Beş yıldır evli. Kocamın yazışmalarını buldum...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Beş yıldır evli. Kocamın yazışmalarını buldum...
Beş yıldır evliyim. Kocamın tanımadığım bir kızla yazışmasını buldum. Kazara. iPhone’un kilidini açık bıraktı, dışarı çıktı, titredi ve bir mesaj belirdi. Orada şefkatli bir muamele vardı. Daha fazla bakmaya çalıştım ama zamanım olmadı. Şimdi aklımı başımdan alıyor. Öfke nöbetleri geçirmeye değer mi, bir şeyleri değiştirir mi bilmiyorum. Dijital çağ, orospu çocuğu. Bunu nasıl kaldırabilirim?((
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Orientation: biseksüel
Cevap: Beş yıldır evliyiz. Kocamın yazışmalarını buldum...
Misafir, canını sıkma. belki de bu, o kadınlar için Allah aşkına çok agresif bir reklamdır. Ben de bu tarz çağrılar alıyorum ve engelliyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
Sadece eski sevgilimle olan yazışmaları değil, arkadaşımla olan samimi fotoğrafları da içeren yazışmaları buldum
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
vit123, anlayamıyorum, sen Tufan uğruna mesaj mı yazıyorsunuz? Yıl 2021 ve yanıtladığınız mesaj 2019’da yazıldı ve siz bu mesaja üç yıl sonra mı yanıt veriyorsunuz? :bilinmiyor:
-
Ziyaretçi vit123 öncelikle tarihe bakmadı. Ve eğer baktıysa, sadece onun hakkında ne düşündüğünü yazdı.
İki tane var sebepler. Ve ikisi de saygılı...
Ziyaretçi vit123 öncelikle tarihe bakmadı. Ve eğer baktıysa, sadece onun hakkında ne düşündüğünü yazdı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Peki sen ne yaptın? Yazışmalarla, fotoğraflarla, bir arkadaşla, eski sevgiliyle...

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
Vasyanitsa, desteğin için teşekkür ederiz. Aslında şimdi baktım ve çoktan eskimiş. Sadece yönetici önemsizleri silmiyor, bu yüzden herkesin önemsizleri okuduğu ve yanıtladığı ortaya çıkıyor.
-
Bunlar çok mu lezzetli avatarındaki formlar?

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
cevap verecek
3 yıl içinde

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Ufa adamı
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
Genel olarak durumun nasıl çözüldüğü ilginç
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
Karım bir metresim olduğunu fark ettiğinde (yazışmaları görmedi, onu fark etmedi) elini verdi, sadece tahmin etti) boğaza oral seks yapmayı öğrendi, penise nasıl masaj yapılacağını öğrendi, öğrendim, kahretsin, bunu nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum ama seks sırasında vajinanın duvarlarıyla, hislerle oynuyor tek kelimeyle harikalar, yani bundan sonra herhangi bir metrese ihtiyacım yok, karım tüm beynimi sikimden emiyor)))Guest: ↑09 Nov 2019, 08:32Beş yıldır evli. Kocamın tanımadığım bir kızla yazışmasını buldum. Kazara. iPhone’un kilidini açık bıraktı, dışarı çıktı, titredi ve bir mesaj belirdi. Orada şefkatli bir muamele vardı. Daha fazla bakmaya çalıştım ama zamanım olmadı. Şimdi aklımı başımdan alıyor. Öfke nöbetleri geçirmeye değer mi, bir şeyleri değiştirir mi bilmiyorum. Dijital çağ, orospu çocuğu. Bunu nasıl görebilirim? ((
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
Bu değerli bir pozisyon, ancak tüm eşler bu kadar etik esnekliğe sahip değildir
- These users thanked the author Öğretim Görevlisi for the post (total 2):
- 87635, Gudgeon
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
Her şey değil ama en azından bir şeyleri değiştirmeye çalışmak gerekiyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
gerçek kadın!Fritz: ↑18 Oct 2021, 09:46 Karım bir metresim olduğunu anladığında (yazışmaları görmedi, beni suçüstü yakalamadı, sadece tahmin etti) boğazına oral seks yapmayı öğrendi, penise masaj yapmayı öğrendi, öğrendi, kahretsin, bunu nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum ama seks sırasında vajinanın duvarlarıyla oynuyor, duyular tek kelimeyle harika. Yani bundan sonra herhangi bir metrese ihtiyacım yok, karım tüm beynimi sikimden emiyor)))
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sanırım iyi bir seks yaptı veya yaptı eğitmen!Fritz: ↑18 Oct 2021, 09:46 Karım bir metresim olduğunu anladığında (yazışmaları görmedi, beni suçüstü yakalamadı, sadece tahmin etti) boğazına oral seks yapmayı öğrendi, penise masaj yapmayı öğrendi, öğrendi, kahretsin, bunu nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum ama seks sırasında vajinanın duvarlarıyla oynuyor, duyular tek kelimeyle harika. Yani bundan sonra herhangi bir metrese ihtiyacım yok, karım tüm beynimi sikimden emiyor)))
- These users thanked the author Sekse ilgi for the post (total 2):
- sapık, Islak
-
- Penetrasyon
- Total posts: 242
Ona gerçek bir seks gösterisi, baş döndürücü bir oral seks yapman gerekecek, her zamanki gibi değil, yapmadığın ve ona veremediğin şeyler böylece o... yemek yer... Ve sonra kim bilir, en azından sevişeceksiniz.
1 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Kısacası, fırsatınız varken onu becerin

