Madende uyuyakaldı

Penisin, alıcı partnerin ağzı, dili, dişleri veya boğazı tarafından pasif olarak uyarıldığı oral seks
Автор темы
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Madende uyuyakaldı

Unread post by çapkın »

İyi günler!
Size birkaç şey anlatacağım, sonra bir soru soracağım.
Bunu hayatımda iki kez yaşadım. Bir kızla seks için tanıştım - uzun zamandır buna sahip değildi ve ben de öyle. Her şey harikaydı, birbirimizi gördük ve seviştik. Ama bir noktada bira içmek için yanıma geldi. 9 litre aldık. Her şeyi içmedik, seks yapmaya başladığımızda 3 litre kalmıştı. Ve böylece bana oral seks yaparken uyuyakaldım ve horlamaya başladım (o gün yorgundum + bira içtim). Kısacası, rahat dikkate değer. Bunu duydu ve sordu: "Uyudun mu?" Kalktı ve balkonda sigara içmeye gitti. Devam etmesi için onu ne kadar ikna etmeye çalışsam da hiçbir şeyi kabul etmedi. Giyindim ve taksiyle eve döndüm.
İkinci an ise şuydu: Kız kardeşimin düğününe katılıyordum. Ayrıca çok saldırdı. Ama düğünden sonra arkadaşlarından biri beni görmeye geldi. Eve götürüldüğümüzde parmaklarımla klitorisini okşadım ve dudaklarını okşadım. Tamamen akıcıydı (görünüşe göre uzun zamandır seks yapmamıştı) ve şöyle dedi: "Seni istiyorum!" Gelip üzerime yürüdükten sonra tüm kıyafetlerim yere uçtu. Seks yapmaya başladık. Yaklaşık bir saat ders çalıştık. Ben onun arkasındayım, o zirvede, ona oral seks yapıyorum, o bana oral seks yapıyor ve bu yüzden dönüşümlü olarak çalışıyorlar. Ve böylece, bir kez daha, o oral seks yaparken, ben yeni kanepeye uzanıyordum (çok rahat, üzerinde uyumak bir bulutun üzerinde uyumak gibi) ve farkına varmadan uykuya daldım. Uyandım ve o çoktan gitmişti. Eve taksiyle gitti.
Bu forumun güzel yarısına şu soruyla hitap ediyorum: "Bir erkek uykuya daldığında ne hissedersiniz? Bu sizin için bir hakaret mi? Aşağılama mı? Saygısızlık mı? Ne düşünüyorsunuz? hissettin mi?
Bana göre, erkek mantığına göre çok iyi yaptın, adam uykuya daldı. O, silinmez bir zevk aldı.
Eleştirilerini kabul edeceğim ve seni zevkle dinleyeceğim! Dürüstçe cevap veren tüm kızlara teşekkürler.
kimse.birisi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 2 years 10 months
 Re: Oral seks yaparken uyuyakalmak

Unread post by kimse.birisi »

Bu bir utanç. Bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok. Alkol yorar, onun için bunlar senin bahanelerin... Yazık
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Bu bir kez oldu - oral seks sırasında uyuyakaldım. Elbette sarhoştu, yorgundu ve seksten çok uyumak istiyordu. Ancak ders şu: Eğer yapamıyorsanız, başlamamalısınız. Yumuşak bir reddetme her zaman daha iyidir. Artık bunu yapmama izin vermedim :) Ya içki ya da seks.
Kakenti
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 65
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Kakenti »

Sarhoş arkadaşım taşaklarımı yalayınca sakinleştiğini hissettim. Uyuyakaldığını gördüm :) Onu uyandırdım ve yanına yatırdım. Sabah akşamdan kalmaydık.
Rahatla_19
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Rahatla_19 »

Debauchee: 31 Aug 2022, 18:00 Ve yine o oral seks yaparken ben yeni kanepeye uzanıyordum (çok rahat, üzerinde uyumak bir bulutun üzerinde uyumak gibi) ve farkına bile varmadan uykuya daldım
Benim de benzer bir hikayem vardı. Hanımım bana hâlâ onu 🤣& hatırlatıyor #129315;🤣
These users thanked the author Rahatla_19 for the post:
Stas99rus
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629

Unread post by çiçek hastalığı »

Benimki oral seks sırasında sarhoş kustu ve ben de oral seks sırasında sarhoş uyuyakaldım :roll:
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

İyi eğlenceler! :D Yine de oral seks sırasında kusmanın uykuya dalmaktan daha kötü olacağını düşünüyorum! Gerçi... Japonların da böyle bir kusma fetişi var.
These users thanked the author Gudgeon for the post:
çiçek hastalığı
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Bir denizkızı »

Sarhoş berbat etme))) :)
These users thanked the author Bir denizkızı for the post (total 2):
Sibiryak89, Arip11
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629

Unread post by çiçek hastalığı »

Gudgeon: 05 Sep 2022, 21:41 Gerçi oral seks sırasında kusmanın uykuya dalmaktan daha kötü olacağını düşünüyorum
Öğürme refleksi yutma refleksine üstün geldi
Arip11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by Arip11 »

Deniz Kızı, Doğru!!! O zaman birbirimize karşı aptalca şikayetler yok... Okuldayken hatırlıyorum, paralel sınıftan bir kızla yaklaşık 3 aydır çıkıyordum, muhtemelen... Her şey olması gerektiği gibi, o 15 yaşında, ben 16 yaşındayım, aşkım, siktir... Şefkat, hediyeler.. Ve sonra BEKLENMEYEN ADAM geldi!!! Hiçbir uyarıda bulunmadan onu bana vermeye karar verdi!!!!!! İkimiz de biraz alkolün etkisi altındaydık, ama o daha azdı ve ben ÇOK daha fazlaydım!!! Final: Sevişme aşamasında uyuyakaldım :unknown: Sonuç olarak çok kırıldı, konuşmadı, kaçındı... Sorun neydi? Çok fazla içmek zararlıdır ve uyarı vermeden vermek :wink: :wink:

Last bumped by çapkın on 08 Sep 2022, 23:51.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”