Eşim ve ben çocuk sahibi olmakta zorluk çekiyoruz. Ne yapalım?
-
Автор темыMax Korablev
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 2 years 11 months
Eşim ve ben çocuk sahibi olmakta zorluk çekiyoruz. Ne yapalım?
Bir yıl boyunca çabaladık ama hiçbir şey olmadı. Kendisi havalı, uzun boylu, seks sorunu yok ama hamile kalamıyor.
IVF veya taşıyıcı anne istemiyoruz.
- These users thanked the author Max Korablev for the post (total 2):
- Alex 17, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Eşimle çocuk sahibi olmakta zorluk çekiyoruz. Ne yapalım?
Ama başaracağınızı düşünüyorum, deneyin)))
Test yapmamız gerekiyor! Tanrı kimsenin tedaviye ihtiyacı olmasın! Arkadaşım 10 yıldır doğum yapamadı ama her şey yolundaydı, sadece çakışmadı(((başkasını doğurdu! Diğeri ise şehir hastanesinde iki üç kez kürtaj yaptırdı diye işkence gördü) (((Max Korablev: ↑31 Aug 2022, 22:33 Bütün yıldır deniyoruz ama hiçbir şey başaramadık. Oldukça havalı, uzun boylu, seks sorunu yok ama hamile kalamıyor.
Ama başaracağınızı düşünüyorum, deneyin)))

-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel

Kabul etmek. Bazen yine de ara vermeniz gerekir, her gün denemenize gerek yoktur. Bunun için yumurtlamanın bir zamanı vardır. İdeal olarak, bir spermogram alın ve her ikisi için de smear yapın çünkü farklı mantarlar vs. vardır. sağlığı etkileyen. İyi şanslar!)

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 371
- Registered for: 3 years 7 months
Karınız için yabancılarla grup seksini organize etmenin iyi bir yolu erkekler tarafından. Böyle bir deneyim yaşadık.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 3 years 1 month
Bir yıl uzun bir süre değil, hiçbir uzmana gitmedik ve bunu istemiyoruz, istemiyoruz... Sperm bankası var, bağışçılar var.
Örnek amaçlı fotoğraf? Basitçe söylemek gerekirse, duymak istiyorsanız başkalarına da verilsin... Sorun kimde?
Örnek amaçlı fotoğraf? Basitçe söylemek gerekirse, duymak istiyorsanız başkalarına da verilsin... Sorun kimde?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 299
Gebelik konusunda yardımcı olabilirim
-
- Sürtünmeler
İlginç mi? Neyin vardı?DON: ↑02 Sep 2022, 12:05 Eşiniz için yabancılarla grup seksini organize etmenin iyi bir yolu / url] erkekler tarafından. Böyle bir deneyim yaşadık.
- These users thanked the author GİYMEK for the post:
- lanaaas341
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
Grup seks artı bana hamile kalmak.DON: ↑02 Sep 2022, 14:28İlginç mi? Ne yaşadın?Yabancılarla grup seksini organize etmenin iyi bir yolu eşiniz için erkekler tarafından. Böyle bir deneyim yaşadık.
- These users thanked the author lanaaas341 for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Pek çok erkek yardım edebilir ve bazen sevgilisi ve çocuğu olur, ancak kocasıyla olmaz.
-
- Sürtünmeler
Vay be! Ve adamlar niyetinizi biliyor muydu??? :)lanaaas341: ↑02 Sep 2022, 14:41Grup seks artı beni hamile bırakmak.İlginç mi? Ne yaptın sen?DON: ↑02 Sep 2022, 12:05 Eşiniz için bir grup düzenlemenin iyi bir yolu yabancılarla seks erkekler. Böyle bir deneyim yaşadık.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
IVF yapın.
Göründüğü kadar zor ve pahalı değil.
Eşiniz oldukça genç görünüyor ve vakaları biliyorum Tüp bebek sonrası kadınlar ve 50 yaşın altındaki kadınlar başarılı bir şekilde sağlıklı çocuklar doğururlar.
Max Korablev: ↑31 Aug 2022, 22:33 Bütün yıldır deniyoruz ama hiçbir şey başaramadık. Oldukça havalı, uzun boylu, seks sorunu yok ama hamile kalamıyor.
IVF yapın.
Göründüğü kadar zor ve pahalı değil.
Eşiniz oldukça genç görünüyor ve vakaları biliyorum Tüp bebek sonrası kadınlar ve 50 yaşın altındaki kadınlar başarılı bir şekilde sağlıklı çocuklar doğururlar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
Bu sıklıkla olur. Sadece devam etmelisin ve bu kadar. Peki, neden işe yaramadığını öğrenmek için, ya sende ya da onda ve onun varlığı göz önüne alındığında, çocuk yapmanın bile ne ölçüde mümkün olduğu. Her türlü miyom ve benzeri şeyler var
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
burada tedavi değil, önce bir konsültasyon için bir doktorla iletişim kurmak gerekir.
-
Автор темыMax Korablev
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
Doktor musunuz?
Buna kesinlikle gerek yokBir şeyi organize etmenin iyi bir yolu eşiniz için grup yabancılarla seks men
Karını başka bir erkeğin altına koymayı mı öneriyorsun??? Birincisi eşim kabul etmeyecek, ikincisi eşimin beni aldatmasını istemiyorumalex503311: Birçok kişi yardımcı olabilir ve bazen sevgilinin ondan çocuğu var ama kocasıyla hiçbir ilgisi yok.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Evet, IVF bazıları için iyi değil, Zhanna ve diğerleri için.
Erkeklere gelince, burada böyle bir forum var ama yine de bir erkeğe ihtiyaç duyulursa o da tekme alacaktır.
Lastikleri olmayan bir kız vardı ve sonra başka bir kızla doktora gittim, ne olduğunu bilmiyorum ama zaten 40 yaşının üzerindeyim ve çocuğum yok.
Birkaç tane bulabilirsiniz ama var Başka seçenek yok, eğer sağlıklıysa, yalnızca donörle test tüpleri vs. gibi.
Erkeklere gelince, burada böyle bir forum var ama yine de bir erkeğe ihtiyaç duyulursa o da tekme alacaktır.
Lastikleri olmayan bir kız vardı ve sonra başka bir kızla doktora gittim, ne olduğunu bilmiyorum ama zaten 40 yaşının üzerindeyim ve çocuğum yok.
Birkaç tane bulabilirsiniz ama var Başka seçenek yok, eğer sağlıklıysa, yalnızca donörle test tüpleri vs. gibi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
Doktorlara gittiniz mi?
Ve başka bir soru.... Bunu istediğinden emin mi?
Ve başka bir soru.... Bunu istediğinden emin mi?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Genel olarak yıl henüz paniğe kapılmak için bir neden değil. Ve insanlar yıldızlar hizalanana kadar daha uzun süre acı çektiler.
Ve asıl nokta:
Spermogram yaptırmanız gerekiyor (iyi bir uzmandan), ancak deneyime dayanarak - tüp bebek kliniklerinde değil (bu piçler hafife alıyor) Sizi IVF’ye ikna etmek için göstergeler), iyi değerlendirmeleri ve deneyimi olan bir uzman bulmak daha iyidir.
Bir kız için testler yapın, yumurtlama kontrolünden (ben yapmıyorum) birçok farklı test var isimleri hatırlayın) tüp açıklığına kadar.
İlişki sonrası bir test yapın (bu aynı zamanda uyumluluk içindir) - bazen dövüşçülerinizin durumu iyidir, ancak savaş alanında hızla ölürler. Bu, ortamının asitliği nedeniyle olur. O zaman yardım etmenin yolları var. Spermi iyileştirmek için bir dizi besin takviyesi alın. Androdoz, spermaktin vb. gibi. Pahalı, ama buna ihtiyacınız var (bu arada, genel olarak üreme sistemi üzerinde olumlu etkileri var, bunu kendim üzerinde test ettim).
Eh, ve her türlü bayağılık: daha az gergin ol (keşke bilseydim) nasıl yapılır), sigarayı/alkol/kahveyi bırakın... Kuruyemiş, deniz ürünleri yiyin, orta derecede egzersiz yapın (egzersiz yapmaya gerek yok), kilo verme diyetlerinden vazgeçin (evet, cinsel işlev de dahil olmak üzere tüm işlevler üzerinde baskı yaratırlar). Suda seks yapmayı deneyin; bazen işe yarar. Lanet olsun, 1000 kişinin işediği kirli bir gölette değil, tarafından deniz plajlardan uzakta veya daha iyisi evde, küvette, romantik bir ortamda
Konu gösteri değilse veya "karımın bir daire içinde dolaşmasına izin vermem gerektiğini yaz", Başbakan’ı çalabilirsin.
Z.Y. Tüp bebek hakkında... Etrafımdaki birçok kadın bunu yaptı. Herkesin sonuçları vardır çünkü... Sanki kadın artık silinemezmiş gibi onlara hormon pompalıyorlar. Vücut kıllarından aşırı kilo alımına, (sessiz kalmayı tercih ettikleri) kansere kadar. Kısacası tüp bebek ile bu konuyu yüz kere tartın. Ve iyi doktorlar bulun ve ilerleyin - belki küçük şeyler vardır veya belki bir şeyi tedavi etmeye başlamanın zamanı gelmiştir.
Ve asıl nokta:
Spermogram yaptırmanız gerekiyor (iyi bir uzmandan), ancak deneyime dayanarak - tüp bebek kliniklerinde değil (bu piçler hafife alıyor) Sizi IVF’ye ikna etmek için göstergeler), iyi değerlendirmeleri ve deneyimi olan bir uzman bulmak daha iyidir.
Bir kız için testler yapın, yumurtlama kontrolünden (ben yapmıyorum) birçok farklı test var isimleri hatırlayın) tüp açıklığına kadar.
İlişki sonrası bir test yapın (bu aynı zamanda uyumluluk içindir) - bazen dövüşçülerinizin durumu iyidir, ancak savaş alanında hızla ölürler. Bu, ortamının asitliği nedeniyle olur. O zaman yardım etmenin yolları var. Spermi iyileştirmek için bir dizi besin takviyesi alın. Androdoz, spermaktin vb. gibi. Pahalı, ama buna ihtiyacınız var (bu arada, genel olarak üreme sistemi üzerinde olumlu etkileri var, bunu kendim üzerinde test ettim).
Eh, ve her türlü bayağılık: daha az gergin ol (keşke bilseydim) nasıl yapılır), sigarayı/alkol/kahveyi bırakın... Kuruyemiş, deniz ürünleri yiyin, orta derecede egzersiz yapın (egzersiz yapmaya gerek yok), kilo verme diyetlerinden vazgeçin (evet, cinsel işlev de dahil olmak üzere tüm işlevler üzerinde baskı yaratırlar). Suda seks yapmayı deneyin; bazen işe yarar. Lanet olsun, 1000 kişinin işediği kirli bir gölette değil, tarafından deniz plajlardan uzakta veya daha iyisi evde, küvette, romantik bir ortamda

Z.Y. Tüp bebek hakkında... Etrafımdaki birçok kadın bunu yaptı. Herkesin sonuçları vardır çünkü... Sanki kadın artık silinemezmiş gibi onlara hormon pompalıyorlar. Vücut kıllarından aşırı kilo alımına, (sessiz kalmayı tercih ettikleri) kansere kadar. Kısacası tüp bebek ile bu konuyu yüz kere tartın. Ve iyi doktorlar bulun ve ilerleyin - belki küçük şeyler vardır veya belki bir şeyi tedavi etmeye başlamanın zamanı gelmiştir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post