İlginç yakışıklı adam
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
- Total posts: 395
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
İlginç yakışıklı adam
merhaba, gerçek hikayeler ve fotoğraflar için buradayım......
5 dakika 48 saniye sonra gönderilir:
2022 74 yaşında bir kadınla tanıştım, elimden geldiğince yırttım, güzel bir kızdı, gizlice fotoğrafını çektim ama o tam bir ateş kadınıydı
kayınvalidesine şaplak atanlar fotoğrafı beğenecektir, bakın (devam edecek)
5 dakika 48 saniye sonra gönderilir:
2022 74 yaşında bir kadınla tanıştım, elimden geldiğince yırttım, güzel bir kızdı, gizlice fotoğrafını çektim ama o tam bir ateş kadınıydı
kayınvalidesine şaplak atanlar fotoğrafı beğenecektir, bakın (devam edecek)
Last edited by temiz on 09 Aug 2022, 15:59, edited 1 time in total.
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
- Orientation: biseksüel
Re: İlginç yakışıklı adam -pok
Komodinin üzerindeki ilaç ve merhem miktarına bakılırsa ölmesin diye önce her yerine enjekte ediyor, sonra da onu sikiyor

- These users thanked the author Faust for the post (total 5):
- olabilmek, Firavun faresi, Tolyan, Elf Kedisi, Yağdaki hamsi!!!
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
Faust, hoş kadın, temiz, güzel koku, yalama onun kıçı tek zevk....
yarın başka bir büyükanne göndereceğim 69 yaşında adı Valya 9 yıldır torunumla seks yapmadım 28 yaşında çok iyi huylu bir kadınla tanıştım sokakta fotoğrafımın çekilmesine bile izin veriyorum, çok nadir oluyor bu oluyor
Çarşamba günü göndereceğim genç bir kadının başka bir fotoğrafı da kötü bir insan değil
Şuraya göndereceğim Perşembe günü Evgeniy veya Sveta, bakacağım
ah...tamam beni sonra ararlar
:shamp :
yarın başka bir büyükanne göndereceğim 69 yaşında adı Valya 9 yıldır torunumla seks yapmadım 28 yaşında çok iyi huylu bir kadınla tanıştım sokakta fotoğrafımın çekilmesine bile izin veriyorum, çok nadir oluyor bu oluyor
Çarşamba günü göndereceğim genç bir kadının başka bir fotoğrafı da kötü bir insan değil
Şuraya göndereceğim Perşembe günü Evgeniy veya Sveta, bakacağım
ah...tamam beni sonra ararlar

