Olgun ile aldatmak

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
guru
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Olgun ile aldatmak

Unread post by guru »

Herkese merhaba, 34 yaşındayım ve St. Petersburg’luyum, size nasıl boynuzlandığımı anlatmak istiyorum.
Bu yön beni her zaman heyecanlandırmıştır ama eşim (42 yaşında) bunu kabul etmedi. üçlü seks. Son 8 yıldır ayda bir fahişeleri ziyaret ediyorum, birçok yeri gezdim ve fahişelere geçtim. 4 yıl önce bağımsız bir kişiyle tanıştım (şu anda 50 yaşında) ve onu düzenli olarak görmeye gittim. Bir gün ona bir erkeği sikişmesini izlemesi fikrini önerdim, o da kabul etti ve ben de etkinliği planlamaya başladım. Efsane şu: Biz sözde karı-kocayız ve bu bizim 10. yıl dönümümüz, karım başka bir adamla seks yapmak istedi ama hile bizim aramızda alışılmış bir şey değil, ben de adamı aradım. Önceden kabul ettim ve ona tüm efsaneyi anlattım.
X. günde (cuma günüydü) sabah erkenden makyajını ve saçını yaptırmaya gitti, öğlen 12’de biz zaten oteldeki bir otele yerleşmiştik. merkezde, bir restoranda öğle yemeği yiyip odaya gittiğimde kıyafetlerimi değiştirdim ve jigolomuz yeni geldi. Adam 27 yaşında, güçlü, saatte 4500. 2 saatlik ücreti ödedim ve kalkarken kuralları anlattım, tüm temaslar prezervatifte, parmaklarınızı içine sokmayın, dudaktan öpmeyin. Kalktık, 20 dakika konuştuk, içtik ve ben de başlamasını söyledim. Görünüşe göre o bir profesyoneldi, temas kolaydı ve zorlama değildi, ona çok fazla ilgi ve şefkat gösterdi ve aynı zamanda onu bir anda tamamen değil, yavaş yavaş soyunma isteğime de uydu. Dışarıdan baktım ve çok heyecanlandım. İkinci saatte ondan spor kıyafetlerini giymesini istedim (giyinmeyi seviyorum) ve ikinci temas sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Ayrıca Ira’dan bana sadece sevgili ya da sevgili olarak hitap etmesini ve bu süreçte bana bakmasını istedim. Ancak katıldığım ikinci saatin sonunda bana oral seks yaptı. Herşeyi çok beğendim. Şimdi 2 yeni fantezim var, 1’i Ira’yı evime çağırmak ve bir MFF ayarlamak, bir nedenden dolayı MMF’nin aksine karım bunu kabul ediyor. 2 Ira’yı swingers kulübüne davet edin ve ona orada bakın.
Ketzer
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 2 years 7 months
 Re: Olgun kadınla aldatılmak

Unread post by Ketzer »

Bazen bana öyle geliyor ki bu hayatta fahişeleri herhangi bir şeyle şaşırtmak kesinlikle imkansız. Uzaylıların saldırısı durumunda bile, bu tür beyler için hizmetlerinin seçeneğinde bunları basitçe yazacaklar
arelav
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Olgun kadınla aldatılmak

Unread post by arelav »

Her iki fantezi de iyidir. İlkiyle başlayın. Uygulamada iyi şanslar. :daypyat:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply