Size şunu söylemeye karar verdim: Geçen gün annemin arkadaşının doğum gününü içki içerken kutladık
sonra her şey ters gitti, sigara içmek için dışarı çıktım ve içeri girdiğimde annemle arkadaşının öpüştüğünü ve birbirlerini hissettiğini gördüm
Sikimi vermeye karar verdim, aldım ve ağızlarına doğrulttum, başına baktılar, anne yalamaya başladı, sonra arkadaşı hemen ağzına alıp beni emmeye başladı, bu uzun sürmedi
sonra bir bardak daha içmeye karar verdiler
içtik ve oturduk, sigara içmeye gittim ve masaya geldiğimde artık orada değillerdi, onları masada buldum yatak odasında ve onların zaten çıplak olduğunu gördüm, annem yalan söylüyordu ve arkadaşım amını yalıyordu, sikim ayağa kalktı, hızla soyundum ve annemin arkadaşının yanına gitmeye karar verdim, yukarı çıktım, diz çöktüm ve ilk önce annemin arkadaşına girdim biraz dardı ama fazla zorlamadım, yumuşadı ve araba kullanmak daha keyifli hale geldi, uzun süre boşalacağımı hissetmedim ve ona boşalmaya başladım, hatta arkadaşım eğildi ve Boşalmaktan inledi ve dinlenmeye karar verdi ve annemin arkadaşı hadi artık beni yalayabilirsin dedi, anneleri değiştirdiler ben onu yalamaya başladım, izledim, spermimin annemin ağzına nasıl aktığını gördüm, annem yaladı her şey bu görüşten koptu, heyecanlandım, sikim ayağa kalktı ve anneme girmeye karar verdim, yukarı çıktım, diz çöktüm ve anneme girdim, ben de kısa bir süre sürdüm, nedense hızla anneme girdim, sonra Ben sigara içerken ve dinlenirken gittim o içeri girdiğinde onlar zaten masada oturup konuşuyorlardı
geçen gün benim de başıma gelen hikaye bu
belki bu da birinin başına gelmiştir
Annem ve arkadaşıyla seks.
-
Автор темыHATA
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 7649 Views
-
Last post by Wskoba
-
- 11 Replies
- 817 Views
-
Last post by Peru’da
-
- 13 Replies
- 1713 Views
-
Last post by Endişeli
-
-
New post Annemin erkek arkadaşıyla seks. Ne kadar sürecek?
by Misafir Anya » » in Kızlara ve kadınlara yönelik sorular - 7 Replies
- 1434 Views
-
Last post by frenk
-
-
- 8 Replies
- 4307 Views
-
Last post by Profixx11