Herkese merhaba arkadaşlar. Erkekten erkeğe soru. Fikriniz çok ilginç. Bu konuda yeterli deneyimim yok, belki birileri bu konuda fikrini beyan eder ve deneyimlerini paylaşır. Kabaca söylemek gerekirse, bana kurallar verecek ve sonra kendi kendime bocalamaya çalışacağım...)
Bir kıza/kadına kaba iltifatlarda bulunmak caiz midir (şaka amaçlı ve değil) ciddi bir şekilde), bu ilk kez gördün mü? Mesela sokakta yürüyorum ve güzel kıçlı hoş bir kız/kadın görüyorum. Şu anda bunu yüksek sesle dile getirme arzum var: "Merhaba, o zaman şakacı bir şekilde ve hafif bir gülümsemeyle kıçından bahset." Onlar. Dürüst olmak gerekirse, bayağılık ve biraz pislik istiyorum.
Örneğin, burada antrenman yapmak için parkta yatay çubuklara doğru yürüyordum (Sporcu değilim ama çocukluğumdan beri formumu koruyorum) , vesaire. Hava sıcak, pek çok kız şort giyiyor. Ve önümde çok kısa şortlu ve harika kıçlı bir kız vardı. Ve o anda kafamda sadece yüksek sesle söylemek gibi kaba ve ahlaksız düşünceler vardı. Dürüst olmak gerekirse tepkiyle ilgileniyorum ama risk almıyorum. Topukla kafama darbe almaktan korkuyorum :))) Canlı paten konusunda güçlü değilim. Tanıştıysam ya da tanışıyorsam internet aracılığıyla oluyor. Konuşmalar açısından dil (yuvarlanma) her zaman zayıf noktam olmuştur...
Örneğin, durumumu örnek alırsak... - "Aşağı iniyorum sokakta ve gözüm bir kadından hoşlanmaya başladı." Sizce onu beğendiğimi göstermenin ve ona dair bir ipucu vermenin en iyi yolu nedir? Bir şekilde sahte hata yapmak caiz midir? Nasıl davranmalısınız? (Sürekli kafamda bu tür düşünceler olduğu için bu soruyu soruyorum - "Doğru mu yapıyorum, yanlış mı yapıyorum. Yani sürekli kendimi bazı kurallara uydurmaya çalışıyorum"
Yapmıyorum Sırf tepkilerden korktuğum için risk alıyorum, tepki bana çok ilginç gelse de bu çağrışımın neyle yapılabileceğini biliyor musunuz? - Bir söz var: “Yasak meyve tatlıdır” yani yok. meyve, ama sen bunun ne tür bir meyve olduğunu bilmekle ilgileniyorsun, yani, ölçülü bir şekilde oynamak istiyorum, ne istediğimi söylemek istiyorum ama bunu yapmayı kendime yasaklıyorum çünkü aniden yanlış olur, belki kötü görünürüm. bu kızın/kadının önünde.
Bir kızla tanışırken konuşma açısından kendiniz için sınırları nasıl belirlersiniz, ne normaldir, ne normal değildir? Kendimi tutuyorum.
-
Автор темыf1n2k3
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 3 months
Re: Bir kızla tanışırken konuşma açısından kendiniz için sınırları nasıl belirlersiniz, ne normal, ne normal değildir? kendimi kısıtlıyorum
Şöyle ifade edelim: yüzünüze darbe almaya karşı %100 bağışık değilsiniz... ama genel olarak, benim görüşüme göre asıl önemli olan, bunu söylerkenki tutum ve mesajdır... eğer söylerseniz. nezaketle ve tüm kalbinizle, bir gülümsemeyle ve zevkle ve en önemlisi kendinize güvenerek, o zaman büyük olasılıkla her şey yoluna girecek, ancak korkunç bir seks eksikliği, aşağılayıcı, kızgınlık veya başka bir şey varsa, o zaman herkes gidecek olumsuz.. Birkaç kez böyle biriyle tanıştım ve çok hoş kızlar vardı.. sadece bu tür iltifatlar biraz kafa karıştırıcı ve korkutucu.. asıl önemli olan onun güvende hissetmesi ve sizin iyi mesajınız..
- These users thanked the author Doktor_sexy for the post:
- Alexsss
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Re: Bir kızla tanışırken konuşma açısından kendiniz için sınırları nasıl belirlersiniz, ne normal, ne normal değildir? kendimi kısıtlıyorum
Sanırım sokakta bir yabancıya poposu hakkında bir şey söylerseniz, ya ondan ya da arkadaşından tokat yiyeceksiniz; bu tür yorumlar ancak zaten yakından tanıdığınız biri varsa yapılabilir...
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Tersi, sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
İş gezilerimde 20 yaşın biraz üzerinde güzel bir kızla tanıştım. Bazen bütün gece farklı konular hakkında konuşuruz. Sonunda seks yaptık. Dışarıdan mütevazı ama cinsiyet açısından donmuş ve içeriden özgür. Ben 37 yaşındaydım, o ise 22. Şimdi evli. Kocası babası olabilecek yaştadır. Ama yine de birlikte uyuyorlardı. Benimle iletişim kurmayı seviyor. Seks de ona eklenen bir şey.
O zamanlar eşim de onu seviyordu. Benimki eğer erkek olsaydı onunla evleneceklerini söylüyor. O kız evli olmasa da üçlü seks yapmışlardı. Benimki tepeden tırnağa her şeyi "yemeye" hazırdı.
İletişimin yol açtığı şey budur.
O zamanlar eşim de onu seviyordu. Benimki eğer erkek olsaydı onunla evleneceklerini söylüyor. O kız evli olmasa da üçlü seks yapmışlardı. Benimki tepeden tırnağa her şeyi "yemeye" hazırdı.
İletişimin yol açtığı şey budur.
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 9 months
Kahretsin, her şeyden önce bunun kızın kendisine bağlı olduğu çok açık. Sokakta yürüyen bir kıza kıçınızı söylerseniz, büyük olasılıkla bir "geri dönüş" alırsınız, ancak bunu çılgın bir kıza söylerseniz (mesela bir punk partisinde), birkaç puan kazanabilirsiniz. puan. Yoksa yüzüne tokat yiyeceksin. Bir "genel formül" çıkarmak imkansızdır ama bana göre havalılık, bayağılık ve kabalık kimseyi iyi göstermez.
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Yazarla aynı sorunu yaşıyorum)) Gerçekten nasıl flört edeceğimi hiç bilmiyorum
Sadece iletişim kurabiliyorum hoş, ama sonuç olarak kendimi sık sık arkadaşlık bölgesinde buluyorum) Her zaman uygunsuz bir şeyi ağzımdan kaçıracağımdan veya bir kişiyi rahatsız edeceğimden endişeleniyorum ve bu nedenle söylemek istesem de pek bir şey söylemiyorum BT. Dilim ancak ilk seksten sonra gevşiyor ve uyuşukluk bir tıklamayla azalıyor. O ana kadar tüm flört çabalarım zihinsel engelli bir çocuğun sohbeti gibidir
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 1 year 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Düşündüğünüz ve yaptığınız her şey sizindir, kendiniz için kötü bir şey dilemeyeceksiniz. Sadelik ve saygı, gerisi sorun değil)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 169 Views
-
Last post by Boynuzlamak!!!
-
- 14 Replies