-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 5 months
pok, merhaba. ve 74 yaşındaki bir çocuğu nasıl sikeceğimi. Onun kedisi kuru değil ya da sen yağlanmışsın. Ağzına mı veriyor? Boşalmak mı?
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
fedor36, sahip olduğum kadınlar (fotoğraflar ) yatakta vücut şekilleri farklı, vs.
mesela fotoğraftaki bu, ana temizlikçi kadına beş puan verirdim, orada kıçım süper, ben de dondurmaya batırdım, yaladım göt, yedi... ikna oldum (prezervatifle) internette tanıştım
İyi bir kadından hoşlandım....
1 saat 16 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
fedor36, kadınlarla ilk tanıştığımızda en sevdiğim pozisyon oldu, kırıldılar, genellikle pes ettiler
mesela fotoğraftaki bu, ana temizlikçi kadına beş puan verirdim, orada kıçım süper, ben de dondurmaya batırdım, yaladım göt, yedi... ikna oldum (prezervatifle) internette tanıştım
İyi bir kadından hoşlandım....
1 saat 16 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
fedor36, kadınlarla ilk tanıştığımızda en sevdiğim pozisyon oldu, kırıldılar, genellikle pes ettiler
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 5 months
tamam, tamam. ve kaç yaşındaydın ve kaç yaşındaydın? sen bu noktaya gelip büyükanneleri sikmeye başladığında
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
fedor36, seni hatırladığım kadarıyla geri dön okulda mastürbasyon yaptım ve öğretmenlerin havalı lideri olmayı hayal ettim ....
Genç kızları tercih ederim, ben de severim ama.......... böyle
Gönderildi 10 dakika 47 saniye sonra:
fedor36, 2015 2016 internette bir teyze, öğretmen, yalnız oğul, yetişkin, büyük torunu, onun evinde tanıştım, bence, zevkime göre mükemmel bir figür, gitar gibi, temiz ama kütük Onu o kadar çok becerdim ki, kıçına boşalmadı kategorik olarak bana izin vermedi... sonra ayrıldık yıllar geçti bana gönderdiği ilişkiyi yeniden kurmak istedim ..
Bugün ekmek almak için markete koştum onunla tanıştım ve onun fotoğrafını çektim o sağda esmer 2016’dan bir fotoğraf çektim 2016’dan kanserli bir fotoğrafın olduğu tuşlu bir telefon ve bugün onunla tanışmayı beklemiyordum..
54 saniye sonra gönderildi:
Genç kızları tercih ederim, ben de severim ama.......... böyle
Gönderildi 10 dakika 47 saniye sonra:
fedor36, 2015 2016 internette bir teyze, öğretmen, yalnız oğul, yetişkin, büyük torunu, onun evinde tanıştım, bence, zevkime göre mükemmel bir figür, gitar gibi, temiz ama kütük Onu o kadar çok becerdim ki, kıçına boşalmadı kategorik olarak bana izin vermedi... sonra ayrıldık yıllar geçti bana gönderdiği ilişkiyi yeniden kurmak istedim ..
Bugün ekmek almak için markete koştum onunla tanıştım ve onun fotoğrafını çektim o sağda esmer 2016’dan bir fotoğraf çektim 2016’dan kanserli bir fotoğrafın olduğu tuşlu bir telefon ve bugün onunla tanışmayı beklemiyordum..
54 saniye sonra gönderildi:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Ve bu yaşta bir kadın özel bir vajinal kayganlaştırıcıya ihtiyaç duyar. Hatta sürecin kendisinden, anılardan bile keyif alıyor.
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
Veronica, muhtemelen bunun zevklerini bilmiyordu orgazm olmasına rağmen önü köpek stiliyle yırtıldı arkada hiçbir şey yok....
evde çok lezzetli yemekleri vardı, çok yiyeceği vardı bu yüzden onu sevdim, ona 5 puan verebilirim şekil, temizlik ve düzen, ama ağzıma aldığını hatırlamıyorum ...Gerçekten hatırlamıyorum...tamam yarın yeni fotoğraflar gelecek
ve Benim de iletişimde yenilerim var, peki o zaman sonbahar için güzel ve şık bir ceket, kırmızı bir eşarp ve şapka, ayakkabı ayakkabı cilası almam gerekiyor
Sanırım her şey yaklaşık 10 bin rubleye mal olacak çünkü ben bir erkek, yani saygın, modaya uygun ve güzel görünmeliyim ve çekici olmayan çiçekler çikolata... ekstra ekstra puan verecektir...
4 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
fedor36, 49 yaşında
evde çok lezzetli yemekleri vardı, çok yiyeceği vardı bu yüzden onu sevdim, ona 5 puan verebilirim şekil, temizlik ve düzen, ama ağzıma aldığını hatırlamıyorum ...Gerçekten hatırlamıyorum...tamam yarın yeni fotoğraflar gelecek
ve Benim de iletişimde yenilerim var, peki o zaman sonbahar için güzel ve şık bir ceket, kırmızı bir eşarp ve şapka, ayakkabı ayakkabı cilası almam gerekiyor
Sanırım her şey yaklaşık 10 bin rubleye mal olacak çünkü ben bir erkek, yani saygın, modaya uygun ve güzel görünmeliyim ve çekici olmayan çiçekler çikolata... ekstra ekstra puan verecektir...
4 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
fedor36, 49 yaşında
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
- Orientation: biseksüel
pok, onları baştan çıkarmaya nasıl çalışırsın? Sokakta biriyle tanıştığınızı söylediniz. Hatta ilginç. Peki genel olarak kimi yatağa sürüklersiniz?
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
Faust, güzel soru ama baştan çıkarma değil ama flört olacak doğru ....
burası bir yer (şehrimizdeki rekreasyon parkı meydanı, her yaştan kadın dans etmek için toplanıyor) burası bir internet sitesi tamam flört burası sadece yakalayıcı testereye takılan bir şehir konuşmaya başladı kural olarak anı hemen yakalamanız ve ruh halinize uygun olmanız gerekir ... büyük kalçalı kadınları bulmanın en iyi yeri pazardır, ancak ile çıkmak en iyisi değil, kafalarında farklı bir pazar var.. ........
Şu anda seçenekler var (yenileri) Ben neyi beğendiğimi seçiyorum, öyle değil......
Yapmayacağım’ Şanslı olduğumu bile söylemiyorum bile, bazen o kadar süper bir adam olduğumu söyleyemem ki iyiyim hayır elbette her şey farklı...
evet, ayrıca yeterince uyumanız, meyve yemeniz, gücünüzü korumanız gerekiyor, aksi halde ne kadar enerjiniz olurdu.. peki, anlıyorsunuz.....
n5 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Faust, işte internetten benim zevkime göre olmayan kadın fotoğraflarından bir seçki
:zeki:
burası bir yer (şehrimizdeki rekreasyon parkı meydanı, her yaştan kadın dans etmek için toplanıyor) burası bir internet sitesi tamam flört burası sadece yakalayıcı testereye takılan bir şehir konuşmaya başladı kural olarak anı hemen yakalamanız ve ruh halinize uygun olmanız gerekir ... büyük kalçalı kadınları bulmanın en iyi yeri pazardır, ancak ile çıkmak en iyisi değil, kafalarında farklı bir pazar var.. ........
Şu anda seçenekler var (yenileri) Ben neyi beğendiğimi seçiyorum, öyle değil......
Yapmayacağım’ Şanslı olduğumu bile söylemiyorum bile, bazen o kadar süper bir adam olduğumu söyleyemem ki iyiyim hayır elbette her şey farklı...

evet, ayrıca yeterince uyumanız, meyve yemeniz, gücünüzü korumanız gerekiyor, aksi halde ne kadar enerjiniz olurdu.. peki, anlıyorsunuz.....
n5 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Faust, işte internetten benim zevkime göre olmayan kadın fotoğraflarından bir seçki

-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
Faust, benim hayatımda da buna benzer bir şey vardı
Bu tür düzenlemeleri seviyorum, kadınları seviyorum, bana inanmayacaksınız, gerçek hayatta genç kızlardan, uzun boylu, düz kalçalardan ve 21 yaş üstü basketbolculardan hoşlanıyorum, yani şu ana kadar buna benzer bir şeyle karşılaştım... fotoğraftaki gibi

-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
Faust ve bu gerçek hayattan Sveta, 56 yaşında, hoş, ince görünüşlü kadın, belki 45 yaşında, kıçından sikilmiş, zayıf, yeterli kadın, oğul, 30 yaşında, yaklaşık
asıl bir fotoğraf istedi, bacaklarını gizlice ayırdı bir fotoğrafla
asıl bir fotoğraf istedi, bacaklarını gizlice ayırdı bir fotoğrafla
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 601 Views
-
Last post by Alex Brovin