Alışılmadık yerlerde seks

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Seks devi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 208
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Alışılmadık yerlerde seks

Unread post by Seks devi »

alışılmadık yerlerde seks ve bu sizi tahrik ediyor mu???
Ahlaki
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 4 years 1 month
 Re: Alışılmadık yerlerde seks

Unread post by Ahlaki »

Doğada.
These users thanked the author Ahlaki for the post (total 4):
Onizm, Romalılar, Sanek, Dench
Автор темы
Seks devi
Penetrasyon
Penetrasyon

Yakınlarda sahilde çalılar vardı ve çalıların arasında seviştik. 2 genç bizi gözetliyordu ve bu beni çok tahrik etti ve ben çok şiddetli bir şekilde geldim... mmmm. Bizi izlediklerini bilmiyordu ve çok sakindi. Bizi izliyor olsalardı tepkisi ne olurdu bilmiyorum???
These users thanked the author Seks devi for the post:
Alex431
mercek
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by mercek »

Yaklaşık 14 yaşlarında bir çocuk da ben çalıların arasında kıyafet değiştirirken sahilde beni gözetledi. İtiraf ediyorum, bu beni çok tahrik ediyor. Genel olarak insanların beni çıplak görmesi hoşuma gidiyor.
These users thanked the author mercek for the post (total 7):
Barmaleykin_47, sendeledim, Fargal94, Seks devi, Sanek, SRNNHHH, Atlas
Автор темы
Seks devi
Penetrasyon
Penetrasyon

Siz de vücudunuzu ve çekiciliğinizi göstermeyi sever misiniz???
Hediyeler
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 97
Registered for: 4 years

Unread post by Hediyeler »

Bir kız sahilde yürüyor ve bir adamla tanışıyor.
- Kızım, çok seksisin, seninle tanışabilir miyim? Ben bir tornacı Vasya’yım!
- Hayal et, tornacı: sahile geliyorsun ve orada makineler, makineler, makineler var...
These users thanked the author Hediyeler for the post (total 4):
Yün, Wulferein, Sanek, Atlas
kurt06
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35

Unread post by kurt06 »

Bir şekilde ormanda oldu, sahilde defalarca oral seks yapan ya da sevişen çiftler gördüm, sadece soyunma odası ya da sinema gibi bir yer istiyorum, süper olurdu
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 113
Registered for: 3 years

Unread post by Romalılar »

Benim bir tek ormanım var, banyo misafirim. Eşimin bir ormanı, arabası, garajı ve sürücü okulunun otoparkı var. Övünecek pek bir şey yok
These users thanked the author Romalılar for the post:
Fargal94
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751

Unread post by Fargal94 »

Ve banyoda [/url] ziyaret))) Farklı yaşlardaki insanlarla dolu bir apartman dairesi ve ne kadar da şaka))
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Romalılar, çiçek hastalığı
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Elf Kedisi »

Neden kimse girişi hatırlamadı?
Orada sürekli bir şeyler oluyordu
These users thanked the author Elf Kedisi for the post:
Roman89
Автор темы
Seks devi
Penetrasyon
Penetrasyon

Girişte tüm tanıdık komşular vb.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520

Unread post by YeniDim »

Peki, giriş... Herkes girişteydi, burada sıra dışı olan şey)
Kıyıdan yaklaşık yüz metre uzakta bir plaj katamaranında. Doğru, sadece oral seks, sikmek zordu, kıyıya devam ettiler.
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Elf Kedisi »

Seksgigant: 13 Jul 2022, 06:18 Girişte tüm tanıdık komşular vb.
Bu sürücü))
Öptü, yoğurdu ve göğsünü açığa çıkardı Annesinin kapının arkasında durduğunu (%99 eminim) ve arkadaşının karşı dairenin kapısının arkasında (%50 emin) durduğunu varsayarak, kapısının girişindeki kız arkadaşı gençliğe. Sizce hangisi daha kıskançtı?
dva2dva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by dva2dva »

