14 yaşımda ablamın kıyafetlerini giymeye başladım. O 5 yaş büyük.
Bir gün beni iç çamaşırlarıyla, aynanın karşısında otururken ve makyaj yaparken yakaladı...
Makyajım kötüydü, tabiri caizse en azından gerçek.
Kapı eşiğinde donup kaldı...
Bir dakikalık sessizliğin ardından kapıyı kilitledi ve bana ne yaptığımı sormaya başladı...?
Utandığımı söylemek hiçbir şey söylememek demektir... O an yere düşmek istedim...
Sonra Facebook’ta giyinmeyi sevdiğimi itiraf etmem... Beni çok heyecanlandırıyor... Ama gözlerimi ve dudaklarımı doğru şekilde nasıl boyayacağımı bilmiyorum...
nBeni karşısına oturttu ve şu sözlerle konuştu:
-Her zaman bir kız kardeşimin olmasını istemiştim.
Bana kıpırdamamamı ve sessizce oturmamı söyledi.
Ben de öyle yaptım...
Bu uzun süre devam etti... Beni erkekten kıza dönüştürmek için yaklaşık bir yıl harcadık.
İki yıl önce onunla ilk kez bu formda sokağa çıkmıştım. Bu duygu kelimelerle ifade edilemez... Sertliğimi zar zor zaptedebiliyordum. Hatta bir adam beni kafelerden birinin yakınında buluşmaya davet etti... Ve sesim çok yüksek ve ince... O yüzden yanmadım.
O zaman onu reddettim.
Bir yıl geçti. Kız kardeşim ve ben neredeyse her akşam böyle giderdik. Ve sonra güzel bir akşam hiçbir yere gitmemeye karar verdik... Anne ve babalarımız evde değildi... Sadece ikimiz vardık.
Kanepede oturuyordum ve televizyonda film izliyordum.... Sonra kız kardeşimin bana şu sözlerle bağırdığını duydum:
-hey! Sevgili kaltağım! Buraya gel! Sana bir sürprizim var.
Kız kardeşimin emriyle kalkıp odasına gittim.
Kapıyı açtığımda onu tamamen çıplak gördüm... Tamamen Karl!
Bana aynanın önündeki bir sandalyeye oturmamı ve her yerine boşalmamaya çalışmamı emretti :)
İç çamaşırımda zaten yüzlerce sertleşme olduğu için şu sonuca vardı, çok dardı...
Hadi geri dönelim!
Aynanın karşısına oturdum... Kız kardeşim benden hoşlanması için gerekli olduğunu düşündüğüm her şeyi almamı emretti...
Dürüst olmak gerekirse? Heyecanlıyım ve neler olduğunu anlamıyorum? Normalde ellerim eyeliner ya da ruj tutamazdı ve bir şekilde gergin bir şekilde yüzümü pudraladım...
Kısacası bir şekilde makyajımı kederle yaptım. Tanrıça değil ama gidecek.
Sonra kız kardeş bana iç çamaşırını giymemi söyledi. Sonra bana aynada kendime bakmamı söyledi ve ben de itaat ettim.
Sonra beni alt üst eden bir soru sordu:
- Bugün kız olmana yardım etmemi ister misin?
Buna çılgınlar gibi cevap verdim:
- evet.
Yatağa yüz üstü yatmamı ve ağzımı tıkamamı emretti.
Korktuğumu söyleyeyim mi? Evet. Ama aynı zamanda ilgimi de çekti...
Bunu bu noktaya kadar okuyan var mı?
Lütfen cevap verin. Devam etmeli miyim? Peki şimdi nasıl hissediyorsun?