Evde bir çocuğun önünde çıplak yürümek

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
sendeledim
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Evde bir çocuğun önünde çıplak yürümek

Unread post by sendeledim »

Annelerin görüşleri ilgimi çekiyor, bazı çıplaklar ailelerinin çocuklarıyla birlikte çıplaklar plajına gitmesi, bazı ülkelerde ortak banyoların olması ve insanların bunda cinsel çağrışımlar görmemesi gerçeğinden ilham alıyor. Annelerin eve gitmesi ya da sadece kıyafetlerini değiştirip oğullarının önünde yüzmesi normaldir ve kaç yaşından önce bir çocuğun büyümesi ve annesinin vücudunun nasıl çalıştığını bilmesi iyi mi yoksa kötü mü? bunun onun psikolojisi üzerinde kötü bir etkisi var mı?
Mishanya090
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 144
Registered for: 3 years 8 months
 Cevap: Evde çocuğun gözü önünde çıplak dolaşmak

Unread post by Mishanya090 »

Uran7: 25 Dec 2023, 18:37 Annelerin görüşleri ilgimi çekiyor. Soru, bazı çıplaklar ailelerinin çocuklarıyla birlikte çıplaklar plajına gitmesinden, bazı ülkelerde hamamların bulunmasından ve insanların bunda cinsel çağrışımlar görmemesinden kaynaklanıyor. Kaç yaşına kadar eve gitmenin veya sadece kıyafetlerini değiştirip banyo yapmanın normal olduğunu düşünüyorsunuz? Bir çocuğun büyümesi ve annesinin vücudunun nasıl çalıştığını bilmesi ve dolayısıyla genel olarak kadınların bunu bilmesi iyi mi yoksa kötü mü? bu onun psikolojisini kötü etkilemiyor mu?
Kadın olmayan birinin görüşü ilgini çekmeyebilir ama... İlgilenmiyorum’ Bunda bir yanlış görmüyorum ama oğlum bir şeyleri ima ettiğinizi düşünebilir, ensest ilişkileri düşünmüyorsanız bu konuda yaşınız ilerledikçe bir daha ortaya çıkmamanız daha iyi olur. Her ne kadar birbirlerinin seks objesi olarak algılanmadığı çıplaklar ailesi var gibi görünse de
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month
 Cevap: Evde çocuğun gözü önünde çıplak dolaşmak

Unread post by Ksenofon »

Tamamen doğal olan tek bir soru var. Neden? Buna ne acil ihtiyaç var?
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Arianna
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”