Erkeklere soru. Kıçınıza giren ilk penis, hisleri hatırlayın.
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Erkeklere soru. Kıçına giren ilk penis, hisleri hatırla.
Erkeklere Soru. Kıçınıza giren ilk penis, bu hisleri, nasıl girdiğini, nasıl durduğunu hatırlıyorsunuz.
- These users thanked the author Alexb for the post (total 11):
- Martin, Alex yapardı, Beceri, Vartislav, hayalet, Karanlık, Borç almak, Üzgünüm, faik, 023$ arıyoruz, Winston
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 9 months
Cevap: Arkadaşlara bir soru. Kıçına giren ilk penis, hisleri hatırla.
15-16 yaşlarındayken kuzenimle sazlıkta oynuyordum. Birbirlerini teker teker sokmaya çalıştılar.
Başaramadım ama o biraz içeri girdi. O zamanlar pek neşe yoktu, sadece biraz acı vericiydi.
Şimdi elbette denemek isterim ama başarılı olma ihtimali düşük. Bazen eşimle oynuyorum.
Başaramadım ama o biraz içeri girdi. O zamanlar pek neşe yoktu, sadece biraz acı vericiydi.
Şimdi elbette denemek isterim ama başarılı olma ihtimali düşük. Bazen eşimle oynuyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 113
- Registered for: 2 years 11 months
İlk başta biraz acıyor ama alışınca çok güzel oluyor. Penis 15-16 cm’ydi ve kalın değildi, yani her şey yolunda gitti
- These users thanked the author Romalılar for the post (total 14):
- Sibiryak89, Guguk kuşu, Artanis82, Ve başsağlığı dileriz, Firavun faresi, margosha22, Seregyn, Esinti, Bravo61, IDVS03082008, Şehvetli orospu, abartı, Psvnl’ni, Mart
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
İlk andan itibaren özel bir anı yok. Dedikleri gibi, ilk lanet şey topaklıdır. Yerleştirme sırasında acı vericiydi ve rahatsızlık vericiydi. Anal mastürbasyon yapmayı denedim ama elinizle uyguladığınızda kendi vücudunuzun hislerine tepki veriyorsunuz. anal seks[ /url] aynı zamanda ilk defadır. Neyse ki, seksteki uzun bir aradan sonra içimdeki bir düzine hareket ortaya çıktı. Zamanla bunu tekrarlama arzusu hala ortaya çıktı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 2 years 9 months
Ve benim için ilk sefer güzeldi. Daha önce kız kardeşim hazırlamıştı, masaj tarağını bana sokmayı çok severdi ve bana biseksüel yaptı. Sonra arkadaşım ve ben anal yapmaya başladık. Ondan önce sadece otuzbir çekiyorduk ama kız kardeşimle yaptığım şakalardan sonra kendimi kaybettim. Arkadaşıma ilk oral seks yaptım ve o da beğendi. Bana zor anlar yaşatan ilk kişi oydu. Sonra beni çekti, sonuçta yaşayan penis tarak değil, çok daha hoş. Evet, biraz acıtıyor ama böyle bir acı hoştur, tabii eğer doğru hazırlanırsanız ve her şeyi dikkatli yaparsanız. Tabii ki hijyen.
- These users thanked the author VNK for the post (total 13):
- Alex yapardı, Zuf, Mart, Seregyn, Diana itaatsizlik etti, Alex_Tash, Sibiryak89, Viktor (git-git), Esinti, Rudi, abartı, kvlst, Psvnl’ni
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Bu hisler asla unutulmayacak, onlar çoğu, en unutulmaz. Nasıl girdi ve nasıl durdu, tüm bunlar sanki gerçekteymiş gibi çünkü ben kendim ilk kez binici pozisyonunda üzerine oturdu, bu başlangıç sürecini kendisi kontrol etti. Sik tam anlamıyla mükemmeldi ve en önemlisi uzun ömürlüydü 18x4.5, beni onunla nasıl becerdiğini kelimelere dökmek zor.
- These users thanked the author 12345 for the post (total 9):
- Romalılar, Şeytan, Mart, Ve başsağlığı dileriz, Esinti, IDVS03082008, Şehvetli orospu, Psvnl’ni, Stas99rus
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 10 months
Korkunç. Hatta hiçbir şeyin yolunda gitmeyeceğini düşündük. Kabul ettiğime pişman oldum. Sadece kendimi utandırdım. Sonra kafa içeri girdi ve biraz ileri geri gitmeye başladı. Orada ne kadar kalacağı da korkutucuydu. Ve henüz düşmesini istemedim. Ben de bundan korkuyordum. Genel olarak eğlenceli değildi.
- These users thanked the author sarsara for the post (total 4):
- Alex yapardı, Şeytan, Mart, Diana itaatsizlik etti
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Doğrusunu söylemek gerekirse 4. ve 5. sınıfta ne acı ne de zevk vardı, sadece penisi kıçına sokup bisiklete bindiler, kolaydı... Eh, ittiler, ilgiyi karşıladılar ve gittiler... ))) bizde böyleydi
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Mart, Bravo61, Esinti
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
Hamamda kuzenimi kıçından becerdim. 10 ila 13 yaş arası bir yerde. Onu becerdiğimde kendimi iyi hissettim ama o beni becerdiğinde hiç hoş değildi: ne acı verici ne de hoş. Heyecan verici olan şey onun meme uçlarımı çekiştirmesiydi!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 9):
- Sibiryak89, Mart, kaamaz, Viktor (git-git), abartı, Esinti, hayalet, Psvnl’ni, Gizli
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
İlk kez komşum beni sikti sonra ben 9 yaşındaydım ve o da 16 yaşındaydı. Anüsümü ve penisini vazelinle iyice sürdü ve yavaşça yerleştirdi... Acımadı, rahatsız ediciydi ve seksten sonra birkaç saat boyunca hoş olmayan hisler vardı . Bir hafta sonra beni tekrar ikna etti ve neredeyse her gün benimle sikişmeye başladı. Yani askere gidene kadar 2 yıl boyunca benimle yattı. Bu iki yıl boyunca hiçbir zevk alamadım. Bazen onu emmeyi teklif ediyordu ama ben reddettim, bunun düşüncesi bile benim için hoş değildi.
Daha sonra birçok kez seks yaptım ama ilk argazımı 25 yaşımda, penisli bir adam tarafından sikildiğimde yaşadım. büyük penis...
Daha sonra birçok kez seks yaptım ama ilk argazımı 25 yaşımda, penisli bir adam tarafından sikildiğimde yaşadım. büyük penis...
- These users thanked the author VadimBi for the post (total 11):
- Sibiryak89, Mart, Julikos, kaamaz, Viktor (git-git), Esinti, IDVS03082008, hayalet, seksforumu_, Psvnl’ni, Gizli
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 3 years 9 months
Acı çekmesi çok korkutucuydu. Eğer acı verirse duracağını söyledi. İçeri girmeyeceğini sanıyordum. Kocaman kafanın küçük deliğe baskı yaptığını hissettim ve üzerine baskı yapmaya başladım, kıçını sıktım. Direnecek gücüm kalmadığını anlayınca canımın acıdığını söyledim, durdu. Canımı acıttığı için bunu yapmamamı istedim, kızların buna nasıl katlandığını ve içeri bile girmediği için yalan söylediğimi söyledi.
30 dakika 56 saniye sonra gönderilir:
Bu onu kızdırdı, kaba davranmaya başladı, onu kırmak istemedim, bu yüzden Dediğini yaptım. Bacaklarımı çaprazlayıp sırtımı bükerek, ne istersen onu yap, asıl mesele onun yüzünü görmemem diye düşündüm. Penisi hissettim, çok baskı yapıyordu, içeri sokmadan kıçı sıktım, artık kıçı sıkacak gücüm yoktu, rahatladı, pislik yavaş yavaş genişledi, acı arttı, sanırım ve bu sadece başlangıç, aniden kafa tamamen gittiğinde rahatlama geldi. Buna inanmadım. Kafa içeri girdi, demek ki her şey içeri girecek dedi, korkarım dedim. Kasıklarını kalçalarıma bastırarak tam uzunlukta girdi
11 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Dondu ve "Nasıl?" dedi. Kıçımı sıktım ama küçülmedi, esnedi, hepsinin orada olduğuna inanmadığımı söyledim, orada ne olduğunu hissetmek için elimi içeri soktum. Kıçımdan parmaklarımı dolayamadığım bir penis fırlamıştı. Acımadı, rahatladım, yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı ve sonra sıçtığımı hissettim, kafa içeriden anüse yaslandı, içeri girdiği gibi aynı acıyla çıkar diye düşündüm
31 saniye sonra gönderildi:
Dondu ve şöyle dedi: nasıl sen misin? Kıçını sıktım ama küçülmedi, esnedi, hepsinin orada olduğuna inanmadığımı söyledim, orada ne olduğunu hissetmek için elimi içeri soktum. Kıçımdan parmaklarımı dolayamadığım bir penis fırlamıştı. Acımadı, rahatladım, yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı ve sonra sıçtığımı hissettim, kafa içeriden anüse yaslandı, içeri girdiği gibi aynı acıyla çıkar diye düşündüm
18 saniye sonra gönderildi:
Dondu ve şöyle dedi: nasıl sen misin? Kıçını sıktım ama küçülmedi, esnedi, hepsinin orada olduğuna inanmadığımı söyledim, orada ne olduğunu hissetmek için elimi içeri soktum. Kıçımdan parmaklarımı dolayamadığım bir penis fırlamıştı. Acımadı, rahatladım, yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı ve sonra sıçtığımı hissettim, kafa içeriden anüse dayandı, içeri girerken aynı acıyla çıkar diye düşündüm.
30 dakika 56 saniye sonra gönderilir:
Bu onu kızdırdı, kaba davranmaya başladı, onu kırmak istemedim, bu yüzden Dediğini yaptım. Bacaklarımı çaprazlayıp sırtımı bükerek, ne istersen onu yap, asıl mesele onun yüzünü görmemem diye düşündüm. Penisi hissettim, çok baskı yapıyordu, içeri sokmadan kıçı sıktım, artık kıçı sıkacak gücüm yoktu, rahatladı, pislik yavaş yavaş genişledi, acı arttı, sanırım ve bu sadece başlangıç, aniden kafa tamamen gittiğinde rahatlama geldi. Buna inanmadım. Kafa içeri girdi, demek ki her şey içeri girecek dedi, korkarım dedim. Kasıklarını kalçalarıma bastırarak tam uzunlukta girdi
11 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Dondu ve "Nasıl?" dedi. Kıçımı sıktım ama küçülmedi, esnedi, hepsinin orada olduğuna inanmadığımı söyledim, orada ne olduğunu hissetmek için elimi içeri soktum. Kıçımdan parmaklarımı dolayamadığım bir penis fırlamıştı. Acımadı, rahatladım, yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı ve sonra sıçtığımı hissettim, kafa içeriden anüse yaslandı, içeri girdiği gibi aynı acıyla çıkar diye düşündüm
31 saniye sonra gönderildi:
Dondu ve şöyle dedi: nasıl sen misin? Kıçını sıktım ama küçülmedi, esnedi, hepsinin orada olduğuna inanmadığımı söyledim, orada ne olduğunu hissetmek için elimi içeri soktum. Kıçımdan parmaklarımı dolayamadığım bir penis fırlamıştı. Acımadı, rahatladım, yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı ve sonra sıçtığımı hissettim, kafa içeriden anüse yaslandı, içeri girdiği gibi aynı acıyla çıkar diye düşündüm
18 saniye sonra gönderildi:
Dondu ve şöyle dedi: nasıl sen misin? Kıçını sıktım ama küçülmedi, esnedi, hepsinin orada olduğuna inanmadığımı söyledim, orada ne olduğunu hissetmek için elimi içeri soktum. Kıçımdan parmaklarımı dolayamadığım bir penis fırlamıştı. Acımadı, rahatladım, yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı ve sonra sıçtığımı hissettim, kafa içeriden anüse dayandı, içeri girerken aynı acıyla çıkar diye düşündüm.
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
Bir şekilde (VKontakte aracılığıyla) bir adamla anlaştık, böylece onun aletini emebildim. Ama sonunda yüzüme ve ağzıma geldikten sonra benden kıçımı değiştirmemi istedi. Genelde 20 dakika kadar oturduk, onu sertleştirmek için ağzımla çalıştım ve beni anüse itti. Genel olarak hoşuma gitmedi; beni tahrik etmedi ve çük emmenin aksine hiç vızıltı yoktu.
Onun siki uzun değildi ve benimki anüs yapay penis ile tasarlanmış olduğundan acıtmıyordu.
Onun siki uzun değildi ve benimki anüs yapay penis ile tasarlanmış olduğundan acıtmıyordu.
- These users thanked the author VitalyMeth for the post (total 6):
- Alex yapardı, yıldız benzeri, IDVS03082008, Esinti, Psvnl’ni, Mart
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 7 months
İlk kez Kıçımdan hiç hoşlanmadım, acıttığını söylemiyorum ama tatsızdı. Sonra denedim
- These users thanked the author Oleg69 for the post (total 6):
- Alex yapardı, Sibiryak89, Artanis82, Artem., Mart, Esinti
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Bir kere onun kıçına vurmuştum, hiç hoş değildi. Bu yüzden devam etmedik
- These users thanked the author anakogts899 for the post (total 2):
- Mart, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 3 years 1 month
İlk kez partnerim endişelendi ve sertleşemedi. Onu ellerimle, ağzımla ve kıçımla becerdim ama mümkün değil. Böylece kaçtılar. Hiç işe yaramadı. İkinci buluşmamızda ise ya içim hap doluydu ya da o kadar endişelenmiyordum ama şimdi sıra bendeydi. Sırtüstü pozisyonda küçük ve sıradan bir görünümü vardı. Ama kalktığımda hortum gibiydim. Kalın ve uzundu, elimi ona dolayamadım. Yatarken onu emmeye başladığımda her şey yolundaydı. Beni kasıklarıma bastırdı ve penis ağzımda büyümeye başladı; çenem kasılmaya başladı. Daha sonra beni sırtıma bindirip içeri girmeye başladı ama olmadı. Küçük kıçım onu içeri almıyordu. Birkaç denemeden sonra beni köpek stiline soktu, parmağıyla başladı, sonra sopasını sokmaya başladı ve başardı. Acı verici olduğunu söylemek yetersiz kalır. Ve çekiçleme başladı. Gözlerde karanlık vardı. Ama acı azaldı ve kafam yükselmeye başladı. Beni istediği gibi eğlendirdi. Ne zaman konum değiştirseler, onu çıkarıp tekrar yerine takıyordu. Acı tekrar geri geldi ve bir dakika sonra vızıltı duyuldu. Benim aşağılık bir orospu, bir fahişe olduğuma dair düşünceler vardı kafamda. Ama hoşuma gitti.
- These users thanked the author Sash4.dog for the post (total 6):
- Alex yapardı, Firavun faresi, Mart, Kuklacılık, Esinti, Stas99rus
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
ilk seferim güzeldi onu emip kıçıma sokmak istedim, güzeldi, arabada üstüne atladım
) tatlı ve hoştu
30 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Dürüst olmak gerekirse yine de berbatım bir sik, uzun zamandır ona dokunmadım ya da emmedim
)
23 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
İlk seks hoşuma gitti, üzerine oturdum, atladım, uçtum ve şaplakla ve prezervatifsiz geldim ve o bekaretimi kıçıma aldım

30 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Dürüst olmak gerekirse yine de berbatım bir sik, uzun zamandır ona dokunmadım ya da emmedim

23 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
İlk seks hoşuma gitti, üzerine oturdum, atladım, uçtum ve şaplakla ve prezervatifsiz geldim ve o bekaretimi kıçıma aldım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- These users thanked the author Gudgeon for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
Kıçımdaki ilk sik bir strapon. Pek hoş değildi, hatta biraz acı vericiydi. Ama ilk erkek üye hoştu ve bir ziyafetten sonra bir tanıdık yardıma geldiğinde ve ben bulaşıkları yıkarken beni rahatsız etmeye başladı ama direnmedim)
- These users thanked the author Kil_Viktor for the post (total 5):
- Sibiryak89, Esinti, IDVS03082008, Stas99rus, Mart
-
- Penetrasyon
Ve ikinci kez arabada köpek stili durmak benim için güzeldi ve adam iki kez elastik bandın içine girdi
- These users thanked the author Seregyn for the post (total 2):
- Alex yapardı, Esinti
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
Sikini denemedim ama arkadaşım beni vibratörle becerdi, dürüst olmak gerekirse pek de öyle değil
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Vibratör çok fazla, anüsümün yalanması hoşuma gidiyor
- These users thanked the author Çocuk for the post (total 3):
- Esinti, Gregory1181, Gami
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Gerçek bir sikle yapılan ilk analdan önce, oldukça uzun bir süre yapay penis kullandım, 6’ya 22. İlk kez büyülüydü, penisteki kayganlaştırıcı zemine kadar uzanıyordu. Daha fazlasını istiyorum ama partnerim yok.
- These users thanked the author Güzel anal x1000 for the post (total 4):
- Alex yapardı, Mart, Esinti, seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
İlk kezBelli belirsiz hatırlıyorum. Ama acımadığını ve yazmak istediğimi hissettiğimi hatırlıyorum. Pasif bir roldeki ilk anal deneyimimden hatırladığım her şey.
- These users thanked the author Harsiziler for the post (total 4):
- Alex yapardı, Sibiryak89, Esinti, Mart
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Hayatta değil. Oldu ama bir kızla denedim. Sınıf
- These users thanked the author Bulmaca for the post (total 2):
- Esinti, Gregory1181
-
- Nirvana’dayım
Denemek istiyorum, çok okudum, buna değer mi, yoksa eskisi gibi mi olmalı?))) ==
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Artanis82, Mart, Martin
-
- Penetrasyon
Kıçımda harika bir ilk penisim vardı ve ne kalın ne de büyük, sadece emdim ve sonra lastik bantlar olmadan üzerine oturdum, uğursuzluk getirmek güzeldi, uğursuzluk getirmek istemedim, kıçıma girdi ve ağzıma geldi, yaklaşık 30 dakika sonra ağzıma geldi, nasıl da aşağı indi ve tatlı bir şekilde emmeye başladı
)

-
- Nirvana’dayım
Burada oturuyorum, sarhoşum, şişman değilim ama dürüst olmak gerekirse, penisi küçük olan herkes onu dışarı çıkarır)))))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 4):
- Alex yapardı, Mart, İskoç, Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 6 months
Pek çok insan emmeyi sever diye sordum. Ben denedim, kıçım ağrıyor ama eşimin boşalması bile hoşuma gidiyor. İlk seferinde iyi bir iş çıkardığını düşünmüştüm. Hayır, bir saat sonra da aynısı oldu.
- These users thanked the author Bir korsan for the post (total 4):
- Alex yapardı, Mart, Esinti, kaamaz
-
- Nirvana’dayım
I fikrimi değiştirdim, sarhoş oldumSibiryak89: ↑05 Oct 2022, 04:18 Burada oturuyorum, sarhoşum, şişman değilim ama açıkçası penisi küçük olan herkes onu dışarı çıkarır))))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- abartı
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Kardeşimle birlikte, artık biseksüelim, onunla seksi her zaman sevdim, şimdi bunu bıraktı ve 3 yıldır anal seksten uzak kaldı. Ve doğrudan bana gelmesini o kadar çok sevdim ki.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
duygu harikaydı. ama dürüst olmak gerekirse acı verici olduğunu hatırlamıyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 2 years 11 months
İlk kez 13 yaşımdayken ilk sikim kıçıma sıkıştı. Adamın penisi uzun değil, kalındı. Acıdı ama çıkarmadı ve uzun süre boşalamadı ve her seferinde hızlandı. Beni sıkıca tuttu ve aletinden kurtulmama izin vermedi. Böylece kıçımı kanayana kadar ezdi, sonra beni bıraktı, ayağa kalktığımı ve bacaklarımdan aşağı kan damlalarıyla sperm aktığını hatırlıyorum. Kıçımın iyileşeceğini söyledi ve eve gittim.
- These users thanked the author Dima345 for the post (total 4):
- Mart, Sibiryak89, Mezar, hayalet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
Eğer erojen bölgeler yoksa, insanlar elleri olmadan anal seksten nasıl oluyor?! ))
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Bir soruyu cevaplamak için bir soru mu? Peki nasıl ve neyden boşalıyorlar?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
harika bir duygu, penis küçüktü, acı yoktu. Özellikle kıçımı kucaklaması, okşaması, sikmesi ve beni sikmekten ne kadar hoşlandığını söylemesi hoşuma gitti. ve benden çok daha gençti. O zamanlar 22 yaşındaydım. Ondan önce çocukken kuzenlerimizle oynardık, birbirimizi emerdik, kendimizi ovuştururduk. ama penis bana ancak 22 yaşında girdi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Acıyor) Bluesystem aracılığıyla bir adamla karşılıklı oral seks gibi bir şeyle temasa geçtim. İnşaat malzemeleri deposundaki işine geldim. Orada bekçi olarak çalışıyor.
Oldukça sosyal bir kişi olduğu ortaya çıktı, bu da durumu yatıştırmaya yardımcı oldu. Bu, BS aracılığıyla benim ikinci buluşmamdı ve prensip olarak hayatımda bir erkeğe verdiğim ikinci oral seksti.
