Beyler, kıçınıza parmak sokmayı sever misiniz?
-
Автор темыKaterina90
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Beyler, kıçınıza parmak sokmayı sever misiniz?
Beyler söyleyin bana partneriniz poponuzu parmağıyla mı yoksa diliyle mi okşuyor? Hoşuna gitti mi? Henüz denemediyseniz denemek ister misiniz?
Örneğin ben bunu hiç yapmadım. Adamlarım sormadı ama ben bir şekilde utandım.
- These users thanked the author Katerina90 for the post (total 32):
- Büyüleyici, Cidden, Denis881, Fargal94, İlk Rus, Sanya., mihuil678, gans89, Sibiryak89, Sapık, Ateev, Artemka022, Diana itaatsizlik etti, Sergey.v, masrafçı, Julikos, alexandr.nevaino, Bay x, Andrey1991, Süleyman, INVAR, Fransız, Din 1093863729, Andrey ben, İlya İvanov and 7 more users
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 3 years 7 months
Re: Arkadaşlar kıçınıza parmak sokmayı sever misiniz?
Parmağıyla okşar. Sık sık değil ama ara sıra oluyor. Gerçekten hoşuma gitti! O biliyor, bu yüzden sormaya bile gerek yok.
Bir erkeğin böyle bir şeyi sorması çok zordur. Yani seks sırasında o yönde bir hareket yapabilirsiniz, testislerden, anüsün kendisinden gelen bölgeye vurabilirsiniz, ancak girmeyin. Daha sonra tepkiye göre devam edip etmeyeceği belli olacak.
Bir erkeğin böyle bir şeyi sorması çok zordur. Yani seks sırasında o yönde bir hareket yapabilirsiniz, testislerden, anüsün kendisinden gelen bölgeye vurabilirsiniz, ancak girmeyin. Daha sonra tepkiye göre devam edip etmeyeceği belli olacak.
- These users thanked the author dbhnefk for the post (total 8):
- Katerina90, Cidden, puhhht76, Sadece tatlı bir çocuk, Sergey.v, Onizm, marypen, İskender70
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 341
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Kıçının parmaklarla okşanması gerçekten hoşuma gidiyor, çok heyecan verici

- These users thanked the author vl123kl for the post (total 7):
- Katerina90, Büyük oğlan, puhhht76, Sergo_77, Sergey.v, marypen, abartı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 4 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eşim ve ben birbirimize oral seks yapmayı gerçekten seviyoruz. Neredeyse her seks sırasında anüsü okşamaya başvururuz ve her ikisi de kafayı bulurbundan! Ayda bir, hatta daha az bir kez, kıçıma parmağını sokmasına izin veriyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 3 years
O halde yapın. Birisi bundan hoşlanmazsa bunu söyler. Herhangi bir kusur olmayacağını düşünüyorum.
Ben de sormadım ve ilk başta utangaçtım ama sonra anladım Tadı çok hoşuma gidiyor
O halde yapın. Birisi bundan hoşlanmazsa bunu söyler. Herhangi bir kusur olmayacağını düşünüyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 3 years 1 month
Prensip olarak mümkündür. Herhangi bir özel his uyandırmıyor, ancak bir kız bunu yaparsa, diğer deneylere hazır demektir ve bu iyi bir şeydir. :)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
Hem parmağımla hem dilimle hoşuma gidiyor. Ben de Onu çok seviyorum okşa.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
- dbhnefk, mihuil678, üniversite
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Bir kadının yatakta kendi inisiyatifiyle yaptığı her şey kuleyi yıkmaktır. Dille okşadılar ve ben saatlerce eşimi yalamaya hazırım)))) Parmaklara gelince (yumruklama), kaç kez denesem de özel bir vızıltı yok. Bir erkek üyeden duygular tamamen farklıdır. Bu heyecan tamamen psikolojiktir, çünkü bunu size yapan kişinin karınız olması, başka bir yasağı ihlal etmesidir.
- These users thanked the author Babaska for the post (total 4):
- Fargal94, Onizm, vlasm, üniversite
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
dilini tercih ederim)
- These users thanked the author Mordhau for the post (total 2):
- Alex yapardı, seksforumu_
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 3 years 2 months
Erkek eşcinsel anal seksinin temeli budur. Dil anüsteki sinir uçlarına dokunur. Ve derin penetrasyon - parmakla veya penisle - uçları korur ve en önemlisi prostata baskı yapar ki bu inanılmaz derecede hoştur. Prostat masajında ustalaşmış bir kadın birden fazla şairin hayali haline gelecektir. Kadınlar da bunu parmaklarıyla masaj yaparken çok heyecanlanıyorlar. Ama bu sadece kıçına parmağını sokmak değil. Orada birkaç nüans daha var.
