oral seks, anal
-
Автор темыBir denizkızı
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
oral seks, anal
Bir erkek yalnızca oral seks[/url] ve anal. Gizli bir eşcinsel mi? Yoksa sadece bencil mi?
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Re: oral seks, anal
Eşcinsellerin cinsiyet açısından bir kadının poposuna pek ilgi duymayacaklarını düşünüyorum. Egoist!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 10 months
Evet, erkekler eşcinselliğe karşı değildir, hatta transilginizi çekmeyecek. Heyecanlandıran sadece kadın vücut şekli değil, aynı zamanda kadın enerjisidir.
Bu erkeğe gelince, farklı nedenler olabilir. Örneğin, bir kızla pek iyi bir ilişkim olmadığında ve beni heyecanlandırmadığında benzer bir deneyim yaşadım, onu kıçından veya ağzından becererek bitirebilirdim, ancak fazla zevk almadan, bunu yapmadım. onu gerçekten öpmek istiyorum. Burada bencillik bile söz konusu değil. Bir erkeğin sizi sikmesi hoşunuza gitmiyorsa ama siz ayrılmıyorsanız ve bir şekilde sikişmek zorunda kalıyorsanız, o zaman bu olabilir.
Bu erkeğe gelince, farklı nedenler olabilir. Örneğin, bir kızla pek iyi bir ilişkim olmadığında ve beni heyecanlandırmadığında benzer bir deneyim yaşadım, onu kıçından veya ağzından becererek bitirebilirdim, ancak fazla zevk almadan, bunu yapmadım. onu gerçekten öpmek istiyorum. Burada bencillik bile söz konusu değil. Bir erkeğin sizi sikmesi hoşunuza gitmiyorsa ama siz ayrılmıyorsanız ve bir şekilde sikişmek zorunda kalıyorsanız, o zaman bu olabilir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
-
Автор темыBir denizkızı
- Penetrasyon
5 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Her şey normal, öpüşüyor ve ilişki normal, gerçekte anal falan yoktu, sadece istiyor ve bir şekilde sadece oral seks üzerinde çalışıyoruz, elbette hoşuma gidiyor, ancak ilgi çoktan kaybolmaya başladı
5 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Ben şunu öneririm, o yapmaz reddediyorum, ama harekete geçmiyor, elbette, eğer ben de üzerine oturursam, muhtemelen reddedmeyecektir) ama onun beni becermesini istiyorum, ancak sorun şu ki, benden hiçbir şey istemiyormuşum gibi görünüyor artık o
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Maalesef senden bıkmış gibi görünüyor. Düzenli seks istemiyorsan bana özel bir şey ver.
-
Автор темыBir denizkızı
- Penetrasyon
-
- ön sevişme
Rusalka, bu soruyu sorduğum için kusura bakma ama kaç yaşındasın? Böylece size deneyimlerden bir şeyler anlatabilirler.
-
Автор темыBir denizkızı
- Penetrasyon
Chesnok, bu neden? Peki neden onun yaşıyla ilgilenmiyorsun? Soru ikisiyle ilgili değil, onunla ilgili
-
- ön sevişme
Size katılıyorum. Yaşınız kaç (ikiniz de)? Sadece 14 yaşındaysanız bu bir şeydir, ancak 40 yaşındaysanız bu tamamen farklıdır.
-
Автор темыBir denizkızı
- Penetrasyon
-
- ön sevişme
Peki o zaman belirttiğim görüşe sadık kalacağım üstünde. Neden sana zevk vermeyen bir sevgiliye ihtiyacın var?
-
Автор темыBir denizkızı
- Penetrasyon
Chesnok, birincisi duygular var, ikincisi, oral seks ile ben onun gibi, sadece ondan hoşlanıyorum), onu öpmeyi seviyorum, bu benim için duyguları olan ikinci kişi, hatta fiziğinin duygularından daha fazlası) Henüz ondan ayrılmaya hazır değilim - bunlar benim nedenlerim .
Acaba buna ne sebep oluyor, sebepleri neler?
Acaba buna ne sebep oluyor, sebepleri neler?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Bilinçaltının derinliklerinde, bir kadınla vajinal seksten kaçınıp diğer türdeki cinsel ilişkiyi tercih etmenin farklı kökleri olabilir:
1) ek kanıt alma arzusu kabulü ve önemi. Vajinal seks bir kadın için basit, külfetli olmayan, hatta çoğunlukla pasif bir şey olarak algılanabilir. Sakso aynı zamanda aktivite, cinsel fedakarlık ve enerji harcamayı da gerektirir. Bir kadın bir erkeğe oral seks yaparsa, erkeğe daha fazla ilgi duyduğu algılanır. Anal, acıyı kabul etmek ve üstesinden gelmekle ilgilidir ve aynı zamanda kadının şu anda özellikle erkeğin sevgisiyle ilgilendiğinin de kanıtıdır.
Yemek pişirmeyle ilgili bir örnek verelim. Bir kadın makarna ve köfte pişiriyorsa bu iyidir, ancak yemek pişiren ve pişiren başka bir eşten farklıdır. İkincisi daha ilgili, daha minnettar, daha ilgili
2) vajinal seks milyonlarca yıldır üremeye yol açmıştır. On binlerce yıl boyunca Homo sapiens yalnızca geniş çapta üremeye değil, aynı zamanda tam tersine, adalarda veya diğer bol olmayan bölgelerdeki yetersiz gıda tedarikinin yok edilmesini önlemek için bir doğum kontrol yöntemi aramaya da zorlandı. . Ayrıca doğumdan kaynaklanan ölüm oranı, dördüncü bir çocuğa hamile kalma, karısını kaybetme ve üç çocuğun öğretmeni olarak kalma riskini göze almayacak kadar yüksekti. Dolayısıyla benim düşüncem, insanlığın binlerce yıldır eğlenmek, stres atmak, sosyal bağlantılar kurmak ama bir daha hamile kalmamak için ağzına-kıçına sikiştiği yönünde.
Bu kalıp bugün de psikolojik olarak kendini gösterebilir
3) oral seks ve anal ahlaksızdır. Vajinal - yaygın. Eğer kişinin kendini cinsel obur/sapık olarak tanımlaması varsa, o zaman daha ender/tabu olana karşı bir arzu ortaya çıkacaktır.
1) ek kanıt alma arzusu kabulü ve önemi. Vajinal seks bir kadın için basit, külfetli olmayan, hatta çoğunlukla pasif bir şey olarak algılanabilir. Sakso aynı zamanda aktivite, cinsel fedakarlık ve enerji harcamayı da gerektirir. Bir kadın bir erkeğe oral seks yaparsa, erkeğe daha fazla ilgi duyduğu algılanır. Anal, acıyı kabul etmek ve üstesinden gelmekle ilgilidir ve aynı zamanda kadının şu anda özellikle erkeğin sevgisiyle ilgilendiğinin de kanıtıdır.
Yemek pişirmeyle ilgili bir örnek verelim. Bir kadın makarna ve köfte pişiriyorsa bu iyidir, ancak yemek pişiren ve pişiren başka bir eşten farklıdır. İkincisi daha ilgili, daha minnettar, daha ilgili
2) vajinal seks milyonlarca yıldır üremeye yol açmıştır. On binlerce yıl boyunca Homo sapiens yalnızca geniş çapta üremeye değil, aynı zamanda tam tersine, adalarda veya diğer bol olmayan bölgelerdeki yetersiz gıda tedarikinin yok edilmesini önlemek için bir doğum kontrol yöntemi aramaya da zorlandı. . Ayrıca doğumdan kaynaklanan ölüm oranı, dördüncü bir çocuğa hamile kalma, karısını kaybetme ve üç çocuğun öğretmeni olarak kalma riskini göze almayacak kadar yüksekti. Dolayısıyla benim düşüncem, insanlığın binlerce yıldır eğlenmek, stres atmak, sosyal bağlantılar kurmak ama bir daha hamile kalmamak için ağzına-kıçına sikiştiği yönünde.
Bu kalıp bugün de psikolojik olarak kendini gösterebilir
3) oral seks ve anal ahlaksızdır. Vajinal - yaygın. Eğer kişinin kendini cinsel obur/sapık olarak tanımlaması varsa, o zaman daha ender/tabu olana karşı bir arzu ortaya çıkacaktır.
-
Автор темыBir denizkızı
- Penetrasyon
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Rusalka, antropolojik an kesinlikle bana ait, ama diğerleri bir yerden alabilirler)
Size şunu tavsiye ederim:
1) kazara hamilelik durumunda ne yapacağınıza kendiniz karar verin
2) erkek arkadaşınızın fikrini sorun bu konuda.
3) eğer biri veya her ikisi de çocuk istemiyorsa, o zaman doğum kontrolünü kullanın
4) eğer partnerinizde bir ahlaksızlık hissi varsa ve siz kendiniz vajinal uyarılma istiyorsanız , daha sonra parmaklama, yumruklama, kendi yönünüzdeki oyuncaklarla (dildolar, vibratörler, yapay penisler), çift penetrasyon, yapay penislerden birinin yapay olduğu yerde partner çalışması uygulamasını tanıtın. Bir anal tıkaç kullanın ve genişlemeden önce olması gerekeni yapın - vajinal seks yapın.
5) Üstte kadın pozunu yapmıyorsanız veya yapmıyorsanız deneyin. Yatakta, sandalyede, pencere kenarında... Partnerinizin, sizin aktivitenizle bu tür bir seksin pasif olarak tadını çıkarmaktan hoşlanıp hoşlanmadığına ilişkin tepkisini takip edin
6) sorunun konusunda bize hakaret arasında bir seçim sunduğunuza dikkat edin (bencil) ve partnerine hakaret (gizli eşcinsel). Cinsel tercihlerin yanı sıra sizi neden rahatsız ettiğini anlayın. Sonuçta, ilk başta bu tür bir ilişkiye izin verdiniz ve uyguladınız, ancak daha sonra motivasyonunuz düştü, kızgınlık birikti ve bir iddia ortaya çıktı
7) Takma adınız ile verilen konu arasındaki ilginç tesadüfü ayrı ayrı not edeceğim. sorun. Deniz kızlarının bir ağzı ve daha doğrusu balık vücudundan diğer maddeleri uzaklaştırma işlevi olan bir anüsü vardır... Bu sizin Evren’le ilgili ima veya şakanız mıydı?
Size şunu tavsiye ederim:
1) kazara hamilelik durumunda ne yapacağınıza kendiniz karar verin
2) erkek arkadaşınızın fikrini sorun bu konuda.
3) eğer biri veya her ikisi de çocuk istemiyorsa, o zaman doğum kontrolünü kullanın
4) eğer partnerinizde bir ahlaksızlık hissi varsa ve siz kendiniz vajinal uyarılma istiyorsanız , daha sonra parmaklama, yumruklama, kendi yönünüzdeki oyuncaklarla (dildolar, vibratörler, yapay penisler), çift penetrasyon, yapay penislerden birinin yapay olduğu yerde partner çalışması uygulamasını tanıtın. Bir anal tıkaç kullanın ve genişlemeden önce olması gerekeni yapın - vajinal seks yapın.
5) Üstte kadın pozunu yapmıyorsanız veya yapmıyorsanız deneyin. Yatakta, sandalyede, pencere kenarında... Partnerinizin, sizin aktivitenizle bu tür bir seksin pasif olarak tadını çıkarmaktan hoşlanıp hoşlanmadığına ilişkin tepkisini takip edin
6) sorunun konusunda bize hakaret arasında bir seçim sunduğunuza dikkat edin (bencil) ve partnerine hakaret (gizli eşcinsel). Cinsel tercihlerin yanı sıra sizi neden rahatsız ettiğini anlayın. Sonuçta, ilk başta bu tür bir ilişkiye izin verdiniz ve uyguladınız, ancak daha sonra motivasyonunuz düştü, kızgınlık birikti ve bir iddia ortaya çıktı
7) Takma adınız ile verilen konu arasındaki ilginç tesadüfü ayrı ayrı not edeceğim. sorun. Deniz kızlarının bir ağzı ve daha doğrusu balık vücudundan diğer maddeleri uzaklaştırma işlevi olan bir anüsü vardır... Bu sizin Evren’le ilgili ima veya şakanız mıydı?
- These users thanked the author ben doğdum for the post:
- Bir denizkızı
-
Автор темыBir denizkızı
- Penetrasyon
Nascor, Ayrıca Küçük Denizkızı’nın sona erdiğini de belirteceğim. fena halde, bedavaya sevdi, ben her şeyimi verdim ve o başkasını seçti... haha) eh, bu benim hikayeme oldukça benziyor (ama bu takma ismi bulduklarında bunu düşünmedim...)
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 3 years 4 months
Neden böyle sorular soruyorsun? Neden sevdiğiniz kişiyi hemen etiketleyin? Gizli olup olmaması gerçekten önemli mi? O, manevi olarak senden bir kesim çünkü istediğini söylemekten korkmuyor! cinsel ihtiyaçlarını tatmin etmek istiyor ve her gün yavan sikişmelere maruz kalmamak, misyonerlik pozisyonunu köpek tarzı pozisyona çevirmek istiyor... bir düşünün, böyle temel sorular sormayın, sadece ne istediğinizi düşünün ona söylemeyi deneyin) takas yapmayı deneyin, cinsel fantezilerinizi gerçekleştirecek ve siz de onu gerçekleştireceksiniz ve cinsel yaşamınızda uyum ve karşılıklı anlayış olacak
- These users thanked the author yıldız benzeri for the post:
- Merkez
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
tam anlamıyla!
- These users thanked the author Merkez for the post:
- yıldız benzeri
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
-
Автор темыBir denizkızı
- Penetrasyon
quasistellar, ne saçma yazıyorsun)) sen seninsin Az önce sorunlarınızı dile getirdiniz mi? Neyse benim bununla hiçbir ilgim yok)
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
Rusalka, Peki, hiçbir sorunum yok hiç))) Sadece sorunuzla ilgili subjektif görüşümü ifade ettim, çünkü siz sordunuz) Bu çok sayıda görüşten biri, bazıları buna katılıyor, bazıları katılmıyor... Topluluğa bir soru sorarsanız, tavsiyeye ve eleştiriye hazır olmalısınız, başkalarının fikirlerini düşmanlıkla almanıza gerek yok, ancak okuyup analiz edip sonuç çıkarmak daha iyidir) Sonuçta soru-cevap yönteminin prensibi budur.
- These users thanked the author yıldız benzeri for the post:
- Merkez
-
Автор темыBir denizkızı
- Penetrasyon
quasistellar, benzer şekilde) Az önce senin hakkındaki fikrimi ifade ettim kelimeler )
- These users thanked the author Bir denizkızı for the post:
- yıldız benzeri
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 1 month
Bu durumda bir kız olarak fikrim onun bir IGOIST gibi davrandığı yönünde! İhtiyaçlarını karşılıyor ama kıza vajinal zevk getirmiyor. Bu konuyu onunla konuşmalısın, amını memnun etmek ve ona zevk vermek istiyorsun... Bunu bir kullanım olarak kabul ediyorum! Erkek arkadaşımdan, kocamdan vajinal tatmin almasaydım, bunu bir kenarda bulurdum! Bu benim tamamen kişisel görüşüm, şu anda IMHO
demek ne kadar moda?
- These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post:
- Cidden
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 3 years 11 months
Karısı öyle düşünüyor, çünkü sıradan seks ilginç değil çünkü erkeklerden ağız ve kıç alabilirsiniz. Arkadaşımla anal seks yaptı ve ona eşcinsel diyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 3 years 1 month
Seks genellikle bir takım oyunudur ve yalnızlara yer yoktur
Sadece oral seks ve anal istiyorsa, istekleriniz için lobi yapmalısınız. Sonunda herkes istediğini alacak
Sadece oral seks ve anal istiyorsa, istekleriniz için lobi yapmalısınız. Sonunda herkes istediğini alacak
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 5 months
Penisin rektumda olduğu hisler kesinlikle aynıdır, hem erkek hem de kadın rektumunda, gerisi sizin kişisel fantezinizdir. kız kendini çok güzel tanıtıyor.
- These users thanked the author Andrey57115 for the post:
- frefbjgbjdfbjdf
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post