Dior’un Günlüğü #23

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #23

Post by Christina Dior »

Bu şirkete katılmayı gerçekten hayal ediyordum. Süper koşullar, piyasanın 2 katı maaş, apartman dairesi, çalışan araba. Kendimi işime adadım ve bir ay sonra övüldüm ve terfi ettirildim. Ve sonra patronumun bana karşı kayıtsız olmadığını fark etmeye başladım. Seni gözleriyle soyuyor, sana sarılıyor, yanlışlıkla kıçına dokunuyor, sana oyuncak bebek diyor. Hiçbir şey anlamamış gibi yaptım. Toplantının ardından beni gözaltına aldı, kapıyı kapattı ve yüzsüzce duvara yaslayıp boynumdan öpmeye başladı. - Patronum gülümseyerek, "İyi bir maaş ve mükemmel ikramiyeler almaya devam edersen, iyi bir sürtük olduğunu göstermelisin," dedi. Kafam karıştı, tuvalete gitmek istediğimi jestlerle gösterdim ve özgürleşerek tuvalete koştum ve kendimi kabine kilitledim. Nefesimi tuttum, kapıyı açtım ve patronum oradaydı. Ayağa kalkıyor, gülümsüyor, eğiliyor ve şöyle diyor: "Merak etme, patronun sikini servis etmek hoşuna gidecek!" Başımı salladım, bluzumun düğmelerini açtım, göğüslerim dışarı fırladı. Patronumun önünde çömeldiğimde eteğim belime kadar iniyordu ve siyah dantelli tangam ortaya çıkıyordu. Patronum sahiplenici bir bakışla bana baktı, fermuarını açtı ve penisini çıkardı. Zaten sert ve iyi büyüklükte bir penis bana bakıyordu. Güçlü şaftı yumruğuna alıp aşağıdan yukarıya doğru bakarak itaatkar bir şekilde emmeye başladı. Adam ellerini kafamın üstüne koydu ve ağzıma vurmaya başladı. "GRLC GRLC GRLC" tuvalette yankılanmaya başladı. Islak aleti ağzımdan çıkardım, biriken tükürüğün tamamını aletin üzerine tükürdüm, işkencecime baktım, aleti tekrar ağzıma soktum. Erkek saçlarımdan tutup ağzıma sokmaya devam etti. "GRLC GRLC GRLC" "GLK GLK GLK" tuvalette yankılanmaya devam etti. Nefesim kesilerek aletimi tükürdüm. Süngerlerden bir dizi tükürük akıp parmaklarımla uzatıp süngerlerin üzerine sürdüm. Patron yüzüme tükürdü ve bana güçlü bir tokat attı. Nefesim kesildi ama gülümsedim, hızla ayağa kalktım ve kıçımı ona doğru çevirdim ve fısıltıyla beni arkadan almasını istedim. Yarım saat boyunca patronum amımı aç bir hayvan gibi sertçe dövdü. Patronum bitkin kedimin tadını çıkarırken aniden benden çekildi ve aktif olarak penisini çekmeye başladı. Bir saniye bile kaybetmeden adamın penisinin altına diz çöktüm ve dikkatlice testisleri emmeye başladım. Sonuç çok geçmeden geldi ve sıcak erkek nektar jetleri tekrar tekrar yüzüme çarptı. - "Aferin kızım" dedi patronum derin bir nefes alarak, hickey’i öptü ve gitti. Tuvalette tek başıma kaldım. Yüzüm salya ve spermle kaplıydı, amım çılgınca zonkluyordu ve bir nedenden dolayı gülümsüyordum...
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 2):
Seks tavuğu, Neşeli Roger
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Registered for: 4 years
Orientation: biseksüel
 Ynt: Dior Günlüğü #23

Post by Ahah »

