kızımın poposunu seviyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi
kızımın kalçasını seviyorum
Kızım 11 yaşında, çıplak uyuyor, evde külotsuz dolaşıyor.
Geçenlerde çok güzel, esnek bir kalçası olduğunu fark ettim, ona şaplak atmak istiyorum
Geçenlerde çok güzel, esnek bir kalçası olduğunu fark ettim, ona şaplak atmak istiyorum
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
Re: kızımın poposu gibi
Gerçekten sadece şaplak atmak mı istiyorsun?))
- These users thanked the author Guguk kuşu for the post:
- SERG!!
-
Üvey babam da her şeye göz kulak oluyordu ve anneler yalnız kaldığında onları dizlerinin üstüne oturtuyordu... Ve sonra yılbaşı gecesi... Uyandım ve o da dilimle oradaydı... Ve kahretsin! çok havalı..! Uyandım, hatta ayaklarımla kafasını sıktım ve sadece "Mmmm"... Ne oluyor...? 13 yaşındaydım... Ve yavaş yavaş, azar azar içime girdi... Hiç acımadı, öyle deseler de..!

Ve... Beğendim..!!! Çok.!!!🫦🫦🫦
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Orientation: heteroseksüel
İlişkiniz ne kadar sürdü? Annem öğrendi mi?))Tatka: ↑05 Aug 2022, 08:52 Üvey babam da her şeye göz kulak oluyordu ve çocuklar yalnız kaldığında onları dizlerinin üzerine oturtuyordu... Ve sonra yılbaşı gecesi... Uyandım ve o da dilimle oradaydı... Ve kahretsin, o kadar havalı ki..! Uyandım, hatta ayaklarımla kafasını sıktım ve sadece "Mmmm"... Ne oluyor...? 13 yaşındaydım... Ve yavaş yavaş, azar azar içime girdi... Hiç acımadı, öyle deseler de..!Ve... Beğendim..!!! Çok.!!!🫦🫦🫦
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- André
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
Roman88888,
Ona Nasıl biri
Şuna bir göz atın
Ona Nasıl biri
Şuna bir göz atın
- These users thanked the author Oleg257 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Adam07
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Orientation: aseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evet, gerçekten bu kadar esnek olup olmadığını görmek isterim)
- These users thanked the author Andrey79911997! for the post:
- Topçik
-
Ayrıca yeğenime bakıyorum ve bekliyorum 12’ye kadar, ama sonra bu bir teknik meselesi
Ayrıca yeğenime bakıyorum ve bekliyorum 12’ye kadar, ama sonra bu bir teknik meselesi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
Yeğenim 8 yaşında, kahretsin, kıçı da yuvarlak, kahretsin, onu gerçekten yalamak istiyorum. Ya da beni emmesi için. Ama bence henüz çok erken.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
Henüz hazır olmadığını görüyorum ama kıçını okşamama izin veriyor, beni sevdiğini ve benden hoşlandığını söylüyor ve utangaç bir şekilde başka tarafa bakıyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Orientation: biseksüel
babam beni gözetliyordu
- These users thanked the author homa515 for the post (total 6):
- SERG!!, Alex1987, Sibiryak89, Andrey Petrov, abartı, Mart
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644

Neden özel mesajla? Tüm forum üyeleri bir göz atıp izlemekle ilgileniyor
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Rasaroam, Piero
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
Çocukken bir adam kıçımı gördü, onunla duş aldım, suyu kapattım, kendimi silmeye başladım ve o içeri girdi, ben çıplaktım ve utanıyordum, sende var dedi, ben kıçımı çevirdi, baktı. Utanç vericiydi. Daha sonra yüz üstü yatmamı, külotumu çıkarmamı istedi, baktı ve bana dokundu, artık utanılacak bir şey kalmamıştı. Sonra kıçından denemeyi önerdi
-
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
-
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Ah, şu kızların kıçları. Birinci ve ikinci evliliklerim arasında farklı partnerlerim vardı, bir milf unutulmazdı. Yaşı 30’un biraz üzerinde, kızım 12 yaşında. 3 ay onlarla takıldım. Yani kızım hemen hemen hiç utanmadı, bazen sadece külotla, bazen de tam tersi, sadece poposunu bile kapatmayan bir tişörtle ortalıkta dolaşıyor.
Onlar annemle biz Eskiden duşta birlikte yıkanırdık ama geldiğimde bazen anneme yıkanmasına yardım ederdim çünkü daha sonra seks planlandı. Ve küçük olan kıçını yakınlarda döndürdü. Ben de onu birkaç kez sabunladım.
Uyuyakaldığında film izledik ve resimdekinden daha fazla ellerimizle birbirimizi okşadık. Eşim gecelikle iç çamaşırsız, ben zaten çıplağım. Televizyonu kapattılar, işe başlamam gerekiyor ve sonra küçük olan koşarak geliyor, herkesin örtü altında olması iyi. O korkuyor, görüyorsun. Aramızda battaniyenin altına atladı ve annesine sarıldı. Ve ben de yanımda penisi olan bir aptal gibiyim.
Belki daha çabuk uykuya dalar, ikisine de sarıldı ve aynı zamanda annesinin elini okşamaya devam etti. eliyle kedi. Sadece penisim artık doğrudan küçüğün kıçına baskı yapmaya başladı. Annem gözlerini kapattı ve açıkça devam etmekten çekinmiyor, kızım neredeyse burnunu çekiyor ve kuru kafam kızımın külotunun kumaşına sürtünüyor.
PPC çok heyecanlandı. Sonuçta annem parmaklarından, ben de kızımın külotuna başımı sürtmekten geldim. Bütün kıç ve sırt spermle kaplıdır. Annemin olanları anladığında beni oraya gömeceğini düşünmüştüm ama bu onu sadece eğlendirmişti. Kızı kurutuldu ve yatağına taşındı.
Onlar annemle biz Eskiden duşta birlikte yıkanırdık ama geldiğimde bazen anneme yıkanmasına yardım ederdim çünkü daha sonra seks planlandı. Ve küçük olan kıçını yakınlarda döndürdü. Ben de onu birkaç kez sabunladım.
Uyuyakaldığında film izledik ve resimdekinden daha fazla ellerimizle birbirimizi okşadık. Eşim gecelikle iç çamaşırsız, ben zaten çıplağım. Televizyonu kapattılar, işe başlamam gerekiyor ve sonra küçük olan koşarak geliyor, herkesin örtü altında olması iyi. O korkuyor, görüyorsun. Aramızda battaniyenin altına atladı ve annesine sarıldı. Ve ben de yanımda penisi olan bir aptal gibiyim.
Belki daha çabuk uykuya dalar, ikisine de sarıldı ve aynı zamanda annesinin elini okşamaya devam etti. eliyle kedi. Sadece penisim artık doğrudan küçüğün kıçına baskı yapmaya başladı. Annem gözlerini kapattı ve açıkça devam etmekten çekinmiyor, kızım neredeyse burnunu çekiyor ve kuru kafam kızımın külotunun kumaşına sürtünüyor.
PPC çok heyecanlandı. Sonuçta annem parmaklarından, ben de kızımın külotuna başımı sürtmekten geldim. Bütün kıç ve sırt spermle kaplıdır. Annemin olanları anladığında beni oraya gömeceğini düşünmüştüm ama bu onu sadece eğlendirmişti. Kızı kurutuldu ve yatağına taşındı.
- These users thanked the author VikontRaw for the post (total 9):
- Fargal94, Tip, Kçırtap, nefret doluydu, SERG!!, Herurg, Islak, İskender70, abartı
-
Kızımın külotunu çıkarmak zorunda kaldım! Sanırım annem haklıydı! Ve senin için de daha hoş olurdu!
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Küçüğü sildiklerinde külotumu çıkarıp yerine kuru olanı koymak zorunda kaldım. Kızım uyuyordu. Daha sonra külotu banyodaki çamaşır sepetine attım. Poponun tamamı spermle kaplıydı ama ön kısmında da bir nokta vardı. Harika bir koku artı önümün kokusu. Yaklaşık 10 dakika kadar külotumla orada oturdum. Kızımın annesi bir keresinde bana küçük çocuğun zaten kendine dokunmaya başladığını söylemişti.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Evet, evet. En azından sakat, hatta belki topsuz olarak oradan nasıl çıkılacağına dair düşünceler. En azından karınız için bir Tacikçe bulabilirsiniz.
-
Yani annem kesinlikle olaydaydı! Peki ya küçük olan? Tatlı? Amcık mı, memeler mi?
-
Ergenlik çağım da cazibeyle parlıyordu, pek umurumda değildi. Bütün evin içinde külotuyla koştu ve hamur tatlısı torbası çoktan gitmişti. Koni tepki gösterdi, ne diyeyim. Çok seksi ve genç.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Yönetici görünüşe göre kuzuları kesim için özel olarak besliyor.
- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
- Piero
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 24 Replies
- 977 Views
-
Last post by rmt