İkinci sınıfın sonuna gelmeden, mayıs ayına doğru, doğal güçler biz öğrencilerden sevinç sıvıları sızdı ve bizi çılgına çevirdi. Her deniz bizim için diz boyuydu. Eğer öyleyse, bu gece nereye gitmeliyiz? Bağlantı kuracak daha güzel kızları nerede bulabilirim? Şehir halkının bunu hemen vermesi pek mümkün değil ama yurtlarda yaşayanlar için deneyebilirsiniz.
Ve böylece geniş omuzlu, beyaz dişli bir kahraman olan yeğenim beni bir yurda götürüyor. şehrin kenarı. Burası bir ticaret ve yiyecek içecek okulunun yurduna benziyor.
Yolda şarap, atıştırmalıklar ve şeker alıyoruz. Tatil istiyorum! Öğrenci arkadaşlıkları, aşklar, romantizm istiyorum!
Beşinci kattaki bir odada yeğenimin bir arkadaşı bizi karşıladı. Ona Sveta diyelim. Yalnızdır, oda arkadaşı bir yere gitmiştir. Yurt odalarının neye benzediğini biliyor musun? İleride bir pencere, bir masa, solda ve sağda iki yatak ve komodin var.
Sveta pek nazik değil... Ama bize hoş karşılandığını hissettirdi. Her şey bir şekilde tersine döndü. Yiyeceklerimizi masaya koyduk ve şişeleri çıkardık. Ama sadece bir kız var ve biz iki kişiyiz.
- "Arkadaşlarım üçüncü katta yaşıyor," diye teşvik etti kız anlayışlı bir şekilde.
- "Şimdi bunu yapacağız, ” Vitalya çok sevindi.
Sveta’dan bir patates istedim, onu bir tür sopayla deldim, üzerine bir not bağladım, pencereden dışarı eğildim, patatesi bir ipin üzerine indirdim ve üçüncüsüne vurmaya başladım. zemin penceresi onunla birlikte.
Aşağıdaki kızlar patatesi yakaladılar ve şirkete katılma davetiyesinin bulunduğu notu okudular ve birkaç dakika sonra odamıza çıktılar. Olya ve Nataşa. Rus ticaret teknik okulundan iki öğrenci. İki güzel kız. İkisi güldü.
Başlama zamanı gelmişti! Vitalik, çekiciliği ve şakalarıyla ziyafetimizin tüm katılımcılarını anında büyüledi. Şarap içtik, birbirimizi tanıdık, güldük, haberleri paylaştık.
Ve yavaş yavaş herkes seçimini yaptı.
Her zamanki gibi şarap kısa sürede bitti, güneş ufkun altına indi. Geceyi yalnız geçireceğim çok geçmeden anlaşıldı ama Vitale daha şanslıydı; mütevazı, ince bacaklı Natasha onun ağına düştü ve bundan kurtulmaya hiç niyeti yoktu.
Fısıltıyla, Arkadaşlarım üçüncü kattaki odaya gittiler ve Sveta da onlarla birlikte ayrıldı.
Alkol dolu ve biraz üzgün bir halde soldaki yatağa çöktüm, muhabbet kuşları ışığı söndürdü ve ikisi de uzandılar. sağdaki bir sonrakinde.
Ve sonra en ilginç şey başladı. Battaniyeyle başımı örttüm, uykuya dalmaya çalıştım ama zorlanıyordum. Üstelik Vitalya, kızı yakındaki yatakta seks yapmaya ikna etmeye başladı. Yatağın gıcırdamasından, varlığımdan ve sutyeninin yere düşmesinden utanmıştı. Ancak Vitalya kararlıydı. İstemsizce karakteristik bir ritmik gıcırtı, hafif bir inleme duydum...
Vitala kızın bacaklarını yanlara açtı ve her yerden güzel, sonsuz müzik aktı...
Sabah uyandığımda, Vitalya’nın kız arkadaşı artık yatakta değildi.
Anlaşılan ders vermek için kaçmıştı.
İkinci yılın bitiminden önce, mayıs ayı civarında, doğal güçler içimizden sızdı...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 75 Replies
- 3620 Views
-
Last post by Don Şeytanı
-
- 7 Replies