Kendilerine neye izin veriyorlar?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
MİSAFİR
Potansiyel seks nesnesi
 Kendilerine neye izin veriyorlar?

Unread post by MİSAFİR »

23 yaşındayım, bir emlak ofisinde iki çalışanla çalışıyorum. İçlerinden biri (34 yaşında) uygun anlarda sık sık kıçıma tokat atıyor ve müstehcen şakalar yapıyor. İkincisi ise sadece gülüyor. Hatta ilki şaka yollu penisini göstermeyi önerdi ama sonra eğlendiler ve konuyu değiştirdiler. Bu konuda ne yapmalı? Kıza hiçbir şey söylemedim ama bu kadınlara zaten birkaç kez mastürbasyon yaptım. Teslim olmak mı?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kendilerine neye izin veriyorlar?

Unread post by Nikk »

GOST: 09 Jul 2021, 13:56 23 yaşındayım, bir emlak ofisinde iki çalışanla çalışıyorum. İçlerinden biri (34 yaşında) uygun anlarda sık sık kıçıma tokat atıyor ve müstehcen şakalar yapıyor. İkincisi ise sadece gülüyor. Hatta ilki şaka yollu penisini göstermeyi önerdi ama sonra eğlendiler ve konuyu değiştirdiler. Bu konuda ne yapmalı? Kıza hiçbir şey söylemedim ama bu kadınlara zaten birkaç kez mastürbasyon yaptım. Teslim mi oldunuz?
Garip soru! Kadınlar açıkça seninle seks yapmak istiyor ama merak ediyorsun; ne yapıyorlar? Evet siktir, siktir ve siktir et!
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

niqk: 09 Jul 2021, 15:40 Garip bir soru! Kadınlar açıkça seninle seks yapmak istiyor ama merak ediyorsun; ne yapıyorlar? Evet, siktir, siktir et ve siktir!
Evet, bence pes etmemeli ve onlardan kaçmamalısın. Bunlardan birine gidin ve sizinle akşam yemeğine çıkıp çıkamayacağını sorun ve ardından bir otel odasında keyifli vakit geçirmeye devam edin. Herkesin önünde değil, özel olarak bir yere sor.
Kabul ederse bir masa ve oda ayırtacağını söyle ve sonra bana hangi tarihte olacağını söyle. Acil bir şeyin yeniden planlanabilmesi için bana birkaç veya üç gün içinde bugün ne söyleyeceğinizi söyleyin.
Peki, şarkılarla devam edin!

Yapma yine de kızı düşün. Birkaç yıl içinde kız arkadaşınızın sizinle aynı anda sadece birkaç erkekle yatmadığını öğrenmeniz mümkündür. Yani zaman zaman fahişe olarak çalışıyordu ve zaman zaman da evde öğretmenin sınavlarına giriyordu.
Ve bu, kız arkadaşın hakkında en iyi görüşe sahip olmana rağmen. Gerçekten de öyle.

Kızın yol boyunca çözülmesi gereken bazı sorunları var. Ve kızlar, erkeklerin aksine, belirli sorunları oldukça kolay ve acısız bir şekilde, yani am yoluyla çözmelerine olanak tanıyan çok iyi bir bonusa sahiptir.
Erkekler için bu daha zordur. Böyle bir bedavaya sahip değiller ve tüm sorunların aptallar olmadan çözülmesi gerekiyor. Erkekler de buna neredeyse çocukluktan itibaren alışıyor.
Kadınlar için her şey farklı. Ve bunun için onları suçlamak zor. Bu sadece verilen bir şey. Hava nasıl?
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Çok tuhaf, 23 yaşındayım ve hâlâ tavsiye istiyorum. Deneyimden bahsetmeye bile gerek yok, kendi fikrinizi almanın zamanı geldi. Yoksa övünüyor musun? Kısacası adam olun.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Evgenii-SPb: 10 Jul 2021, 10:52 Çok tuhaf, 23 yaşındayım ve hâlâ tavsiye istiyorum. Deneyimden bahsetmeye bile gerek yok, kendi fikrinizi almanın zamanı geldi. Yoksa övünüyor musun? Kısacası erkek olun.
İşte nasıl tavsiye verileceği, herkes çok havalı ama konuya gelince, herkesin dili kıçında! Keşke sana bu durumda bakabilseydim.

