Kendilerine neye izin veriyorlar?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kendilerine neye izin veriyorlar?
23 yaşındayım, bir emlak ofisinde iki çalışanla çalışıyorum. İçlerinden biri (34 yaşında) uygun anlarda sık sık kıçıma tokat atıyor ve müstehcen şakalar yapıyor. İkincisi ise sadece gülüyor. Hatta ilki şaka yollu penisini göstermeyi önerdi ama sonra eğlendiler ve konuyu değiştirdiler. Bu konuda ne yapmalı? Kıza hiçbir şey söylemedim ama bu kadınlara zaten birkaç kez mastürbasyon yaptım. Teslim olmak mı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kendilerine neye izin veriyorlar?
Garip soru! Kadınlar açıkça seninle seks yapmak istiyor ama merak ediyorsun; ne yapıyorlar? Evet siktir, siktir ve siktir et!GOST: ↑09 Jul 2021, 13:56 23 yaşındayım, bir emlak ofisinde iki çalışanla çalışıyorum. İçlerinden biri (34 yaşında) uygun anlarda sık sık kıçıma tokat atıyor ve müstehcen şakalar yapıyor. İkincisi ise sadece gülüyor. Hatta ilki şaka yollu penisini göstermeyi önerdi ama sonra eğlendiler ve konuyu değiştirdiler. Bu konuda ne yapmalı? Kıza hiçbir şey söylemedim ama bu kadınlara zaten birkaç kez mastürbasyon yaptım. Teslim mi oldunuz?
-
Kabul ederse bir masa ve oda ayırtacağını söyle ve sonra bana hangi tarihte olacağını söyle. Acil bir şeyin yeniden planlanabilmesi için bana birkaç veya üç gün içinde bugün ne söyleyeceğinizi söyleyin.
Peki, şarkılarla devam edin!
Yapma yine de kızı düşün. Birkaç yıl içinde kız arkadaşınızın sizinle aynı anda sadece birkaç erkekle yatmadığını öğrenmeniz mümkündür. Yani zaman zaman fahişe olarak çalışıyordu ve zaman zaman da evde öğretmenin sınavlarına giriyordu.
Ve bu, kız arkadaşın hakkında en iyi görüşe sahip olmana rağmen. Gerçekten de öyle.
Kızın yol boyunca çözülmesi gereken bazı sorunları var. Ve kızlar, erkeklerin aksine, belirli sorunları oldukça kolay ve acısız bir şekilde, yani am yoluyla çözmelerine olanak tanıyan çok iyi bir bonusa sahiptir.
Erkekler için bu daha zordur. Böyle bir bedavaya sahip değiller ve tüm sorunların aptallar olmadan çözülmesi gerekiyor. Erkekler de buna neredeyse çocukluktan itibaren alışıyor.
Kadınlar için her şey farklı. Ve bunun için onları suçlamak zor. Bu sadece verilen bir şey. Hava nasıl?
Evet, bence pes etmemeli ve onlardan kaçmamalısın. Bunlardan birine gidin ve sizinle akşam yemeğine çıkıp çıkamayacağını sorun ve ardından bir otel odasında keyifli vakit geçirmeye devam edin. Herkesin önünde değil, özel olarak bir yere sor.
Kabul ederse bir masa ve oda ayırtacağını söyle ve sonra bana hangi tarihte olacağını söyle. Acil bir şeyin yeniden planlanabilmesi için bana birkaç veya üç gün içinde bugün ne söyleyeceğinizi söyleyin.
Peki, şarkılarla devam edin!
Yapma yine de kızı düşün. Birkaç yıl içinde kız arkadaşınızın sizinle aynı anda sadece birkaç erkekle yatmadığını öğrenmeniz mümkündür. Yani zaman zaman fahişe olarak çalışıyordu ve zaman zaman da evde öğretmenin sınavlarına giriyordu.
Ve bu, kız arkadaşın hakkında en iyi görüşe sahip olmana rağmen. Gerçekten de öyle.
Kızın yol boyunca çözülmesi gereken bazı sorunları var. Ve kızlar, erkeklerin aksine, belirli sorunları oldukça kolay ve acısız bir şekilde, yani am yoluyla çözmelerine olanak tanıyan çok iyi bir bonusa sahiptir.
Erkekler için bu daha zordur. Böyle bir bedavaya sahip değiller ve tüm sorunların aptallar olmadan çözülmesi gerekiyor. Erkekler de buna neredeyse çocukluktan itibaren alışıyor.
Kadınlar için her şey farklı. Ve bunun için onları suçlamak zor. Bu sadece verilen bir şey. Hava nasıl?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Çok tuhaf, 23 yaşındayım ve hâlâ tavsiye istiyorum. Deneyimden bahsetmeye bile gerek yok, kendi fikrinizi almanın zamanı geldi. Yoksa övünüyor musun? Kısacası adam olun.
