Dior’un Günlüğü #15
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dior’un Günlüğü #15
Geçen ağustos ayında doğum günüm için Camilla ve ben İspanya’ya uçtuk. İkinci gün şehirde yürüyüşe çıktım. Dışarısı sıcaktı, bu yüzden hafif giyinmiştim, kıçımı düzgün bir şekilde kapatan kısa bir etek ve altından göğüs uçlarımın göründüğü ince bir üst vardı, bu yüzden arabaların beni gezdirmek için sık sık durması şaşırtıcı değildi. Bir süre sonra yakışıklı, genç bir İspanyol’un kullandığı bir Lexus yakınlarda durdu. Beni gezdirmeyi teklif etti. Ben reddetmedim. Oraya vardığında telefon numaramı istedi, otelimden 3 dakika uzakta yaşadığını ve bana yerel turistik yerleri göstermeye hazır olduğunu söyledi. Tabii hemen kabul ettim. Hemen Camilla’yı aradım ve olanları anlattım. Ertesi gün bizi almaya geldi. Aynı kısa, beyaz pantolonu giyiyorduk. O arabada oturup bacaklarımıza hayran hayran bakarken, arabaya doğru yürürken çantamı düşürdüm. Onu almak için eğiliyorum, kıçımıNeredeyse her şey açığa çıktı ve İspanyol’un gözlerine, amımın tomurcuğunu gizleyen bir dizi beyaz külot göründü. Bizi şehirde gezdirip kahve ikram ettikten sonra bizi villasına davet etti, arkadaşlarıyla takılmaya ve şarap içmeye. Elbette Camilla ve ben neredeyse aynı anda hemfikir olarak kafalarımızı salladık. Akşam bizi aldıktan sonra villasına gittik. Akşama kadar şarap içtik, neşeyle sohbet ettik, mangal yedik. Oldukça sarhoş bir kız arkadaş, yavaş müziği açtı ve dört erkeğin önünde striptiz yapmaya başladı. Sarhoş ve eğlenerek ellerimden tutup beni kendine doğru çekerek derinden öpmeye ve yavaş yavaş kıyafetlerimizi çıkarmaya başladık. Oğlanların uzun süre beklemeleri gerekmedi, herhangi bir başlangıç yapılmadan, kabaca ve tek kelime etmeden dizlerinin üzerine çöktüler. Yüzümde iki güçlü penis belirdi, tam yüzümün üzerinde asılı kaldı. Beni saçlarımdan yakaladılar ve ağzımdan sikmeye başladılar. "Grlk grlk grlk grlk" tüm villada yankılanmaya başladı. Oğlanların deliklerimizi kullanmaya dayanamadıkları belliydi, bu yüzden bizi yakınlarda duran büyük bir kanepeye attılar. Yumuşak bir bezin üzerine çöküp yüzümdeki tükürük izlerini, gözyaşlarını ve penis akıntısını silerek bacaklarımı açtım ve ellerimle kıçımı açtım. Başımı sola çevirdiğimde yanımda aynı şekilde kanser gibi duran Camilla’yı gördüm. Camilla’nın yüzü tükürükten ıslanmıştı, gözlerinin altından maskara akıyordu, bana baktı, dilini yanağımın üzerinde gezdirdi ve sonra beni sertçe öptü. Biz öpüşürken, birinin aletini ıslak amıma bastırdı, bir saniye sonra da aleti bana doğru çekti. Camilla ve ben aynı anda acıdan ve zevkten inliyorduk. Yüzüme bir gülümseme yayıldı, "Klaass, sonunda amım sert bir sikle doldu" diye düşündüm. Başımı çevirip doğrudan köpeğime bakarak amımı sopasının üzerine kendim itmeye başladım. Bütün gece, beş adam daire çizerek etrafımızda dolaştı, dar deliklerimizin tadını çıkardı, biz de onların sert cıvatalarının tadını çıkardık. Camilla’ya sarılarak uyandım. Yüzümüzde kurumuş maskara ve sperm varken bize bakmak korkutucuydu. Bütün delikler çok acıtıyor. Hep birlikte kahve içtik ve otele gittik. Otele giderken arka koltukta Camilla ve ben özenle ve çok özenle yarak emdik. Doğum günümü siklerin üzerine atlayarak böyle kutladım.
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 3):
- Pol66, Neşeli Roger, Seks tavuğu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 217 Views
-
Last post by Seks tavuğu