Evde çıplak dolaşıyoruz
-
Автор темыGeorgy.nikoshin
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 9 months
Evde çıplak dolaşıyoruz
24 yaşındayım Evde çıplak dolaşıyoruz ve komşularımız bize kavga ediyor, sizce bizim bölgemizi işgal etmek normal mi (sanki kazara) hoşuma gitmiyor, bakmayın ama eğer Bakıyorlar, demek ki pencereden dışarı bakmak istiyorlar, böyle komşulara ne dersiniz, vaktinizi bunlarla harcamaya gerek var mı?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Evde çıplak dolaşıyoruz
Yatağa gitmek için ve sabah kalktığını görmesinler diye giyinerek mi yatacaksın? Bu ne saçmalık, komşular 24 saat mi izliyorlar, yoksa pencerelerin dışına nöbet mi kurmuşlar?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Dairemde sürekli çıplak dolaşıyorum, pencerelerde ve balkonda tül var, ağır perde kullanmıyorum. Ev 3 katlı ama yola göre alçak bir bölgede yer alıyor. İkinci kat seviyesindedir. Üçüncüsünde yaşıyorum. Baktım, yoldan belime kadar görünüyorum ama karşımdaki evlerden dizlerime kadar görünüyorum. Özel evler var, üçü beni gözetliyor. Birinde oğluyla birlikte bir emekli var, çok eğleniyorlar, diğerinde ise genç bir çift var, umursamıyorlar. Üçüncüsünde ise yaşlı bir kadın var. Etrafta çıplak dolaşmanızdan vb. yoruldum. Cevap verdi, evde istediğim gibi yürüyorum ama başkalarının pencerelerine bakmanın bir anlamı yok. Işık açıkken ya da güneş pencerelerden parlarken en iyi şekilde görülebiliyorum. Evet, ve pencereler yandığında bile nadiren kimsenin pencerelere baktığını, yürüyüp geçtiklerini ve yaşlı kadının belki de kıskandığını fark ettim.
-
Автор темыGeorgy.nikoshin
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Alla1974, NMH’de çocukların TV izlediğini ve izlediğini söylüyorlar ve sarhoş olup çocukları hemen unutsunlar
- These users thanked the author Georgy.nikoshin for the post:
- Cidden
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 102 Replies
- 11882 Views
-
Last post by Mart