi attı ve sonra dudakları onun yuvarlak, büyük dudaklarına doğru hareket etti. , arzu dolu göğüsler. İnledi ve onun sırtını o kadar büyük tuttu ki nefesi kesildi. Vücudunun her santimetresini öptü, ona teslim olmak için yakıcı bir arzu hissetti, nefesi düzensizleşti ve şakaklarında kan zonkluyordu. Artık tek bir bütün halinde birleşeceklerini zaten hayal etmişti. Eli onun mayolarına dokundu ve ısrarla onları aşağı çekmeye başladı. Ve sonra gerçek aklına geldi, yakınlarda kızlar vardı, açıkça artık uyumuyorlardı, eğer Genka onları uyandırmadıysa, o zaman onları inleyerek uyandırdı. Ne dehşet! İtiraz etti, eliyle külotu tuttu ve ona müdahale etmeye başladı ama o pes etmedi ve ardından basmanın yırtılma sesi duyuldu. Yüzemediği şeyi tamamen yırtmamak için pes etti, mayosunu çıkarmasına izin verdi ve çığlık atarak Genka’nın göğsüne elleriyle vurmaya başladı
-Hayır! HAYIR! Ne diyorsun, kızlar uyumuyor, bırak beni!
Penisi bacaklarının arasında duruyordu ve o da tüm gücüyle çaresizce tekme atıyor ve çığlık atıyordu. Son hamlede kendini toparlayan kadın onu itti ve yere düştü ama elleri vücudunu sıkıca tuttu ve masa havaya uçtu, sehpa bir kükremeyle parçalandı ve kadın güvenli bir şekilde beşinciye indi. Yatmadan önce ayaklarını yıkadıkları su leğenini işaret edin. Ve sonra ışık açıldı, Valera ve Lenka çığlıklarına koşarak geldiler. Resim o kadar güzeldi ki kelimelerle ifade edilemez. Sadece görülmesi gerekiyordu. Genka, ereksiyon halindeki penisi yerdeyken çıplaktır ve leğende bacakları yukarıda olacak şekilde çıplaktır. Yaklaşık 10 dakika boyunca hepimiz güldük ve duramadık. Ama o ve Genka nedense hiç komik değillerdi!

Kendini toparlayıp ayağa fırladı, kahkahalarla iki büklüm olan Lyudka’nın üzerinden atladı, çarşafına sarındı ve ağlamaya devam etti:
- Lyusya, çıplağım, çıplağım, sakla beni.

19 dakika sonra herkes çılgın kahkahalardan gözyaşları içinde uyandı ve gitmeye karar verdi. denizde serinleyin. Sadece kasvetli ve bazı nedenlerden dolayı mutlu olmayan Genka mırıldandı:
-Ve bu intihara meyilli manyak ve sapık bizimle gelmeyi düşünmemeli bile, aksi takdirde, dürüst olmak gerekirse, hatamı düzeltip onu boğacağım.

Neredeyse herkes dışarı çıktı. Ve Ksenia çarşafın içinde koşuyor ve mayonun nereye gittiğini arıyordu. Külot kapıda asılı bulundu... o, tek ayağının üzerinde zıplayarak onları giymeye ve aynı zamanda çarşafı tutmaya çalıştı ama dayanamadı ve tüm gücüyle karyolaya düştü. ilk başta ona boş gibi göründü, ancak Igorok hâlâ orada yatıyordu, sanki cennetten bir hediyeymiş gibi onu kollarına aldı ve elleri onun çöküntülerini ve şişkinliklerini keşfetmek için koştu.
- Bu nedir! Acım. Bırak onu şimdi, Igor!
Lyuda güldü ve beklenmedik bir mutluluktan çılgına dönen Ksyusha’yı çocuğun inatçı pençelerinden kaptı.

Sütyen yatağın altında bulundu. Kravatlarını boynuna taktı ve tamamen yalnız kaldığını fark etti. Sahilde çok fazla insan olmasına, her yerde yangınlar ve kahkahalar olmasına aldırış etmeden koştu, çıplak göğüsleri sallandı ve aralarına patiska bir bez parçası asıldı
-Lyusenka, seni baş belası , mayomu bağla, yalvarırım !

