İkinci anal deneyimim

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Bİ-PASİF
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 İkinci anal deneyimim

Unread post by Bİ-PASİF »

Erkeklerle biseksüel deneyimimin nasıl başladığını size daha önce anlatmıştım. Şimdi size sadece duygularımı anlatacağım.
Elbette kuzenim beni ilk kez kıçımdan becerdiğinde acı vericiydi ve hoş bir his yoktu. Beklentiler farklı olsa da)) Ancak yaklaşık altı ay sonra tekrar denemem gerektiğini fark ettim çünkü forumlarda bir dahaki sefere o kadar acı vermeyeceğini okudum. Ama seks için uygun bir partnerim yoktu ve aslında aramak da istemiyordum, bu yüzden duşa gittiğimde deliğimi kendim geliştirmeye çalıştım. Evet, bunu banyodaki doğaçlama araçlarla, yani yuvarlak tüpler yardımıyla yaptım. Deliği sıvı sabunla yağladım, parmaklarımla düzelttim ve tüpü yavaşça içeri ittim. İşte o zaman deliğimi geliştirip sekse önceden hazırlanırsam hislerin çok daha iyi olacağını fark ettim.
Aradan zaman geçti ve kuzenimle köye ilk gidişimizin üzerinden bir yıl geçti, artık 16 yaşındayım. 15 yaşımdayken bekaretimi zaten bir kıza kaptırmıştım ve bundan gerçekten keyif aldım. Evimde sık sık birlikte yürüyüp seviştiğimiz bir arkadaşım vardı) Kızlara daha çok ilgi duyduğumu, sadece kızları sevebildiğimi, sadece onlarla ilişki yaşayabildiğimi ve sadece kızlarla öpüşebildiğimi/sarılabileceğimi anladım. Biseksüel yönelimim herkese karşı sırrım olmaya devam ediyor ve şimdilik bunu açıklamanın bir anlamı yok çünkü insanlar bunu nasıl anlayacaklarını henüz bilmiyorlar.
Genel olarak 16 yaşındayım ve uzun zamandır bir erkekle seks yapmadım ve bunu yapma isteğim çok büyüktü. Eşcinsel bir forumda partner aramaya başladım ama orada sadece yaşlı erkekler oturuyordu ve benim gibi genç bir adam istiyordum. O zaman bile anal bölgeme girmenin heyecanını hissetmeye başladım ve bunu gerçek koşullarda deneyimlemek istedim. Bir gün arkadaşlarımdan birinin evine bir partiye davet edildim; oraya sadece eğlenmek ve günlük hayatımı renklendirmek istediğim için gittim. Özellikle çok sayıda insanın olduğu yerlerde bu tür kayıtlardan pek hoşlanmıyorum ama bu sefer buna göz yumdum. Eski bir arkadaşım da bu etkinlikteydi; ilkokulda aynı sınıfta birlikte okuduk. Onunla konuşmaya başladık, zaten sarhoştu ve eve gitmek istiyordu. Sonra bana diyor ki: “Gece ışığına kadar benimle gel, beyaz balık alalım”, bu partiden sıkıldım, veda ettim ve arkadaşımla sigara içmeye gittim. Yol boyunca biraz ayıldı ve ilkokul günlerimizden komik anları hatırlamaya başladık. Sigara aldık, pasaportsuz sattılar, yürüyüşe çıktık. O gece ailem evde değildi; gece vardiyasında çalışıyorlardı. Bir noktada arkadaşım sarhoşken içtiği sigaradan dolayı kendini kötü hissediyor. Kendisi benden daha uzakta yaşadı, evime gitmesini önerdim. Başlangıçta onunla seks yapmayı hiç düşünmedim, ama bunu hiç düşünmedim bile. Evime geldik, hemen kanepeye uzandı, ben de telefonda yanına oturdum. Yaklaşık 15 dakika sonra ayağa kalktı ve kendini biraz daha iyi hissetti, artık daha ayık görünüyordu ve sohbete devam ettik. Sikimi ölçtüğüm, birbirimizin poposuna dokunduğumuz ortak sınıf arkadaşımızı hatırlıyoruz. Sonra bir arkadaşım sorar: “Dinle, bu uzun zaman önceydi, sadece merak ettim. Anton’la birbirinizin kıçına sikinizi soktuğunuz doğru mu?" - gülerek sordu ve cevap verdi: “Ah, çok uzun zaman önceydi. Bazı şeyler vardı ama çok küçüktüler, öyle bir şey yoktu.” Daha sonra gülümsedi ve "Evet," dedi. Ama konu burada bitmedi ve bana bunu neden yaptığımızı, nasıl ortaya çıkardığımızı ve nasıl bir his olduğunu sormaya başladı. Ona her şeyi detaylı olarak anlattım çünkü o zamanlar hala biraz sarhoştum ve kafamda herhangi bir kısıtlama yoktu. Arkadaşım hikayelerimi dikkatle dinledi ve ekledi, "Eh, artık kızlardan hoşlanıyorsun, değil mi?"
Sonra bana seks ima etmeye çalıştığını anlıyorum ama bunu dikkatli bir şekilde yapıyor ve o anda konuyu ele alıp şunu soruyorum: "Erkekler arasındaki eğlence hakkında genel olarak ne düşünüyorsunuz?)" - cevap verdi: “Dürüst olmak gerekirse, genellikle. Sonuçta ben de çocukken benzer şeyler yaptım ama sadece kamptaki bir arkadaşımla.” Doğrusunu söylemek gerekirse bu tesadüf beni şaşırttı ve ardından onu sorgulamaya başladım. Konuşma sırasında kendisinin de pasif kişi rolünde olmayı sevdiği ancak henüz tecrübesi olmadığı ortaya çıktı. Birini aramaya korkuyordu. Anal seksin inceliklerini tartışmaya başladık, ona duşta kendimi nasıl siktiğimi ve erkek kardeşimle olan deneyimimi anlattım. Bir silah arkadaşı bulduğuna şaşırdı ve beni dikkatle dinledi. Sabaha yaklaştıkça penisin nasıl düzgün şekilde emileceği konusuna geçtik. Penisini gördüm ve boyutunu sordum, penisi 16 cm idi, kardeşiminki gibi. Birbirimizin üyelerini göstermeye karar verdik, birbirimizin ellerini tuttuk ve onları okşamaya başladık. Daha sonra dizlerimin üzerine çöktüm ve aletini emdim. Gerçekten hoşuna gitti ve kendisi denemeye karar verdi. Çok çabaladı ve tutkuyla yaptı, hoşuna gittiği belliydi. Oral seks yaptıktan sonra eve gitti. Kendisiyle temasa geçtik ve daha sonra buluşmak üzere sözleştik.
Birkaç gün sonra tekrar buluşacağız ve doğrudan evime gideceğiz. Hem heyecanlıydık hem de çok heyecanlıydık çünkü uzun zamandır hem bekliyorduk hem de partner arıyorduk. Bakmaya o kadar korkuyordu ki.
Sırayla duş aldık ve başladık. Ayrıca MM arasındaki öpüşmeyi de tanımıyor ve bu yüzden hemen birbirimizi emmeye başladık. Oral seks için farklı pozisyonlar denedik ama çoğunlukla sırayla dizlerimizi emdik. Arkadaşım tükürükle ıslak dudaklarıyla ayağa kalkıyor ve anal sekse geçmeyi öneriyor. Önce beni becermeliydi. Penisini ve deliğimi kayganlaştırıcıyla yağladım. Ve yavaş yavaş içime girmeye başladı.
Bu sefer çok daha güzel ve keyifliydi. Yaklaşık 20 dakika boyunca beni becerdi, ardından kıçıma gelip aletini çıkardı. Bu arada, insanların içime boşalmasını gerçekten çok seviyorum, bu harika bir duygu. Seksten sonra bana bugün henüz onu kıçına vermek istemediğini söyledi. O da sikimi emdi ve yollarımızı ayırdık.
İleride onunla iletişim kuracağız ve seks için buluşacağız, ben biseksüelim, o da biseksüel.
These users thanked the author Bİ-PASİF for the post (total 12):
Omen161rus, Max_Hartman, VNK, Esinti, 1nfarkt, Mikha77, Lolita1979, A0000, Sibiryak89, Winston, Juravl, Pol66
Esinti
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 250
Registered for: 2 years 4 months
 Re: İkinci anal deneyimim

