Sadece bir hikaye

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Sadece bir hikaye

Unread post by helikopter9 »

Bu, 2000’li yılların sonunda Akdeniz kıyılarında oldu. O zamanlar 25 yaşındaydım ve yazın ailemle birlikte denize gidiyordum. Babamla birlikte uçtuğumuz ve annemin üç gün sonra gelmesi gerektiği ortaya çıktı. Sahilden uzakta bizi bekleyen küçük bir ev vardı, o yüzden araba kiraladık.
Ertesi sabah babamla birlikte plaja gittik ve öğle yemeği vaktinde eve gitmek için hazırlanmaya başladık; hava dayanılmaz derecede sıcak olmaya başlamıştı. Buranın popüler olmadığını, neredeyse bir köy olduğunu, ancak plajın donanımlı olduğunu belirtmek gerekir. O sabah toplamda muhtemelen en fazla 4-5 kişi güneşleniyordu. Otoparka geldiğimizde babam tuvalete gitti, ben de sahile inen peronda onu beklemeye devam ettim. Etrafta kimse yoktu ve birdenbire bir yerden, görünüşe göre kendisi de plajdan merdivenleri çıkmış, 33-35 yaşlarında, mayolu, güneş gözlüklü, çok iri göğüslü bir kadın yanıma geldi. Omzuna astığı bir havluyla bir plaj çantası vardı ve kalçalarına yarı saydam bir pelerin sarılmıştı. Görünüşe göre Rusça konuşmayı duymuş ve bir araç istemeye karar vermiş. Aynı zamanda bir Rus turist.
Babam döndü ve üçümüz arabaya bindik. Arabayla 20 dakika sürüyordu ve yolun yarısı boyunca herkes sessizdi. Sonra baba şöyle dedi: "Akşam yemeği için eve gidiyoruz. Sen de bizimle gelmek ister misin?" Biraz gerildim ama arkamda oturan kadın cevapladığında şaşkınlığım daha da arttı: "Tamam. Hadi gidelim." ."
Eve geldiğimizde kadının kalçasındaki pelerinin yukarıya doğru çıktığını ve artık koltuk altı hizasında bağlandığını, yani göğüslerini örttüğünü fark ettim. Evde klima açıktı ve hava serindi. Bu arada dışarıdaki sıcaklık da artıyordu. Hafif bir öğle yemeği yedik ve misafirimizi birkaç saatliğine sıcağın geçmesini beklemeye davet ettik. Duş almak istedi.
Duştan çıktığında babam ve ben kanepede oturup televizyon izliyorduk. Yanıma geldi ve sordu: "Ne istiyorsun? Birlikte mi, yoksa ayrı ayrı mı, eğer utangaçsan?" Şaşkın bakışlarımız karşısında tek hareketle pelerinini çıkardı ve çıplak göğüslerini gördük. Daha önce hiç bu kadar büyüklerini görmemiştim. Birlikte olmaya karar verdik. Çok iyi servis edildi. Sonra gitti. Onu bir daha hiç görmedik.
These users thanked the author helikopter9 for the post (total 5):
Sibiryak89, Kuzey, Fargal94, Vik.ruba80, Endişeli
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565
Registered for: 3 years 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Sadece bir hikaye

Unread post by Denach »

Diyelim ki, bir çeşit saçmalık geldi ve ortaya çıktı. bir çeşit sahte))))
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Sibiryak89 »

Aferin baba, ama her şeyi mahvedebilirdi))))
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
helikopter9, Vik.ruba80
Автор темы
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!

Sibiryak89: 06 Apr 2022, 15:40 Babam harika ama her şeyi berbat edebilirdi))))
Orası kesin. Ben de şaşırdım, bir aile babasına benziyor. Ben de o zaman evliydim.
These users thanked the author helikopter9 for the post:
Sibiryak89
DorovAL
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by DorovAL »

Den725: 06 Apr 2022, 15:38 Eh, bir çeşit saçmalık geldi ve ortaya çıktı, ikisi de diyelim. bir tür sahte))))
Haydi, burası bir tatil yeri, orada pek çok gerçek dışı şey oluyor. Cinsiyet hakkında hiçbir ayrıntının olmaması çok yazık :unknown:
Maaş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96

Unread post by Maaş »

ilginç bir hikayeye benziyor ama babamla durum böyle... ve böyle bir forumdaki bir hikaye için detaylar yeterli değil :)
DorovAL
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by DorovAL »

Karama: 06 Apr 2022, 17:11 İlginç bir hikayeye benziyor ama babam için durum böyle.... ve böyle bir forumda bir hikaye için ayrıntılar yeterli değil
Herkesin ahlaki ilkeleri belki de onlara göre bir şey değildi..... Doğru değil ama ayrıntılara katılıyorum, yeterli değil
These users thanked the author DorovAL for the post:
Maaş
Автор темы
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!