- These users thanked the author Vartislav for the post (total 4):
- Sergo_77, Fargal94, Fan, IDVS03082008
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
Benimki bunu diliyle yapıyor ve parmaklarını benim beğenime sokuyor.
- These users thanked the author Benzmaster for the post (total 2):
- Fargal94, IDVS03082008
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 9 months
Transi bana parmağıyla prostat masajı yaptı, - sensations böyle bir orgazmdan biraz farklıdır.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
- Registered for: 3 years 3 months
İlk başta bunu istedim ama eşime sormaya utandım ve bir gün o da kendisi oldu. diliyle okşamaya başladı, bu gerçekten uzayı seviyorum. Bazen oral seks sırasında kıçıma parmağını sokuyor, harika hissettiriyor, hemen boşalmaya hazır oluyorum. Genel olarak oral seks en sevdiğimiz seks türlerinden biridir.Katerina90: ↑24 Jun 2022, 19:49 Çocuklar, söyleyin bana, partneriniz kıçınızı parmağıyla mı yoksa diliyle mi okşuyor? Hoşuna gitti mi? Henüz denemediyseniz denemek ister misiniz?
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 3 years 11 months
Konuyla ilgili sakallı şaka. Oral seks sevenler beni bağışlasın...
- Vasily Ivanovich, nüans nedir?
- Petka! Pantolonunu çıkar!
Petka pantolonunu çıkardı ve Vasily Ivanovich ona zor anlar yaşatacak!
- Ah, ah, Vasily Ivanovich, ne yapıyorsun?!
- İzin ver açıklayayım Petka. Burada benim kıçımda bir sik var ve senin kıçında bir sik var. Ama bir NUANS var.
- Vasily Ivanovich, nüans nedir?
- Petka! Pantolonunu çıkar!
Petka pantolonunu çıkardı ve Vasily Ivanovich ona zor anlar yaşatacak!
- Ah, ah, Vasily Ivanovich, ne yapıyorsun?!
- İzin ver açıklayayım Petka. Burada benim kıçımda bir sik var ve senin kıçında bir sik var. Ama bir NUANS var.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 208
Katerina90 ve siz de banyonuzu durulamak istiyorsunuz adamın anüsünü mü yoksa erkeği oyalayıp bir erkek rolüne mi bürünmek??
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
Eşim ve ben uzun zamandır parmak, dil ve kayışla pratik yapıyoruz - sevdiğimiz kadın herkesi harika hissettiriyor

- These users thanked the author Andrey57115 for the post (total 4):
- Andrewv, Fargal94, Günter, Gami
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
Tamamen katılıyorum! Herhangi bir eşcinsel eğilim hissetmiyorum ama eşimle birlikte olmak harika!
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 10 months
Birkaç kez oldu. İlk kez sadece etrafı okşadım ve çok fazla dille değil, küçük bir parmakla içeri girdim. İkinci seferde, daha sonra öğrendiğime göre, hem dil hem de parmaklarla üç parmak girdi. Ve hepsi bu, hoşuna gitmiş gibi görünse de artık bunu yapmak istemiyor. Belki birisi bir şey söylemiştir :özür dilerim:. Kendime sordum, o utangaç. Genel olarak, kızın inisiyatifi kendisinin alması, diliyle ve/veya parmağıyla anüsün etrafında hafifçe oynaması daha iyidir, çünkü çoğu erkek bunun eşcinsel olduğunu vb. düşünür ve bunu yapmaya cesaret edemez. Ve elbette her şey temiz ve pürüzsüz olmalı, her ne kadar bu kazanılmış bir tat olmasa da
- These users thanked the author Bugün for the post (total 2):
- Onizm, seksforumu_
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 3 years 7 months
Bir erkeğin, birlikte olduğu bir kadınla yaptığı her şey, homo temelinde algılanan şey de olamaz. Eğer eşim 69 pozisyonunda kıçımı yalıyorsa ve ben de onun amını yalıyorsam bunun hiçbir temeli yoktur. Ben de onun kıçını yalıyorum ve parmağını kıçıma soktuğunda çok heyecanlanıyor, parmağın bana heyecan verdiğini söylemeyeceğim ama karımın bunu yapması ahlaki açıdan heyecan verici ama onu heyecanlandırıyor ve ilk bazen sadece duyguları seğiriyordu))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
Bu lezzeti bana ilk kez veren kişi komşum Lida. Benden çok daha yaşlı ve ben seksin temellerini yeni öğrenmeye başlıyordum. Her nasılsa, o ve ben zaten bir kez seks yaptıktan ve uzanıp dinlenirken, yan yattı ve eliyle penisimi tuttu ve okşamaya başladı. Sonra göğsümü, sonra karnımı ve bacaklarımın arasını okşamaya başladı. Bacaklarımı açmamı istedi ve kıçımı okşamaya başladı. Parmağıyla deliğe dokunup hafifçe bastırdı. Parmağını bacaklarının arasına ıslattı ve oraya tekrar dokunmaya başladı. Artık parmağı kolaylıkla anüs boyunca kayıyordu. Benim için hoş ve sıradışıydı. Parmağını tekrar ıslattı ve tekrar okşamaya başladı. Rahatladım ve eğlendim. Güzeldi, sikim ayağa kalkmaya başladı ve gözlerimi kapattım ve şimdiye kadar bilmediğim okşamalara maruz kaldım. Bir noktada Lida’nın parmağını kıçıma soktuğunu hissettim. İçime yalnızca bir falanks soktu ama bana öyle geliyordu ki, tamamını içime sokmuştu. Hareket ettim ve şöyle dedi:
- Hareketsiz yatın ve rahatlayın.
