merhaba, eşimin arkadaşı sık sık bize geliyor, özellikle yaz aylarında, sıcak suyu kapatıyorlar ve su ısıtıcımız var ve ben bir şekilde bakmaya karar verdim ama bilmiyordum ve bir şekilde oradaki tuvaletten karar verdim. bir rafım var, eşim evde yokken bir delik açtım ve içinden geçti Lanet olsun, her şey mükemmel görünüyor o gelip tuvalete gitmek üzereyken, tuvalete gittim, pozisyon aldım , içeri girdi ve soyunmaya başladı ve göğüslerini gördüm ve sonra tüylü amcık siki evin önünde ayağa kalktı, çok heyecanlandım, tuvaletten çıktım ve eşimin yanına gittim. Çabuk dedim, sessizce koymak istiyorum köpek tarzım VOSHOL ve Anya’nın onun arkadaşı olduğunu hayal et
https://i.postimg.cc/y8VtP3WN/1000009047.jpg
Karısının arkadaşı
-
Автор темыVasya 43
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Karısının arkadaşı
- These users thanked the author Vasya 43 for the post (total 5):
- Rahatla_19, Alex431, Fargal94, Seks tavuğu, VidaFIX
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Eşimin arkadaşı
Мои глаза!!!! Вася, сходите в школу, поучите орфографию и знаки препинания!Vasya43: ↑22 Feb 2024, 13:20 merhaba, eşimin arkadaşı sık sık bize geliyor, özellikle yaz aylarında, sıcak suyu kapatıyorlar ve su ısıtıcımız var ve ben bir şekilde bakmaya karar verdim ama bilmiyordum ve bir şekilde karar verdim. tuvalet orada bir rafımız var, eşim evde yokken bir delik açtım ve içinden her şey açıkça görülebiliyordu, kahretsin o gelip tuvalete gitmek üzereyken, tuvalete gittim, bir tuvalet aldım pozisyonu, içeri girdi ve soyunmaya başladı ve göğüsleri gördüm ve sonra onun tüylü kedi siki evin önünde belirdi, sınıf kalktı, çok heyecanlandım, tuvaletten çıktım ve karıma, hızlıca söyleyelim, ben sessizce köpek tarzım VOSHOL’u koymak ve onu arkadaşı olarak Anya ile tanıştırmak istiyorum
https://i.postimg.cc/y8VtP3WN/1000009047.jpg
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 7370 Views
-
Last post by Laskovyts Deniska
-