14

Sabah saat üçte Genka geldi, Olya’nın yatağına oturdu ve iç geçirerek dedi ki
n-Elveda demek istedim, evden motosikletle ayrılıyorum. Her ne kadar Vorkuta sarhoş olsa da, sinirlense ve mutluluğunu yere atsa da seninle olmak eğlenceliydi. Evet... bana öyle geliyor ki Vorkuta kelimesini duyduğumda her zaman bir leğen su ve bacaklarının yukarıda olduğunu hatırlayacağım..

Herkes sessizdi ve sitemle Ksyukha’ya baktı . Ve bu da samimi, saf bir tonla cevap verdi:

-Evet, Azak Denizi ile olan ilişkilerim de ideal olmaktan uzak. Beni sık sık hatırlayacaksınız, radyoda yalnızca Vorkuta’yı, Vorkuta’daki madencileri, grevleri vb. duyuyorsunuz.
Güneşin ilk ışınları pek iç açıcı olmayan bir tablo ortaya çıkardı. Bütün oda bir felaketten sonra kaosa benziyordu. Sehpa umutsuzca kırılmış, leğen bükülmüş, köşede kırık bir şişe var, bir çarşaf yırtılmış, geri kalanı kum ve votkayla kaplı. Bazı nedenlerden dolayı oluşan hasarın bedelini ödemek istemedim ve bu nedenle şirket, komutan uyanıp incelemeyle gelene kadar acilen kasabayı terk etmeye karar verdi.

Kararını veriyorum ayrılmanın bu planı uygulamaktan çok daha kolay olduğu ortaya çıktı. Sabah saat 4’te tek bir araç Temryuk’a doğru gitmiyordu ya da insanlarla dolu kapasiteye gitmiyordu. Otoyol boyunca ağır ağır yürüyen yarı sarhoş, uykusuz, aç, güneş yanığı dört kızın ve her yalnız otostopçuya düdük çalan, şapkalı sarhoş bir polisin önderlik ettiği tüm alay, bu fotoğrafta komik ve trajik görünüyordu. aynı anda.

Sonunda, gruplara ayrılmak, birbirlerinden makul bir mesafeye gitmek ve gerçek omuzlar gibi Hollywood gülümsemelerini tasvir etmek ve oy vermek gibi harika bir fikir ortaya attılar. Tabii ki, Ksyukha ve Olya, Vorkuta omzunu gösterdiğinde, aşırı derecede kısa bir etekle bacağını uzattığında ve masum bir şekilde gülümseyerek, arabaya binmek isteyen önceki insanların yanından kayıtsız bir şekilde geçen arabaya elini kaldırdığında şanslıydı. bir fren sesi duyuldu ve Lada anında fren yaptı, kapı açıldı
n-Kızlar, bir restorana falan mı?
Arabada 25 yaşlarında iki adam oturuyordu, yüzleri şaşırmıştı ve memnun, hoş bir müzik duyuluyordu..
-Nereye gidiyorsunuz hanımlar? Belki bir içki içeriz?
-Teşekkür ederim çocuklar, elbette bir içki içeriz, sadece başka bir kızı almak için otobüs terminalinde durmamız gerekiyor.
Karar verdiler Çocukları hayal kırıklığına uğratmamak için, aksi takdirde 8 km’nin tamamını yürümek zorunda kalacaklarını ve güneş sabahın 5’inde bile ısınmaya ve hiç de hoş olmayan bir şekilde ısınmaya başladı.
Olya bir şart ileri sürdü: Vorkuta sessiz kalmalı ve artık gülümsememeli çünkü aksi takdirde hedeflerine ulaşmaları pek mümkün olmayacaktı.

