Am yalamayı takdir ediyor musun
-
Автор темыAmatör
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Am yalamayı takdir ediyor musun
Bir kız, bir erkeğin başka kızların amlarını yaladığını öğrendiğinde neden am yalamaya karşı bir skandal ve hakaretlerin başladığını bilmek istedim. Ben de bir zamanlar kendimi eski sevgilimin öğrendiği bir durumda buldum (boşandık ve nafaka ve klitoral masaj için gece ona geldim) Kadınlar vajinal okşayıcıyı veya başka bir şeyi kıskanır. Hanımların neredeyse tamamı başımı okşadı ve bana en iyisinin ben olduğumu söyledi ama telefon çalar çalmaz birkaç hanım arkadaşlarına gösteri yapmamı istedi. (Ben hazırdım, ancak üç kızdan hiçbiri doğrudan bir sahiplenme duygusunun ortaya çıktığını söylemedi veya kıskançlık ,) Ve eski karım, diğer kadınları yaladığımı bildiğinden, başımı daha sıkı tutmaya ve yüzümü anüse sokmaya başladı. , ancak oral seks toplantılarını reddetmedi (normal bir pozisyonda başka biriyle sevişti ve ben bunu bilerek onu yaladım ve kayganlaştırıcısını yuttum. SORU: Bir kız anüsü okşadığınızı öğrendiğinde ne gibi duygular yaşayacak ve dilinizle başka kadınların vajinasını karıştırmak Kıskançlık ?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 74 Replies
- 4439 Views
-
Last post by Winston
-
- 116 Replies