Seks için flört

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Lazobay
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 382
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Seks için flört

Unread post by Lazobay »

Herkese merhaba kızlar ve erkekler lütfen söyleyin, evliyim, 6 yaşında bir çocuğum var, neredeyse 8 yıldır evliyim, 29 yaşındayım, eşim 35 yaşında, her şeyini seviyorum o, seks dışında her şeyden memnun, çok nadiren istiyor, hassasiyetin çok uzakta olduğunu söylüyor, genel olarak neden bahsediyorum, seks için bir kız bulmak istiyorum, belki böyle insanlar vardır, bende yok gerçek hayatta metres sahibi olma deneyimim var, utanıyorum, biri bana bu durumla nasıl başa çıkacağımı söyleyebilir mi, hepinize teşekkür ederim
Vados
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67
Registered for: 2 years 11 months
 Re: Seks için tanışmak

Unread post by Vados »

:smile001: En kolay yol fahişelerdir.
Bir metres de ucuz olmayacaktır. ))))
These users thanked the author Vados for the post:
Lazobay
Автор темы
Lazobay
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 382
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Lazobay »

Vadosss: 08 Sep 2022, 00:46 Eh, en kolay yol fahişelerdir.
Bir metres de ucuz olmayacaktır. ))))
evet, artık her şey paraya bağlı ’ 129297 ;💸’ 128181 ;💴’ 128182 ;💰’ 128179 ;
Alev
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Alev »

Genel olarak arama başarısız olursa arama alanını genişletmeniz gerekir. Artık herkes sosyal ağlarda, baktığınız yer orası.
Flört için de özel kaynaklar var. Aramanızı genişletin.
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Ayrıca KVN, sanki 50 yaşındayım, 5 torunum var. Bir kızı sinemaya nasıl davet edebilirim?

Deneyimlerime göre, boşalmasa veya sadece mastürbasyon veya oral seks yoluyla boşalsa bile yine de seks istiyorlar.
Hatırlıyorum bir kız vardı, evdeydi, annem evdeydi, bir şekilde işler yolunda gitmedi ama sonra onun için günler başladı ve o istedi,
arkadaşım da beni tahrik eder bu zamanda istiyor ve günler benim için tabu değil, ancak o zaman banyoya gittim,
tabii ki orada yıkanmak o kadar da eğlenceli değildi. Ve yalnızca kendini okşadığında ve onu düzenli olarak emdiğinde kendi başına boşalıyor.

Evet ve kadınların boşalmak için pek çok fırsatı var, arkadaşımın yanına geldiğimi hatırlıyorum, o da bir durumdaydı. bornoz, açtım, o buna karşı çıktı,
"Özgürce" diyorum (şaka yapıyordum) ve göğüslerini öpmeye başladım, bir ay sonra bir sohbette bitirdiğini fark ettim. .
Onunla birlikte, BD’sinde asansöre gittiler ve ben onu öpmek istedim ve bir şekilde pek kendini tutmuş gibi görünmüyordu, sonra baktım ve titriyordu, öpmedim Daha sonra sorarım ama eğer tamamen aptal değilsem o zaman muhtemelen gelmiştir.

Vibratörlerden falan bahsetmiyorum bile, zaten 50 yaşını geçmiş bir arkadaşım var, birlikte oynuyorlardı vibratör, olmaz, sıfır, kendime koydum
Hemen yüzdüm, sonra vibratör masaj aleti aldım, reklam yapmayacağım, o beğense bile, kiralamak istedim
öner , evde kendim denemek istedim. Ve Lovesens, pahalı ama satın alırdım çünkü oradaki birçok insanın aklını başından alıyor ve uzaktan kumandan var, düğmeyi hareket ettirebilirsin ve arkadaşın çığlık atmaya ve inlemeye başlar.

Bir erkek ne yapardı? 30 yıldır internette nasıl arama yapacağımı bilmiyordum, bence bu bir şaka :)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”