Fahişeleri kim yaladı? Var mı?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Fahişeleri kim yaladı? Var mı?
Para için fahişeleri kim yaladı, ne kadar ödediler, tiksintilerini nasıl yendiler? 500 ruble için pazarlık yaptım, cesaretim yoktu. Bugün orada 10 üye olduğunu bile bile fahişeleri yalayan çaresiz insanlar var
-
Re: Fahişeleri kim yaladı? Var mı?
Muhtemelen burada bu kadar hastalıklı bir hayal gücüne sahip hiç kimse yoktur
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Siktir git, eğil öyle bir seviye.... Gerçekten etrafta oral seks isteyen yeterince kadın yok mu? Aç olmak gibi!!! :bilinmiyor:Vajina yalayıcı: ↑13 Aug 2021, 20:56 Para için fahişeleri kim yaladı, ne kadar ödedin, tiksintinin üstesinden nasıl geldin?
- These users thanked the author George for the post (total 2):
- Sibiryak89, Ahlaki
-
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Orientation: heteroseksüel
Bu çok fazla, cinsel yolla bulaşan hastalık kitine para ödemek umumi tuvaletteki tuvaleti yalamaya benziyor
- These users thanked the author Uyra129 for the post (total 4):
- Ahlaki, Martin, Yağdaki hamsi!!!, dış görünüş
-
................
Last edited by Misafir_15 on 09 Sep 2021, 23:51, edited 1 time in total.
-
Bu mümkün, cesaretimi toplamaya çalışacağım (başka seçenek yok). Erkeklerin fikrini ve nasıl hissettiklerini bilmek istedim. Daha da iyisi, el sanatları. Bu kadar aşırılık çağrıştırıyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Aslında cunnilingus’un fahişelere yönelmesini isteyen yeterince kadın var. Kendilerini zorlayıp bir bayana bakamayacak kadar tembel olduklarında fahişelere giderler!
Ücretli - anladım - devam edin!.. Ama sonra yürüyüş bir dispanserle sonuçlanabilir... : konuşma:
Ücretli - anladım - devam edin!.. Ama sonra yürüyüş bir dispanserle sonuçlanabilir... : konuşma:
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
-
- Nirvana’dayım
Aptal mı demek istedin? :soru:
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- George, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
google.com
Last edited by Pitt on 11 Sep 2021, 18:29, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
Neredeyse her kadının üzerindeki am kokusu harikadır! Neden fahişelere takılıp kalıyorsunuz?
-
- Orgazm!
Siktir et! Düşmanlar saldırdığında kiminle teslim olmak zorunda kalacaksınız!!!

- These users thanked the author George for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Sergey Arı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Bir sonraki soru şu olacak: Evsizleri kim yaladı?
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 7):
- George, Nandandaar, Serg22, İskoç, Ahlaki, SR0, deen-don
-
- Orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
Bahane üretmeyin meslektaşım. Kim isterse, gerizekalı!

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- George, Sergey Arı
-
- Orgazm!
Böyle bir destek sayesinde, giyeceğim her ihtimale karşı iki tane daha! :deli:
- These users thanked the author George for the post (total 3):
- Evgeniy-Spb, Sergey Arı, alfabe97
-
- Nirvana’dayım
Peki izleniminiz neydi? Kim yalamayı daha çok seviyor, fahişe mi, yoksa...?
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Sergey Arı
-
- Total posts: 22
Bu daha çok bir psikoloji, sikin tadı pek kalmıyor
- These users thanked the author guffy_bear for the post:
- Sergey Arı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
Normal duygular... Yaladım ve onun daha önce orada, belki birkaç kişi tarafından sikildiğini hayal ettim. Kız temizdi, amı güzel ve sulu kokuyordu. Tek kelimeyle harika! Hiçbir sorun yok, parayı ödeyip dudaklarınız arasında ıslattınız, sonra isterseniz ağzınıza boşalabilirsiniz. Arkadaşım ve ben bir keresinde iki kişiyi aradık, karısı doğum yapmak üzereydi - artık doğurmuyordu ve ben de uzun süredir amsızdım. Birini sikmeye başladım ve aletim psikolojik olarak prezervatifin içine düştü - öyle değil, kısacası bacaklarının arasına girip onu yaladım, sonra öyle bir oral seks yaptı ki çok çabuk geldim. Ve bir arkadaşının siktiği ikincisi yeterince görmüş ve ondan da aynısını yapmasını istemişti... Ve bildiğiniz gibi bir kadın reddedilemez - o da onu yaladı. Ve bu normaldir, arkadaşım ilk başta şaşırmış görünüyordu, sonra sakinleşti ve o da sürtüğümü sikti. Herkes mutluydu ve bize indirim yaptılar

- These users thanked the author Ahah for the post (total 21):
- Sergey Arı, Tolkala, seksmarina80, Merkez, Vladtsst, Romalılar, Kuklacılık, Rasaroam, Spica5, Diana itaatsizlik etti, Martin, IDVS03082008, Lyaxander, Serg_A, Alexsss, RedFox, Yağmurcu, Djon.Beyaz, mihail.mironov, SwetaSw, Amatör 88
-
- Total posts: 10
Bir fahişeden ya da başka bir kadından yalamak arasındaki fark nedir? Önemli olan kadının temiz olması ve prezervatifsiz herkese vermemesi ve sağlığını düzenli olarak kontrol etmesidir. Bir kadını yalamak istiyorsanız bu arzuya dayanır, yani bu kadını istiyorsunuz ve o sizi heyecanlandırıyor ve onu yalama isteğiniz var! Sorun şu ki, eğer onun içinde binden fazla üye varsa, bu sizin arzunuza ve ahlakınıza bağlıdır. Şahsen ben birinin amında kaç sik olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan fahişenin düzenli olarak kontrol edilmesi, temiz olması ve fazladan ödeme teklif edilmesi durumunda eyersiz seksin hariç tutulmasıdır.
P. S. Biri Çek Cumhuriyeti’nde, diğeri Rusya’da iki tanıdığımın fahişe kızlarla evlendiği birkaç vaka biliyorum. Gelecek hayatlarının nasıl sonuçlandığını bilmiyorum ama Çek Cumhuriyeti’nde çalışan biriyle evlenen kişi, bir arkadaşının peki Çek Cumhuriyeti’nde fahişe olarak mı çalıştığını sorduğunda, olan her şeyi yanıtladı. önümde olan beni ilgilendirmiyor çünkü geçmiştir ve değiştirilemez, yasaktır.
P. S. Biri Çek Cumhuriyeti’nde, diğeri Rusya’da iki tanıdığımın fahişe kızlarla evlendiği birkaç vaka biliyorum. Gelecek hayatlarının nasıl sonuçlandığını bilmiyorum ama Çek Cumhuriyeti’nde çalışan biriyle evlenen kişi, bir arkadaşının peki Çek Cumhuriyeti’nde fahişe olarak mı çalıştığını sorduğunda, olan her şeyi yanıtladı. önümde olan beni ilgilendirmiyor çünkü geçmiştir ve değiştirilemez, yasaktır.
Last edited by Artur.Stasevich on 24 Sep 2021, 12:32, edited 2 times in total.
- These users thanked the author Artur.Stasevich for the post (total 9):
- Sergey Arı, Potap, Vladtsst, Diana itaatsizlik etti, IDVS03082008, Serg_A, Alexsss, evgen001, SwetaSw
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
yaladım. Yurtdışında uzun bir iş gezisindeydim. Güney Amerika’da. Bir barda çektim. Orada zor değil. Ve tıpkı sıradan bir kadında olduğu gibi. Okşa. Bu ve bu. Daha sonra yaklaşık 4 ay önce ayrılmadan önce benimle tanıştı ve beni akrabalarımı ve arkadaşlarımı görmeye götürdü. Hatta ona Chio Chio san adını bile verdim. Neredeyse bir aile gibi yaşıyorlardı. Kadınlar çok minnettar olabilir.
- These users thanked the author Ryzhik for the post (total 7):
- Sergey Arı, Tolkala, Amatör, Martin, IDVS03082008, Serg_A, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
bunun gibi çaresiz insanlar var, beşi iki fahişeyi aldı, sırayla bir kalabalıkla bütün gece onları becerdi, ben de her birini birkaç kez yaladım kez, mmmmmmmm………. tatlı amcıklar, fahişe olup olmaması ne fark eder, kızlar bana çok minnettardı ve o gün zaten 20’ye yakın müşterileri vardı ve bu normaldi, hiç de küçümsemiyorum :oops:Vajina yalayıcı: ↑13 Aug 2021, 20:56 para karşılığında fahişeleri yaladınız, ne kadar ödediniz, tiksintiyi nasıl yendiniz? 500 ruble için pazarlık yaptım, cesaretim yoktu. Arkadaşlarıyla
- These users thanked the author Sergey Arı for the post (total 11):
- Ahah, Merkez, Diana itaatsizlik etti, Martin, IDVS03082008, Lyaxander, Serg_A, RedFox, Yağmurcu, m422ma, Sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Aramamış olmama rağmen karmaşık bir şey görmüyorum, birincisi herkesin lastiği yok, ikincisi birisi öpüşüyor ve üçüncüsü pahalı olanlar var veya sadece kendileri için çalışıyorlar, belki de bir adam var
bir ay veya daha uzun süre uzaktaydı, diyelim ki arabamı sattım ama param bitti, işe dönmeye karar verdim
. Ya da bir kız-kadın yeni başlıyor ve ilk müşterisi.
Evet ve bir arkadaşıyla, senden önce kimsenin onu almadığını kim garanti edebilir?
O zaman göremiyorum aradaki fark, kadını sevdim, onu zirveye çıkarmam gerekiyor, o zaman sadece
bunun iş olduğunu, zevk olmadığını yazıyorlar, ama bence bunun bir kısmı sadece iş, bu
ir sürü erkek ve ... oturup balık yedi, sonra o bitirdi ve parasını aldı.
Tekrar ediyorum, herkes otoyolda durmuyor, biri bunu kendisi seçiyor ya da var 5-10 müşteri
para var ve diğerlerine ihtiyaç yok.
bir ay veya daha uzun süre uzaktaydı, diyelim ki arabamı sattım ama param bitti, işe dönmeye karar verdim
. Ya da bir kız-kadın yeni başlıyor ve ilk müşterisi.
Evet ve bir arkadaşıyla, senden önce kimsenin onu almadığını kim garanti edebilir?
O zaman göremiyorum aradaki fark, kadını sevdim, onu zirveye çıkarmam gerekiyor, o zaman sadece
bunun iş olduğunu, zevk olmadığını yazıyorlar, ama bence bunun bir kısmı sadece iş, bu
ir sürü erkek ve ... oturup balık yedi, sonra o bitirdi ve parasını aldı.
Tekrar ediyorum, herkes otoyolda durmuyor, biri bunu kendisi seçiyor ya da var 5-10 müşteri
para var ve diğerlerine ihtiyaç yok.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Sergey Arı
-
- Total posts: 24
Yaladı. Bunda özel bir şey görmüyorum. Kadınlar temiz. Ne zaman bir müşterisi olduğunu anlayamazsın
- These users thanked the author Potap for the post (total 7):
- Sergey Arı, Martin, artmen88, IDVS03082008, Lyaxander, Serg_A, Winston
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
İşin bu tarafını düşünmedim, düşünmeyeceğim de... Aldığımı hiç hatırlamıyorum, hediye olarak verildiğini hatırlıyorum...
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Sergey Arı
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Tanushka, bir saatliğine oral seks ve ani ister misin bir buçuk ?
