Kesinlikle yargılama, sadece söyle bana
-
Автор темыGezgin31
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kesinlikle yargılama, sadece söyle bana
Yaklaşık 2 yıldır resmi olarak evliyiz. Bundan önce eşim 20 yaşında, ben 30 yaşındayım. Bugün Angel’ın kızı bir yaşında ve üç yaşındaydı. Çocukların önünde ama onlara pek dokunmadı. Ama konuşmuyor. Bugün öyle yürüyordu ve hatta tuvalete gitmeyi düşünerek ormana gitti. çalıların arkasında. İlginç bir şekilde yaklaştı, kendilerine enjekte ettiklerini gördü ve mastürbasyon yapmaya ve oral seks yapmaya başladılar. Onu gördüler ve onu aradılar, sigara içebileceğiniz, koklayabileceğiniz veya enjekte edebileceğiniz bir şey olduğunu ve sonra hepsini isteyeceğini söylediler. Gizli fanteziler... Utangaç olduğunu ve çocukların yanıma geldiğini, elinde dolu bir sigara olduğunu ve nefesinin hızlandığını söylüyor. bir aile ve anne bunu kullandığında hemen otoyola koşuyor ve kocası hiç de öyle değil. Kısacası ona bir torba bu toz verdiler. Ona bir numara verdiler ve o da bana sigara içmem için yalvardı, bunun saçmalık olduğunu düşündüm. Arkadaşları, sürekli otoyolda kullandığını ve para kazandığını söyledi. Daha sonra karısı kendini odaya kilitledi ve bana bunu denediğini ve şimdi her şeyi yanında kullanmamı istediğini ve onun kölesi olduğunu söyledi. Ve ona en küçüğünü getireceğimi söyledi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 1 month
Re: Kesinlikle yargılama ama söyle bana
1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
IdiocyStrannik31: ↑06 Sep 2022, 23:22 Yaklaşık 2 yıldır evliyiz resmi olarak. Bundan önce eşim 20 yaşında, ben 30 yaşındayım. Bugün Angel’ın kızı bir yaşında ve üç yaşındaydı. Çocukların önünde ama onlara pek dokunmadı. Ama konuşmuyor. Bugün öyle yürüyordu ve hatta tuvalete gitmeyi düşünerek ormana gitti. çalıların arkasında. İlginç bir şekilde yaklaştı, kendilerine enjekte ettiklerini gördü ve mastürbasyon yapmaya ve oral seks yapmaya başladılar. Onu gördüler ve onu aradılar, sigara içebileceğiniz, koklayabileceğiniz veya enjekte edebileceğiniz bir şey olduğunu ve sonra hepsini isteyeceğini söylediler. Gizli fanteziler... Utangaç olduğunu ve çocukların yanıma geldiğini, elinde dolu bir sigara olduğunu ve nefesinin hızlandığını söylüyor. bir aile ve anne bunu kullandığında hemen otoyola koşuyor ve kocası hiç de öyle değil. Kısacası ona bir torba bu toz verdiler. Ona bir numara verdiler ve o da bana sigara içmem için yalvardı, bunun saçmalık olduğunu düşündüm. Arkadaşları, sürekli otoyolda kullandığını ve para kazandığını söyledi. Daha sonra karısı kendini odaya kilitledi ve bana bunu denediğini ve şimdi her şeyi yanında kullanmamı istediğini ve onun kölesi olduğunu söyledi. . ve ona en küçüğünü getireceğimi söyledi.
1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Burada önerilecek bir şey yok ve önerilecek kimse yok(((IkaRuss: ↑06 Sep 2022, 23:25 Benim için tutarsız düşünce akışı. Ne önereceğiniz belli değil mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 3 years 10 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
İlginç bir şey bekleyerek okudum ve okudum, hiçbir şey anlamadım.
- These users thanked the author Yashka çingene for the post:
- sptlh
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Bu tür fanteziler yalnızca aptallığa yol açar.
- These users thanked the author vassabi2023 for the post (total 2):
- sptlh, Alex431
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 3 years
Yazarın kendisi bir şeyler içmiş olmalı
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post (total 4):
- Sibiryak89, sptlh, Senin zehirin, Alex431
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Çok geç olmadan onu tedavi için getirin, eğer çok geçse onu gönderip götürün. çocuklar...Strannik31: ↑06 Sep 2022, 23:22 Yaklaşık 2 yıldır evliyiz resmi olarak. Bundan önce eşim 20 yaşında, ben 30 yaşındayım. Bugün Angel’ın kızı bir yaşında ve üç yaşındaydı. Çocukların önünde ama onlara pek dokunmadı. Ama konuşmuyor. Bugün öyle yürüyordu ve hatta tuvalete gitmeyi düşünerek ormana gitti. çalıların arkasında. İlginç bir şekilde yaklaştı, kendilerine enjekte ettiklerini gördü ve mastürbasyon yapmaya ve oral seks yapmaya başladılar. Onu gördüler ve onu aradılar, sigara içebileceğiniz, koklayabileceğiniz veya enjekte edebileceğiniz bir şey olduğunu ve sonra hepsini isteyeceğini söylediler. Gizli fanteziler... Utangaç olduğunu ve çocukların yanıma geldiğini, elinde dolu bir sigara olduğunu ve nefesinin hızlandığını söylüyor. bir aile ve anne bunu kullandığında hemen otoyola koşuyor ve kocası hiç de öyle değil. Kısacası ona bir torba bu toz verdiler. Ona bir numara verdiler ve o da bana sigara içmem için yalvardı, bunun saçmalık olduğunu düşündüm. Arkadaşları, sürekli otoyolda kullandığını ve para kazandığını söyledi. Daha sonra karısı kendini odaya kilitledi ve bana bunu denediğini ve şimdi her şeyi yanında kullanmamı istediğini ve onun kölesi olduğunu söyledi. . ve en küçüğünü getireceğimi söyledim.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- İsveç125
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 165
- Registered for: 4 years 8 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 3 years 3 months