Tavsiye konusunda yardım
-
- Potansiyel seks nesnesi

Kendi annem beni çok tahrik ediyor. O benim ideal kadınım, en fazla öpüştük ve diğer sefer ona dokunmama izin verdi, lütfen bana bir tavsiye ver, bunu zorla kabul etmeye mi çalışmalıyım yoksa her şeyi akışına bırakmalı mıyım?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: tavsiye konusunda yardım
Kendinizi ve annenizi kandırmayın! Ve kendine bir kız arkadaş bul. Aksi taktirde bir sonraki başlıktaki gibi sonuçlanabilir...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
18 yaş üstü bir kızla özel konular hakkında konuştuk. Yaz, beklemekten memnuniyet duyarım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Orientation: biseksüel
Gerek yok dostum. Sabırlı ol. O zaman daha kötü olabilir. Peki, onu becereceksin. Peki sonra ne ve nasıl? O zaman birkaç yıl içinde bunun için kendinizi affedebileceksiniz. En iyisi mastürbasyon yapıp, külotunu kokla.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
İlginç yaklaşımMoo: ↑21 Feb 2021, 17:46Gerek yok dostum. Sabırlı ol. O zaman daha kötü olabilir. Peki, onu becereceksin. Peki sonra ne ve nasıl? O zaman birkaç yıl içinde bunun için kendinizi affedebileceksiniz. Mastürbasyon yapsan iyi olur, külotunu kokla.Kendi annem beni çok heyecanlandırıyor. O benim ideal kadınım, en fazla öpüştük ve diğer sefer ona dokunmama izin verdi, lütfen bana bir tavsiye ver, zorla mı almalıyım yoksa her şeyin kendi kendine gitmesine izin mi vermeliyim?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Merhaba, endişelenmeyin. Ben de tereddüt ettim ve ne yapacağımı bilemedim. Ama tek bir sonuca vardım. Seks hem size hem de ona zevk veriyorsa, bunu yalnızca yapmanız değil, yaşamanız da gerekir. Ve hayat neyi ve nasıl gösterecek!
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Orientation: heteroseksüel
Alexey 16,
Hiçbirinde değil Bu durumda kuvvet kullanılmamalıdır! Annenin
37 saniye sonra gönderildi:
Hiçbirinde değil Bu durumda kuvvet kullanılmamalıdır! Annenin
37 saniye sonra gönderildi:
Tamamen katılıyorum
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
Belli bir ısrarcı olunmalıdır, özellikle konu öpüşmeye gelince ve kendine dokunmanıza izin veriyorsa, bu size güvendiği anlamına gelir, henüz karar vermemiştir. Ona daha fazla dikkat etmelisin, iltifat etmelisin, heyecanlı üyeni yanlışlıkla ona doğru bastırmaya çalışmalısın, hatta basit bir kucaklama bile, göğsünün sana ve penisinin ona yaslanması için kendine bastırmalısın, bunu sen yapmadın amaç ve bence bir kadının kalbi eriyecek :oops :
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Alexey, bilmiyorsun Zorla almana gerek yok, çünkü annen sen istiyor ama cesaret edemiyorsun. Bu konuda ona hassas bir şekilde yardımcı olmalıyız ama inisiyatif onun değil, sizin olsun. Bunun için ne yapmanız gerektiğini size anlatacağım. Kabul etmek?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 24 Replies
- 1695 Views
-
Last post by Dmitrius
-
- 20 Replies