Kırmızı adamların kadın takımın baskısından nasıl kaçtığını kaç kez gördüm.
Özellikle birden fazla olduklarında ve kendileri için rahat bir ortamda olduklarında ve erkek yalnız ve zor bir durumda olduğunda.
Ve özellikle sizi penisinizden tuttuklarında ve sizden bunu yapmanız istendiğinde tam burada ve şu anda bir şey.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Haklısın dostum. Her şey doğru zamanda ve doğru yerde gerçekleşmeli! :daypyat:
These users thanked the author Nikk for the post:
annem adam yaptı
Bez Tormozov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126

Unread post by Bez Tormozov »

Sikişmek istiyorlar
These users thanked the author Bez Tormozov for the post (total 2):
Nikk, annem adam yaptı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Frensiz: 10 Jul 2021, 19:30 Sikişmek istiyorlar
Ben de bundan bahsediyorum! :roll:
These users thanked the author Nikk for the post:
annem adam yaptı
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Vasyanitsa: 10 Jul 2021, 12:10
Evgenii-SPb: 10 Jul 2021, 10:52 Çok tuhaf, 23 yaşındayım ve hâlâ tavsiye istiyorum. Deneyimden bahsetmeye bile gerek yok, kendi fikrinizi almanın zamanı geldi. Yoksa övünüyor musun? Kısacası erkek olun.
İşte nasıl tavsiye verileceği, herkes çok havalı ama konuya gelince, herkesin dili kıçında! Keşke sana bu durumda bakabilseydim.

Kırmızı adamların kadın takımın baskısından nasıl kaçtığını kaç kez gördüm.
Özellikle birden fazla olduklarında ve kendileri için rahat bir ortamda olduklarında ve erkek yalnız ve zor bir durumda olduğunda.
Ve özellikle sizi penisinizden tuttuklarında ve sizden bunu yapmanız istendiğinde tam burada ve şu anda bir şeyler var.
Görünüşe göre 23 yaşında iki teyzeyle baş edemiyorsan dilini kıçına sokmayı seviyorsun. Nasıl bu kadar aptalca sorular sorabiliyorsun? Hiç işe yaramadığının farkında değil misiniz? Yoksa ruhun yok mu? Ve sana tavsiye vermeme neden ihtiyacın var, seni çaresiz anne. Bir aptala ancak şımartmak öğretilebilir. Ayrıca internette dahi yabancılara karşı küstahlık yapma alışkanlığınız olmasın.
Roma123
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by Roma123 »

Buradaki yorumları okursanız hemen anlaşılıyor - okul çocuklarının %90’ı spermatotoksikozdan muzdarip 😀aynı zamanda spermatotoksikoz hikaye anlatıcıları ve hayalperestler
fötr şapka_1986
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Orientation: biseksüel

Unread post by fötr şapka_1986 »

GOST: 09 Jul 2021, 13:56 İlki şaka yollu penisini göstermeyi önerdi
Peki, o ne kadar büyük?
These users thanked the author fötr şapka_1986 for the post:
O
Mitya
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48

Unread post by Mitya »

Peki bu! Bir ay geçti, işler nasıl? Onları siktin mi?

Burada senin için çok endişeleniyoruz :cat1:
These users thanked the author Mitya for the post:
Tanuşka
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300

Unread post by Vit123 »

GOST, bumerang ilkesini biliyor musun? Onu fırlatanın yakalaması gerekir. yani eğer kıçına şaplak atarlarsa. onlara bir cevap ver ve onlara da şaplak at. Sizden organınızı göstermenizi istiyorlar (elbette bir pipetiniz yoksa), onları da aynısını yapmaya davet ediyorlar - mahrem yerlerini göstermenizi.
These users thanked the author Vit123 for the post (total 2):
Yaoishica, annem adam yaptı
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092

Unread post by Tanuşka »

niqk: 09 Jul 2021, 15:40
23 yaşındayım, bir emlak acentesinde iki çalışanla çalışıyorum. İçlerinden biri (34 yaşında) uygun anlarda sık sık kıçıma tokat atıyor ve müstehcen şakalar yapıyor. İkincisi ise sadece gülüyor. Hatta ilki şaka yollu penisini göstermeyi önerdi ama sonra eğlendiler ve konuyu değiştirdiler. Bu konuda ne yapmalı? Kıza hiçbir şey söylemedim ama bu kadınlara zaten birkaç kez mastürbasyon yaptım. Teslim mi oldunuz?
Garip soru! Kadınlar açıkça seninle seks yapmak istiyor ama merak ediyorsun; ne yapıyorlar? Evet, siktir, siktir ve siktir!
:smile233: Şu anda gülmekten altımı ıslatacağım!!!
These users thanked the author Tanuşka for the post:
annem adam yaptı
rustik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71

Unread post by rustik »

Böyle bir durumda neden akışa bırakmıyorsunuz?
utanmaz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by utanmaz »

Pompaları gerçekten umursamıyorlar ve %100 geride kalacaklar.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”