Bir adam buluşmayı teklif ediyor. O 10 yaş daha büyük. Endişeliyim. Ne yapalım?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
NastyaDEMON
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 3 years 3 months
 Bir adam buluşmayı teklif ediyor. O 10 yaş daha büyük. Endişeliyim. Ne yapalım?

Unread post by NastyaDEMON »

Ben 20 yaşındayım, o ise 29. Hoş, normal bir insan. Onunla oraya yürümeyi, iletişim kurmayı, birbirimizi ziyaret etmeyi kabul ediyorum, ancak o yetişkin bir adam ve büyük olasılıkla seks istiyor. Ve bundan korkuyorum. Ne yapalım?
André
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 286
Registered for: 3 years 11 months
 Re: Bir adam buluşma teklif ediyor. O 10 yaş daha büyük. Endişeliyim. Ne yapalım?

Unread post by André »

Ben de buluşmayı teklif ettim, o 21 yaşında, ben 42 yaşındayım. Her şey yolunda.
These users thanked the author André for the post:
SergeiKa
Kırıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 158
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bir adam buluşma teklif ediyor. O 10 yaş daha büyük. Endişeliyim. Ne yapalım?

Unread post by Kırıcı »

ve 20 yaşında seks yapmadan mı yaşıyorsun?
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by SergeiKa »

NastyaDEMON, sen yetişkin bir kızsın. Ve bırakın seksin tadını çıkarın... Zamanı geldi!... Korkmayın. Eğer siz de bu MCH’ye sempati duyuyorsanız... Size iyi ve güzel, hoş ve lezzetli seks! :cat1: :cat2:
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
André, Sibiryak89
Автор темы
NastyaDEMON
İlgi gösteriliyor

Breker: 07 Apr 2022, 11:35 Peki 20 yaşında seks yapmadan mı yaşıyorsun?
Henüz seks yapmadım
Andre: 07 Apr 2022, 11:31 Ne var bunda? Ben de buluşmayı teklif ettim, o 21 yaşında, ben 42. her şey yolunda.
Büyük fark
Size iyi ve güzel, keyifli ve lezzetli seks!

Onunla yatmayacağım, ne diyorsun! Yaş farkı çok büyük
André
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 286

Unread post by André »

Burada da arttı.
Kırıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Kırıcı »

O halde onu arkadaşın olarak tut, hepsi bu
ve buluşma teklifini reddet
These users thanked the author Kırıcı for the post:
Juravl
Автор темы
NastyaDEMON
İlgi gösteriliyor

Breker: 07 Apr 2022, 11:53 peki, o zaman onu arkadaşın olarak tut, hepsi bu
ve çıkma teklifini reddet
İdeal olarak şunu isterim: onunla çıkmak ama seks yapmadan. O böyle istemese de
These users thanked the author NastyaDEMON for the post:
Sibiryak89
Kırıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Kırıcı »

bir ilişkide seks zorunludur!
peki sen neyi seçersin)))
Автор темы
NastyaDEMON
İlgi gösteriliyor

Breker: 07 Apr 2022, 11:56 bir ilişkide seks zorunludur!
bu yüzden seçim size kalmış)))
Eh, öyle bir şey yoktu özellikle seks hakkında konuşma. Neden zorunlu, bir süreliğine flört edebilirsin. Üç ay, altı ay veya bir yıl. Hiç bilmiyorum hiç ilişki yaşamadım
These users thanked the author NastyaDEMON for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

NastyaDEMON: 07 Apr 2022, 12:00
Breker: 07 Apr 2022, 11:56 bir ilişkide seks zorunludur!
bu yüzden seçim yapmalısınız)))
Eh, biz seksten bahsetmiyorum. Neden zorunlu, bir süreliğine flört edebilirsin. Üç ay, altı ay veya bir yıl. Bilmiyorum, henüz bir ilişkim olmadı
Atasözü: yabanturpu eş aramak değildir... Kendinize yük olmayın, bırak bu durumu...
Автор темы
NastyaDEMON
İlgi gösteriliyor

Sibiryak89: 07 Apr 2022, 12:13 Atasözü: yabanturpu akran aramak değildir... Kendinize yük olmayın, durumu bırakın...
Nasıl yapılır bırak? Sadece seks yapmadan buluşmayı kabul ediyor musun?
Kırıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Kırıcı »

kendini göster)
Автор темы
NastyaDEMON
İlgi gösteriliyor

Breker: 07 Apr 2022, 12:16 а покажи ка себя )
Вот
These users thanked the author NastyaDEMON for the post (total 5):
Sibiryak89, Kuzey, 111yfifnf, fırçalamak, Martin
Kırıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Kırıcı »