Bir plaj ve son sıralarda sabah gösterimi olan bir sinema vardı. şehir parkı, ofiste sigara içme odası, ofiste ofis - 25. katın pencere kenarında, unutulmaz duygular)) (bazı temizlikçilere maruz kalma olasılığı yüksektir). Elektrikli giriş kapısı (yalnızca sevişme). Denizde, kıyıdan uzakta bir katamaran da vardı ama aynı zamanda sadece oral seks ve oral seks de vardı.
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by lanaaas341 »

Aşırı ve adrenalinin sizde ve sevgilinizde bir yan etkisi olarak. Daha fazlasını hissettiriyor, keskin. Bütün bunlar uyarılmayı ve libidoyu artırıyor....
Evet...ve özellikle tamamen çıplak olduğumda....
Last edited by lanaaas341 on 23 Oct 2022, 13:50, edited 1 time in total.
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
Fargal94, İntikam alıyoruz, Atlas
AntonSumy
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by AntonSumy »

Merhaba. Herhangi bir yer. Hatta izlemelerini bile sağlayabilirsiniz
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Bir zamanlar (çok uzun zaman önce) kocam (asker) görevdeydi ve evde çok üzüldüm. Ben de çorap ve ayakkabılarla güzel bir makyaj yaptım, çıplak vücuduma bir yağmurluk giydim ve birim karargahına kocamın yanına gittim. Ofise gitti ve yağmurluğunu açtı. Ve tabii ki hemen masaya geldi. Durumun keskinliği, kapıdan 5 metre uzakta, birimin pankartında bir nöbetçi duruyor, memurlar koridorda oraya buraya dolaşıyor ve kocam beni masanın üzerinde beceriyor.
Daha sonra ortaya çıktığı üzere , kapılar kilitli değildi. Birisi ofisine gelmeye karar verseydi bu yağlıboya bir tablo olurdu.
These users thanked the author Tanya for the post (total 7):
Ivp1967, Nikk, Ozasa, Fargal94, Yün, SRNNHHH, Atlas
Vova
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Vova »

lensa, birkaç fotoğraf kontrolü bırakın
arelav
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53

Unread post by arelav »

Liste uzun sürebilir. Ve en unutulmazları ise havuz, tekne, deniz, uçak. İşin ilginç tarafı yabancılar bizi her yerde izliyor olabilir.
Akteya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227

Unread post by Akteya »

Orman zaten herkesin klasiği gibi görünüyor.
Havalimanı otoparkında uzun bir ayrılığın ardından dayanamadık)
These users thanked the author Akteya for the post:
Sanek
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

Seksgigant: 22 Jun 2022, 11:26 alışılmadık yerlerde seksi seven kızlar peki bu sizi tahrik ediyor mu?
Evde tercih ediyorum, daha rahat ve %100 orgazm.

Alışılmadık yerlerde çeşitlilik sağlamak için yapabilirsiniz, ancak çeşitli nedenlerden dolayı orgazm olamayabilirsiniz (mekanın rahat olmaması, konum, kum, böcekler vb.).
Ve orgazm olmadan seks, seks değildir!
Ozasa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45

Unread post by Ozasa »

