Dior’un Günlüğü #18

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #18

Unread post by Christina Dior »

Gün her zamanki gibi, sabah okula giderken kısa bir etek ve sütyensiz bir bluzla geçti. Bacaklarında muhteşem beyaz çoraplar vardı. Eğilirseniz etek kalkıyor ve çorabın file elastik bantını, çok şanslıysanız külotun beyaz şeridini görebiliyorsunuz. Okuldaki çocuklar yasak manzaranın tadını çıkarmak için sanki tesadüfen sürekli eteğimi kaldırmaya çalıştılar.
Okuldan sonra eve uzun bir yürüyüş vardı; hava karardı. Köşeyi dönüp bir minibüs geldi ve şu anda geçmekte olduğum girişin hemen yanında durdu. Otobüsten takım elbiseli bir grup kız çıktı. Kostümler de özeldi: Biri uçuş görevlisi gibi giyinmişti, diğeri hemşire gibi... Saflığımla, anlamadım ve bu ahlaksız kıyafetler içindeki kız kalabalığına bakarken şaşırdım. Kızlar “neden durdun?” diyerek beni elimden tutup girişe sürüklediler. Aniden önden yürüyen kızlar şu sözlerle döndüler: "İşte bu, biz zaten seçtik, hadi geri dönelim!" ve gürültülü bir kalabalığın içinde beni de yanlarında sürükleyerek girişten dışarı çıktılar ve otobüse binmeye başladılar. . Biraz şaşkın bir şekilde kapının önünde durdum. Aniden güçlü eller beni yakaladı ve "Neden yavaşlıyorsun? Otobüse bin!" diyerek beni içeri ittiler! Otobüsün kapıları açıldığında takım elbiseli iki acımasız görünüşlü adam herkese hızla içeri girmelerini emretti. Ve gece kulübünün arka girişinde durdular. Ama içeri girmeden önce gardiyan beni elimden tutup kenarda bir yere sürükledi. "Hadi, özel bir dans edeceksiniz!"
Güvenlik görevlisi beni salonun ve sahnenin bir kısmını görebildiğim yarı açık bir kabine götürdü. Pahalı takım elbiseli birkaç adam kulübede oturuyordu. Koruma beni içeri itti ve gitti. "Peki bebeğim, buraya gel!" dedi içlerinden biri. Adam ellerimi tuttu ve beni kucağına oturttu. Adam, "Her zaman böyle genç bir kızı becermek istemişimdir!" dedi. Diğerleri de onaylayarak gülümsediler. İkinci adam pantolonunu çıkardı ve tıkanmış penisi dışarı fırladı. Beyaz külotumun şeritlerini yana çekti ve beni çıkıntılı aletinin üzerine oturttu! Tüm protesto girişimlerim görmezden gelindi. Bacaklarımı açtım ve deliğimi penisin üzerine indirdim, sanki beni içeriden parçalıyormuş gibi hissettim, yarığım uğuldadı, bu sopaya sarıldı. Adam elleriyle kalçalarımı tuttu ve penisinin üzerinde beni yukarı aşağı itmeye başladı. Çığlık attım, hem acı verici hem de hoştu, tuhaf hisler tüm bilincimi ele geçirmeye başladı. Aklım hiçbir şeyi anlamayı reddetti, heyecan ve tutkuyla inledim. Tüm seyircilerin önünde sikiliyordum, seyircilerden pek çok erkek genç bir fahişeyi sikişmelerini kıskançlıkla izliyordu. Bu adamın büyük aletinin üzerinde bir aşağı bir yukarı uçuyordum. Erkek zevkle hırladı ve yarığımdan keyif aldı! Ve sonra aniden beni kanepenin kenarına fırlattı. Cansız bir oyuncak bebek gibi onun üzerine düştüm. Ve erkek penisini yakaladı ve hızla bana doğru mastürbasyon yapmaya başladı. Sperm penisten dışarı sıçramaya başladı, orgazm şiddetliydi; sperm güzel yüzüme akmaya devam etti. Başka bir adam "Şimdi ben" dedi ve beni kanepede köpek stili yaptı. İtaatkar bir şekilde kıçımı kaldırdım, o da sikini meyve sularıyla ıslanmış pembe kedinin içine soktu ve hemen çılgın bir ritim yakaladı. Üçüncü adam kanepenin diğer tarafına oturdu ve aletini ağzıma soktu. "Fahişeyi em!" Ben de ona bakarak itaat ettim ve dudaklarımı şapırdatarak emmeye başladım. Kulübün ziyaretçileri sahnede çok az bakıyorlardı; zengin adamların, elbiselerini bile çıkarmadan sırayla benim lezzetli genç vücudumu tüm çatlaklarından sikmelerini tutkuyla izliyorlardı. Göğüsler erkeklerin vuruş hareketleriyle aynı anda sallanıyordu. Ağız neredeyse otomatik olarak ikinci penise doğru uzanıyordu. Secdedeydim ya da trans halindeydim. Ve aniden üzerime bir orgazm dalgası geldi! Yüksek sesle inledim ve büyük bir titreme hissettim, amım siklerin tadını çıkarıyordu! Gevşedim ama güçlü kollar düşmeme izin vermedi. Erkekler beni her iki taraftan da çekmeye devam etti! Seyirciler alkışladı! Bulunduğum kapalı kulüpte bile böyle bir şey her gün görülmez.
Erkekler birbiri ardına şiddetle ağzıma geldiler ve beni her şeyi yutmaya zorladılar. Sikildim ve kanepeye atıldım. Eteğim yukarı kalkmış, bacaklarım açılmış, pembe ve iyi sikilmiş amım tüm ihtişamıyla görünüyordu. Bluzunun düğmeleri açıktı ve göğüsleri dışarı çıkmıştı, bacaklarında ve kalçasında sperm izleri vardı, hatta çorapları bile spermle lekelenmişti. Ve ağzından da bir sperm akıntısı aktı. Bayıldım. Uyandığımda spermin kıçımdan çıkıp çoraplarıma doğru aktığını hissettim. Bütün deliklerim iyice sikildi. "Eh, artık yeterince yaşadın!" Soyunma odasına götürüldüm. Orada hızla spermleri sildiler, düğmeleri iliklediler ve ıslak külotları giydiler. Sonra beni uzun süre bir minibüsle evime götürdüler, içinde
Kimin özenle penisini emdiğini hatırlamıyorum. Beni girişte bıraktılar. "Eve nasıl gidilir?" diye düşündüm...
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 2):
Neşeli Roger, Seks tavuğu

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”