Hayatımda ilk defa üçlü bir ilişki yaşadım
-
Автор темыŞaşkalove kardeş
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Hayatımda ilk defa üçlü bir ilişki yaşadım
30 yaşında bir adam.. Geçenlerde bir arkadaşımla iş gezisindeydim ve 24 yaşındaki arkadaşım bir yerlerde 19 yaşında bir çingeneyle tanıştı. 5 bin ruble karşılığında her şeye hazırdı... karışık. duygular..
Ama ne kadar duygusal... iki deliğine birlikteyken inledi ve öyle çılgınca çığlık attı ki... ağzımı kapatmak zorunda kaldım...
Ve nasıl arkadaşımın üzerine güçlü bir şekilde fışkırttı... hepsini doldurdu
Ve bazen arkadaşıma ve onun büyük sikine.. küçük ve sıska penisine bakarken karmaşık bir bakış açısına sahip oldum... ama onu sadece kıçımdan bana verdi...
Ama ne kadar duygusal... iki deliğine birlikteyken inledi ve öyle çılgınca çığlık attı ki... ağzımı kapatmak zorunda kaldım...
Ve nasıl arkadaşımın üzerine güçlü bir şekilde fışkırttı... hepsini doldurdu
Ve bazen arkadaşıma ve onun büyük sikine.. küçük ve sıska penisine bakarken karmaşık bir bakış açısına sahip oldum... ama onu sadece kıçımdan bana verdi...
- These users thanked the author Şaşkalove kardeş for the post:
- SSK
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Re: Hayatımda ilk defa üçlü seks yaptım
Peki, çingeneden sonra arkadaşınızı alın ve ikisi de testler yapmak için cilt dispanserine koşun - orada böyle bir buketiniz var)))
-
- Flört etmek
Temiz, düzenli ve oldukça tatlıydı. Kendimizi koruduk. Ve her şey normal şekilde kontrol edildi
-
- Flört etmek
Ve temiz, derli toplu ve korumalı ama yine de kontrol edilmiş))) hayır, beni güzel bir çingeneye bile çekemezsin, çok korkutucu :)
-
- Flört etmek
Eh, her biri kendine göre :)
Bir defasında şiddetli açlıktan benden çok daha yaşlı tombul bir kadının üstüne tırmandım
Bir defasında şiddetli açlıktan benden çok daha yaşlı tombul bir kadının üstüne tırmandım
-
- Flört etmek
Ama tombul kadınlar ateştir! Tombul kızları severim)
Çingenelere gelince, onların da sevimli kızları var, tartışmıyorum. Ama beni rahatsız eden temizlik kısmı, genellikle o kadar çok enfeksiyon kapıyorlar ki bu çok önemli.
Çingenelere gelince, onların da sevimli kızları var, tartışmıyorum. Ama beni rahatsız eden temizlik kısmı, genellikle o kadar çok enfeksiyon kapıyorlar ki bu çok önemli.
-
- Flört etmek
hemen yaptı İlk derste bunun mümkün olduğunu açıkça anladı ve farklı bir şekilde anlaşıp elini yavaşça boynumdan kıçıma doğru kaydırdı ve bana şaplak attı.
Tutkulu kadın..
Evet, ilk tombul annemi hatırladıkça hâlâ ürperiyorum... üniversitedeki amirim.. ne Sınavı geçmek için ek derslere ihtiyacım vardı, kendisi de bana dayattı... vay be, şehrin dışında küçük bir evde yaşıyordu ama zevklerimiz için yeterli alan vardı..
hemen yaptı İlk derste bunun mümkün olduğunu açıkça anladı ve farklı bir şekilde anlaşıp elini yavaşça boynumdan kıçıma doğru kaydırdı ve bana şaplak attı.
Tutkulu kadın..
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Flört etmek
Bir keresinde bir Ermeni kadınla sikişmek zorunda kalmıştım... Zaten öyleydim Onu soyduğumda şaşırdım... ne kadar kıllı... göbek... sırt..
Kedi iyi tıraş edilmişti...
mm evet)) bu gerçekten iyiydi..
Bir keresinde bir Ermeni kadınla sikişmek zorunda kalmıştım... Zaten öyleydim Onu soyduğumda şaşırdım... ne kadar kıllı... göbek... sırt..
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 3 years 3 months
))) Bir Özbek kadını becerdim, siktir et onu Ne kıllı amcık! Ama ilginç bir kedisi vardı, girişi dardı, sonra bir tür boşluk gibi vajinayı bile hissedemedim, sonra siki ve rahmi!Sashkalovesister: ↑28 Aug 2022, 06:33mm evet)) bu gerçekten iyiydi..
Ermeni bir kadını sikme fırsatım oldu. .. Onu soyarken çoktan şaşırmıştım... ne kadar kıllı... göbeği.. sırtı..
- These users thanked the author Aslan 123540 for the post:
- Tersi
-
- Flört etmek
o Evet, Çinli kızla aynı hikayeydi.. İlk başta içeri giremedim... ve göğüslerinin 0 olduğunu hatırlıyorum ama meme uçları büyüktü.. onları yalamak ve nazikçe ısırmak zordu. zevk
-
- Potansiyel seks nesnesi
İlk cinsiyetim 14 yaşındayken bir arkadaşıyla birlikteydi ve kız arkadaşına doğum gününde şaplak attı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Sashkalovesister, Google "PPI" ve " STD". Pek çok yeni şey öğreneceksiniz ve şaşıracaksınız
Ne temizliğin ne de prezervatifin faydası olur. Bu kadar tutkulu ve ateşli olanlarla dalga geçmek işte böyle bir şey. Konu sekse gelince çingeneler normaldir, ne kadar tuhaf görünse de. Eğer bu sizin fanteziniz değilse ve bunu iş seyahatinde olanlara bir kuruş karşılığında veriyorsa, şehrin yarısı onu becermiş ve her türden HPV, mikoplazma, klamidya ve hepatitten oluşan bir buket yüzde yüzdür.

Ne temizliğin ne de prezervatifin faydası olur. Bu kadar tutkulu ve ateşli olanlarla dalga geçmek işte böyle bir şey. Konu sekse gelince çingeneler normaldir, ne kadar tuhaf görünse de. Eğer bu sizin fanteziniz değilse ve bunu iş seyahatinde olanlara bir kuruş karşılığında veriyorsa, şehrin yarısı onu becermiş ve her türden HPV, mikoplazma, klamidya ve hepatitten oluşan bir buket yüzde yüzdür.
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
- Registered for: 2 years 8 months
Bir zamanlar Özbek bir kadınla çok iyi arkadaştım. Güzel, minyon, traşlı, aslında hiç ağırlığı yoktu, bir bakışta yaklaşık 40 kilo (ayakta durmak kolaydı, onu poposundan tutmak ve onu penisinin üzerine indirmek, kollarını boynuma dolamak ve bacakları boynumda) Yani çağrışımlar aynı. Çok dar bir giriş (yanlışlıkla dışarı çıkarsa takılması sorun olur) ve çok kısa ama geniş bir vajina, ortaya kadar uzanıp duvara yaslanıyor, sonra ellerinizi gevşetiyorsunuz ve aşağı iniyor. tabanına yerleştirildi. Ve çığlık attı ve bitirdi. Belki aynı sayfadayız?
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
Ahahaha, katılıyorum!
Kabul ediyorumKardeşim: ↑28 Aug 2022, 13:16 Ne temizliğin ne de prezervatifin faydası olur. Bu kadar tutkulu ve ateşli olanlarla dalga geçmek işte böyle bir şey. Konu sekse gelince çingeneler normaldir, ne kadar tuhaf görünse de. Eğer bu sizin fanteziniz değilse ve bunu sadece bir kuruş karşılığında iş seyahatinde olanlara veriyorsa, şehrin yarısı onu mahvetmiş demektir ve her türden HPV, mikoplazma, klamidya ve hepatitten oluşan bir buket yüzde yüz
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 3 years 3 months
Kahretsin! ))) Sanırım hepsinin böyle amcıkları var.Ters: ↑20 Oct 2022, 21:49Bir zamanlar Özbek bir kadınla çok iyi arkadaştım. Güzel, minyon, traşlı, aslında hiç ağırlığı yoktu, bir bakışta yaklaşık 40 kilo (ayakta durmak kolaydı, onu poposundan tutmak ve onu penisinin üzerine indirmek, kollarını boynuma dolamak ve bacakları boynumda) Yani çağrışımlar aynı. Çok dar bir giriş (yanlışlıkla dışarı çıkarsa takılması sorun olur) ve çok kısa ama geniş bir vajina, ortaya kadar uzanıp duvara yaslanıyor, sonra ellerinizi gevşetiyorsunuz ve aşağı iniyor. tabanına yerleştirildi. Ve çığlık attı ve bitirdi. Belki aynı fikirdeyizdir?
- These users thanked the author Aslan 123540 for the post:
- Tersi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 1022 Views
-
Last post by Mosiya