Üç sınıf arkadaşım (Nastya, Masha ve Ira) ve ben kampta danışman olarak çalıştık. Masha bizi sürekli her türlü saçmalığın içine sürükledi. Ve hepsinden en çok Ira’yı seviyorum. Böylece Maşa küstahça davrandı, ilgi odağı oldu ve hem kendisi hem de çocuklar arasında arkadaş buldu. Diskolarda diğer birimlerden danışmanlarla ve yerel köylülerle sohbet edip içtim. Nastya ve Ira arkadaşlık için onunla birlikteydiler ama mütevazıydılar ve herhangi bir saçmalığa katılmak istemiyorlardı. Onlar sadece Masha’nın arkadaşları olarak biliniyorlardı. Son gün başka bir birimden üç çocuk yanımıza geldi ve Ira’yı yürüyüşe davet etti. O da şaşırdı ve onlarla birlikte gitti. Yaklaşık 20 dakika sonra ben de yürüyüşe çıktım, uzaktaki yatay çubuklara ulaştım ve orada bira içiyorlardı. Ira, bu üçü ve onlarla birlikte iki çocuk daha. Belki danışmanlar, belki köylüler. Sonra ormana doğru gittiklerini görüyorum. Ira onlarla tartışmaya başladı, onlara bağırmaya başladı, onu itmeye başladılar, hatta biri onu tekmeledi. Gidip şefaat etmek istedim ama beş kişiydiler ve yalnızdım. Sonra ben oğullarımın tanıdıklarını aramaya gittim, sonra üçümüz onları aramaya gittik ama kimseyi bulamadık. Kampın yakınındaki ormana baktık ama köye doğru gitmedik.
Bir korkak gibi davrandığım mı ortaya çıktı? Sevgilime bağırdılar, tekme attılar ama ben ona karşı çıkmadım. Her ne kadar onları bulsak kavga çıkacak olsa da sanırım
Hoşlandığım kıza tecavüz edilmiş olabilir. Doğru olanı mı yaptım yoksa yapmadım mı?
-
Автор темыMisafir516
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 3 years
Hoşlandığım kıza tecavüz edilmiş olabilir. Doğru olanı mı yaptım yoksa yapmadım mı?
- These users thanked the author Misafir516 for the post:
- hayalet
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 31 Replies
- 582 Views
-
Last post by Lisoviçenko