Bir partner arıyorum, ideal olarak müstakbel eş, mali açıdan güvenli, atletik, sigara içmeyen.
Kompleks eksikliğinden şikayetçiyim
Kendime ait komplekslerim var yaşam alanı. Ailem olacak kişilerin mutluluğu ve geleceğine olan güvenleri için sorumluluk almaya hazırım.
These users thanked the author Vadim77 for the post (total 2):
Bir partner arıyorum, ideal olarak müstakbel eş, mali açıdan güvenli, atletik, sigara içmeyen. Kompleks eksikliğinden şikayetçiyim :oops: Kendime ait komplekslerim var yaşam alanı. Ailem olacak kişilerin mutluluğu ve geleceğine olan güvenleri için sorumluluk almaya hazırım.
Vadim77: ↑25 Jul 2022, 09:35
Ailem olacak kişilerin mutluluğunun ve geleceğine olan güvenin sorumluluğunu üstlenmeye hazırım.
Teklifinizi değerlendirmeye hazırım, erkek olmama rağmen aile kurmak için sana katılıyorum, fotoğraf ekledim, zenginsen yaz, dilencilerle ilgilenmiyorum.
These users thanked the author Günter for the post (total 13):
[quote=Vadim77 post_id=92489 time=1658730938 user_id=5167] Ailem olacak kişilerin mutluluğunun ve geleceğine olan güvenin sorumluluğunu üstlenmeye hazırım. [/quote] Teklifinizi değerlendirmeye hazırım, erkek olmama rağmen aile kurmak için sana katılıyorum, fotoğraf ekledim, zenginsen yaz, dilencilerle ilgilenmiyorum.
Canlı bakmak daha iyi. Böylece size kendilerini anlatacaklar, vay be) ve orada içmek isteyen ve kendisi hakkında hiçbir fikri olmayan canlı bir kurbağayla tanışacaksınız.
These users thanked the author Gdbsiwk for the post:
Canlı bakmak daha iyi. Böylece size kendilerini anlatacaklar, vay be) ve orada içmek isteyen ve kendisi hakkında hiçbir fikri olmayan canlı bir kurbağayla tanışacaksınız.
Şahsen aramanıza gerek yok, ama kesinlikle burada değil. Bunun için her türden Tinder var, badu, VK’da iyi bir Leonardo DaiVinchik grubu var - bununla kendim tanıştım, ayrıca VK’da şehrinize özel bir tanışma grubu bulabilirsiniz
Şahsen aramanıza gerek yok, ama kesinlikle burada değil. Bunun için her türden Tinder var, badu, VK’da iyi bir Leonardo DaiVinchik grubu var - bununla kendim tanıştım, ayrıca VK’da şehrinize özel bir tanışma grubu bulabilirsiniz
Ailem olacak kişilerin mutluluğunun ve geleceğine olan güvenin sorumluluğunu üstlenmeye hazırım.
Hazırım Teklifini düşün, ben bir erkeğim olmasına rağmen, ama bir aile kurmak için sana katılıyorum, bir fotoğraf ekledim, eğer zenginsen o zaman yaz, dilencilerle ilgilenmiyorum.
Vadim alınmalı, harika bir seçenek.
Daha iyisini sunamazlar
[quote=Gunter post_id=96709 time=1659877515 user_id=3631] [quote=Vadim77 post_id=92489 time=1658730938 user_id= 5167] Ailem olacak kişilerin mutluluğunun ve geleceğine olan güvenin sorumluluğunu üstlenmeye hazırım. [/quote] Hazırım Teklifini düşün, ben bir erkeğim olmasına rağmen, ama bir aile kurmak için sana katılıyorum, bir fotoğraf ekledim, eğer zenginsen o zaman yaz, dilencilerle ilgilenmiyorum. [/ quote] Vadim alınmalı, harika bir seçenek. Daha iyisini sunamazlar
Evet, 2 kadın buldum, onları aradım ve görüntülü görüşmeye başladım, onlar gerçek, sadece biri birkaç yıldır Amerika’da ve ayrılmak istemiyor, ikincisi de az önce ortaya çıktı tuhaf... ağırlık 120 kg’dan fazla, kaldırabileceğimi sanmıyorum... :(
These users thanked the author Vadim77 for the post (total 4):
Evet, 2 kadın buldum, onları aradım ve görüntülü görüşmeye başladım, onlar gerçek, sadece biri birkaç yıldır Amerika’da ve ayrılmak istemiyor, ikincisi de az önce ortaya çıktı tuhaf... ağırlık 120 kg’dan fazla, kaldırabileceğimi sanmıyorum... :(
Vadim77: ↑28 Sep 2022, 20:18
Evet, 2 kadın buldum, onları aradım ve görüntülü görüşmeye başladım, bunlar gerçek, yalnızca biri birkaç yıldır Amerika’da ve ayrılmak istemiyor, ikincisi daha yeni ortaya çıktı çok tuhaf olmak gerekirse... ağırlık 120 kg’dan fazla, kaldırabileceğimi sanmıyorum...
[quote=Vadim77 post_id=115613 time=1664385519 user_id=5167] Evet, 2 kadın buldum, onları aradım ve görüntülü görüşmeye başladım, bunlar gerçek, yalnızca biri birkaç yıldır Amerika’da ve ayrılmak istemiyor, ikincisi daha yeni ortaya çıktı çok tuhaf olmak gerekirse... ağırlık 120 kg’dan fazla, kaldırabileceğimi sanmıyorum... :( [/quote]benzer bulundu
Bu forumda beni anlayacak biriyle iletişim, konuşma fırsatı arıyordum ve öyle bir muhatap buldum) Yani aradığınızı bulabileceğinize inanıyorum) ama sadece reklam yazmak yeterli değil, kimin ne yazdığına ve sevdiğiniz insanlarla iletişim kurmaya çalıştığına dikkat etmeniz ve okumanız gerekir, ancak "aktif olarak aranıyor" durumunu belirtmeniz ve tam olarak birinin bulunacağını umarak kıçınızın üzerine oturmanız gerekir) kahretsin) Bu şekilde çalıştığını sanmıyorum)
Bu forumda beni anlayacak biriyle iletişim, konuşma fırsatı arıyordum ve öyle bir muhatap buldum) Yani aradığınızı bulabileceğinize inanıyorum) ama sadece reklam yazmak yeterli değil, kimin ne yazdığına ve sevdiğiniz insanlarla iletişim kurmaya çalıştığına dikkat etmeniz ve okumanız gerekir, ancak "aktif olarak aranıyor" durumunu belirtmeniz ve tam olarak birinin bulunacağını umarak kıçınızın üzerine oturmanız gerekir) kahretsin) Bu şekilde çalıştığını sanmıyorum)
[quote=Wet post_id=148355 time=1670989639 user_id=13392] kriterler hakkında daha fazla bilgi)) bize söyleyin, [/quote] Evet, aslında belirli bir kriter yok... biz robot ya da detay değiliz , böylece bir şemaya veya tasarıma mükemmel bir şekilde uyum sağlar....
Bu forumda yeterli sayıda insan var ve aileye uygun kadın da yok. Arkadaşlık siteleri ve Tinder da flört etmek için en iyi yer değil. Temel olarak sponsor arıyorlar. En iyi yer gerçek hayattır, ancak size uygun biriyle tanışmak için paraya bile ihtiyacınız yok, doğru içsel tutuma ihtiyacınız var.
These users thanked the author yedili for the post:
Bu forumda yeterli sayıda insan var ve aileye uygun kadın da yok. [url=viewtopic.php?t=5193]Arkadaşlık siteleri[/url] ve Tinder da flört etmek için en iyi yer değil. Temel olarak sponsor arıyorlar. En iyi yer gerçek hayattır, ancak size uygun biriyle tanışmak için paraya bile ihtiyacınız yok, doğru içsel tutuma ihtiyacınız var.
[quote=sevener post_id=148742 time=1671063938 user_id=3180] Bu forumda yeterli sayıda insan var ve aile kurmaya uygun kadın da yok. [/quote] Maalesef ben de şunu yapmaya başlıyorum: bir düşünün.... :(
İkinci karımı bir tanışma sitesinde buldum (ücretsiz yabancı). Site, internette tanışan bir çift tarafından oluşturuldu. Ve başkalarına yardım etmeye karar verdik. Rusya Federasyonu’na baktım ama 40’tan sonra gerçekçi değil. İnanılmaz gereksinimlere sahip bazı RSP’ler. Ve yurt dışında lütfen. Sitenin nesi iyiydi? Arama çok iyi organize edilmişti. Yaş - başlangıç ve bitiş. Çocuklu veya çocuksuz. Evlendikten sonra çocuk isteyip istemediği. Din, sigara içsin ya da içmesin, alkol içsin ya da içmesin. Ve onu buldum; benden on yaş küçük, evli değil, çocuğu yok. Şimdi memleketine taşınan iki çocuğu var. Burada tüm yıl boyunca yaz mevsimi yaşanıyor. Çalışmıyorum. Eşim kendi işyerini açtı. Elbette ona yardım ediyorum. Ancak bu her zamanki gibi iş değil. Ancak dili, en azından İngilizceyi konuşmanız ve taşınmaya hazır olmanız gerekir. Ama bence Rusya’da hiç şans yok.