Cortana’ya gittim ve o, O’nu yakaladı. Tam olarak 19 santimetre ve çok kalın. Belki rekor sahibi olmayabilir ama yakından bakıldığında çok büyük görünüyordu. Ayrıca ağzımda da alışılmadık bir şey vardı, özellikle de ileri doğru bastırıp boğazıma itmesi. Tamam, başardım. Bu sırada kıçından denemek isteyip istemediğimi sordu. Ben istedim, hatta buna hazırlandım. Dışarı çıkmadan önce kendini yıkadı, yağladı vs. Elastik olmamasından biraz endişelendim ama duş jeli kokması güven vericiydi, yani temiz bir adamdı.
Sırtım ona dönük olarak durdum ve eğildim. Başlamaya başladı ve ben biraz korktum. Gerçekten acıttı. Dildak ve tıkaçlarla uğraşmama rağmen görünüşe göre yeterli yağlama yoktu. Hayır, acele etmeyelim diyorum. Onu biraz daha emdim, penisini cömertçe tükürükle yağladım ve tekrar denedik. Daha kolay geçti ama yine de biraz acıttı. Ancak arkadaşı prostatıma yaslandığı anda tüm hoş olmayan hisler arka planda kayboldu. Çok ilginç bir duyguydu. Yapay peniste bu olmadı çünkü asla abartmadım. Ve burada büyük bir baskı ve güçle.
Birkaç sürtüşme yaptı ve bundan gerçekten hoşlandığımı fark ettim. Bu çok uzun sürmedi, yaklaşık bir dakika kadar sürdü. Şimdi boşalacağım, ağzına al diyor. Neyse işi bitirdim. Tadı güzel olmadığı için yutmadım ve kişiyi de tanımıyordum.
Sonra birbirimizi tekrar gördük ama o elastik bant almadı ve ben de onsuz kalmak istemedim. Onu bir kez daha emdim ve yollarımızı ayırdık.
Oldukça sosyal bir kişi olduğu ortaya çıktı, bu da durumu yatıştırmaya yardımcı oldu. Bu, BS aracılığıyla benim ikinci buluşmamdı ve prensip olarak hayatımda bir erkeğe verdiğim ikinci oral seksti.
Cortana’ya gittim ve o, O’nu yakaladı. Tam olarak 19 santimetre ve çok kalın. Belki rekor sahibi olmayabilir ama yakından bakıldığında çok büyük görünüyordu. Ayrıca ağzımda da alışılmadık bir şey vardı, özellikle de ileri doğru bastırıp boğazıma itmesi. Tamam, başardım. Bu sırada kıçından denemek isteyip istemediğimi sordu. Ben istedim, hatta buna hazırlandım. Dışarı çıkmadan önce kendini yıkadı, yağladı vs. Elastik olmamasından biraz endişelendim ama duş jeli kokması güven vericiydi, yani temiz bir adamdı.
Sırtım ona dönük olarak durdum ve eğildim. Başlamaya başladı ve ben biraz korktum. Gerçekten acıttı. Dildak ve tıkaçlarla uğraşmama rağmen görünüşe göre yeterli yağlama yoktu. Hayır, acele etmeyelim diyorum. Onu biraz daha emdim, penisini cömertçe tükürükle yağladım ve tekrar denedik. Daha kolay geçti ama yine de biraz acıttı. Ancak arkadaşı prostatıma yaslandığı anda tüm hoş olmayan hisler arka planda kayboldu. Çok ilginç bir duyguydu. Yapay peniste bu olmadı çünkü asla abartmadım. Ve burada büyük bir baskı ve güçle.
Birkaç sürtüşme yaptı ve bundan gerçekten hoşlandığımı fark ettim. Bu çok uzun sürmedi, yaklaşık bir dakika kadar sürdü. Şimdi boşalacağım, ağzına al diyor. Neyse işi bitirdim. Tadı güzel olmadığı için yutmadım ve kişiyi de tanımıyordum.
Sonra birbirimizi tekrar gördük ama o elastik bant almadı ve ben de onsuz kalmak istemedim. Onu bir kez daha emdim ve yollarımızı ayırdık.
- These users thanked the author Kadın for the post (total 3):
- Kuklacılık, Mart, Çikva
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Yutmak istemedim, yabancı yine de jel kokusundan dolayı yabancının kıçına yumruk attı)))
- These users thanked the author Danylamaster for the post (total 3):
- İskoç, Esinti, Devam etmek
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies
- 2262 Views
-
Last post by Vova