Beş yıldır evli. Kocamın yazışmalarını buldum...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Beş yıldır evli. Kocamın yazışmalarını buldum...

Unread post by Guest »

🎀Beş yıldır evliyim. Kocamın tanımadığım bir kızla yazışmasını buldum. Kazara. iPhone’un kilidini açık bıraktı, dışarı çıktı, titredi ve bir mesaj belirdi. Orada şefkatli bir muamele vardı. Daha fazla bakmaya çalıştım ama zamanım olmadı. Şimdi aklımı başımdan alıyor. Öfke nöbetleri geçirmeye değer mi, bir şeyleri değiştirir mi bilmiyorum. Dijital çağ, orospu çocuğu. Bunu nasıl kaldırabilirim?((
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Orientation: biseksüel
 Cevap: Beş yıldır evliyiz. Kocamın yazışmalarını buldum...

Unread post by Vit123 »

Misafir, canını sıkma. belki de bu, o kadınlar için Allah aşkına çok agresif bir reklamdır. Ben de bu tarz çağrılar alıyorum ve engelliyorum.
These users thanked the author Vit123 for the post (total 2):
kaptan63, Slavunya
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268

Unread post by Alena »

Sadece eski sevgilimle olan yazışmaları değil, arkadaşımla olan samimi fotoğrafları da içeren yazışmaları buldum
These users thanked the author Alena for the post (total 5):
Sibiryak89, kaptan63, Süleyman, Islak, Şalun70
Nikita
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Nikita »

vit123, anlayamıyorum, sen Tufan uğruna mesaj mı yazıyorsunuz? Yıl 2021 ve yanıtladığınız mesaj 2019’da yazıldı ve siz bu mesaja üç yıl sonra mı yanıt veriyorsunuz? :bilinmiyor:
These users thanked the author Nikita for the post:
Gudgeon
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Nikitas: 25 Jul 2021, 14:01 Anlayamıyorum, sel olsun diye mi mesaj yazıyorsunuz? Şimdi yıl 2021 ve yanıtladığınız mesaj 2019’da yazıldı ve siz bu mesajı üç yıl sonra mı yanıtlıyorsunuz?
İki tane var sebepler. Ve ikisi de saygılı...
Ziyaretçi vit123 öncelikle tarihe bakmadı. Ve eğer baktıysa, sadece onun hakkında ne düşündüğünü yazdı.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

alena: 25 Jul 2021, 13:53 peki, sadece eski sevgilimle yazışmaları değil, arkadaşımla olan samimi fotoğrafları da buldum
Peki sen ne yaptın? Yazışmalarla, fotoğraflarla, bir arkadaşla, eski sevgiliyle... :oops:
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300

Unread post by Vit123 »

Vasyanitsa, desteğin için teşekkür ederiz. Aslında şimdi baktım ve çoktan eskimiş. Sadece yönetici önemsizleri silmiyor, bu yüzden herkesin önemsizleri okuduğu ve yanıtladığı ortaya çıkıyor.
These users thanked the author Vit123 for the post:
İvannavi
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

vit123: 25 Jul 2021, 16:24 Vasyanitsa, desteğin için teşekkür ederiz. Aslında şimdi baktım ve çoktan eskimiş. Sadece yönetici eski şeyleri silmiyor, dolayısıyla herkesin eski şeyleri okuyup yanıtladığı ortaya çıkıyor.
Bunlar çok mu lezzetli avatarındaki formlar? :-)
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Vasyanitsa: 05 Aug 2021, 20:40
vit123: 25 Jul 2021, 16:24 Vasyanitsa, desteğin için teşekkürler. Aslında şimdi baktım ve çoktan eskimiş. Sadece yönetici eski şeyleri silmiyor, dolayısıyla herkesin eski şeyleri okuyup yanıtladığı ortaya çıkıyor.
Bunlar çok mu lezzetli avatarındaki formlar? :-)
3 yıl içinde :ROFL: cevap verecek
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
Ufa adamı
Öğretim Görevlisi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37

Unread post by Öğretim Görevlisi »

Genel olarak durumun nasıl çözüldüğü ilginç 😀
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285

Unread post by Fritz »

Guest: 09 Nov 2019, 08:32 &#127872 ; Beş yıldır evli. Kocamın tanımadığım bir kızla yazışmasını buldum. Kazara. iPhone’un kilidini açık bıraktı, dışarı çıktı, titredi ve bir mesaj belirdi. Orada şefkatli bir muamele vardı. Daha fazla bakmaya çalıştım ama zamanım olmadı. Şimdi aklımı başımdan alıyor. Öfke nöbetleri geçirmeye değer mi, bir şeyleri değiştirir mi bilmiyorum. Dijital çağ, orospu çocuğu. Bunu nasıl görebilirim? ((
Karım bir metresim olduğunu fark ettiğinde (yazışmaları görmedi, onu fark etmedi) elini verdi, sadece tahmin etti) boğaza oral seks yapmayı öğrendi, penise nasıl masaj yapılacağını öğrendi, öğrendim, kahretsin, bunu nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum ama seks sırasında vajinanın duvarlarıyla, hislerle oynuyor tek kelimeyle harikalar, yani bundan sonra herhangi bir metrese ihtiyacım yok, karım tüm beynimi sikimden emiyor)))
These users thanked the author Fritz for the post (total 10):
Sibiryak89, Cidden, 87635, sendeledim, Kakenti, Fargal94, İskender, masrafçı, sapık, Şalun70
Öğretim Görevlisi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37

Unread post by Öğretim Görevlisi »

Fritz: 18 Oct 2021, 09:46 Yani bundan sonra herhangi bir metrese ihtiyacım yok, karım tüm beynimi sikimden emiyor)))
Bu değerli bir pozisyon, ancak tüm eşler bu kadar etik esnekliğe sahip değildir 😉
These users thanked the author Öğretim Görevlisi for the post (total 2):
87635, Gudgeon
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285

Unread post by Fritz »

Docent: 18 Oct 2021, 10:08
Fritz: 18 Oct 2021, 09:46 Yani bundan sonra herhangi bir metrese ihtiyacım yok, karım tüm beynimi sikimden emer)))
Bu değerli bir pozisyon, ancak tüm eşler bu kadar etik esnekliğe sahip değil 😉
Her şey değil ama en azından bir şeyleri değiştirmeye çalışmak gerekiyor.
şekil
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87

Unread post by şekil »

Fritz: 18 Oct 2021, 09:46 Karım bir metresim olduğunu anladığında (yazışmaları görmedi, beni suçüstü yakalamadı, sadece tahmin etti) boğazına oral seks yapmayı öğrendi, penise masaj yapmayı öğrendi, öğrendi, kahretsin, bunu nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum ama seks sırasında vajinanın duvarlarıyla oynuyor, duyular tek kelimeyle harika. Yani bundan sonra herhangi bir metrese ihtiyacım yok, karım tüm beynimi sikimden emiyor)))
gerçek kadın!
Sekse ilgi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Sekse ilgi »

Fritz: 18 Oct 2021, 09:46 Karım bir metresim olduğunu anladığında (yazışmaları görmedi, beni suçüstü yakalamadı, sadece tahmin etti) boğazına oral seks yapmayı öğrendi, penise masaj yapmayı öğrendi, öğrendi, kahretsin, bunu nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum ama seks sırasında vajinanın duvarlarıyla oynuyor, duyular tek kelimeyle harika. Yani bundan sonra herhangi bir metrese ihtiyacım yok, karım tüm beynimi sikimden emiyor)))
Sanırım iyi bir seks yaptı veya yaptı eğitmen!
These users thanked the author Sekse ilgi for the post (total 2):
sapık, Islak
Anadolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 242

Unread post by Anadolu »

Ona gerçek bir seks gösterisi, baş döndürücü bir oral seks yapman gerekecek, her zamanki gibi değil, yapmadığın ve ona veremediğin şeyler böylece o... yemek yer... Ve sonra kim bilir, en azından sevişeceksiniz.

1 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Kısacası, fırsatınız varken onu becerin💋💋💋

Gönderildi 45 saniye sonra:
forme: 23 Mar 2022, 18:57
Fritz:18 Oct 2021, 09:46 Eşim bunu fark ettiğinde bir metresi (yazışmaları görmedi, suçüstü yakalamadı, sadece tahmin etti) boğaza oral seks yapmayı öğrendi, penise masaj yapmayı öğrendi, öğrendi, sikiş, nasıl yapılacağını bile bilmiyorum bunu söylüyor ama seks sırasında vajinanın duvarlarıyla oynuyor, duyumlar tek kelimeyle harika. Yani bundan sonra metrese ihtiyacım yok, karım tüm beynimi sikimden emiyor)))
gerçek kadın!
Andrey57115
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268

Unread post by Andrey57115 »

Her şeyden önce, telefonunu karıştırmamayı öğrenin, oraya kazara düşmediniz, ancak bilerek’ye basın.
These users thanked the author Andrey57115 for the post:
Mikha77
Sussetsat
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81

Unread post by Sussetsat »

Onu, doğrudan seni aldatıp aldatmadığının sorulacağı bir yalan makinesi testine götürün. Eğer gitmeyi reddederse her şey açıktır. Para doktora gitmek kadar pahalı değil
nefret doluydu
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29

Unread post by nefret doluydu »

Yazışma henüz bir şey ifade etmiyor. Unut gitsin
Megapup’lar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 123

Unread post by Megapup’lar »

Öldürmenin ne anlamı var? Ya değiştirebilecek ya da değiştiremeyecek, tabii ki beynini havaya uçurabilirsiniz, ancak önceki yazıda yazdıkları gibi beynini sikinden emmek daha iyidir. O zaman kesinlikle hiçbir yere gitmeyecek.
Habib
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by Habib »

karısı kocasının ihtiyaçlarını karşılayamadığı için metreslerine koşarlar ve bunun için fazla bir şeye ihtiyacınız yok, sadece hastalıklı hayal gücünüzü açın ve yolunuza devam edin
These users thanked the author Habib for the post (total 2):
Gudgeon, Fargal94
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

xagib: 30 Sep 2022, 18:05 karısı kocasının ihtiyaçlarını karşılayamadığı için metreslerine koşarlar ve bunun için fazla bir şeye ihtiyacınız yok, sadece hastalıklı fantezinizi açın ve devam edin
Altın sözler. Kadın kocasının ihtiyaçlarını umursamadığı için metreslerine koşuyorlar. Bu arada, tam tersi. Genel olarak insan dünyadaki en tembel yaratıktır, yaşam koşulları bir şekilde kabul edilebilir olduğu sürece gereksiz hareketler yapmaz, tembeldir ve paraya üzülür. Yani eğer kocanız sizin tarafınıza giderse, kesinlikle aile hayatınızda bir şeyleri çok kötü bir şekilde batırmışsınız demektir. Hayır, burada, hazırda siki olan, hareket eden her şeye dürten klinik erkeklerin olduğuna dair bir rezervasyon yaptırmalıyım, ancak bunlardan çok azı var,% 5’ten az. Ve onları yalnızca mezar düzeltecektir.
Ve çözmek için hayal gücünüzü kullanmanıza bile gerek yok. Adamınız fantezisini sizden çok uzun zaman önce harekete geçirdi. Bu fantezilerin en azından bir kısmını sorun ve takip edin. Genel olarak ilişkilerin temel sorunu, diyalog eksikliği ve birbirlerinin "ağıllarının" yanlış anlaşılmasıdır. "Parmağını kıçıma sok" gibi zirvedeki bir talebe yanıt olarak, "Sen sızdıran bir ibnesin, ah, normal olduğunu sanıyordum!" gibi bir yanıt verdiysen, bir zamanlar güveni gömmüşsündür. ve herkes için. Bu andan itibaren evliliğiniz çürür, çürür, dağılır. Süreç bir yıl da sürebilir, 20 yıl da sürebilir ama asla zihinsel düzeyde birlikte olamayacaksınız. Sadece yakınlarda, her biri kendi tatminsizliği ve tatminsizliğiyle kalıyor. Ve eğer şanslıysanız, böyle bir birlik erken dağılacak ve size güven veren ve yargılamadan ortaklar bulma şansı verecektir. Aksi takdirde, emekli olana kadar acı çekecek, boşa giden hayatınızın acısını çekeceksiniz.
Z.Y. Kahretsin... Yazdıktan hemen sonra ilk mesajın tarihine baktım ve konunun üç yıl önce kötüye gittiğini fark ettim *x) *x) * x) Tamam, silmeyeceğim.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 5):
Fargal94, AlexK85, İskender, Yağdaki hamsi!!!, Minimum5
Komutan
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by Komutan »

Guest: 09 Nov 2019, 08:32 Beş yıldır evli. Kocamla tanımadığım bir kız arasında bir yazışma buldum. Kazara. iPhone’un kilidini açık bıraktı, dışarı çıktı, titredi ve bir mesaj belirdi. Orada şefkatli bir muamele vardı. Daha fazla bakmaya çalıştım ama zamanım olmadı. Şimdi aklımı başımdan alıyor. Öfke nöbetleri geçirmeye değer mi, bir şeyleri değiştirir mi bilmiyorum. Dijital çağ, orospu çocuğu. Bunu nasıl görmezden gelebiliriz?((
Bu elbette çok rencide edici! Ama buna fazla önem vermeye gerek yok, erkekler (çoğunluk) tasarlanmış Bu onun seni sevmediği anlamına gelmez... Sözlerimi kabul etmek elbette zor ama dene. Ona güveniyorsan akıllı telefonunu göstermesini iste, reddediyorsa ona sor. bir şey saklıyorsanız veya alternatif olarak ona başka bir erkekle yazışmanızı isteyip istemediğini sorun. Pek çok seçenek var, ancak yerleşik bir ilişkiyi kesinlikle bozmaya değmez... Her şey yoluna girecek...
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188

Unread post by AlexK85 »

Gudgeon,
Lanet olsun, nasılsın her şeyi doğru söyledi! Her kelimeye abone olurum!
Zaten sadece eziyete neden olduğu açıkça görülen ilişkilere son verecek güce her zaman sahip olamamanız çok yazık.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

AlexK85, hepimiz bazen işlerin daha da kötüye gideceğinden korkarız daha kötüsü .
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”