Vay! ))))
çok çekicisin
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263

Unread post by Frodo »

Veya beyin sikenlerin forumuna gidin ve orada böyle saçmalıklar yazın, 9 yıllık fark onu korkutuyor ve seks daha da önemlisi, beyninizi tedavi edin, onsuz yaşamak zor olacak :cat1:
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

NastyaDEMON: 07 Apr 2022, 12:15
Atasözü: yabanturpu eş aramak değildir... Kendinize yük olmayın, durumu bırakın...
n Nasıl bırakabilirim? Sadece seks olmadan buluşmayı kabul ediyor musun?
Tarihte, sempati olacak, seks olacak. Sana tecavüz etmeyecek...
genç bayan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135

Unread post by genç bayan »

Aranızda bir tür sevgi ve karşılıklı sempati varsa, sizin için her şeyin yolunda olması gerektiğini düşünüyorum. Elbette seks konusunda acele etmeye gerek yok. İnisiyatifi kendisinin almasına izin verin ve yakınlaşma arzunuza veya isteksizliğinize saygı duymasına izin verin. Ancak onu çiftleşmeden (cinsel ilişki olmadan) memnun etmek istiyorsanız, o zaman ona oral seks yapabilir veya ona iyi bir mastürbasyon yapabilirsiniz.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

NastyaDEMON: 07 Apr 2022, 11:49 Ben onunla yatmayacağım, neden sen! Yaş farkı çok büyük
Beyler.. büyük fark nerede?? toplam 9 yıl mı? İnanın sizden pek uzaklaşmadı.. 40 yaşın altındaki erkekler çocuk gibidir, yalnızca farklı oyuncaklardır.
Peki onunla dalga geçmeyecekseniz neden seks forumuna yazıyorsunuz? Herkese ne kadar iğrenç olduğunu mu anlatacaksın? Forumdan beklentiniz nedir?
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 07 Apr 2022, 14:19, edited 1 time in total.
Turbo94
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Turbo94 »

Bence kalbinin dediğini yapmalısın, 9 yıllık fark 20-30 değil
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

NastyaDEMON: 07 Apr 2022, 11:15 Ben 20 yaşındayım, o ise 29. Hoş, normal bir insan. Onunla oraya yürümeyi, iletişim kurmayı, birbirimizi ziyaret etmeyi kabul ediyorum, ancak o yetişkin bir adam ve büyük olasılıkla seks istiyor. Ve bundan korkuyorum. Ne yapmalı?
Oldukça basit. Eğer basitseniz, kendinizi ve MCH’nin beynini kandırmanıza gerek yok! Senin ona karşı hiçbir duygun yok. Çok derin bile değil...
Sadece hislerin olduğunda, bu tür aptalca düşünceler kafanın içinde dolaşmayacak. Sadece...
These users thanked the author Nikk for the post:
Sibiryak89
Maaş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96

Unread post by Maaş »

NastyaDEMON: 07 Apr 2022, 11:15 Ben 20 yaşındayım, o ise 29. Hoş, normal bir insan. Onunla oraya yürümeyi, iletişim kurmayı, birbirimizi ziyaret etmeyi kabul ediyorum, ancak o yetişkin bir adam ve büyük olasılıkla seks istiyor. Ve bundan korkuyorum. Ne yapmalı?
Peki, sen 10 yaşındaysan ve o da 19 yaşındaysa bu bir sorundur... ama 20 ve 29 kesinlikle sorun değil , 20 yaşında sen de öylesin Artık 29 yaşındaki bir erkeğe yetişkin erkek demek çocuk sayılmaz :üzgünüm: ... tanışın, takılın, iletişim kurun ve her şey doğal olarak yoluna girecek yapmalı ve eğer her şey yolunda giderse, o zaman sen de onunla seks yapmak isteyeceksin

2 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
NastyaDEMON: 07 Apr 2022, 12:20 Burada

Burada. Yüzümü göstermek istemiyorum
Eh, eğer sorarsan, yüzü olmasa bile fotoğraftan onun güzel bir kız olduğunu anlayabilirsin böyle sorular varsa o zaman muhtemelen iyi biridir... asıl önemli olan onun normal olması ve her şeyin yoluna gireceğidir, korkma :evet:

