Madende uyuyakaldı
-
Автор темыçapkın
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

İyi günler!
Size birkaç şey anlatacağım, sonra bir soru soracağım.
Bunu hayatımda iki kez yaşadım. Bir kızla seks için tanıştım - uzun zamandır buna sahip değildi ve ben de öyle. Her şey harikaydı, birbirimizi gördük ve seviştik. Ama bir noktada bira içmek için yanıma geldi. 9 litre aldık. Her şeyi içmedik, seks yapmaya başladığımızda 3 litre kalmıştı. Ve böylece bana oral seks yaparken uyuyakaldım ve horlamaya başladım (o gün yorgundum + bira içtim). Kısacası, rahat dikkate değer. Bunu duydu ve sordu: "Uyudun mu?" Kalktı ve balkonda sigara içmeye gitti. Devam etmesi için onu ne kadar ikna etmeye çalışsam da hiçbir şeyi kabul etmedi. Giyindim ve taksiyle eve döndüm.
İkinci an ise şuydu: Kız kardeşimin düğününe katılıyordum. Ayrıca çok saldırdı. Ama düğünden sonra arkadaşlarından biri beni görmeye geldi. Eve götürüldüğümüzde parmaklarımla klitorisini okşadım ve dudaklarını okşadım. Tamamen akıcıydı (görünüşe göre uzun zamandır seks yapmamıştı) ve şöyle dedi: "Seni istiyorum!" Gelip üzerime yürüdükten sonra tüm kıyafetlerim yere uçtu. Seks yapmaya başladık. Yaklaşık bir saat ders çalıştık. Ben onun arkasındayım, o zirvede, ona oral seks yapıyorum, o bana oral seks yapıyor ve bu yüzden dönüşümlü olarak çalışıyorlar. Ve böylece, bir kez daha, o oral seks yaparken, ben yeni kanepeye uzanıyordum (çok rahat, üzerinde uyumak bir bulutun üzerinde uyumak gibi) ve farkına varmadan uykuya daldım. Uyandım ve o çoktan gitmişti. Eve taksiyle gitti.
Bu forumun güzel yarısına şu soruyla hitap ediyorum: "Bir erkek uykuya daldığında ne hissedersiniz? Bu sizin için bir hakaret mi? Aşağılama mı? Saygısızlık mı? Ne düşünüyorsunuz? hissettin mi?
Bana göre, erkek mantığına göre çok iyi yaptın, adam uykuya daldı. O, silinmez bir zevk aldı.
Eleştirilerini kabul edeceğim ve seni zevkle dinleyeceğim! Dürüstçe cevap veren tüm kızlara teşekkürler.
Size birkaç şey anlatacağım, sonra bir soru soracağım.
Bunu hayatımda iki kez yaşadım. Bir kızla seks için tanıştım - uzun zamandır buna sahip değildi ve ben de öyle. Her şey harikaydı, birbirimizi gördük ve seviştik. Ama bir noktada bira içmek için yanıma geldi. 9 litre aldık. Her şeyi içmedik, seks yapmaya başladığımızda 3 litre kalmıştı. Ve böylece bana oral seks yaparken uyuyakaldım ve horlamaya başladım (o gün yorgundum + bira içtim). Kısacası, rahat dikkate değer. Bunu duydu ve sordu: "Uyudun mu?" Kalktı ve balkonda sigara içmeye gitti. Devam etmesi için onu ne kadar ikna etmeye çalışsam da hiçbir şeyi kabul etmedi. Giyindim ve taksiyle eve döndüm.
İkinci an ise şuydu: Kız kardeşimin düğününe katılıyordum. Ayrıca çok saldırdı. Ama düğünden sonra arkadaşlarından biri beni görmeye geldi. Eve götürüldüğümüzde parmaklarımla klitorisini okşadım ve dudaklarını okşadım. Tamamen akıcıydı (görünüşe göre uzun zamandır seks yapmamıştı) ve şöyle dedi: "Seni istiyorum!" Gelip üzerime yürüdükten sonra tüm kıyafetlerim yere uçtu. Seks yapmaya başladık. Yaklaşık bir saat ders çalıştık. Ben onun arkasındayım, o zirvede, ona oral seks yapıyorum, o bana oral seks yapıyor ve bu yüzden dönüşümlü olarak çalışıyorlar. Ve böylece, bir kez daha, o oral seks yaparken, ben yeni kanepeye uzanıyordum (çok rahat, üzerinde uyumak bir bulutun üzerinde uyumak gibi) ve farkına varmadan uykuya daldım. Uyandım ve o çoktan gitmişti. Eve taksiyle gitti.
Bu forumun güzel yarısına şu soruyla hitap ediyorum: "Bir erkek uykuya daldığında ne hissedersiniz? Bu sizin için bir hakaret mi? Aşağılama mı? Saygısızlık mı? Ne düşünüyorsunuz? hissettin mi?
Bana göre, erkek mantığına göre çok iyi yaptın, adam uykuya daldı. O, silinmez bir zevk aldı.
Eleştirilerini kabul edeceğim ve seni zevkle dinleyeceğim! Dürüstçe cevap veren tüm kızlara teşekkürler.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Oral seks yaparken uyuyakalmak
Bu bir utanç. Bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok. Alkol yorar, onun için bunlar senin bahanelerin... Yazık
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Bu bir kez oldu - oral seks sırasında uyuyakaldım. Elbette sarhoştu, yorgundu ve seksten çok uyumak istiyordu. Ancak ders şu: Eğer yapamıyorsanız, başlamamalısınız. Yumuşak bir reddetme her zaman daha iyidir. Artık bunu yapmama izin vermedim
Ya içki ya da seks.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
- Registered for: 2 years 11 months
Sarhoş arkadaşım taşaklarımı yalayınca sakinleştiğini hissettim. Uyuyakaldığını gördüm
Onu uyandırdım ve yanına yatırdım. Sabah akşamdan kalmaydık.