Gönderildi 45 saniye sonra:
1 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Kısacası, fırsatınız varken onu becerin
Gönderildi 45 saniye sonra:
forme: ↑23 Mar 2022, 18:57gerçek kadın!Fritz:18 Oct 2021, 09:46 Eşim bunu fark ettiğinde bir metresi (yazışmaları görmedi, suçüstü yakalamadı, sadece tahmin etti) boğaza oral seks yapmayı öğrendi, penise masaj yapmayı öğrendi, öğrendi, sikiş, nasıl yapılacağını bile bilmiyorum bunu söylüyor ama seks sırasında vajinanın duvarlarıyla oynuyor, duyumlar tek kelimeyle harika. Yani bundan sonra metrese ihtiyacım yok, karım tüm beynimi sikimden emiyor)))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
Her şeyden önce, telefonunu karıştırmamayı öğrenin, oraya kazara düşmediniz, ancak bilerek’ye basın.
- These users thanked the author Andrey57115 for the post:
- Mikha77
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
Onu, doğrudan seni aldatıp aldatmadığının sorulacağı bir yalan makinesi testine götürün. Eğer gitmeyi reddederse her şey açıktır. Para doktora gitmek kadar pahalı değil
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
Yazışma henüz bir şey ifade etmiyor. Unut gitsin
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
Öldürmenin ne anlamı var? Ya değiştirebilecek ya da değiştiremeyecek, tabii ki beynini havaya uçurabilirsiniz, ancak önceki yazıda yazdıkları gibi beynini sikinden emmek daha iyidir. O zaman kesinlikle hiçbir yere gitmeyecek.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
karısı kocasının ihtiyaçlarını karşılayamadığı için metreslerine koşarlar ve bunun için fazla bir şeye ihtiyacınız yok, sadece hastalıklı hayal gücünüzü açın ve yolunuza devam edin
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Ve çözmek için hayal gücünüzü kullanmanıza bile gerek yok. Adamınız fantezisini sizden çok uzun zaman önce harekete geçirdi. Bu fantezilerin en azından bir kısmını sorun ve takip edin. Genel olarak ilişkilerin temel sorunu, diyalog eksikliği ve birbirlerinin "ağıllarının" yanlış anlaşılmasıdır. "Parmağını kıçıma sok" gibi zirvedeki bir talebe yanıt olarak, "Sen sızdıran bir ibnesin, ah, normal olduğunu sanıyordum!" gibi bir yanıt verdiysen, bir zamanlar güveni gömmüşsündür. ve herkes için. Bu andan itibaren evliliğiniz çürür, çürür, dağılır. Süreç bir yıl da sürebilir, 20 yıl da sürebilir ama asla zihinsel düzeyde birlikte olamayacaksınız. Sadece yakınlarda, her biri kendi tatminsizliği ve tatminsizliğiyle kalıyor. Ve eğer şanslıysanız, böyle bir birlik erken dağılacak ve size güven veren ve yargılamadan ortaklar bulma şansı verecektir. Aksi takdirde, emekli olana kadar acı çekecek, boşa giden hayatınızın acısını çekeceksiniz.
Z.Y. Kahretsin... Yazdıktan hemen sonra ilk mesajın tarihine baktım ve konunun üç yıl önce kötüye gittiğini fark ettim
* x) Tamam, silmeyeceğim.
Altın sözler. Kadın kocasının ihtiyaçlarını umursamadığı için metreslerine koşuyorlar. Bu arada, tam tersi. Genel olarak insan dünyadaki en tembel yaratıktır, yaşam koşulları bir şekilde kabul edilebilir olduğu sürece gereksiz hareketler yapmaz, tembeldir ve paraya üzülür. Yani eğer kocanız sizin tarafınıza giderse, kesinlikle aile hayatınızda bir şeyleri çok kötü bir şekilde batırmışsınız demektir. Hayır, burada, hazırda siki olan, hareket eden her şeye dürten klinik erkeklerin olduğuna dair bir rezervasyon yaptırmalıyım, ancak bunlardan çok azı var,% 5’ten az. Ve onları yalnızca mezar düzeltecektir.
Ve çözmek için hayal gücünüzü kullanmanıza bile gerek yok. Adamınız fantezisini sizden çok uzun zaman önce harekete geçirdi. Bu fantezilerin en azından bir kısmını sorun ve takip edin. Genel olarak ilişkilerin temel sorunu, diyalog eksikliği ve birbirlerinin "ağıllarının" yanlış anlaşılmasıdır. "Parmağını kıçıma sok" gibi zirvedeki bir talebe yanıt olarak, "Sen sızdıran bir ibnesin, ah, normal olduğunu sanıyordum!" gibi bir yanıt verdiysen, bir zamanlar güveni gömmüşsündür. ve herkes için. Bu andan itibaren evliliğiniz çürür, çürür, dağılır. Süreç bir yıl da sürebilir, 20 yıl da sürebilir ama asla zihinsel düzeyde birlikte olamayacaksınız. Sadece yakınlarda, her biri kendi tatminsizliği ve tatminsizliğiyle kalıyor. Ve eğer şanslıysanız, böyle bir birlik erken dağılacak ve size güven veren ve yargılamadan ortaklar bulma şansı verecektir. Aksi takdirde, emekli olana kadar acı çekecek, boşa giden hayatınızın acısını çekeceksiniz.
Z.Y. Kahretsin... Yazdıktan hemen sonra ilk mesajın tarihine baktım ve konunun üç yıl önce kötüye gittiğini fark ettim

-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Bu elbette çok rencide edici! Ama buna fazla önem vermeye gerek yok, erkekler (çoğunluk) tasarlanmış Bu onun seni sevmediği anlamına gelmez... Sözlerimi kabul etmek elbette zor ama dene. Ona güveniyorsan akıllı telefonunu göstermesini iste, reddediyorsa ona sor. bir şey saklıyorsanız veya alternatif olarak ona başka bir erkekle yazışmanızı isteyip istemediğini sorun. Pek çok seçenek var, ancak yerleşik bir ilişkiyi kesinlikle bozmaya değmez... Her şey yoluna girecek...Guest: ↑09 Nov 2019, 08:32 Beş yıldır evli. Kocamla tanımadığım bir kız arasında bir yazışma buldum. Kazara. iPhone’un kilidini açık bıraktı, dışarı çıktı, titredi ve bir mesaj belirdi. Orada şefkatli bir muamele vardı. Daha fazla bakmaya çalıştım ama zamanım olmadı. Şimdi aklımı başımdan alıyor. Öfke nöbetleri geçirmeye değer mi, bir şeyleri değiştirir mi bilmiyorum. Dijital çağ, orospu çocuğu. Bunu nasıl görmezden gelebiliriz?((
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
Gudgeon,
Lanet olsun, nasılsın her şeyi doğru söyledi! Her kelimeye abone olurum!
Zaten sadece eziyete neden olduğu açıkça görülen ilişkilere son verecek güce her zaman sahip olamamanız çok yazık.
Lanet olsun, nasılsın her şeyi doğru söyledi! Her kelimeye abone olurum!
Zaten sadece eziyete neden olduğu açıkça görülen ilişkilere son verecek güce her zaman sahip olamamanız çok yazık.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
AlexK85, hepimiz bazen işlerin daha da kötüye gideceğinden korkarız daha kötüsü .
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 46 Replies
- 12272 Views
-
Last post by kontrol888
-
- 19 Replies