4’ten sonra gönderildi dakika 23 saniye:
NastyaDEMON: 07 Apr 2022, 12:00 Eh, seks hakkında hiçbir konuşma olmadı. Neden zorunlu, bir süreliğine flört edebilirsin. Üç ay, altı ay veya bir yıl. Bilmiyorum, hiç ilişkim olmadı
Peki, hemen çıkmaya başlamalısın... normal bir erkek bunu yapmaz hemen seks isteyin... ve sonra istersiniz ve seks olur... ya da istemezsiniz ve hiçbir şey olmaz... neden her şeyi karmaşıklaştırıp bu konuda çok düşünüp kendinizi hırpalayın.. .
Krasalekler
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8

Unread post by Krasalekler »

NastyaDEMON: 07 Apr 2022, 11:49 Ben onunla yatmayacağım, neden sen! Yaş farkı çok büyük
böyle düşünmemelisin, seks için yaşların normal. Onun yaşındaki erkekler sizin gibi insanlara, seksi zaten bilen ama hâlâ deneyimsiz olan gençlere öğretmeli
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

NastyaDEMON, Ne yapıyorsun? Dokuz yıl büyük bir fark mı? Ha! Şimdi, sen 20 yaşında olsaydın ve o 50 yaşında olsaydı, fark bu olurdu! Ve 29 yıl tam olarak doğru! Artık çocuk değil, beyni çalışıyor, sikişmeye hemen başlamayacak, romantizm ve duygular istiyor! Ne istiyorsun? Ve 20 yaşındayken bekaret muhtemelen yürümeyi engelliyor...?

8 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
NastyaDEMON, Fotoğrafa bakılırsa çoktan olgunlaşmaya başlamışsın! Bu kötü!
INVAR
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Orientation: biseksüel

Unread post by INVAR »

Tam olarak neden korkuyorsun? PM gönderin konuşalım.
Anbel
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Anbel »

NastyaDEMON, Merhaba Nastya! St. Petersburg’lu değil misin?
Dokunma Sanatı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Dokunma Sanatı »

NastyaDEMON: 07 Apr 2022, 11:15 ama o yetişkin bir adam ve büyük olasılıkla seks isteyecek. Ve bundan korkuyorum. Ne yapmalı?
Seninle aynı yaşta olsaydı bir şeyler değişir miydi? Korkmaz mıydın? 20 yaşında bir genç, güzel bir kız görünce seks istemez mi? Veya bir akranınızla ilişkinizde, seks yapmayı başarıyla reddedebiliyorsunuz, ancak burada aniden seks yapmayı teklif ederse direnememekten mi korkuyorsunuz?
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 116
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Takma ad »

Artık kuzenimle birlikte yaşıyorum, o benden 14 yaş küçük. Yani genel olarak her şey yolunda. Önemli olan pasaportunuzdaki rakamlar değil, birbirinize karşı tavrınızdır. Etrafında kendini iyi hissediyorsan, boşver, eğlen!
Tatlım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213

Unread post by Tatlım »

seni ve aileni utandırmasın diye, onu yatağa at ve bunu ona kendin yap
These users thanked the author Tatlım for the post:
Martin
dva2dva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by dva2dva »

Acaba bu konunun önceki iki konu ile aynı olduğunu düşünen tek kişi ben miyim? Bir kız öğrenci ve iki yetişkin öğrenci arkadaşınız gibi mi? Sikmek istedikleri ve tamamen masum olan kişi mi?
Polly
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Polly »

Sadece bir çocuk böyle saçmalık yazabilir. Belki yazar 20 yaşında değil 13 yaşındadır. Böyle bir düşüncenin 20 yaşına kadar devam edebileceğine inanmıyorum. Ve bu, seks arzusu/arzu meselesi değil, sorunun sunumu ve formülasyonundadır. Bir çeşit sapkınlık yazıldı. Ve yaş farkı konusunda genel olarak sessizim. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki 20 yıllık fark bile kafanızı karıştırmayacaktır. Ve sevmediğiniz biriyle başlamamalısınız bile.
These users thanked the author Polly for the post (total 3):
çılgın 55, 6996, Avi
Keskin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86

Unread post by Keskin »

