Evde çıplak dolaşıyoruz

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Georgy.nikoshin
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 2 years 9 months
 Evde çıplak dolaşıyoruz

Unread post by Georgy.nikoshin »

24 yaşındayım Evde çıplak dolaşıyoruz ve komşularımız bize kavga ediyor, sizce bizim bölgemizi işgal etmek normal mi (sanki kazara) hoşuma gitmiyor, bakmayın ama eğer Bakıyorlar, demek ki pencereden dışarı bakmak istiyorlar, böyle komşulara ne dersiniz, vaktinizi bunlarla harcamaya gerek var mı?
korkunun
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Evde çıplak dolaşıyoruz

Unread post by korkunun »

35 yaşındayım, biz de çıplağız
These users thanked the author korkunun for the post:
Cidden
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Allah 1974 »

Yatağa gitmek için ve sabah kalktığını görmesinler diye giyinerek mi yatacaksın? Bu ne saçmalık, komşular 24 saat mi izliyorlar, yoksa pencerelerin dışına nöbet mi kurmuşlar?
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Veronika »

Dairemde sürekli çıplak dolaşıyorum, pencerelerde ve balkonda tül var, ağır perde kullanmıyorum. Ev 3 katlı ama yola göre alçak bir bölgede yer alıyor. İkinci kat seviyesindedir. Üçüncüsünde yaşıyorum. Baktım, yoldan belime kadar görünüyorum ama karşımdaki evlerden dizlerime kadar görünüyorum. Özel evler var, üçü beni gözetliyor. Birinde oğluyla birlikte bir emekli var, çok eğleniyorlar, diğerinde ise genç bir çift var, umursamıyorlar. Üçüncüsünde ise yaşlı bir kadın var. Etrafta çıplak dolaşmanızdan vb. yoruldum. Cevap verdi, evde istediğim gibi yürüyorum ama başkalarının pencerelerine bakmanın bir anlamı yok. Işık açıkken ya da güneş pencerelerden parlarken en iyi şekilde görülebiliyorum. Evet, ve pencereler yandığında bile nadiren kimsenin pencerelere baktığını, yürüyüp geçtiklerini ve yaşlı kadının belki de kıskandığını fark ettim.
These users thanked the author Veronika for the post (total 6):
düzeltmen, Obis, Tolyan, Dima 771714, Cidden, Bravo61
Автор темы
Georgy.nikoshin
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by Georgy.nikoshin »

Alla1974, NMH’de çocukların TV izlediğini ve izlediğini söylüyorlar ve sarhoş olup çocukları hemen unutsunlar
These users thanked the author Georgy.nikoshin for the post:
Cidden
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”