Göğsümü, boynumu öpmeye başladı ve göbeğime kadar indi. Aynı zamanda parmağını kıçıma doğru büktü ve azar azar sokmaya devam etti. Penisim zaten tamamen dikleşmişti. Sanki kaka yapmak istiyormuşum gibi kıçımda bir rahatsızlık hissettim. Ve aynı zamanda güzeldi. Sikini ağzına aldı ve parmağını kıçında hareket ettirmeye başladı. Penisimin daha da sıkıldığını hissettim. Kendimi çok iyi ve aynı zamanda bir şekilde sıradışı hissettim. Zevk büyük bir hızla geldi ve bir noktada onu Lida’nın ağzına vermeye başladım.
Ve o anda parmağının kıçıma girdiğini hissettim. Karşı koyacak gücüm yoktu ve orta parmağı tamamen kıçıma girdi. Yeni duygular beni şaşkına çevirdi. Ve yüksek sesle inledim. Lida ağzını ağzıyla kapattı ve beni öptü. Birkaç dakika orada öylece yattık ve Lida beni öpmeyi bırakmadan parmağını kıçımdan çekti. Burnumdan dışkı kokusu aldım ama benim için hoş bir kokuydu.
Katerina90: ↑24 Jun 2022, 19:49 Çocuklar, söyleyin bana, partneriniz kıçınızı parmağıyla mı yoksa diliyle mi okşuyor?
Bu lezzeti bana ilk kez veren kişi komşum Lida. Benden çok daha yaşlı ve ben seksin temellerini yeni öğrenmeye başlıyordum. Her nasılsa, o ve ben zaten bir kez seks yaptıktan ve uzanıp dinlenirken, yan yattı ve eliyle penisimi tuttu ve okşamaya başladı. Sonra göğsümü, sonra karnımı ve bacaklarımın arasını okşamaya başladı. Bacaklarımı açmamı istedi ve kıçımı okşamaya başladı. Parmağıyla deliğe dokunup hafifçe bastırdı. Parmağını bacaklarının arasına ıslattı ve oraya tekrar dokunmaya başladı. Artık parmağı kolaylıkla anüs boyunca kayıyordu. Benim için hoş ve sıradışıydı. Parmağını tekrar ıslattı ve tekrar okşamaya başladı. Rahatladım ve eğlendim. Güzeldi, sikim ayağa kalkmaya başladı ve gözlerimi kapattım ve şimdiye kadar bilmediğim okşamalara maruz kaldım. Bir noktada Lida’nın parmağını kıçıma soktuğunu hissettim. İçime yalnızca bir falanks soktu ama bana öyle geliyordu ki, tamamını içime sokmuştu. Hareket ettim ve şöyle dedi:
- Hareketsiz yatın ve rahatlayın.
Göğsümü, boynumu öpmeye başladı ve göbeğime kadar indi. Aynı zamanda parmağını kıçıma doğru büktü ve azar azar sokmaya devam etti. Penisim zaten tamamen dikleşmişti. Sanki kaka yapmak istiyormuşum gibi kıçımda bir rahatsızlık hissettim. Ve aynı zamanda güzeldi. Sikini ağzına aldı ve parmağını kıçında hareket ettirmeye başladı. Penisimin daha da sıkıldığını hissettim. Kendimi çok iyi ve aynı zamanda bir şekilde sıradışı hissettim. Zevk büyük bir hızla geldi ve bir noktada onu Lida’nın ağzına vermeye başladım.