Hayatım boyunca seks maceralarını sevenler konusunda şanslıydım) Muhtemelen ben de öyle olduğum için :)
Parklarda, sinemalarda, kafelerde ilk kızla seviştim. Doğru, zaten evde seks yapmıştım.
İlk eşim ve ben, nispeten ıssız halka açık yerlerde seks yapmak amacıyla sık sık yürüyüşe çıkardık: Onu parkta, bir manzara müzesinde yürürken becerdim, bir dağda.
Şu anki eşim araba kullanırken bana oral seks yaptı, arka koltukta seviştiler ve bir keresinde de bir spa kulübünün duş kabinindeydi. Kabin, sahildeki soyunma odaları gibi salyangoz prensibine göre yapılmıştır. Kapı olmadan sanki görünmüyoruz, terlikler varken ve su gürültülü olduğunda kimse içeri girmesin ama aynı zamanda ortak havuza bir metre uzaklıktayız. Çok kışkırtıcı.
Fakat yaşadığım en canlı ve akılda kalıcı deneyimi cerrahi departmanındaki görevimde yaşadım. Kim bilir, Sovyet hastanelerinde büyük bölümlerde iki bakım istasyonu vardır. Bu, koridorun bitişiğindeki üç duvarlı bir ceptir. Öğrenciyken görev yaptığım bölümde bir direk amacına uygun kullanılmış, ikincisinde ise görevli öğrenci/stajyerler için sandalyeler, sedyeler ve yatak bulunmaktaydı. O sırada yanımda bir arkadaşım görevdeydi, bir süredir birlikte takılıyorduk ama yine de anlaşamadık. Ve sonra, sanki kader kıçımıza bir tekme atmış gibi! Görev nispeten sakindi, herkes yatağa gitti, stajyerler hızla en iyi yerleri aldılar - boş koğuşlarda ve biz bu yatakla neredeyse koridorda kaldık) Arkadaşım şaşırtıcı derecede hızlı bir şekilde benimle yatmayı kabul etti ve onlar da yatağa gitti, ona sarılmaya başladı ve gittik.) Seks hızlıydı, kaotikti ama çok ateşliydi.
These users thanked the author Ozasa for the post:
Fargal94
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Tania: 23 Oct 2022, 14:05 Bir gün (çok uzun zaman önce) kocam (askeri bir adam) görevdeydi ve evde kendimi çok üzgün hissettim. Ben de çorap ve ayakkabılarla güzel bir makyaj yaptım, çıplak vücuduma bir yağmurluk giydim ve birim karargahına kocamın yanına gittim. Ofise gitti ve yağmurluğunu açtı. Ve tabii ki hemen masaya geldi. Durumun keskinliği, kapıdan 5 metre uzakta, birimin pankartında bir nöbetçi duruyor, memurlar koridorda oraya buraya dolaşıyor ve kocam beni masanın üzerinde beceriyor.
Daha sonra ortaya çıktığı üzere , kapılar kilitli değildi. Birisi onun ofisine gelmeye karar verse bu yağlıboya bir tablo olurdu.
Sanırım çılgınca kıskanacaksın...
These users thanked the author Nikk for the post:
Tanya
Justanothermistress
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 225
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Justanothermistress »

Seksgigant: 22 Jun 2022, 11:26 Kızlar alışılmadık yerlerde seks yapmak sizi tahrik ediyor mu???
Anaokulu. En ilginç deneyim.
Polyansky
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Polyansky »

Evet, artık olağandışı herhangi bir yer zaten sıradan.
Bunu şehir parkında birden fazla kez yaşadım. Geçen yıl bir çadır aldım, Kuzminki’de (Moskova) yoldan çok uzak olmayan bir yere kurdum, akşamdı, çok fazla insan yoktu, seks yaptık.
ir otoparkta bir araba, beton zemin üzerinde yenilenmekte olan bir apartman dairesinde, yüksek bir binanın karşısındaki balkonda, hemen ormanda, nehir kıyısında (birkaç yabancı izliyordu) , havuzda ve duşta.
in genel olarak Benimki beni pek tahrik etmiyor, yani tüm bu yerler beni gerçekten tahrik etmiyor. rahatlık lazım. ama bar tuvaletinde denemekten bir sakınca görmüyorum, daha önce de böyle sikilmiştim.
seks düşkünü69
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by seks düşkünü69 »

Bir arabanın kaputunda birkaç kez oldu, harika bir duygu, özellikle de geceleri diğer insanların hala fark edebileceği bir yerde olduğunda :oops:
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by gümüş_fox »