15

Kızlar Krasnodar’a nasıl ulaştılar pek ilginç değil. Aslında arabadan atlamak zorunda kaldılar ama herkesin güvende olduğu ortaya çıktı.
Krasnodar’da onları bir sürpriz bekliyordu, sonunda 10 kişiye üç oda ayırdılar ve herkes dolaplarına kaçtı.
Ksyukha, Valentina, Vera ve Svetlana’nın yanına taşındı. İçmeyi ve macera aramayı bıraktığına yemin etti. Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmeye, çalışmaya ve iyi bir kız olmaya karar verdim.
Armavir’den stajyerler, iyi komşular oldukları ortaya çıkan dört ateşli Kafkasyalı adam, kızlara bir kayıt cihazı ödünç verdi, onlara meyve yedirdi ve onlara meyve yedirmedi
13 Eylül 1991 Cuma gününe denk geldi. Sabahtan beri Ksyusha’nın içinde kötü bir his vardı. İşten sonra aynı teknik okulda okuduğu Elchin’e gitti, annesine (geldiğinde aşık olduğu) Ksyusha’ya her konuda bakacağına ve ona yardım edeceğine söz verdi. Çay içtiler, hiçbir şey hakkında sohbet etmediler ve odalarına koştular.
Odada Sveta giyinip giyindi ve Ksyusha’ya yerel çalışkan bir ayyaş olan komşuları Kukin’i ziyaret etmesi için yalvarmaya başladı çünkü , görüyorsunuz, Sveta’nın deli olduğu bir arkadaşı ona gelecek.
Bu aptalı reddedebilir misiniz, çünkü kendi köyünde yaşlılar ve tam bir salak dışında kimseyi görmemişti ve burada da şehir maçosu onunla oyun oynamaya karar verdi. Ksyusha her zamanki gibi yüzüne savaş boyası sürdü ve içki içmediğini söyleyerek Sveta ile kol kola Kukin’in yanına gitti.
Akşam sıkıcıydı, Kukin Ksenia’yı ikna etmek için elinden geleni yaptı duygularına karşılık verdi ama o bunun faydasız olduğunu anlamıştı, uzun zaman önce sarhoşlara tahammülü olmadığı konusunda uyarmıştı. Hatta Kukin bir şekilde 6 gün ayık kalmayı başardı ve ayın 6’sında bir şişe votkayla yanına geldi ve o da mutlu bir şekilde içti, ardından Ksenia şöyle bir şey söyledi; kanıtlanması gereken de buydu ve artık onu selamlamadı bile.
O akşam paraşütçü Andrei bölükteydi, o kadar cesur ve neşeliydi ki ilk başta ilgisini çekmişti. Müzik çaldı, herkes şarap, Ksenia suyu içti. Ve o anda yan odadan yürek burkan çığlıklar duyuldu; bunlar ortalıkta dolaşan, koridora koşan ve birbirlerine yastıklarla vuran Kafkasyalılardı, şimdi komutan geliyor, bugün görevde ve başım belada. , Tahliye olacağım, ölümün eşiğindeyim, kısacası hadi beyler, kızlar, acilen yerinize gelin. Gece seni evimde bulurlarsa sokakta yaşamak zorunda kalacağım!

Paraşütçü ikinci kattan pencereden atladı ve Sveta’nın erkek arkadaşı yüzsüzce kızların arasına daldı ’ odasına gitti ve son korkak gibi dolaba tırmandı.
Komutanın fazla beklemesi gerekmedi ve tek başına değil, bölgede görev başında olan bir polis devriyesiyle birlikte ortaya çıktı. yurt. Kukin ve kızların odalarındaki kapıların çarpıldığını duyunca hemen kızların kapısını çalmaya başladı. Ksyusha göz açıp kapayıncaya kadar eteğini ve tişörtünü çıkardı ve tıpkı ordudaki gibi alarmdan bir gecelik giydi. Kapıyı açtı ve uykulu bir kadın gibi şaşırmış numarası yaptı, ancak parlak boyalı gözleri yeni uyanmış gibi bir etki yaratmadı.
-Kukin’de olan ve her yerde çığlık atan adamlar nerede? yer!

-Affedersiniz, kimden bahsediyorsunuz?

-Sürtük, numara yapma, yoksa alacaklar Siz departmana gidin, kanınızda alkol olup olmadığını kontrol edin ve hızla teknik okuldan uçacaksınız. Fahişe boyalı. Son kez soruyorum, adamlar nerede?
-Evet, alın, ayığım—bir, iki kez Kafkasyalı adamlar çığlık atıp karşı odadan kaçıyorlardı ama Kukin’inki sessiz.

Tam bu sırada bir adam kükreyerek yere düştü çünkü sarhoştu ve dolap onun için çok küçüktü.
Memnun komutan ve polis baş belasını yakaladı ve şu sözlerle, "Siz, fahişeler Khan, salonu terk etti.

Kukin odaya daldı, küfür etti ve tehdit etti; eğer kendisi dışarı atılırsa kızlar yaşayamazdı. Tam da bu sırada Kafkasyalılar aradan sıyrıldı ve tehditlerinin şaka olmadığı açıktı. Ksenia geceliğiyle ağzı açık durdu ve tüm bunları neden yaptığını anlayamadı.

Yatağa oturup sakinleşmeye çalıştı ve sonra yavaşça odaya doğru yöneldi. koridorda gözlerini iyice yıkadı ve aynısını yaptı ve sessizce uzandı. Tam o sırada pencereden bir taş uçtu. Bir arkadaş arayan paraşütçü Andrei’ydi. Komutan verandaya çıktı ve alaycı bir şekilde şunları söyledi:
-Arkadaşınızın kızları onu polise teslim etti. Bu fahişelerin sana çok ihtiyaçları var.
Sonraki dakikalarda olanları hatırlamak hâlâ korkutucu. Öfkeli Andrei göz açıp kapayıncaya kadar küçük balkona tırmandı ve
-Sizi öldüreceğim yaratıklar!
sözleriyle odaya girmeye çalıştı. Valya hızla balkon kapısını çarptı, gecenin sessizliğinde cam çınladı ve omuzlarına düştü, parçaların altında kan belirdi...
Paraşütçü de aynı ustalıkla atladı ve gecenin içine çekildi... göründüğü gibi.

İşte bu, bu son! 4. sınıfta üniversiteyi bırakmak zorundasınız. Kızlar sümüklerini bulaştırıp beyaz balinalar gibi ağladılar. Ksenia’ya bu durumun kendi hatası olmadığı konusunda güvence veren bir şey vardı:
Başkalarının sızlanmalarından bıkan masaya oturdu, akşamki olayları ayrıntılı olarak anlattı, herkesi imza atmaya zorladı ve sabah. Yabancıların, polisin ve sonunda üzerlerine bir suçlu salan acımasız komutanın gece ziyaretlerinden korkan faillere değil mağdurlara yönelik işlenen hakaretle ilgili şikayette bulunmak üzere gıda işleme tesisi müdürüne gitti. ve Valentina ile kızların yaralanmasının suçlusu oldu.

O gün Ksenia işten her zamankinden daha geç döndü, çünkü müdürün ofisinde iki saat kalmıştı, korkmuştu ve; mutsuz, orada içmesi için kediotu verildi ve komutan, mütevazı kızlara karşı hayvanca tavrı nedeniyle ikramiyesini kaybettiği için kınama cezası aldı.

n 16
O halde Kukin ve Kafkasyalılar, Elchin’in onlara verdiği ağartmalarla tehditleri için bir hafta boyunca ortalıkta dolaştılar, Ksenia ve Ruslanchik’in nasıl üzüm çaldığını ve cesaretle onları elleri olmadan doğrudan asmadan yediğini, bağı koruyan yaklaşan kötü köpekleri dinlediğini .. ..bu artık o kadar da ilginç değil ve prensipte sonsuz bir macera dizisi.

Kuzeyden gelen bir kız için güney iklimi..