Ve o anda parmağının kıçıma girdiğini hissettim. Karşı koyacak gücüm yoktu ve orta parmağı tamamen kıçıma girdi. Yeni duygular beni şaşkına çevirdi. Ve yüksek sesle inledim. Lida ağzını ağzıyla kapattı ve beni öptü. Birkaç dakika orada öylece yattık ve Lida beni öpmeyi bırakmadan parmağını kıçımdan çekti. Burnumdan dışkı kokusu aldım ama benim için hoş bir kokuydu.
Last edited by Büyük oğlan on 11 Jul 2022, 21:05, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post (total 3):
- Fargal94, Günter, Gami
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 3 years 8 months
Kızlardan biri ve ben yavaş yavaş diliyle anüsümü okşama noktasına geldik. Oral seks sırasında dil ile testislerin okşanması vardı. Bir zamanlar daha düşüktü ve Yayoi bunun çok güzel olduğunu söyledi. Her oral sekste testislerin altını okşamaya başladı. Ve bir keresinde anüsün üzerine hafifçe tırmandı. Hoşuma gitti. O da, özellikle daha sonraki zamanlarda ona şöyle dediğimde: kıçımı yala, kaltak. Bu sıklıkla bu şekilde uygulandı. İşten eve geldim, yatağa oturdum, emdi, sonra bu sırada sırt üstü yattım, aşağı indi ve anüse ulaştı. Sonunda yaladı ve ben de yala beni, seni pis sürtük dedim. İşte böyle bitti. Ve ancak o zaman yemeğe gittik. Güzel zamanlar oldu. Bu tam olarak pek çok kişi arasında sadece onunla başıma gelen şeydi. Genel olarak, başka bir taneyle birlikte anilingus her iki yönde.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Parmakla başladık. Artık avuç içi (4 parmak) veya askılı. Gerçekten hoşuma gitti.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
Hoşuma gitmedi)) ne anik, ne parmak, ne de penis, kafam iyiyken ve bir transeksüeli çıkardığımda, o benim savunmasızlığımdan yararlandı ve kıçıma tokat attı, sonra bunun olduğunu fark ettim benim değil ve kimsenin kıçıma yaklaşmasına izin vermem))
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
Bir kereden fazla denedim, bana oral seks yapıp parmaklarıyla kıçımı okşadıklarında orgazm iki kat daha parlaktı, en azından sağlığa iyi geliyordu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
- Registered for: 3 years 6 months
Elbette hoşuma gitti! Nasıl hoşlanmazsın? :göz kırp:
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Bunu daha önce hiç yapmadım ama denemek isterim
-
- Total posts: 15
Bir eşin oral seks yapması ve kıçına parmak sokması muhteşem bir şey.
- These users thanked the author Ivan.kuprunov for the post (total 2):
- Fan, Fargal94
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Olgun oldukları sürece her şeyi severler. Ve bir parmak, bir salatalık ve bir kayış…. Konuyu ve yorumları okumadım ama zaten %99’u deneyen herkes olmadan yapamayacak
- These users thanked the author Tanrıça for the post (total 2):
- uykuya dalıyoruz, seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
-
- Orgazm!
- Total posts: 523
Emerken, eğer sakıncası yoksa parmağımı bir adamın kıçına sokarım
- These users thanked the author pipipisa for the post (total 9):
- Artem.Maxsimov, Fargal94, Fan, İlk Rus, xxccxx, Mihaaaa 4, Dragin, Aleksand İvanov, Vitaly.novichok
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Eşim ve ben ilk başta bunu denemedik. Ama sonra yurt dışında yalnız yaşarken bir kız oral seks sırasında parmağını içeri sokmaya başladı. Beni çok tahrik etti. Daha sonra başka bir yerde başka bir kızdan parmağı içeride olacak şekilde çalışmasını istedi. Eşim yanıma geldiğinde tesadüfen parmağını içeri soktum ve bunu pornoda gördüğümü söyledim. Karısı ihanetle ilgili her şeyi anladı ama göstermedi. Artık periyodik olarak antrenman yapıyoruz. Zevk harika.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Ruh halinize göre değişir. Bazen bir parmak bile hoş olmaz. Ve bazen daha büyük bir şey yapabilirsin!
-
- Total posts: 13
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
Eşimle pratik yaptım, hoşuma gitti, o da öyle)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 636 Views
-
Last post by Alex yapardı
-
- 17 Replies