KristinaDior: 18 Jan 2024, 19:51 ve nedense gülümsedim...
Harika! Patronun ıslak dudaklarını öptüğü için gülümsedin ve bu hoşuna gitti!
These users thanked the author Ahah for the post:
Christina Dior
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Ynt: Dior Günlüğü #23

Post by Seks tavuğu »

KristinaDior: 18 Jan 2024, 19:51 Gerçekten bu şirkete girmeyi hayal ediyordum. Süper koşullar, piyasanın 2 katı maaş, apartman dairesi, çalışan araba. Kendimi işime adadım ve bir ay sonra övüldüm ve terfi ettirildim. Ve sonra patronumun bana karşı kayıtsız olmadığını fark etmeye başladım. Seni gözleriyle soyuyor, sana sarılıyor, yanlışlıkla kıçına dokunuyor, sana oyuncak bebek diyor. Hiçbir şey anlamamış gibi yaptım. Toplantının ardından beni gözaltına aldı, kapıyı kapattı ve yüzsüzce duvara yaslayıp boynumdan öpmeye başladı. - Patronum gülümseyerek, "İyi bir maaş ve mükemmel ikramiyeler almaya devam edersen, iyi bir sürtük olduğunu göstermelisin," dedi. Kafam karıştı, tuvalete gitmek istediğimi jestlerle gösterdim ve özgürleşerek tuvalete koştum ve kendimi kabine kilitledim. Nefesimi tuttum, kapıyı açtım ve patronum oradaydı. Ayağa kalkıyor, gülümsüyor, eğiliyor ve şöyle diyor: "Merak etme, patronun sikini servis etmek hoşuna gidecek!" Başımı salladım, bluzumun düğmelerini açtım, göğüslerim dışarı fırladı. Patronumun önünde çömeldiğimde eteğim belime kadar iniyordu ve siyah dantelli tangam ortaya çıkıyordu. Patronum sahiplenici bir bakışla bana baktı, fermuarını açtı ve penisini çıkardı. Zaten sert ve iyi büyüklükte bir penis bana bakıyordu. Güçlü şaftı yumruğuna alıp aşağıdan yukarıya doğru bakarak itaatkar bir şekilde emmeye başladı. Adam ellerini kafamın üstüne koydu ve ağzıma vurmaya başladı. "GRLC GRLC GRLC" tuvalette yankılanmaya başladı. Islak aleti ağzımdan çıkardım, biriken tükürüğün tamamını aletin üzerine tükürdüm, işkencecime baktım, aleti tekrar ağzıma soktum. Erkek saçlarımdan tutup ağzıma sokmaya devam etti. "GRLC GRLC GRLC" "GLK GLK GLK" tuvalette yankılanmaya devam etti. Nefesim kesilerek aletimi tükürdüm. Süngerlerden bir dizi tükürük akıp parmaklarımla uzatıp süngerlerin üzerine sürdüm. Patron yüzüme tükürdü ve bana güçlü bir tokat attı. Nefesim kesildi ama gülümsedim, hızla ayağa kalktım ve kıçımı ona doğru çevirdim ve fısıltıyla beni arkadan almasını istedim. Yarım saat boyunca patronum amımı aç bir hayvan gibi sertçe dövdü. Patronum bitkin kedimin tadını çıkarırken aniden benden çekildi ve aktif olarak penisini çekmeye başladı. Bir saniye bile kaybetmeden adamın penisinin altına diz çöktüm ve dikkatlice testisleri emmeye başladım. Sonuç çok geçmeden geldi ve sıcak erkek nektar jetleri tekrar tekrar yüzüme çarptı. - "Aferin kızım" dedi patronum derin bir nefes alarak, hickey’i öptü ve gitti. Tuvalette tek başıma kaldım. Yüzüm salya ve spermle kaplıydı, amım çılgınca zonkluyordu ve bir nedenden dolayı gülümsüyordum...
Harika bir hikaye
These users thanked the author Seks tavuğu for the post:
Christina Dior
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”