Beyler, detayları yazmadım çünkü onu parlak ve güzel hale getirecek yeterli yazma becerisine sahip olduğumu düşünmüyorum. Ve hafıza zamanla silindi. Genel olarak, aynı kanepede her şey yaklaşık bir saat sürdü - zaman kavramını kaybettim. Babam ve ben soyunmaya başladık, siklerimiz çoktan dışarı çıkmıştı. Hanım önce kanepeye uzanmış olan babasının penisini okşamaya başladı. Baktım ve bazen göğüslerine dokundum, pek de sert olmayan kıçına. Sonra sıra bana geldi; sikimi yaladı. Tekrar dört ayak üzerine çöktü ve babasını emmeye devam etti, ben de onun arkasında konumlandım. Bu ritimde eliyle klitorisini okşadı ve geldi. Sonra sırt üstü yattı ve sırayla onu becerdik. Sonunda ben onun karnına, babam da onun göğsünün yanına geldim. Bunun gibi bir şey. Daha sonra kendini yıkamak için duşa gitti.
These users thanked the author helikopter9 for the post (total 5):
Maaş, Sibiryak89, Fargal94, Vik.ruba80, Endişeli
Maaş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96

Unread post by Maaş »

helicopt9: 06 Apr 2022, 17:38 Beyler, ayrıntıları yazmadım çünkü parlak ve güzel görünmesi için yeterli yazma becerisine sahip olduğumu düşünmüyorum.
Peki, en azından forumun geçmişi şöyle: :)
Автор темы
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!

Burada küçük bir detay eklemeyi unuttum. Daha sonra onu sahilde gördüğümü hatırladım ama bir şekilde kısaca. Genelde koltuk altlarından bağlı bir pelerinle yürüyordu ve binmek istemek için yaklaştığında pelerin zaten kalçalarındaydı. Bunun bir tesadüf olmadığını düşünüyorum)
These users thanked the author helikopter9 for the post (total 2):
Sibiryak89, Endişeli
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

helicopt9: 06 Apr 2022, 14:43 helicopt9 » Bugün, 14:43
Bu olay 2000’li yılların sonunda Akdeniz kıyılarında yaşandı. O zamanlar 25 yaşındaydım ve yazın ailemle birlikte denize gidiyordum. Görünüşe göre
Kahretsin, seni gerçekten kıskanıyorum... Ve zaten 25 yaşındayım ve Akdeniz’e bile gitmedim Henüz deniz.. Hiç yurtdışına seyahat etmedim ((( .
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Endişeli
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565

Unread post by Denach »

Natali_Natali: 06 Apr 2022, 18:15 Kahretsin, seni çok kıskanıyorum... Ve zaten 25 yaşındayım ve sadece Akdeniz’e hiç gitmedim... Hiç yurtdışına hiçbir yere seyahat etmedim (((
Evet, artık asla yurt dışına çıkamayacaksın ((( Lanet olsun, ne yazık (((
These users thanked the author Denach for the post:
Vik.ruba80
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Registered for: 4 years

Unread post by Nandandaar »

Meslektaşım geçen yıl eşiyle kavga etmiş, skandalın devam etmemesi için arabaya binip taksiye binmişti. Neredeyse sabaha kadar sürdüm. Saat dörtte çoktan uykuya dalıyordum ve eve gidip yol boyunca siparişimi almaya karar verdim. 35 yaşlarında ince yapılı bir yolcuya rastladık. Sessizce ilerlediler ve aniden şöyle dedi: "Kıçımı becermeni ve ağzıma boşalmanı istiyorum, yapabilir misin?" Şöyle düşündü: "Bu yüzden meydan okumayı başarıyla kabul ettim." Evi günlük kiralayıp yarım günlüğüne yırttım. Daha sonra böyle bir teklifi duyunca neredeyse yoldan atladığını söyledi..
:cat2:
These users thanked the author Nandandaar for the post (total 4):
helikopter9, Fargal94, lorca, Vik.ruba80
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Fargal94 »

yani taksi şoförleri bir şeydir) İş arkadaşım geceleri taksi kullanıyordu. Çok duygusal bir yoldaş.) Bir gece daha yarı zamanlı çalıştıktan sonra bir şekilde vardiyaya geliyor ve ağır bir şekilde küfür edip tükürüyor) Ona soruyorum: “Ne oldu?” Belki bir arabaya çarpmıştır diye düşündüm. Bana şu hikayeyi anlatıyor:
Vardiyama doğru yola çıkıyorum, evde birkaç saat biraz uyuduktan sonra bir bayan beni durdurup arabayla götürmemi istiyor. Tam yoldayım ve bir müşteriyi kabul etmekten mutluyum. Adrese vardığımızda, ödeme yapmak yerine ona oral seks teklif etti.) Ciddi anlamda çıldırdı, çünkü bunu o gece zaten üçüncü kez teklif etmişti.) Ona şu tiradı yaptı:
Ne zaman? siz fahişeler zaten pompalandınız, ben kalan parayı kazanacağım ve siz para yerine sadece emip sikişiyorsunuz!)
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 4):
Korsan, lorca, Vik.ruba80, Denach
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”