Unread post by Esinti »

BI-PASSIV: 18 Apr 2022, 06:00 Gelecekte onunla iletişim kuracağız ve birbirimizi seks için göreceğiz, ben biseksüelim, o da biseksüel.
Harika hikaye!
Mimarlar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Mimarlar »

Peki o zaman bunu sana kıçından mı verdi?
A0000
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 2 years
Orientation: eşcinsel

Unread post by A0000 »

Bunu banyoda da yapıyorum, içine her türlü tüpü koyuyorum
These users thanked the author A0000 for the post:
Pol66
Çiçekler
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 186
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Çiçekler »

BI-PASSIV: 18 Apr 2022, 06:00 kıçıma girip aletimi çıkardı
Evet, Prishvin veya Vitaly Bianchi’den çok uzakta. Herkes zaten gergindi ve penisini kıçında bıraktığını düşünüyordu. Ve işte, sana! Aldım ve aldım! Kazel!
Winston
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Winston »

Hikaye ilginç ama duygular hakkında yazmadım :)
Ayrıntıları isterim
Hangi pozisyonda?...
Juravl
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Juravl »

Tam tersine 16 yaşında kesinlikle benim yaşımdaki insanlarla birlikte olmak istemiyordum. Eh, beni hiç heyecanlandırmadılar! O yıllarda ikisi ima etti - ama ben yapmadım, çünkü her zaman yetişkin bir erkekle birlikte bir kız rolünde olmak istedim - ve o zamanlar olduğum aynı veletle değil.
"Sitede sadece yaşlı adamlar vardı" cümlesini duyunca ürperdim - evet, 16 yaşımda 40-50 yaşlarında bir erkekle seks yapmaktan mutlu olurdum - sadece o yaşlarda yıllarda internet ve bilgisayar (kelimenin modern anlamında) yoktu. Ancak akranlar hiçbir arzu uyandırmadı!

İnsanların istekleri ne kadar farklı!
These users thanked the author Juravl for the post:
Sibiryak89
Gorda
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Gorda »

Juravl: 30 May 2024, 20:49 sadece o yıllarda internet ve bilgisayar yoktu
internet olmadığı için??? Son sayfasında reklam olan bir gazeteye ne dersiniz? Artık daha da zor. Kedi internette ortaya çıktığı anda, tüm ağlar zaten onu tartışıyor. ))
İçi Boş Şövalye
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 610
Registered for: 2 years

Unread post by İçi Boş Şövalye »

çok heyecan verici bir hikaye
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: