Erotik bir masaja gittiğimde, kızı külotla yüz üstü yatacak, yanına oturacak veya ayakta duracak şekilde pudralıyorum. Ben de ona doğru mastürbasyon yapıyorum. sırta veya göte boşalma
Erotik bir masaja gittiğimde, kızı külotla yüz üstü yatacak, yanına oturacak veya ayakta duracak şekilde pudralıyorum. Ben de ona doğru mastürbasyon yapıyorum. sırta veya göte boşalma😋’ 128523;
Ben de 31 çekmeyi severim iç çamaşırlarıyla. Giyinme süreci sizi heyecanlandırıyor ve ereksiyon halindeki penisinizin yumuşak kumaşa nasıl dayandığını görüyorsunuz. Genelde havalanmadan boşalıyorum ve sonra külotu yüzüme koyuyorum, dudaklarıma sürüyorum, yalıyorum..
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
Ben de [url=viewtopic.php?t=6748]31 çekmeyi severim[/url] iç çamaşırlarıyla. Giyinme süreci sizi heyecanlandırıyor ve ereksiyon halindeki penisinizin yumuşak kumaşa nasıl dayandığını görüyorsunuz. Genelde havalanmadan boşalıyorum ve sonra külotu yüzüme koyuyorum, dudaklarıma sürüyorum, yalıyorum..
[ref=#0000ff]Roman V[/ref], [quote="Roman V" post_id=101344 time=1660985677 user_id=9717] Sadece bu da değil Ayrıca kendimi kıçımdan sikmeyi de seviyorum [/quote] İç çamaşırı buna doğru atılan ilk adımdır. Sonra, onu giyer giymez kendinizi kıçından sikilmek üzere olan ahlaksız bir orospu gibi hissedersiniz.
Alex bi: ↑20 Aug 2022, 11:17
Ben de Ben de mastürbasyon yapmayı seviyorum iç çamaşırıyla. Giyinme süreci sizi heyecanlandırıyor ve ereksiyon halindeki penisinizin yumuşak kumaşa nasıl dayandığını görüyorsunuz. Genelde havalanmadan geliyorum ve sonra külotu yüzüme sürüp dudaklarıma sürüyorum ve yalıyorum.
Neden kadınların kıyafetler beni bu kadar mı tahrik ediyor? Kardeşimi de birkaç kez bunu yaparken yakaladım ve o sadece külot değil aynı zamanda elbise de giyiyordu.
Ve bazen eğlence olsun diye ona benim eşyalarımı giydiriyorum, makyaj yapıyorum, kıza benziyordu. Sokakta bile bu şekilde yürüyorlardı. Ona topuklularla yürümeyi bile öğretmeye çalışıyorum. O da hoşuna giden şeyleri söylüyor. Ama anlamıyorum
These users thanked the author Vika1 for the post (total 2):
[quote="Alex bi" post_id=101335 time=1660983475 user_id=7192] Ben de [url=viewtopic.php?t=6748]Ben de mastürbasyon yapmayı seviyorum [/url]iç çamaşırıyla. Giyinme süreci sizi heyecanlandırıyor ve ereksiyon halindeki penisinizin yumuşak kumaşa nasıl dayandığını görüyorsunuz. Genelde havalanmadan geliyorum ve sonra külotu yüzüme sürüp dudaklarıma sürüyorum ve yalıyorum. [/quote] Neden kadınların kıyafetler beni bu kadar mı tahrik ediyor? Kardeşimi de birkaç kez bunu yaparken yakaladım ve o sadece külot değil aynı zamanda elbise de giyiyordu. Ve bazen eğlence olsun diye ona benim eşyalarımı giydiriyorum, makyaj yapıyorum, kıza benziyordu. Sokakta bile bu şekilde yürüyorlardı. Ona topuklularla yürümeyi bile öğretmeye çalışıyorum. :) O da hoşuna giden şeyleri söylüyor. Ama anlamıyorum
Ben de Ben iç çamaşırıyla mastürbasyon yapmayı seviyorum. Giyinme süreci sizi heyecanlandırıyor ve ereksiyon halindeki penisinizin yumuşak kumaşa nasıl dayandığını görüyorsunuz. Genelde havalanmadan geliyorum ve sonra külotu yüzüme sürüp dudaklarıma sürüyorum ve yalıyorum.
Neden kadınların kıyafetler beni bu kadar mı tahrik ediyor? Kardeşimi de birkaç kez bunu yaparken yakaladım ve o sadece külot değil aynı zamanda elbise de giyiyordu.
Ve bazen eğlence olsun diye ona benim eşyalarımı giydiriyorum, makyaj yapıyorum, kıza benziyordu. Sokakta bile bu şekilde yürüyorlardı. Ona topuklularla yürümeyi bile öğretmeye çalışıyorum. O da hoşuna giden şeyleri söylüyor. Ama anlamıyorum
[/quote
Eğer ona yardım edersen hâlâ anlayış var demektir.
