Penetrasyondan gelen duygularım
-
- Potansiyel seks nesnesi
Penetrasyondan gelen duygularım
Cinsel ilişki sırasında en hoş şey penetrasyondur. Elbette orgazm, sürtünme - bunlar doğal ve farklı şekillerde.
Fakat benim için penisin başı vajinanın heyecanlı ıslak dudaklarını elastik bir şekilde yaydığı için ilk girişten daha tatlı bir şey olamaz. Daha sonra vajinanın duvarları tarafından çevrelenerek daha da derine geçer. Yoğunluğu ve dolgunluğu, her damarı ve nabzı hissedebilirsiniz. Yavaşça! Sıcak, ıslak rahme öyle yavaş ve öyle tatlı bir şekilde giriyor ki.
Daha sonra penisin hareketleri geri dönüyor. Acı verici ve tatlı. Ve önce yavaş sürtünmeler başlar, sonra daha hızlı ve daha güçlü.
Fakat benim için penisin başı vajinanın heyecanlı ıslak dudaklarını elastik bir şekilde yaydığı için ilk girişten daha tatlı bir şey olamaz. Daha sonra vajinanın duvarları tarafından çevrelenerek daha da derine geçer. Yoğunluğu ve dolgunluğu, her damarı ve nabzı hissedebilirsiniz. Yavaşça! Sıcak, ıslak rahme öyle yavaş ve öyle tatlı bir şekilde giriyor ki.
Daha sonra penisin hareketleri geri dönüyor. Acı verici ve tatlı. Ve önce yavaş sürtünmeler başlar, sonra daha hızlı ve daha güçlü.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bir sonraki yazımı kopyalıyorum. Artık anonim değil. . Cinsel ilişkinin en keyifli yanı...
Ne kadar mecazi ve ne kadar tatlı! Harika romantik kız!Guest: ↑09 Nov 2019, 10:31 Bir sonraki yazımı kopyalıyorum. Artık anonim değil.
Cinsel ilişki sırasında en hoş şey penetrasyondur. Elbette orgazm, sürtünme - bunlar doğal ve farklı şekillerde.
Daha sonra penisin hareketleri geri dönüyor. Acı verici ve tatlı. Ve önce yavaş sürtünmeler başlıyor, sonra daha hızlı ve daha güçlü.

- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Sergey Arı, Mart
-
Re: Penetrasyondan kaynaklanan duygularım
Önemli olan rahatlamayı ve bu anların tadını çıkarmayı sevmesidir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Devamı nerede...?
- These users thanked the author Tanuşka for the post:
- Sibiryak89
-
-
Gizli arzuları hakkında konuşmak isteyen kızlar?89623259234
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
tatlım, keşke sana kıçımı sunabilseydim, bir fahişe gibi bana bağlanırdımGuest: ↑09 Nov 2019, 10:31 Cinsel ilişki sırasında en hoş şey penetrasyondur. Elbette orgazm, sürtünme - bunlar doğal ve farklı şekillerde.
Daha sonra penisin hareketleri geri dönüyor. Acı verici ve tatlı. Ve önce yavaş sürtüşmeler başlar, sonra daha hızlı ve daha güçlü.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Eşim artistik jimnastik yüksek lisansı, bazen şakalaşıyoruz, o kadar sıkıyor ki çıkarmak gerçekten imkansız ama dudaklarıyla sıkıyor ve bunu her sürtünmede yapıyor ve ben geldiğimde sıkıyor ve sıkıyor son damla.... Vızıltı baş döndürücü)))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Tolkala, Yurik, Sergey Arı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Benim de öyle bir tane vardı, her gün 10 km koşuyordum, sıkarsa koyamazsınız.
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 3):
- Sibiryak89, Sergey Arı, Mart
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 4255 Views
-
Last post by Seks tavuğu