Oooh, böyle bir soru sormak bir hataydı! :)
Vajinal: uçakta (kabinde - MFM dışarı çıktı, tuvalette ve geceleri koltukta), trende (bölmede, ayrılmış bölmede) Geceleri tuvalette, geceleri girişte, kondüktör bölmesinde), trende (girişte, yavaş hareket eden bir kabinde ve yine geceleri koltukta), otobüste (girişte, yavaş hareket eden bir kabinde ve yine geceleri koltukta) arka sırada ve gecenin ortasında bir yerde), arabada, "Roket"te (bu saçmalık nehir boyunca çok hızlı gidiyor - motorların olduğu yerde; sonra iki saat boyunca kulakları pamuk yünü gibi geldi :)), bir motosiklette (Mösyö gece arkada oturuyordu; o sırada neredeyse öldürülüyorlardı), bir otoparktaki itfaiye kamyonunda (ikinci sıradaki bir kanepede), bir tren istasyonunda (geceleri salonda), havaalanında (tren istasyonunda olduğu gibi), barda (tuvalette, tezgahın arkasında), sahilde (gündüzleri battaniyenin altında yan, gece dilediğiniz gibi) , denizde (gündüz ve gece; bir kez neredeyse boğuluyordum), havuzda (havuzda, uzaktaki duş kabininde ve soyunma odasında), stadyumda (bilgi panosunun arkasında ve yorumcu kabininde) , toplantı salonunda üstü kapalı bir piyanonun altında (Çıngırak çalmak için içeri girdiler, insanlar toplanmaya başlayınca saklandılar, sonra bir tür toplantı başladı - zaman kaybetmemeye karar verdiler... :)), şantiyede (inşaat sahasında, kule vincinin kabininde, kuyuda ve yatmanın mümkün olduğu her yerde), hastanede (asansörde, personel odasında, soyunma odasında, geceleri koğuşta, merdivenlerde, geceleri koridorda sedye üzerinde - en aşırı şey, koridor boyunca sallanmamak için tekerleklerin altına bir bornoz atmayı anlayana kadar ortaya çıktı :)), ahırda (geceleri, görevli sarhoş adam uyuklarken), atış poligonunda (silah odasında), vb. - küçük şeyler...
Sözlü: daha kolay yani... :)
Anal: Hiç pratik yapmıyorum.
These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 4):
Yün, İntikam alıyoruz, Fargal94, Yağdaki hamsi!!!
Vova
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Vova »

Vay be, hatırladığımda çok ürperdim)) ilk karımla bir şeydi. Doğum gününü tüm kalabalıkla birlikte gölde kutladılar. Şehrin eteklerinde büyük bir gölümüz var, orada plajlar var. Göl üzerinde kiralanabilen küçük bir ada bulunmaktadır. Kıyıdan yaklaşık 20-30 metre uzakta, adada şezlonglu bir barbekü bankı var, her şey tam bir eğlence. Orada yaklaşık 15 kişilik bir kalabalıkla kutlama yaptık. O zamanlar onunla çok arkadaşça seviştik. 17-19 yaşlarındaydık, tam hatırlamıyorum. Sürekli seviştik ama herhangi bir ilişki tanımlamadık, o bana gelmek isteyecek, ben de ona koşacağım. Öğrenciydik. Bütün gece içtik) şafak vakti çardağımızdaki herkes çoktan ölmüştü, herkes nerede ve kiminle kucaklaşarak, kıyıda, çardağın altındaki çardakta uyudu, peki, bir yerlerde kim eğleniyordu?) masanın üstünde, masanın altında vs. biraz düzen var. Onu bir kez daha tebrik etmeye karar verdim. Onu öptüğünde berbat bir şey oldu, ondan ayrılmış olabilir. Başka bir çardağa taşındık ve işler devam etti. Onu sanki manyunasına yapışmış gibi masaya koydum, yalayıcı neredeyse kendi kendine geliyordu, sanırım bir çeşit orgazm transına girdi, hadi emelim, zaten gerginim, hadi onu geri sikelim masa, pek rahat değil, kıçını masadan kaldırdım ve içeri girdiğinde bana doğru çevirdim o ciyakladı (bu kelimeden korkmuyorum) Başımı kaldırdım, sokak zaten aydınlık, her yerde var balıkçılar bize bakmıyormuş gibi davranıyorlar ve ben onu sikiyorum, kendimi boşaltıyorum, biraz açılmasını bekliyorum ve ona tüm bu manzarayı gösteriyorum) önce o Sonra çıldırdı ve hepsini siktim))) ve biz de onları uyandırmak için kendimizinkini şaplakladık.
Muhtemelen o zaman ona aşık oldum)