[quote=Vika1 post_id=103748 time=1661629631 user_id=7574] [quote="Alex bi" post_id= 101335 time=1660983475 user_id=7192] Ben de [url=viewtopic.php?t=6748]Ben [/url] iç çamaşırıyla mastürbasyon yapmayı seviyorum. Giyinme süreci sizi heyecanlandırıyor ve ereksiyon halindeki penisinizin yumuşak kumaşa nasıl dayandığını görüyorsunuz. Genelde havalanmadan geliyorum ve sonra külotu yüzüme sürüp dudaklarıma sürüyorum ve yalıyorum. [/quote] Neden kadınların kıyafetler beni bu kadar mı tahrik ediyor? Kardeşimi de birkaç kez bunu yaparken yakaladım ve o sadece külot değil aynı zamanda elbise de giyiyordu. Ve bazen eğlence olsun diye ona benim eşyalarımı giydiriyorum, makyaj yapıyorum, kıza benziyordu. Sokakta bile bu şekilde yürüyorlardı. Ona topuklularla yürümeyi bile öğretmeye çalışıyorum. :) O da hoşuna giden şeyleri söylüyor. Ama anlamıyorum [/quote Eğer ona yardım edersen hâlâ anlayış var demektir.
[quote=Vika1 post_id=103748 time=1661629631 user_id=7574] Kadın kıyafetleri neden beni bu kadar tahrik ediyor [/quote]Ben de bunu anlamıyorum, muhtemelen kaliteye ve güzelliğe imreniyorlar))
Bunu da anlamıyorum, muhtemelen kaliteye ve güzelliğe imreniyorlar))
Büyük olasılıkla durum budur
3 dakika 37 saniye sonra gönderildi: poxuer,
nYa da belki kirli oldukları için
Eskimiş kadın külotları tamamen farklı amaçlar içindir, onların aromasını solumak, fantezi kurmak ve mastürbasyon yapmak güzeldir . Temiz iç çamaşırı giymeyi seviyorum, ancak ikincisi de bana yabancı değil.
These users thanked the author Alex yapardı for the post:
[ref=#0000ff]Van23[/ref], [quote=Van23 post_id=103924 time=1661674992 user_id=9487] [quote=Vika1 post_id=103748 time=1661629631 user_id=7574] Neden Kadın giyim beni çok etkiliyor [/quote]Bunu da anlamıyorum, muhtemelen kaliteye ve güzelliğe imreniyorlar)) [/quote] Büyük olasılıkla durum budur
[size=85][color=green]3 dakika 37 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#804000]poxuer[/ref], [quote=poxuer post_id=103929 time=1661675602 user_id= 8610] nYa da belki kirli oldukları için [/quote] Eskimiş kadın külotları tamamen farklı amaçlar içindir, onların aromasını solumak, fantezi kurmak ve mastürbasyon yapmak güzeldir . Temiz iç çamaşırı giymeyi seviyorum, ancak ikincisi de bana yabancı değil.
[ref=#0000ff]Dgoni[/ref], [quote=Dgoni post_id=367800 time=1715177837 user_id=25222] ergenlik döneminden beri mastürbasyon için can atıyorum kadın mayoları :oops: [/quote] Aynı şey. Ergenlikten bu yana çok yol kat ettim ama bu ilgim devam ediyor. Kadın iç çamaşırını giydiğimde kendimi okul çocuğu gibi hissediyorum.
[ref=#0000ff]А0000[/ref], [quote=А0000 post_id=374438 time=1716653130 user_id=19068] Kalkmıyorum hiç kadın külotu onu her zaman giyiyorum [/quote] Bunu her zaman giyemem. Ancak durum izin veriyorsa o zaman pembe slipler en sevdiğiniz iç çamaşırınızdır.
Durum şu, işte oturuyorum, eşimden kadın kıyafetlerini giymemi isteyen bir SMS geldi külot ve birisinin onu tesadüfen görmesinin bir yolunu bulun. Kimin önünde kadının, erkeğin,...
Last post
Antalya. Türkler bundan hoşlandılar: arkamızdan ıslık çaldılar, bize Natasha dediler ve kirli İngilizce kelimeler söylediler. Türkçe de var ama onları bilmiyorum. En şiddetli tepki, kazara kıçımda...
Şahsen, bu yöntem beni gerçekten heyecanlandırıyor ve tahrik ediyor ve ben daha sert, daha parlak ve daha uzun süre boşalıyorum!!! Bana göre, yanınızda mastürbasyon yapan ve aynı zamanda boşalma...
Last post
Seksten önce her zaman böyledir, kız eliyle sikimi çekiyor ve onu amının içine koyuyorum, bu çok tahrik edici, sonra 69 pozisyonuna geçebiliyor, genellikle böyle oluyor, oral seks yapmayı seviyorum .
31 çekmeyi severim karımın yıpranmış külotunun üzerinde, amından yeni izler var. Şu anda başka birinin penisinin sevgilime nasıl girdiğini hayal ediyorum. Birinin onu önümde becermesini istiyorum ve...
Last post
evgen001 ,
Beni en çok ne heyecanlandırıyor sabahları karım boşalıp ona külot giydiriyor. Ve bütün gün bunların içinde dolaşmasına ve sperm gibi kokmasına izin verin