Tavsiye konusunda yardım

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Alexey 16
Potansiyel seks nesnesi
 Tavsiye konusunda yardım

Unread post by Alexey 16 »

Kendi annem beni çok tahrik ediyor. O benim ideal kadınım, en fazla öpüştük ve diğer sefer ona dokunmama izin verdi, lütfen bana bir tavsiye ver, bunu zorla kabul etmeye mi çalışmalıyım yoksa her şeyi akışına bırakmalı mıyım?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Re: tavsiye konusunda yardım

Unread post by Nikk »

Alexey 16: 21 Feb 2021, 11:36 Kendi annem beni çok heyecanlandırıyor. O benim ideal kadınım, en fazla öpüştük ve diğer sefer ona dokunmama izin verdi, lütfen bana bir tavsiye ver, zorla mı almalıyım yoksa her şeyin kendi kendine gitmesine izin mi vermeliyim?
Kendinizi ve annenizi kandırmayın! Ve kendine bir kız arkadaş bul. Aksi taktirde bir sonraki başlıktaki gibi sonuçlanabilir...
111yfifnf
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75

Unread post by 111yfifnf »

18 yaş üstü bir kızla özel konular hakkında konuştuk. Yaz, beklemekten memnuniyet duyarım.
Möö
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56
Orientation: biseksüel

Unread post by Möö »

Alexey 16: 21 Feb 2021, 11:36 Kendi annem beni çok heyecanlandırıyor. O benim ideal kadınım, en fazla öpüştük ve diğer sefer ona dokunmama izin verdi, lütfen bana bir tavsiye ver, zorla mı almalıyım yoksa her şeyin kendi kendine gitmesine izin mi vermeliyim?
Gerek yok dostum. Sabırlı ol. O zaman daha kötü olabilir. Peki, onu becereceksin. Peki sonra ne ve nasıl? O zaman birkaç yıl içinde bunun için kendinizi affedebileceksiniz. En iyisi mastürbasyon yapıp, külotunu kokla.
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092

Unread post by Tanuşka »

Yani hamile kalan annen miydi??? :soru:
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890

Unread post by Avare »

Moo: 21 Feb 2021, 17:46
Kendi annem beni çok heyecanlandırıyor. O benim ideal kadınım, en fazla öpüştük ve diğer sefer ona dokunmama izin verdi, lütfen bana bir tavsiye ver, zorla mı almalıyım yoksa her şeyin kendi kendine gitmesine izin mi vermeliyim?
Gerek yok dostum. Sabırlı ol. O zaman daha kötü olabilir. Peki, onu becereceksin. Peki sonra ne ve nasıl? O zaman birkaç yıl içinde bunun için kendinizi affedebileceksiniz. Mastürbasyon yapsan iyi olur, külotunu kokla.
İlginç yaklaşım
Balayı
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Balayı »

Merhaba, endişelenmeyin. Ben de tereddüt ettim ve ne yapacağımı bilemedim. Ama tek bir sonuca vardım. Seks hem size hem de ona zevk veriyorsa, bunu yalnızca yapmanız değil, yaşamanız da gerekir. Ve hayat neyi ve nasıl gösterecek!
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Esnek »

Alexey 16,
Hiçbirinde değil Bu durumda kuvvet kullanılmamalıdır! Annenin

37 saniye sonra gönderildi:
Balayı: 15 Mar 2021, 00:30 Merhaba, endişelenmeyin. Ben de tereddüt ettim ve ne yapacağımı bilemedim. Ama tek bir sonuca vardım. Eğer seks hem size hem de ona zevk veriyorsa, sadece onunla meşgul olmanız değil, onu yaşamanız da gerekir. Ve hayat neyin ve nasıl olduğunu gösterecek.!
Tamamen katılıyorum
Lara
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185

Unread post by Lara »

Belli bir ısrarcı olunmalıdır, özellikle konu öpüşmeye gelince ve kendine dokunmanıza izin veriyorsa, bu size güvendiği anlamına gelir, henüz karar vermemiştir. Ona daha fazla dikkat etmelisin, iltifat etmelisin, heyecanlı üyeni yanlışlıkla ona doğru bastırmaya çalışmalısın, hatta basit bir kucaklama bile, göğsünün sana ve penisinin ona yaslanması için kendine bastırmalısın, bunu sen yapmadın amaç ve bence bir kadının kalbi eriyecek :oops :
These users thanked the author Lara for the post:
kaptan63
Vlad Shelest
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Vlad Shelest »

Alexey 16: 21 Feb 2021, 11:36 tavsiye konusunda yardım edin, zorla mı almalıyım yoksa her şeyin kendi kendine gitmesine mi izin vermeliyim?
Alexey, bilmiyorsun Zorla almana gerek yok, çünkü annen sen istiyor ama cesaret edemiyorsun. Bu konuda ona hassas bir şekilde yardımcı olmalıyız ama inisiyatif onun değil, sizin olsun. Bunun için ne yapmanız gerektiğini size anlatacağım. Kabul etmek?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”