İç çamaşırı buna doğru atılan ilk adımdır. Sonra, onu giyer giymez kendinizi kıçından sikilmek üzere olan ahlaksız bir orospu gibi hissedersiniz.

Neden kadınların kıyafetler beni bu kadar mı tahrik ediyor? Kardeşimi de birkaç kez bunu yaparken yakaladım ve o sadece külot değil aynı zamanda elbise de giyiyordu.Alex bi: 20 Aug 2022, 11:17 Ben de Ben de mastürbasyon yapmayı seviyorum iç çamaşırıyla. Giyinme süreci sizi heyecanlandırıyor ve ereksiyon halindeki penisinizin yumuşak kumaşa nasıl dayandığını görüyorsunuz. Genelde havalanmadan geliyorum ve sonra külotu yüzüme sürüp dudaklarıma sürüyorum ve yalıyorum.

Vika1: 27 Aug 2022, 22:47Neden kadınların kıyafetler beni bu kadar mı tahrik ediyor? Kardeşimi de birkaç kez bunu yaparken yakaladım ve o sadece külot değil aynı zamanda elbise de giyiyordu.Ben de Ben iç çamaşırıyla mastürbasyon yapmayı seviyorum. Giyinme süreci sizi heyecanlandırıyor ve ereksiyon halindeki penisinizin yumuşak kumaşa nasıl dayandığını görüyorsunuz. Genelde havalanmadan geliyorum ve sonra külotu yüzüme sürüp dudaklarıma sürüyorum ve yalıyorum.
Ve bazen eğlence olsun diye ona benim eşyalarımı giydiriyorum, makyaj yapıyorum, kıza benziyordu. Sokakta bile bu şekilde yürüyorlardı. Ona topuklularla yürümeyi bile öğretmeye çalışıyorum.O da hoşuna giden şeyleri söylüyor. Ama anlamıyorum
[/quote
Eğer ona yardım edersen hâlâ anlayış var demektir.

Ben de bunu anlamıyorum, muhtemelen kaliteye ve güzelliğe imreniyorlar))

Büyük olasılıkla durum budurVan23: 28 Aug 2022, 11:23Bunu da anlamıyorum, muhtemelen kaliteye ve güzelliğe imreniyorlar))Neden Kadın giyim beni çok etkiliyor
Eskimiş kadın külotları tamamen farklı amaçlar içindir, onların aromasını solumak, fantezi kurmak ve mastürbasyon yapmak güzeldir . Temiz iç çamaşırı giymeyi seviyorum, ancak ikincisi de bana yabancı değil.nYa da belki kirli oldukları için

Aynı şey. Ergenlikten bu yana çok yol kat ettim ama bu ilgim devam ediyor. Kadın iç çamaşırını giydiğimde kendimi okul çocuğu gibi hissediyorum.

Bunu her zaman giyemem. Ancak durum izin veriyorsa o zaman pembe slipler en sevdiğiniz iç çamaşırınızdır.