En önemlisi, hayatın akmaması, tüm hızıyla devam etmesi ve bazen bu akışın ayaklarınızı yerden kesmesi ama sıkılmanıza izin vermemesi, kanı heyecanlandırmasıdır... ve her zaman gücü bulacaksınız. yükselmek ve ilerlemek için... yeniye, ilginçe, bilinmeyene doğru...
These users thanked the author Tanya for the post (total 11):
Sibiryak89, aryamari, Frieda, Ksenofon, Venüs, Christmas_Christmas, MENZİL_, Tanya, Alice, Fargal94, sapık
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months
 Re: Gençliğimin maceraları.. Güney iklimi.

Unread post by Sibiryak89 »

Burada ne kadar yeteneğimiz olduğunu okumayı bitirdim, sıradan olan tek kişi benim🤣
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
sapık
Автор темы
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Tanya »

Sibiryak89: 27 Jan 2024, 19:33 Burada ne kadar yeteneğimiz olduğunu okumayı bitirdim, tek vasat benim
Eh..yetenek gürültülü bir kelimedir, çok yüksek sesle ..Ne demek sıradanlık? Bu olamaz.. Bu arada, bu fotoğrafta 2. kattaki aynı kırık pencerenin önünde duruyorum.. Yazık ki sadece o günlere ait böyle bir fotoğrafım var.. Çoğunlukla fotoğraf çektim, aramızda kamerası olan tek kişi.. Ben ve şimdi fotoğraf çekiyorum ama DSLR ile ve o zamana göre daha kaliteli.
https://i.postimg.cc/C1gnHBPH/30.jpg
These users thanked the author Tanya for the post (total 5):
Sibiryak89, Venüs, Frieda, Nick1979, sapık
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Tanyushka: 27 Jan 2024, 19:44
Burada ne kadar çok yeteneğimiz olduğunu okumayı bitirdim, vasat olan tek kişi benim
Eh..yetenek gürültülüdür kelime, çok gürültülü.. Sıradanlık ne demek? Bu olamaz.. Bu arada, bu fotoğrafta 2. kattaki aynı kırık pencerenin önünde duruyorum.. Yazık ki sadece o günlere ait böyle bir fotoğrafım var.. Çoğunlukla fotoğraf çektim, aramızda kamerası olan tek kişi.. Ben ve şimdi fotoğraf çekiyorum ama DSLR ile ve o zamana göre daha kaliteli.
https://i.postimg.cc/C1gnHBPH/30.jpg
Я тоже занимался фото много лет, был увлечён, фото со мной мало, тк я всех фотографировал😊
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Venüs, Tanya
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

Hikayen için teşekkürler. Gerçekten beğendim.... İlgiyle okudum)))....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Tanya, sapık
Автор темы
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Tanya »

İşte, bu hikayedeki olaylardan bir ay önce, aynı yaz böyle görünüyordum..
https://i.postimg.cc/bw8zT71b/25.jpg

https://i.postimg.cc/26PYBMz1/28.jpg

https://i.postimg.cc/wj0dk7q8/29.jpg
These users thanked the author Tanya for the post (total 7):
Christmas_Christmas, Venüs, Nick1979, Fargal94, Ded, sapık, Slogancı
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702
Registered for: 1 year 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by MENZİL_ »

Tanyushka,
İnsanlar bunun nasıl yapıldığını unuttu uzun ama eksiksiz bir şey okumak için.

Dikkati birkaç satıra bile yetmeyen küçük çocuklar gibi.

Bunu söyleyeceğim : küçük porsiyonlara bölmek daha iyidir - "çocuklar" bunu zevkle okuyacak ve daha fazlasını isteyeceklerdir;)
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
sapık
Автор темы
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Tanya »

VARG_, evet, bunun bir durumda olmadığını anlıyorum kısaca. Aslında çok daha eğlenceliydi. Ünlü olduğumu iddia etmiyorum ve tarihten parçalar yaparsam da öyle olacağını düşünmüyorum. birisi art arda okumaya başlayacaktı. İsteyen okur, kim istemezse çok ya da az yazılmış olması önemli değil.
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Venüs, sapık
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702
Registered for: 1 year 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by MENZİL_ »

Tanya,
Neredeyse ne de illüstrasyonlarla dolu bir biyografik roman çıktı.
Korkarım tüm forum üyeleri bunu olumlu karşılamayacak. Hikayenin kendisi değil, bir kısmı))
Kişisel gözlemlere göre bu böyledir. Üstelik yalnızca bu kaynakta değil.
Ama cesaretiniz için, saygılarımızla!
These users thanked the author MENZİL_ for the post (total 2):
Tanya, sapık
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Hikaye çok heyecan verici ama hikaye birkaç mesaja bölünseydi okumak daha kolay olurdu :muza:
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Tanya, sapık
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425
Registered for: 2 years

Unread post by Alice »

Tanya, teşekkürler!
Bu kadar fırtınalı hikayelerim olmadı ama anlattığın zamanlar kalbimde yankılanıyor, beni gençlik yıllarıma götürüyor!
Ben de büyük keyif aldım Bunun bir fantezi değil, gerçek hayat olduğu gerçeği. Tüm renkleriyle bu gerçek hayat değil.
Başka bir şey okumaktan memnuniyet duyarım.
These users thanked the author Alice for the post (total 4):
Eustace, Fargal94, Tanya, sapık
Автор темы
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Tanya »

Alenka, evet, bu benim hayatımdan gerçek, hayal gücüm yok, nasıl icat edeceğimi bilmiyorum... Hikayeler de var ama elle yazılmışlar, asma katta bir yerde eski defterlerin içinde duruyorlar, bir şekilde basacağım. Belki. İşte bilgisayarımda bulunan bazı şiirler..
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
Venüs, Alice, sapık
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Venüs »

Tanyushka: 28 Jan 2024, 11:45 Alenka, evet, bu gerçekten hayatımdan, hayal gücüm pek iyi değil, nasıl icat edeceğimi bilmiyorum... Hikayeler de var ama elle yazılmışlar, asma katta bir yerde eski defterlerin içinde duruyorlar, ben bir gün bunları yazdırın. Belki. İşte bilgisayarımda bulunan bazı şiirler..
Okuması çok kolay ve ilgiyle. Ben de çok beğendim)))
)) Ben de hayattan hikayeleri seviyorum ve diğerlerini de sabırsızlıkla bekleyeceğim)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
Tanya, Alice, sapık
Автор темы
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Tanya »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, ben şimdi farkettim ki pek çok kişi forumu cep telefonundan okuyormuş, o zaman tabii ki çok sakıncalı.. Dizüstü bilgisayarımı çoğunlukla burada kullanıyorum ve sadece işteyken, o zaman sadece kişisel mesajları okuyorum..
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, sapık
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Tanya »

Gençliğin hikayesi, gerçek bir insanın hikayesi çok güzel anlatılmış. Ve bu her zaman ilgiyle okunur. Harika!
Asma kattan diğer hikayeleri de bekliyoruz!
These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
Tanya, Ded, Alice, sapık
Автор темы
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Tanya »

Elbette bu hikayenin konusu bu olmayabilir ama hepiniz için en sevdiğim şiirimi buraya bırakmak istiyorum. Bunu 18 yaşımdayken yazdım, o zamanlar çok şiir yazdım... ama son 15 yıldır bir tane bile yazmadım...
Gözyaşı
Gözyaşı ! İçinde öyle bir hüzün var
Kimsenin bilmediği, bilmediği
Küçük bir yağmur damlası gibisin
Kontrolsüzce gözlerinden yüzüne akıyorsun

Ve tuzlu bir deniz damlasının acı tadı
Öfkeli devasa mavi dalgaların kız kardeşleri
Kederin tüm gücünü ve gücünü emdi
İçinde kaynayan şey ruh büyüdü

Mum parlıyor ve bir balmumu gözyaşı
Şamdan avucuma damlıyor
Yanaktan çeneye kadar şeffaf bir gözyaşı
Sıcak ağda hâlâ acıya neden oluyor.
These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
Ded, Alice, Venüs, sapık
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Ded »

Tanyushka, Güneşli Güzel Kız!
These users thanked the author Ded for the post (total 2):
Tanya, Alice
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”