Eşimin yazışmalarını okuyorum
-
Автор темыa____aa
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eşimin yazışmalarını okuyorum
Henüz evlenmemişken gizlice telefonunu aldım ve en yakın arkadaşımla bir yazışmaya rastladım. Okumaya başladığımda, onun (eşinin) arkadaşına, daha sonra erkek arkadaşının sikine nasıl atladığını anlattığını ve diğer hikayeleri gördüm. Hayır, kıskançlığa ya da öfkeye yenilmedim, bu beni çılgınca heyecanlandırdı ve sonra daha çok okudum ve okudum. Ama çok geçmeden bir arkadaşlarıyla kavga ettiler ve o diyaloğu sildi, sonuç olarak tüm yazışmalar kayboldu (((Ve başlangıçta eski sevgilisiyle hiçbir yazışması yoktu, görünüşe göre benden önce silmişti.
Kendinizle böyle bir yazışma buldunuz mu?
Evet, başkasının telefonunu okumak çok kötüydü, ben de tiksiniyordum ama heyecan hakim oldu.
Evet, başkasının telefonunu okumak çok kötüydü, ben de tiksiniyordum ama heyecan hakim oldu.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Eşimin yazışmalarını okuyorum
gerçek hayatta karınızı gözlerinizin önünde sikecekleri zaman heyecanın daha da büyük olacağı anlamına gelir.a____aa: ↑15 Jul 2024, 23:49 Henüz evlenmemişken gizlice telefonunu aldım ve en yakın arkadaşımla bir yazışmaya rastladım. Okumaya başladığımda, onun (eşinin) arkadaşına, daha sonra erkek arkadaşının sikine nasıl atladığını anlattığını ve diğer hikayeleri gördüm. Hayır, kıskançlığa ya da öfkeye yenilmedim, bu beni çılgınca heyecanlandırdı ve sonra daha çok okudum ve okudum. Ama çok geçmeden bir arkadaşlarıyla kavga ettiler ve o diyaloğu sildi, sonuç olarak tüm yazışmalar kayboldu (((Ve başlangıçta eski sevgilisiyle hiçbir yazışması yoktu, görünüşe göre benden önce silmişti.
Evet, başkasının telefonunu okumak çok kötüydü, ben de iğrençtim ama heyecan hakim oldu.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year
Muhtemelen onun hakkında yazsaydı ilk erkeği becermeyi daha çok severdi.
Sizinle birlikteyken her zaman onu hayal edecek
Sizinle birlikteyken her zaman onu hayal edecek
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 3 months
Allah’a şükür hiçbir zaman eşimin veya çocuklarımın telefonunu karıştırmak gibi bir israfa bulaşmadım.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Ben de bir zamanlar aklımda bir adamla seks yapıyordum, sadece kendini başka biriyle hayal ediyordum. Evet ve yakınlık sırasında farklı bir isimle çağrıldığım durumlar da oldu.
Bu fobiye yakın bir şey, bir yerde okumuştum Benzer bir fenomen, modern gençler arasında giderek daha yaygın hale geliyor; samimi bir tür de dahil olmak üzere iletişim kurarken, ortaklardan biri her zaman akıllarında tamamen farklı bir kişinin imajına yükseltilir, akıllarına takılan bir şey vardır.
Ben de bir zamanlar aklımda bir adamla seks yapıyordum, sadece kendini başka biriyle hayal ediyordum. Evet ve yakınlık sırasında farklı bir isimle çağrıldığım durumlar da oldu.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
Sizinkinin sizden nasıl bahsettiğini bir düşünün. birisiyleAndrey57115: ↑16 Jul 2024, 07:19 Tanrıya şükür hiçbir zaman karımın ya da çocuklarımın telefonunu karıştırmak gibi bir ispiyonlama işine girişmedim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Forum üyelerine soru.
Siz hiç öyle bir şey yaşadınız mı ki örneğin eşinizle (arkadaşınız) seks yaparken bilincinizde aniden birisiyle birlikte olduğunuzu hissettiniz mi? başka? Bir zamanlar birlikte olmak istediğin ya da hayalini kurduğun kişiyle. Yoksa aniden kafanız karıştı ve farklı bir isimle mi anıldınız?
Siz hiç öyle bir şey yaşadınız mı ki örneğin eşinizle (arkadaşınız) seks yaparken bilincinizde aniden birisiyle birlikte olduğunuzu hissettiniz mi? başka? Bir zamanlar birlikte olmak istediğin ya da hayalini kurduğun kişiyle. Yoksa aniden kafanız karıştı ve farklı bir isimle mi anıldınız?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 3 months
bu onun hakkı. Telefon kişisel alandır. Benimkine senin yaşadığından çok daha uzun süre güveniyorum)))Slavik 34: ↑16 Jul 2024, 07:26nSizinkinin sizinle ilgili birisiyle nasıl konuştuğunu hayal edinAndrey57115: ↑16 Jul 2024, 07:19 Tanrıya şükür hiçbir zaman karımın veya çocuklarımın telefonunu karıştırmak gibi bir ispiyonculuk yapmadım.![]()
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years
Arzuladığım kız kardeşim ile erkek arkadaşı arasındaki yazışmaları okudum.
Benden ne kadar nefret ettiğini ve ağabeyi olarak benim onu sürekli taciz ettiğim için acı çektiğini fark ettim.
I hoşuma gitmedi.
Onu istemekten vazgeçmeme rağmen onu taciz etmeyi bıraktım.
Erkeğe gönderdiği özel fotoğraflarını hatıra olarak sakladım.
Uzun yıllar geçti.
Hâlâ ondan etkilendiğimi hissediyorum. Bazen onun çıplak fotoğraflarına mastürbasyon yapıyorum, çok seksi.
Hepsi bu. Mutlu son yok.
Benden ne kadar nefret ettiğini ve ağabeyi olarak benim onu sürekli taciz ettiğim için acı çektiğini fark ettim.
I hoşuma gitmedi.
Onu istemekten vazgeçmeme rağmen onu taciz etmeyi bıraktım.
Erkeğe gönderdiği özel fotoğraflarını hatıra olarak sakladım.
Uzun yıllar geçti.
Hâlâ ondan etkilendiğimi hissediyorum. Bazen onun çıplak fotoğraflarına mastürbasyon yapıyorum, çok seksi.
Hepsi bu. Mutlu son yok.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
- utandım, PavelNokia
-
Автор темыa____aa
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 1 month
11 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Daha dikkatli okuyun. Bunu benden ÖNCE arkadaşına yazdı. Hâlâ başka bir ilişkisi varken.
11 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Uzun süre birlikte olduğunuzda, nasıl daire çizerseniz dolaşın, sıkıcı olmaya başlıyor. Yani evet. Sürekli yeni bir şeyler istiyorum. Burada ya eşinizle bir şeyler icat edersiniz ya da bir başkasıyla kendiniz hakkında hayal kurarsınız.Siz hiç öyle bir şey yaşadınız mı ki örneğin eşinizle (arkadaşınız) seks yaparken birdenbire bilincinizde sanki başka biriyle birlikteymişsiniz gibi hissettiniz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 9 months
Eşim bazen bana arkadaşımızla yazışmalarımızı gösteriyor. Ve onunla çok güvene dayalı bir ilişkimiz olmasına rağmen yine de bana söylemeden önce karısına şöyle bir şey yazıyor:
- Kocanın sana nasıl girdiğimi görmesini istiyorum.
- Kocanızın önünde ağzınıza boşalmak istiyorum.
- Kocanıza hafta sonu ziyarete davet edildiğinizi söyleyin. Sergei Mikhalych’in seninle ve benimle birlikte olmasına izin vermeni gerçekten isterim.
- Sen ve benim Şarm’da bir hafta geçirmemiz hakkında ne düşünüyorsunuz? Kocanızdan size izin vermesini isteyeceğim.
- Orgazmımdan hemen sonra kocanın seni ağzından öpmesini istiyorum.
...
- Kocanın sana nasıl girdiğimi görmesini istiyorum.
- Kocanızın önünde ağzınıza boşalmak istiyorum.
- Kocanıza hafta sonu ziyarete davet edildiğinizi söyleyin. Sergei Mikhalych’in seninle ve benimle birlikte olmasına izin vermeni gerçekten isterim.
- Sen ve benim Şarm’da bir hafta geçirmemiz hakkında ne düşünüyorsunuz? Kocanızdan size izin vermesini isteyeceğim.
- Orgazmımdan hemen sonra kocanın seni ağzından öpmesini istiyorum.
...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 1 month
Eşimin ekranına bile bakmıyorum, her şeyi bana kendisi anlatıyor).
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 24 Replies
- 6155 Views