6 dakika 13 saniye sonra gönderilir:
Bir süre sonra sanki erkeklerle kavga edecekmiş gibi benim yüzümden yurttan atıldı. Öğrenimini tamamlayabilmesi için ona bir daire kiraladım; zaten son sınıftaydı. Bir şeyleri düzeltmek ve ona yardım etmek vb. için onu ziyaret etmeye başladım. yerde yaşamaya başladı. Çarptım. Yirmi yaşındaydık. Evlenmeye karar verdim. Ebeveynler okula gönderildi, tek tek bizi ziyaret ettiler)) (hikaye böyleydi)

17 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
170 km uzaklıktaki başka bir şehirden. Hadi ona gidelim. Otobüs neredeyse boş. Biz arka koltuktayız. Şehirden çıkar çıkmaz uzandı, pantolonuma girdi, yaban turpu çıkardı ve yavaş yavaş emelim) Deliydim. Duraklarda biraz gergindim ve özel bir ses çıkardı) peki, insanlar içeri girdi ve ön sıralara yerleştirildi, sakinleştim ve daha uzun sürdüm. İşte yakında boşalmaya hazır olduğumu hissediyorum ve ağzına koymak istediğimi söylemekten utanıyorum, mırıldanıyorum, katlanıyorum, kısacası acı çekiyorum. Ve kalabalığın yüklendiği bir sonraki şehre yaklaşıyoruz ve o anda her şey bitiyor. Mutsuzum, bu kaltak deliriyor. Evine geldiğimizde keyfim yoktu, yattığımızda derdimin ne olduğunu sordu, ona her şeyi anlattım, güldü, Sanki bana hemen söylemedi) Sikişmeye başladım bir zamanlar başarısız ona tokat attı. İçeri tırmandığını, sıkıştığını, iki kez seğirdiğini, dışarı çekildiğini, işini bitirdiğini ve becerdiğini söylüyor. Böylece bekaretini bozdular. Sonra benimle tanıştı ve artık oyalanmadı) ona inanacak şüpheler var. Sonunda dedi ki, neden sessizsin, hayret içindeyim, sanırım spermi denemekten memnun olmayacak, kaltak ne yapıyor, üstüne geldiğimde topladığını söylüyor ve bunu sessiz Lehçe’de birçok kez denedim. Bu sözlerden sonra ağzından siktiğimde deliye döndü. Yeni ilginç maceralarımız için bir sayfa açıldı))

27 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
lensa Şans eseri bana bir video çağırın, ben izleyeceğim ve siz de keyif alacaksınız. Kızların kafayı bulmasını seviyorum.

2 dakika 26 saniye sonra gönderildi: İkimiz de heyecanlanacağız) ve birkaç sembol daha. 9663795056 whatsapp.
These users thanked the author Vova for the post (total 2):
çiçek hastalığı, Fargal94
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

LDS "Sibir" basın tribününde HC Sibir - SKA arasındaki maç 2. periyotta oynanacak. İki yakışıklı adamla. Sadece ikimiz vardık.
Yine de kazandık!
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
Fargal94, SRNNHHH, Atlas
Juravl
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181

Unread post by Juravl »

Soru kızlara yönelik olsa da, şunu söyleyeceğim - asansörde birçok kez seks yaptım (eskisi, kapıları kendinize doğru açıyorsunuz ve dışarıda hala ağır metal bir kapı var) - gençliğimde asansörü açarsınız kapıları biraz açın, içeriye bir şeyler koyun - asansör katlar arasında tıkanmış, sanki biri sıkışmış gibi - seks için zaman var. Şimdi hatırladım, böyle bir ortamda sikişmenin bizim için bu kadar rahat olması bile şaşırtıcı değil mi? Ama bu gençlik - orada her şey farklı...
Eh, aynı kızla şehrin merkezindeki eski bir evin çatı katında seks yaptık, öyle tahta köprüler döşenmişti ki sen çatı katında yürüyebiliyordu, çakıl üzerinde değil. Böylece üzerlerine ceket giyerler, belki üzerlerine biraz gazete koyarlar ve giderler...😄
These users thanked the author Juravl for the post:
Fargal94
Murzik45
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 169

Unread post by Murzik45 »

Girişte, son sahanlıkta. Daha fazla dairenin olmadığı yer. Sadece bu katlara açılan kapı. Bir elbise giyiyordu. Eğildi, elbisesini kaldırdı ve külotunu kenara çekti.
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

Bir arkadaşım 16. katın pencere açıklığında sevdi. Diğeri - genel olarak - fabrika borusunun +120 metrelik üst bakım alanına gitmek istiyordu.
These users thanked the author Mart for the post:
Fargal94
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516

Unread post by Nick1979 »

Bir restoranın girişinde, tuvaletinde, doğada sıklıkla olur
Alex431
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 223

Unread post by Alex431 »

Sahilde, dikkat çekmemek için yana doğru), denizde, arabada, otobüs durağında. Komşular evin yakınında, pek de uzakta olmayan bir bankta yürüyorlardı. Özel sektördeki açık balkonda.
Jüpiler
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Jüpiler »

Otel hizmetçisiyle odayı temizlerken
Alex431
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 223

Unread post by Alex431 »

Ah, evin yakınındaki arabadayken de hatırladım, saat sabahın 6’sıydı, çok gıdıklayıcıydı 😁
Anadolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 242
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Anadolu »

Bir gece benimkini ısıtma şebekesine sürükledim ve köpek stilini boruların arasında büktüm, kot pantolonunu ve külotunu çıkardım, kıçına üfledim ve onu siktim. bir yürüyüş....
BayanSonbahar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by BayanSonbahar »

Aktarımda - akşam geç saatlerde neredeyse boş bir tramvayda, elektrikli trenlerde ve trenlerde (çoğunlukla girişte). Arabada elbette bir veya iki kereden fazla (oral seks yaptım, arabada sevişmeyi pek sevmiyorum).

Bunu sinemada yapmak zorunda kaldım.
İntikam alıyoruz
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by İntikam alıyoruz »

Eğer seksi seviyorsanız kesinlikle sıra dışı yerler vardı.
Sinemadaydı. Son sırada. Amcığa boşalmak. Sinemadan çıkıyoruz ve kızın suları damlıyor. Çok baharatlı ve heyecan verici.
Kabinde bir dönme dolap vardı. Tabiri caizse şehre bakıyor.
Bir mağazanın soyunma odasında.
Tam bir yabancıyla sıkışmış bir asansörde oral seks.
Parklarda...
Genel olarak, sadece dış giyim giyen bir kıza dokunmayı gerçekten seviyorum.
Ve gerçekten taksiye binmek istiyorum. Birkaç saatliğine premium bir araba sipariş edin ve sürücünün her şeyi duyduğunu ve bir şeyler gördüğünü bilerek arkada eğlenin. Ancak şu ana kadar bunun için bir ortak yok.
Ivanov.a
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by Ivanov.a »

kadınlar her yerde sikilmeyi severler
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply