Bu sevimli figürün olgun, güzel hanımlarına bir soru sormak istiyorum, ben 23 yaşında bir genç erkeğim, akranlarımın yanı sıra olgun yaştaki veya daha doğrusu iki büyük hanımlardan hoşlanıyorum benden daha çok ve şunu bilmek isterim genel olarak genç erkeklerden mi hoşlanıyorsun? Gençken bu tür kadınların ilgisini nasıl çekersiniz?
Bu sevimli figürün olgun, güzel hanımlarına bir soru sormak istiyorum, ben 23 yaşında bir genç erkeğim, akranlarımın yanı sıra olgun yaştaki veya daha doğrusu iki büyük hanımlardan hoşlanıyorum benden daha çok ve şunu bilmek isterim genel olarak genç erkeklerden mi hoşlanıyorsun? Gençken bu tür kadınların ilgisini nasıl çekersiniz? :shamp: :oops: :oops:
Bayonet: ↑11 Aug 2023, 20:35
Onu Stas Mihaylov’un konserine götürün ve aynı sakalı uzatın.. Evet, hatta kır evindeki kısa olana yardım edin. Tüm. O senin.
Bunu kendi zengin deneyimine dayanarak mı tavsiye ediyorsun?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=Bayonet post_id=241757 time=1691775301 user_id=14660] Onu Stas Mihaylov’un konserine götürün ve aynı sakalı uzatın.. Evet, hatta kır evindeki kısa olana yardım edin. Tüm. O senin. [/quote] Bunu kendi zengin deneyimine dayanarak mı tavsiye ediyorsun?
[quote=SexCouple post_id=241787 time=1691781610 user_id=5462] 35 yaşındayım, eskiden sadece kendimden büyük insanları severdim ama geçen sene 18-22’ye takıldım. [/quote]Karşılaşıyor musun? bakire mi onlara öğretiyorsun?
[quote=nopHoTpakTop post_id=241803 time=1691783197 user_id=19173] Kahretsin 34 yaşındayım... Muhtemelen buraya geliyorum [/quote]ama yaşlı erkekler isteyen genç kadınlar için bir şansın var
SexCouple: ↑11 Aug 2023, 22:20
35 yaşındayım, eskiden sadece kendimden büyük insanları severdim ama geçen yıl gerçekten 18-22 yaşlarına bağımlı oldum
Karım şimdi neredeyse 51 yaşında ama çok daha genç görünüyor. Şu anda çok yakın iletişim kurduğu adam 29 yaşında. Temelde genç bir adam. Yakın iletişim kavramından ne kastettiğimi anlıyorsunuz :)
[quote=SexCouple post_id=241787 time=1691781610 user_id=5462] 35 yaşındayım, eskiden sadece kendimden büyük insanları severdim ama geçen yıl gerçekten 18-22 yaşlarına bağımlı oldum [/quote] Karım şimdi neredeyse 51 yaşında ama çok daha genç görünüyor. Şu anda çok yakın iletişim kurduğu adam 29 yaşında. Temelde genç bir adam. Yakın iletişim kavramından ne kastettiğimi anlıyorsunuz :)
Ciddi ve uzun vadeli bir ilişki arıyorum ve bir aile kuruyorum, bekar, hayatımı genç, yakışıklı ve sadık bir erkekle birleştirmeye hazır, bir ilişkiye ve bunun sorumluluğuna hazır! Tek seferlik bir...
Last post
Doğum yapmana gerek yok, ciddi bir ilişkin olur, ben de istersem evlenme konusunda ısrar etmem.
Herkese merhaba) belki burada seks için olgun bir kadın bulmak gerçekten mümkün olabilir? Bir kadınla hiç deneyimim olmadı ama bazı nedenlerden dolayı gerçekten denemek istiyorum.
20 yaşındayım ,...
Last post
İyi şanlar. Ben de geçmiş yaşamımda daktilo üzerinde pratik yapmıştım. Her gün yeni ve bilinmeyen bir şey ortaya çıkıyordu. Sadece yaşa göre değil, aynı zamanda dost ülkelerimizden de.
Önemli bir konu ilginizi çekiyor birçok. Bunun tam olarak nedeni nedir? Ve hatta sahip oldukları ilginin farkında olmayanlar bile. Soru eylemlerle ilgili değil. Böyle bir erkek toplumunun fantezisi...
Last post
Çekiç ,
Arkadaş, yani Zaman nasıl saydığını anlatacağım. Kişi ancak 26 yaşında zaten olgunlaşmıştır.
12 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Byutiful ,
Böyle bir birlikteliğin kısa ömürlü olduğunu...