12 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
Sergey Bi, arkadaşlarınız nasıl tepki verdi? buna ve muhtemelen bir şizo ile))) Ben de bir keresinde, bir şizofreni altında, orgazm olmaya cesaret etmek için iki kadının kıçını yalamıştım
11 dakika sonra gönderildi:
Sergey Bi, neden bazı kızlar siz onları yaladıktan sonra size kötü ve kibirli davranmaya başlıyor? Kraliçe tahrik olur ya da onun gözlerine düşersin. Hayatta bir durum vardı, yaladıktan sonra bir arkadaşını aradı ve onu yalamaya zorladı, yoksa karısına söylerdi, sonra onu sadece yalamaya zorladı ve her zamanki gibi unutmasını söyledi. Ve sonra orospu herkese benim korkak olduğumu, taşınmam gerektiğini söyledi
12 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
Sergey Bi, arkadaşlarınız nasıl tepki verdi? buna ve muhtemelen bir şizo ile))) Ben de bir keresinde, bir şizofreni altında, orgazm olmaya cesaret etmek için iki kadının kıçını yalamıştım
11 dakika sonra gönderildi:
Sergey Bi, neden bazı kızlar siz onları yaladıktan sonra size kötü ve kibirli davranmaya başlıyor? Kraliçe tahrik olur ya da onun gözlerine düşersin. Hayatta bir durum vardı, yaladıktan sonra bir arkadaşını aradı ve onu yalamaya zorladı, yoksa karısına söylerdi, sonra onu sadece yalamaya zorladı ve her zamanki gibi unutmasını söyledi. Ve sonra orospu herkese benim korkak olduğumu, taşınmam gerektiğini söyledi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
Yalamanın yanlış bir tarafı yok. Bir kadın önlem alırsa, sağlığına dikkat ederse ve evsizlerle yatmıyorsa yalamanın sakıncası yoktur ;)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
Ne tür bir fahişe olduğuna bağlı olarak, eğer otoyolda çekildiyse o zaman elbette asla oral seks yapmayacağım. ama başkaları da var, çok temiz ve pahalı.
Bunlardan birini yaladım ve öyle oldu çünkü oral seks yapmaya başladı ve sonra kıçına doğru hareket etti. o kadar heyecan vericiydi ki onu yere serdim ve oral seks yapmaya başladım. sonra ona sık sık sipariş verdim, biraz tombul ama çok güzeldi ve harika bir şekilde sevişti, yürekten.. Onu hala hatırlıyorum.
Bunlardan birini yaladım ve öyle oldu çünkü oral seks yapmaya başladı ve sonra kıçına doğru hareket etti. o kadar heyecan vericiydi ki onu yere serdim ve oral seks yapmaya başladım. sonra ona sık sık sipariş verdim, biraz tombul ama çok güzeldi ve harika bir şekilde sevişti, yürekten.. Onu hala hatırlıyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
peki, şimdi başlayalım bunun gibi başka bir meydan okuma. Akıllı insanlar olacak ve aynı zamanda daha kirli ve daha lezzetli olanı seçecekler

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Yiyip bok yiyen her türden insan olacak, kusura bakmayın... Benim kıyaslamam şu: Yıkanmamış bulaşıklardan yerseniz, burada onlar için fark etmez, ilkesiz, dilerseniz eğitimsiz insanlar.. Benim fikrim.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- George
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Bir fahişeyi yaladım. Evet oldukça temizdirler, her zaman kendilerini yıkarlar ve kendilerini korurlar. Bir sabitim var. Tombul, otoyolda duruyor. Arabada ona oral seks yapıyorum, o kadar sert geliyor ki her yeri titriyor ve sanki bir mengeneye girmiş gibi bıçaklarıyla başımı sıkıyor. Sonra dinleniyor ve ben onu beceriyorum. Bütün bunlar çok hoş. Bunu beğeniyor ve her şey için toplamda 800 ruble alıyor.
- These users thanked the author Afrod for the post (total 4):
- Martin, Lyaxander, IDVS03082008, m422ma
-
- En güçlü orgazm!
Sevgili, bu bir mesaj değil, bir çeşit tavsiye mektubu.Afrod: ↑05 Apr 2022, 08:47 Bir fahişeyi yaladım. Evet oldukça temizdirler, her zaman kendilerini yıkarlar ve kendilerini korurlar. Bir sabitim var. Tombul, otoyolda duruyor. Arabada ona oral seks yapıyorum, o kadar sert geliyor ki her yeri titriyor ve sanki bir mengeneye girmiş gibi bıçaklarıyla başımı sıkıyor. Sonra dinleniyor ve ben onu beceriyorum. Bütün bunlar çok hoş. Beğendi ve toplamda 800 ruble aldı.

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
Yaladım, bir VIP bölümünün müdavimiydim, çok güzeldi, meslektaşlarımla buluşmalardan sonra sık sık sarhoşken ona giderdim, sabah saat 2 civarında onu aradığımda bana son kişinin sen olduğunu söyledi bugün - içecek bir şeyler al, ben bir martiniyim ona bağlandım ve ona doğru düştüm, onu sıkıştırdılar, prezervatif olmadan anal seks yapmamı ister misin? Ona - evet, o - bana güzel bir oral seks yap - bunu yapacağım, duyar duymaz hemen amının üzerine düştüm, onu dilimle okşadım ve o da orada keyifle yatıyor, inliyor ve ayrıca ona parmağıyla nereye basacağını, ne zaman daha sert yalayacağını ve ne zaman yavaşça yalayacağını söylüyordu, genel olarak yaklaşık yirmi dakika boyunca eğleniyordu ve sonra beni itti, arkasını döndü ve güzel kıçını ortaya çıkardı, aletimi yağladı ve içeri girmeme izin verin, tüm bu yalamalardan dolayı o kadar vahşice sertleştim ki anında ilk sopayı oraya koydum ve o benim taşaklarımı tutma konusunda o kadar deli oluyordu ki, devam et, diyor ve hemen onu daha da parçalamaya başladım onu çıkarmadan, ikinci sopa çoktan güçlü bir şekilde kıçını parçaladı, kıçını tamamen bitirdi ve eve tatmin olmuş bir şekilde gitti... ve diğerlerini de yaladı, durum buydu, eğer yapmazsan, onların yapamayacağı kadar korkunç bir şey değil. sokaktan evsiz bir kadını alıp VIP segmentteki normal fahişelerle tanışın, sonra pek çok kadının aksine temizliğe dikkat ediyorlar, bu yüzden herkesin saçmaladığını anlamıyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
Küçükken yalardım. Her zaman ya sarhoştum ya da sarhoştum, bir şekilde fazla düşünmüyordum, sadece istediğimi yapıyordum. Hiçbir sonuç olmadı, görünüşe göre alkolde iyi korunmuştu

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
neden olmasın? Bunu daha önce çok kullanırdım. Kızları aradı ve her zaman önce onları yaladı. Hoşuma gitti!
- These users thanked the author Vadim1972 for the post (total 2):
- Serg_A, IDVS03082008
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
Sorun ne? Gençliğimde birçok kızı genç, hoş kokulu, dar, akıcı amlarıyla “okşadım”! Ve sonunda onların "oğlanları" benimle iletişim kurmadı ama ben onların kızlarını ve arkadaşlarını becerdim! Kız arkadaşını bacaklarının arasını okşayan, sonra onu istediğim gibi siken ve bazılarının spermimi yutan benim nasıl olduğumu izlemek her zaman komikti! Bu "pürist" ile tutkuyla öpüşüyorlar! Sanki onun da ağzına gelmiş gibiydi.
- These users thanked the author Aslan 123540 for the post (total 4):
- Rudi, Romalılar, Serg_A, Nicolausblind
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Yaladım ve periyodik olarak yalayın. Daha çok psikolojik. Beni heyecanlandıran şey, kızın fahişe olması, hastalığa yakalanma ihtimalinin “terbiyeli”, hatta evli bir kızla tanışmaktan daha az olması, bu tür insanlardan her şeyi alabilirsiniz.
- These users thanked the author Kuru for the post (total 5):
- Merkez, Kuklacılık, IDVS03082008, Serg_A, RedFox
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
-
- Total posts: 23
Tehlikeli bir fikir beyler. Daha sonra neyi tedavi etmeniz gerektiğini asla bilemezsiniz, kendinize iyi bakmanız daha iyidir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 152 Replies
- 11164 Views
-
Last post by Alexander Trofimoviç
-
- 11 Replies