-
Kırmızı adamların kadın takımın baskısından nasıl kaçtığını kaç kez gördüm.
Özellikle birden fazla olduklarında ve kendileri için rahat bir ortamda olduklarında ve erkek yalnız ve zor bir durumda olduğunda.
Ve özellikle sizi penisinizden tuttuklarında ve sizden bunu yapmanız istendiğinde tam burada ve şu anda bir şey.
İşte nasıl tavsiye verileceği, herkes çok havalı ama konuya gelince, herkesin dili kıçında! Keşke sana bu durumda bakabilseydim.Evgenii-SPb: ↑10 Jul 2021, 10:52 Çok tuhaf, 23 yaşındayım ve hâlâ tavsiye istiyorum. Deneyimden bahsetmeye bile gerek yok, kendi fikrinizi almanın zamanı geldi. Yoksa övünüyor musun? Kısacası erkek olun.
Özellikle birden fazla olduklarında ve kendileri için rahat bir ortamda olduklarında ve erkek yalnız ve zor bir durumda olduğunda.
Ve özellikle sizi penisinizden tuttuklarında ve sizden bunu yapmanız istendiğinde tam burada ve şu anda bir şey.
-
- Nirvana’dayım
Haklısın dostum. Her şey doğru zamanda ve doğru yerde gerçekleşmeli!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Sikişmek istiyorlar
- These users thanked the author Bez Tormozov for the post (total 2):
- Nikk, annem adam yaptı
-
- Nirvana’dayım
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Görünüşe göre 23 yaşında iki teyzeyle baş edemiyorsan dilini kıçına sokmayı seviyorsun. Nasıl bu kadar aptalca sorular sorabiliyorsun? Hiç işe yaramadığının farkında değil misiniz? Yoksa ruhun yok mu? Ve sana tavsiye vermeme neden ihtiyacın var, seni çaresiz anne. Bir aptala ancak şımartmak öğretilebilir. Ayrıca internette dahi yabancılara karşı küstahlık yapma alışkanlığınız olmasın.Vasyanitsa: ↑10 Jul 2021, 12:10İşte nasıl tavsiye verileceği, herkes çok havalı ama konuya gelince, herkesin dili kıçında! Keşke sana bu durumda bakabilseydim.Evgenii-SPb: ↑10 Jul 2021, 10:52 Çok tuhaf, 23 yaşındayım ve hâlâ tavsiye istiyorum. Deneyimden bahsetmeye bile gerek yok, kendi fikrinizi almanın zamanı geldi. Yoksa övünüyor musun? Kısacası erkek olun.
Ve özellikle sizi penisinizden tuttuklarında ve sizden bunu yapmanız istendiğinde tam burada ve şu anda bir şeyler var.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
Buradaki yorumları okursanız hemen anlaşılıyor - okul çocuklarının %90’ı spermatotoksikozdan muzdarip
aynı zamanda spermatotoksikoz hikaye anlatıcıları ve hayalperestler
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Orientation: biseksüel
- These users thanked the author fötr şapka_1986 for the post:
- O
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
Peki bu! Bir ay geçti, işler nasıl? Onları siktin mi?
Burada senin için çok endişeleniyoruz
Burada senin için çok endişeleniyoruz

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
GOST, bumerang ilkesini biliyor musun? Onu fırlatanın yakalaması gerekir. yani eğer kıçına şaplak atarlarsa. onlara bir cevap ver ve onlara da şaplak at. Sizden organınızı göstermenizi istiyorlar (elbette bir pipetiniz yoksa), onları da aynısını yapmaya davet ediyorlar - mahrem yerlerini göstermenizi.
- These users thanked the author Vit123 for the post (total 2):
- Yaoishica, annem adam yaptı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
Şu anda gülmekten altımı ıslatacağım!!!
niqk: ↑09 Jul 2021, 15:40Garip soru! Kadınlar açıkça seninle seks yapmak istiyor ama merak ediyorsun; ne yapıyorlar? Evet, siktir, siktir ve siktir!23 yaşındayım, bir emlak acentesinde iki çalışanla çalışıyorum. İçlerinden biri (34 yaşında) uygun anlarda sık sık kıçıma tokat atıyor ve müstehcen şakalar yapıyor. İkincisi ise sadece gülüyor. Hatta ilki şaka yollu penisini göstermeyi önerdi ama sonra eğlendiler ve konuyu değiştirdiler. Bu konuda ne yapmalı? Kıza hiçbir şey söylemedim ama bu kadınlara zaten birkaç kez mastürbasyon yaptım. Teslim mi oldunuz?

- These users thanked the author Tanuşka for the post:
- annem adam yaptı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-