İlk crossie deneyimi.

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 İlk crossie deneyimi.

Unread post by Tpoo »

Forumda otururken Crossy ile telefonda konuşuyoruz. Yarın buluşmayı teklif ediyor. Ben karımla birlikteyim, Crossy de onun yanında.
Bana ilk dönüşüm ve seks deneyimini anlattı. Ergenlik çağında benden büyük bir adamla arkadaş oldum. Evliydi. Crossy ona aşıktı ama bunu belli etmedi. Crossy biseksüel. İki kız kardeşi ve bekar bir annesi olan tiyatrocu bir ailede. Açıklanacak çok şey var. Genel olarak annesi onu herhangi biriyle ayarlamak istemiyordu ve kadının yerini kendisi aldı. Onun en iyi arkadaşıydı. Birbirlerinden hiçbir şey saklamadılar. Birbirlerine yardım ettiklerinde hayatlarında zor bir dönem geçirdiler. Dostluk daha da büyüdü. Annem engellemeden çok sevgi dolu. Kızların onu görmesine izin vermiyordu ve o da onlarla pek fazla uğraşmıyordu. Ona her şeyi yatakta öğretti.
Sonunda yoldaşın karısından ayrıldığı ve çok içtiği ortaya çıktı. Crossy daha sonra onu baştan çıkarmak için ilk kez kadın kıyafetleri giydi. Hatta külot kadın gibi görünmesi ve penisin dışarı çıkmaması için contalı.
Sonunda beni sarhoş etti ve seks yapmaya ikna etti. Kıçı olan oyuncakların ayrı olduğunu söylüyor ama sikini daha çok seviyordu. Sonuç olarak, o taşınana kadar adamla çıktık. Zamanla Crossy’nin annesi sınıf arkadaşımla evlendi ama bu tamamen farklı bir hikaye...
Ona her iki cinsiyete de olan ilgiyi sordum, sonra Crossy bana herkesin kendine göre heyecanlandığını söyledi.
Yeni bir kadın kıyafeti giyeceğine söz verdi. Kızların ve benim bundan hoşlanacağımıza söz verdi.
These users thanked the author Tpoo for the post:
Monitör
Monitör
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: İlk crossie deneyimim.

Unread post by Monitör »

Durum tam anlamıyla YANGIN!
Ben de aynı şeyi isterdim ama... melez partnerim kadınların yanında seks istemedi ve sonra bir şekilde tamamen kayboldum.
Toplantınızın nasıl geçtiğini yazın?
Автор темы
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: İlk crossie deneyimim.

Unread post by Tpoo »

Biz oturduk. Kızlar birbirlerini okşamaya ve öpmeye başladılar. Crossy de aletin üzerine oturdu ve üzerine atlamaya başladı. Eşim ağzıma oturdu. Crossy’nin karısı onu emdi. Kızlar daha sonra onun spermini içti.
Sonra haçı onun karnına koydu ve kıçına girdi. Karısını yaladı. Karısı tekrar yüzüne oturdu. Kızların ağzındaki haçları bitirip öpüştüler ve sperm alışverişinde bulundular. Karılarını becererek her şeyi bitirdiler. Birbirimizin kızları spermlerimizi yaladı. İki kadının ortasında uyuyakalmışım. Crossy başını aletimin üstüne koyarak uzandı.
Sabah bana yaptığı oral seksten uyandım. Kızlar hala uyuyorlardı.
These users thanked the author Tpoo for the post:
Esinti
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”