NastyaDEMON, Nastenka, kimseyi dinleme! Korkuyorsun, bahçelerinden geçelim! İlişkiye devam etmek gibi! Rahat ve iyi olması gerekiyor!
Belli ki seks istiyor.
Ama ihtiyacın olsun ya da olmasın, kendin karar ver.
Ama şunu kesin olarak biliyorum ki, eğer KENDİNLE karşılaşırsan (önemli değil) Evlenseniz de evlenmeseniz de) kendinizi iyi hissedeceksiniz ve hiçbir şüpheniz kalmayacak.
Böyle anlara her zaman seks korkusu (ilk kez yapıyorsanız) eşlik eder. Ancak güvendiğiniz kişi paniğe neden olmayacaktır. Sadece heyecan!
These users thanked the author Keskin for the post:
Geçit
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Bu arada, konunun yazılmasının üzerinden 8 ay geçti)) Ve yazar büyük olasılıkla bu forumu uzun zaman önce terk etti) Ve bu hikaye (eğer gerçekse) uzun zamandır mantıksal devamını aldı.
Diktatör
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 282

Unread post by Diktatör »

Polly: 19 Dec 2022, 20:22 Ve bu hikaye (eğer gerçekse) uzun zaman önce mantıksal devamını aldı.
Ya da belki de neredeyse yirmi bir yaşında olan bir kız yaşındayım, hâlâ seksten korkuyorum)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Her şey korkuyor ve korkuyor! Ve bir yirmi yıl daha korkacak... :bel_flag:
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Diktatör: 19 Dec 2022, 20:31 Ya da belki kızdır
Hayır, yapamaz) İnanmıyorum) Korkanlar böyle yerlere gitmez forumlarda ve eşek kelimesi karşısında yüzü kızarır.

Ve ben seksin gerçekleştiğini söylemedim) Belki zavallı adamdan kaçmış ve korkuyla kanepenin altına saklanmıştır) Bu da olabilir hikayenin mantıksal devamı için seçeneklerden biri) Ya ya da
Last edited by Polly on 19 Dec 2022, 22:30, edited 2 times in total.
Yoldaş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120

Unread post by Yoldaş »

Polly, Bir eşek var ama yok kelimeler!))
These users thanked the author Yoldaş for the post:
seksforumu_
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

20 yaşında, on yaş farkı gerçekten çok fazla. Okula gittiğinde çoktan mezun olmuştu. Bu farklı bir dünya. Farklı müzikler, farklı kitaplar, farklı ilgi alanları, farklı dünya görüşleri ve dünya görüşleri. Farklı nesiller. Böyle bir adamı şirketinize getirin, orada yüz karası olacaktır. On yıl beklerseniz artık bu fark o kadar net hissedilmeyecek ama yine de fark olacak. Eğer bu sadece seksse, seks uğruna, o zaman korkutucu olsa bile mümkündür. Başka bir şey de, eğer arzu yoksa, yapmamak daha iyidir.
These users thanked the author Geçit for the post:
Diktatör
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by üçgen »

Marinka: 19 Dec 2022, 22:41 20 yaşında, on yaş farkı gerçekten çok fazla.
Bir nüans var: 10 yaş farkı bazen daha fazla olabiliyor 20-30’dan zor. Çünkü 20-30 yıllık bir fark, biz ve ebeveynlerimiz gibi bir şeydir: Bazı yönlerden kategorik olarak birbirimizle aynı fikirde değiliz, ancak bazı yönlerden tamamen katılıyoruz. Ve 10 ne balık ne de kümes hayvanıdır: Onlar zaten ebeveynlerini terk etmişler ama henüz bize gelmemişlerdir. Yani genel olarak bazı insanlar solcudur.

Öte yandan bazı kültürler ve alt kültürler ise tam tersi reçete yaş farkı: örneğin, 19. yüzyılda İngiltere’de, hakim kural gelinin ideal yaşının = damadın yaşının yarısı olmasıydı + 7. Yani şu şekilde çıkıyor:
gelinin yaşı damadın yaşıdır
14 14
15 16
16 18
17 20
18 22
20 26
25 36 30 46
vb.

Üçüncü olarak, yıllar önce, okyanus kıyısında yaşarken, sahil gezilerimde düzenli olarak motosikletle birinin geldiğini gördüm, sportif bir büyükbaba, gri sakalı her iki omzunun üzerinden uçuyordu ve her seferinde 18-20 yaşlarında bir kız ve görünüşe göre her seferinde yeni bir kızla birlikte. Yani her iki tarafta da kuralların istisnaları meydana gelir.
These users thanked the author üçgen for the post (total 2):
Geçit, AlexK85
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Topçik »

Randevunuzdan önce kıçınıza büyük bir salatalık yapıştırın.
Çok yardımcı oluyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”