İkinci karımı bir tanışma sitesinde buldum (ücretsiz yabancı). Site, internette tanışan bir çift tarafından oluşturuldu. Ve başkalarına yardım etmeye karar verdik. Rusya Federasyonu’na baktım ama 40’tan sonra gerçekçi değil. İnanılmaz gereksinimlere sahip bazı RSP’ler. Ve yurt dışında lütfen. Sitenin nesi iyiydi? Arama çok iyi organize edilmişti. Yaş - başlangıç ve bitiş. Çocuklu veya çocuksuz. Evlendikten sonra çocuk isteyip istemediği. Din, sigara içsin ya da içmesin, alkol içsin ya da içmesin. Ve onu buldum; benden on yaş küçük, evli değil, çocuğu yok. Şimdi memleketine taşınan iki çocuğu var. Burada tüm yıl boyunca yaz mevsimi yaşanıyor. Çalışmıyorum. Eşim kendi işyerini açtı. Elbette ona yardım ediyorum. Ancak bu her zamanki gibi iş değil. Ancak dili, en azından İngilizceyi konuşmanız ve taşınmaya hazır olmanız gerekir. Ama bence Rusya’da hiç şans yok.
Site uzmanlaşmıştır. Asyalı bir eş bulmak istiyorsan. Filtrelenmesi gereken dolandırıcılar var. Akıcı İngilizce olmadan bu sitede yapacak hiçbir şey yoktur.
Site uzmanlaşmıştır. Asyalı bir eş bulmak istiyorsan. Filtrelenmesi gereken dolandırıcılar var. Akıcı İngilizce olmadan bu sitede yapacak hiçbir şey yoktur.
Neyse nereye bakacağımı buldum. Burada tamamen farklı konular tartışılıyor. Kim bilir, belki bir tür kadın olacak, ama büyük olasılıkla onun hayatında alışılmadık bir şey bulmanız gerekecek.
Neyse nereye bakacağımı buldum. Burada tamamen farklı konular tartışılıyor. Kim bilir, belki bir tür kadın olacak, ama büyük olasılıkla onun hayatında alışılmadık bir şey bulmanız gerekecek.
6996, peki o zaman nerede? Başvuru formunda mamba belirtilsin mi? Yoksa Tindar’da mı? Burada insanlar konunun üzerinde oturuyor ve belki aynı arzulara sahip bir kız gelip görebilir
[ref=#804000]6996[/ref], peki o zaman nerede? Başvuru formunda mamba belirtilsin mi? Yoksa Tindar’da mı? Burada insanlar konunun üzerinde oturuyor ve belki aynı arzulara sahip bir kız gelip görebilir
Herkese merhaba)) Bir aile kurmak ve iyi bir ilişki kurmak için normal bir erkekle tanışmak isterim))
Last post
bu ne kadar dokunaklı😁Bu forumda buraya aile kurmak için gelen çok fazla erkek var
yanılıyorsun, bu tür siteler boğulan adama el gibidir, reddedilmekten korktukları için kızlara yaklaşmaya utanan...
Erkek, 41 yaşında, 186/80 Rus, boşanmış. Ensest konusunda, iletişim için ve birbirimize güven varsa tanışıp aile kurmak için bir kadınla tanışmak isterim.
Ciddi ilişkilerin formatını vaaz ediyorum. Benim için bir erkekle uzun süreli bir ilişki seksle başlar. Görünüşe göre bu mantıkla çelişiyor: Ne kadar uzun süre çabalarsa o kadar çok...
Last post
. Ayrıca kurban veya şehit olmaktan oldukça memnun olan bir insan tipi de var.
bu daha ziyade bir tür psikolojik rahatsızlıktır, olması gerekir üzerinde çalıştı. Bu kişiler her türlü ahlaksızlığın...