Pek çok erkek çocuk annelerinin kadın olmasını istediklerini mi düşünüyor?
-
Автор темыRomano
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 1 year 9 months

25 yaşıma kadar bir kadınla birlikte yaşamama rağmen bazen bu konuda anneme mastürbasyon yapmak istediğimi fark ettim. 13 yaşımdan itibaren.... tam olarak bir yerde.... Onun kıyafetlerine, deri ceketine, file taytına, botlarına vs. mastürbasyon yaptım, sanırım bu yüzden daha sonra, yaşıtlarım olmasına rağmen... Yine de 11 yıl daha yaşlı bir milf’e razı oldum... Sanırım bu yüzden ve bu arka planda milf’e geldim... Sence kaç erkekte bu var?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 9 months
Re: Birçok erkek çocuğu annelerinin kadın olmasını istediklerini mi düşünüyor?
Eğer anne güzel ve seksiyse, çoğu genç erkek en azından fanteziler şeklinde ondan etkilenecektir. Bu kesinlikle normal çünkü o karşı cinsin en yakın temsilcisi.
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
- Kek747, PavelNokia
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yukarıda haklı olarak anne güzelse ona olan ilginin başlayabileceği belirtilmişti. Yine sınıf arkadaşlarının güzel anneleri olabilir ve onlara karşı bir çekim başlayabilir ve bunun onların değil sizin anneniz olduğunu zaten hayal edebilirsiniz. Böylece sizi hala konunun içine çekiyor ve sonuç olarak Milf konusuna geliyoruz
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
Hiçbir zaman istemedim ve tanıdığım anneler de bundan hoşlanmadı. Yalnızca bazı öğretmenler
’u beğendi

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Orientation: biseksüel
Ve yaşlı kadınları seviyorum, sık sık annem ve onun arkadaşlarıyla mastürbasyon yapıyorum... ve bazen 50 yaş üstü kadınlarla çıkıyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 6 months
Yaz duşunda kulübede onu gözetlediğimde anneme yalnızca birkaç kez mastürbasyon yaptım. Heyecan, evin içinde iç çamaşırlarıyla dolaştığında veya rüyalarımda çıplak göründüğünde çok daha sık meydana geliyordu. O zaman hiçbir ahlaki kısıtlama işe yaramadı çünkü patlama istemsiz olarak meydana geldi.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 3):
- Esnek, PavelNokia, Şalun70
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sadece ergenlik döneminde de olsa, bunun da oldukça normal olduğunu düşünüyorum. Ergenlik döneminde bir çocuğun karşı cinsle iletişime ihtiyacı vardır. Bir erkek mütevazı ve utangaçsa, kendi yaşındaki kızlar arasında herhangi bir ilgi uyandırmayacaktır, bu nedenle kendi yaşındaki kızlarla iletişim işe yaramayabilir. Eğer bir anne görünüş olarak çekici ve modern ise, aynı yaştaki herhangi bir kızdan bile daha iyi olacaktır. Eşimin ve benim de bir oğlumuz var.LustFromBeyond: ↑22 Sep 2023, 10:27 Anne güzel ve seksiyse, çoğu genç erkek, en azından fantezi biçiminde ondan etkilenecektir. Bu kesinlikle normal, çünkü o karşı cinsin en yakın temsilcisi
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post (total 3):
- Tolkala, Ötesinden Gelen Şehvet, Esnek
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
Oğlum kaç yaşında ve annem oğluyla ilişkisinde neye izin veriyor?Sadece ergenlik döneminde de olsa, bunun da oldukça normal olduğunu düşünüyorum. Ergenlik döneminde bir çocuğun karşı cinsle iletişime ihtiyacı vardır. Bir erkek mütevazı ve utangaçsa, kendi yaşındaki kızlar arasında herhangi bir ilgi uyandırmayacaktır, bu nedenle kendi yaşındaki kızlarla iletişim işe yaramayabilir. Eğer bir anne görünüş olarak çekici ve modern ise, aynı yaştaki herhangi bir kızdan bile daha iyi olacaktır. Eşimin ve benim de bir oğlumuz var.LustFromBeyond: ↑22 Sep 2023, 10:27 Anne güzel ve seksiyse çoğu genç erkek, en azından fantezi biçiminde ondan etkilenecektir. Bu kesinlikle normal, çünkü o karşı cinsin en yakın temsilcisi
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 11 months
Eğer annem dairede çıplak dolaşmasaydı, bunu hiç düşünmezdim. 13 yaş civarında annem bana biraz para vermeye başladı ve bir noktada bornozunu kapatmayı unutmaya başladı ve çoğu zaman iç çamaşırı olmadan ortalıkta dolaşmaya başladı ve ben o zamanlar 10. sınıftaydım.
- These users thanked the author Petr Petrov for the post:
- Esnek
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 30 Replies
- 2663 Views
-
Last post by PrematüreDöl