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 2 years 10 months

Benim de benzer bir hikayem vardı. Hanımım bana hâlâ onu
- These users thanked the author Rahatla_19 for the post:
- Stas99rus
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
Benimki oral seks sırasında sarhoş kustu ve ben de oral seks sırasında sarhoş uyuyakaldım

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
İyi eğlenceler!
Yine de oral seks sırasında kusmanın uykuya dalmaktan daha kötü olacağını düşünüyorum! Gerçi... Japonların da böyle bir kusma fetişi var.

- These users thanked the author Gudgeon for the post:
- çiçek hastalığı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Registered for: 3 years 1 month
Sarhoş berbat etme))) :)
- These users thanked the author Bir denizkızı for the post (total 2):
- Sibiryak89, Arip11
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Last bumped by çapkın on 08 Sep 2022, 23:51.
Deniz Kızı, Doğru!!! O zaman birbirimize karşı aptalca şikayetler yok... Okuldayken hatırlıyorum, paralel sınıftan bir kızla yaklaşık 3 aydır çıkıyordum, muhtemelen... Her şey olması gerektiği gibi, o 15 yaşında, ben 16 yaşındayım, aşkım, siktir... Şefkat, hediyeler.. Ve sonra BEKLENMEYEN ADAM geldi!!! Hiçbir uyarıda bulunmadan onu bana vermeye karar verdi!!!!!! İkimiz de biraz alkolün etkisi altındaydık, ama o daha azdı ve ben ÇOK daha fazlaydım!!! Final: Sevişme aşamasında uyuyakaldım
Sonuç olarak çok kırıldı, konuşmadı, kaçındı... Sorun neydi? Çok fazla içmek zararlıdır ve uyarı vermeden vermek

Last bumped by çapkın on 08 Sep 2022, 23:51.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 1116 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye