Kimin, nasıl ve kiminle ensest yaşadığını lütfen bize söyleyin, okuması ilginç! Sadece çılgın fantezileri fazla abartmadan!
Açık sözlülüğün ve dürüstlüğün için teşekkür ederiz! Gerçekten ensest olup olmadığını bilmek istiyorum, hikayelerini bekliyorum..
Ensest açısından seks deneyimi?
-
Автор темыMarlowGX
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Re: Ensest açısından seks deneyimi?
Neden yeni bir konu başlatıyorsun? Sayfaları çevirin, her şey uzun zaman önce yazılmıştı!
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
- Registered for: 2 years 6 months
Kız kardeşime onu kız arkadaş olarak istediğimi itiraf etmek çok korkutucuydu. Uzun bir süre ve hassas bir şekilde suları test etti, her türlü konuya tepkisini kontrol etti ve sonra itiraf etti. Şu anda erkek ve kız kardeş arasında bir şeyiz ve bir çift gibiyiz. Toplum içinde kavga etmiyoruz, kardeş gibi davranıyoruz. Yalnız kaldığınızda kendinizi bir çift gibi hissedersiniz. Benden çok daha genç ama her zaman onun ideal erkek arkadaşı olduğumu söylerdi. Sonuç olarak, bizimle her şey karşılıklıdır, birbirimize karşı belirli hislerimiz vardır, dokunsal olarak aynı şeyleri hem hoş hem de nahoş hissederiz, bu nedenle birbirimizi mümkün olduğunca hoş kılmayı biliriz. Dilinden boşalmasının tek yolu, ilk başta beni bile şaşırtmasıydı, ama artık seksten sonra eğer dilden boşalmazsa onu nasıl tamamen tatmin edebileceğimi biliyorum. Beni rahatsız eden tek şey bunun sonsuza kadar sürmeyeceği ve böyle bir ilişkide yanmak istemeyeceğim. Ama kız kardeşimi bambaşka bir açıdan tanıdığımı kesinlikle söyleyebilirim. İnleme şekli bile benim için zaten heyecan verici bir şey.
- These users thanked the author Takma ad for the post (total 2):
- Ötesinden Gelen Şehvet, DEF#1
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
Böyle bir kızla gerçekten ilişki kurmak istiyorum. Eğer açılırsa çok seksi ve özgür olduğunu düşünüyorum. Kardeşiyle ben de onu sikmek isterimNikname: ↑07 Mar 2023, 19:10 Kız kardeşime onu bir kız olarak istediğimi itiraf etmek çok korkutucuydu. Uzun bir süre ve hassas bir şekilde suları test etti, her türlü konuya tepkisini kontrol etti ve sonra itiraf etti. Şu anda erkek ve kız kardeş arasında bir şeyiz ve bir çift gibiyiz. Toplum içinde kavga etmiyoruz, kardeş gibi davranıyoruz. Yalnız kaldığınızda kendinizi bir çift gibi hissedersiniz. Benden çok daha genç ama her zaman onun ideal erkek arkadaşı olduğumu söylerdi. Sonuç olarak, bizimle her şey karşılıklıdır, birbirimize karşı belirli hislerimiz vardır, dokunsal olarak aynı şeyleri hem hoş hem de nahoş hissederiz, bu nedenle birbirimizi mümkün olduğunca hoş kılmayı biliriz. Dilinden boşalmasının tek yolu, ilk başta beni bile şaşırtmasıydı, ama artık seksten sonra eğer dilden boşalmazsa onu nasıl tamamen tatmin edebileceğimi biliyorum. Beni rahatsız eden tek şey bunun sonsuza kadar sürmeyeceği ve böyle bir ilişkide yanmak istemeyeceğim. Ama kız kardeşimi bambaşka bir açıdan tanıdığımı kesinlikle söyleyebilirim. İnleme şekli bile benim için zaten heyecan verici bir şey.
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
- Registered for: 2 years 6 months
Bu kesinlikle bizim durumumuzda değil. Bir sürü hamamböceği, mükemmel öğrenci sendromu vb. ile tam tersi. Bu yüzden onu tanıdığımı itiraf etmenin benim için bu kadar korkutucu olması korkutucu. Reddedeceğinden ve beni sapık gibi göstereceğinden emindim. Ama belki de doğduğundan beri onunla oynaştığım için, her zaman ağabeyi, sorumlu ağabeyi bendim, ama onun birlikte her türlü çılgın şeyi yapabileceği ve ben de onun yanında her zaman kendimdim. O ve ben her zaman özellikle yakındık. Ve büyüdüğünde artık ona kız kardeş olarak bakamazdım. Ve onun da kabul etmesi benim en değerli ve gerçekçi olmayan hayalimin gerçekleşmesi gibiydi. Çünkü son derece zor karakteri, böyle bir şeyi yapabileceği gerçeğiyle hiç örtüşmüyordu.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 12 Replies
- 359 Views
-
Last post by daha az kayıp
-
- 0 Replies